متصل کردن مانیتور های Crt به Ps3

• Thread starter Thread starter GTA IV
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من ایکس باکس خودمو با کابل vga مستقيم به مانيتور خودم از این ال جی های نیمه فلت وصل میکنم و خیلیم راضیم.واسه پی اس 3 چیکار باید بکنم که نهایت واسم 15 تا 18 تومن خرج داشته باشه؟ دیم بعضیا میگن کابل hdmi رو با یه تبدیل به dvi تبدیل کن با یه تبدیلم به vga خوب فرضا این کارو کردم حالا با این صدا چیکار کنم صدا رو از کجا بگیرم؟ میشه همزمان از component صدا رو گرفت تصویر رو هم از hdmi؟

من هفته پیش یه کابل از فروشگاه فتحی گرفتم خروجی دیجیتال PS3 رو به VGA تبدیل میکنه و دو کانال صدا هم بهت میده تا 1080P رو هم ساپورت میکنه ;)

آخرین ویرایش:
من هفته پیش یه کابل از فروشگاه فتحی گرفتم HDMI رو به VGA تبدیل میکنه و دو کانال صدا هم بهت میده تا 1080 رو هم ساپورت میکنه ;)
مطمئنی به VGA؟ تا اونجایی که من میدونم HDMI به DVI هست و میتونیم DVI رو با تبدیل به VGA بزنیم. یا از VGA Box استفاده کنیم.
شما این کابل رو چند گرفتی؟

مطمئنم ، HDMI به VGA و صدای دو کانال و یک Composite بدون اطلاعات رنگ برای انجام تنظیمات در بار اول ، 15 هزار تومن گرفتمش و دارم ازش استفاده میکنم ، خیالت راحت ;)
برای تکمیل : تبدیل HDMI به DVI-D بدون مدار الکترونیکی اکتیو ( نیازمند تغذیه ) انجام میشه ولی برای تبدیل این سیگنال های دیجیتال (HDMI و DVI-D) به سیگنال آنالوگ VGA یا DVI-I به مدار الکترونیکی اکتیو نیاز هست ، این کابل از نوع دومه و تغذیه مورد نیازشم از کانال HDMI تامین میکنه ، این تبدیل توان مصرفی کمی میخواد و بیشتر تفکیک سیگنالها از همه پس میشه از توان موجود در مسیر HDMI استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
مطمئنم ، HDMI به VGA و صدای دو کانال و یک Composite بدون اطلاعات رنگ برای انجام تنظیمات در بار اول ، 15 هزار تومن گرفتمش و دارم ازش استفاده میکنم ، خیالت راحت ;)
برای تکمیل : تبدیل HDMI به DVI-D بدون مدار الکترونیکی اکتیو ( نیازمند تغذیه ) انجام میشه ولی برای تبدیل این سیگنال های دیجیتال (HDMI و DVI-D) به سیگنال آنالوگ VGA یا DVI-I به مدار الکترونیکی اکتیو نیاز هست ، این کابل از نوع دومه و تغذیه مورد نیازشم از کانال HDMI تامین میکنه ، این تبدیل توان مصرفی کمی میخواد و بیشتر تفکیک سیگنالها از همه پس میشه از توان موجود در مسیر HDMI استفاده کرد.
کیفیت و رزولوشن چطوره؟ چون من شنیده بودم HDMI به VGA کیفیت زیاد خوبی نمیده.

با درود
====
اقا ps3 فقط مانیتورهای واید (wide) رو ساپورت میکنه ؟
===================
یعنی اگر مانیتورمون lcd معمولی باشه جواب نمیده ؟
======
ممنون

جواب میده ولی خو تصویرت کمی جمع میشه و کشیدگی عمودی پیدا میکنه ولی از نظر ساپورت و توانایی نمایش دادن مشکلی نداره من با Samsung مدل SyncMaster732N که واید نیsت رو حالت 720P استفاده میکنم در حال حاضر ;)

:confused:دوستان کسی میدونه چطور میشه PS2 رو به مانیتور CRT وصل کرد زنگ زدو NEXTGEN گفت VGABOX نداریم و درضمن بازی باید PROGRESSIVE ساپورت باشه تا تصویر بده اگر از دوستان کسی راهی میدونه ممنون میشم که راهنمایی کنه:love:

منم همین سوال دوست بالاییمون رو داشتم اگه کسی می دونه یه توضیح بده
مثلا کابل کامپوننت برای PS3 وجود داره که بشه برای PS2 استفاده کرد و با یه تبدیل به VGA زد؟چون کامپوزیت به VGA خیلی ناجور میشه و دردسر زیاد داره

:confused:دوستان کسی میدونه چطور میشه PS2 رو به مانیتور CRT وصل کرد زنگ زدو NEXTGEN گفت VGABOX نداریم و درضمن بازی باید PROGRESSIVE ساپورت باشه تا تصویر بده اگر از دوستان کسی راهی میدونه ممنون میشم که راهنمایی کنه:love:
دوستان یعنی هیچ راهی نیست من مانیتورم الان دیگه 2261vp بازام راهی نیست من تبدیل دوست عزیز meysam رو هم خردم ولی جواب نداد بعدش پس گرفتن vga هم که میگن بعضی بازیها اما خودم که سرچ کردم vgaboxهایی بودن که روشون نوشته شده بود ps2 ,xbox رو هم ساپورت میکنه . لطفا کسی راهنمایی کنه ممنون میشیم

سلام
آقا من پلی استیشن خریدم
یه ال سی دی LG 2284F دارم
که ورودی اچ دی نداری
تویه کارتون کرات گرافیکم که 4890 هستش یه تبدیل اچ دی به دی وی آی داشت وصل کردم ولی پیغام میده
DIGITAL OUT OF RANG بعد یه دو تا عدد نشون میده که پسونده مگاهرتز داره

چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or