متصل کردن مانیتور های Crt به Ps3

• Thread starter Thread starter GTA IV
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا برسه ایران به دستت 200 چوب !!
X2VGA2 حرف نداره من باهاش کار کردم میگم عالیه اولش فکر نمی کردم بتونه اینقدر منو راضی کنه
بیشتر به خاطر علاقه شخصی هست و گرنه برای یک کاربر معمولی تفاوتی خاصی بین HD FURY و X2VGA2 وجود نداره در ضمن X2VGA2 قیمتش نصف HD FURY در میاد !!
مگه مي خواي با هاش چي كار كني كه 200چوب مي خواي خرجش كني من كه به جاي تو بودم مانيتورLCDمي خريدم مگه مي خواي باهاش اتم كشف كني در ضمن بازهم اون مشكل رو وقتي تو1080pمي گذاري داري؟

مگه مي خواي با هاش چي كار كني كه 200چوب مي خواي خرجش كني من كه به جاي تو بودم مانيتورLCDمي خريدم مگه مي خواي باهاش اتم كشف كني در ضمن بازهم اون مشكل رو وقتي تو1080pمي گذاري داري؟

مشکل مربوط به مانیتورم هست که 1920*1080 رو 30 هرتز بیشتر نمایش نمیده :sick: میشه 1080i
با این دستگاه جدید باز هم این مشکل رو حتما دارم برای همین می خوام مانیتورمم که یک ماه هست خریدم 20 تومن زیر قیمتی که خریدم بفروشم همراه X2VGA ;)

مشکل مربوط به مانیتورم هست که 1920*1080 رو 30 هرتز بیشتر نمایش نمیده :sick: میشه 1080i
با این دستگاه جدید باز هم این مشکل رو حتما دارم برای همین می خوام مانیتورمم که یک ماه هست خریدم 20 تومن زیر قیمتی که خریدم بفروشم همراه X2VGA ;)
به نظرت مانيتور من هم با همچين مشكلي مواجه ميشه مانيتور من LG سري لبخند يا همون F700P است

سلام
من محصولم رو خریدم
هر وقت رسید ایران دستم
این دستگاه رو برای فروش می زارم ;)
Products ordered
Product Item price Quantity Total

HDFURY - HDMI TO RGB CONVERTER
$129.95 1 $129.95
Subtotal: $129.95
Shipping cost: $5.95

Total: $135.90​

سلام
من محصولم رو خریدم
هر وقت رسید ایران دستم
این دستگاه رو برای فروش می زارم ;)

حالا ديگه اون مشكلي كه با X2VGA2 داشتي باHDFury حل ميشه اگه اينجوريه كه به نظرم خريد مانيتور LCD با صرفه تر از HDFury است در ضمن اون 129.95 دلار قيمت HDFury است و اون 5 دلار و خرده اي قيمت ارسالش است قكر كنم از سايتش سفارش دادي؟

حالا ديگه اون مشكلي كه با X2VGA2 داشتي باHDFury حل ميشه
برای بار صدم ربطی به تبدیل نداره ! مانیتور من 1920*1080 رو 30 هرتز می نونه نمایش بده که میشه 1080i برای 1080p بتونم تصویر بگیرم باید مانیتورم 60 رزولیشن 1920*1080 رو ساپورت کنه
با این HD Fury هم بازم فرقی نمی کنه برای همین می خوام مانیتورمم هم همراهش بفروشم
افتاد :)

اگه اينجوريه كه به نظرم خريد مانيتور LCD با صرفه تر از HDFury است در ضمن اون 129.95 دلار قيمت HDFury است و اون 5 دلار و خرده اي قيمت ارسالش است قكر كنم از سايتش سفارش دادي؟
می تونی یک مانیتور معرفی کنی که با قیمت 130 دلار FULL HD هم بهت بده ! میدونی ارزونترین مانیتور FULL HD که از HDCP هم ساپورت کنه چنده !

برای بار صدم ربطی به تبدیل نداره ! مانیتور من 1920*1080 رو 30 هرتز می نونه نمایش بده که میشه 1080i برای 1080p بتونم تصویر بگیرم باید مانیتورم 60 رزولیشن 1920*1080 رو ساپورت کنه با این HD Fury هم بازم فرقی نمی کنه برای همین می خوام مانیتورمم هم همراهش بفروشم افتاد :)می تونی یک مانیتور معرفی کنی که با قیمت 130 دلار FULL HD هم بهت بده ! میدونی ارزونترین مانیتور FULL HD که از HDCP هم ساپورت کنه چنده !
آهان الان فهميدم مي خواي چي كار كني مي خواي اون مانيتور خودتو با X2VGA2 بفروشي بعد
يك مانيتور لامپ تصوير كه بتونه 1080p رو 96هرتز نشون بده بخري با يكHDFury روش در ضمن 129.95 دلار قيمت HDFury و اون 5.95 دلار قيمت سفارش و فرستادنش است درسته

آهان الان فهميدم مي خواي چي كار كني مي خواي اون مانيتور خودتو با X2VGA2 بفروشي بعد
يك مانيتور لامپ تصوير كه بتونه 1080p رو 96هرتز نشون بده بخري با يكHDFury روش در ضمن 129.95 دلار قيمت HDFury و اون 5.95 دلار قيمت سفارش و فرستادنش است درسته
درسته ;)
آیا روشی برای تبدیل کابل معمولی به vgaنیست:confused::confused::confused:/:)

باید دنبال تبدیل انالوگ به دیجیتال باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or