مبین نت ... WIMAX

نه نه!

ببین سرعت 1024 بر حسب کیلوبیت بر ثانیه (kb/s) هستش. با توجه به این که هر 8 بیت توی کامپیوتر میشه یک بایت، این سرعت رو باید تقسیم بر 8 کنیم تا سرعت واقعی بر حسب کیلوبایت بر ثانیه (KB/s) به دست بیاد. 1024 هم تقسیم بر 8 میشه دقیقا 128، که سرعت دانلود من هم تقریبا همیشه همین 128 کیلوبایت در ثانیه بوده...
اینم اضافه کنم که یکی از مزیت های بی چون و چرای مبین نت نسبت به بقیه ی ISP ها اینه سرعت دانلود شب ( به خصوص 2-3 شب ) ذره ای پایین نمی یاد نسبت به ریت روزش ( ماله من 136 ).

سلام دوستان سایتی هست سرعت واقعی دانلود و آپلود رو نشون بده . من یه دوروزی هست دارم از مبین نت استفاده میکنم.
جایی که هستم رو مدمم 2 تا خط آنتن بیشتر پر نمیکنه . طرف به من گفت که 16 تومن بده تا سرعت 2 مگ با ترافیک 2 گیگ بهت میدیم . حالا نمیدونم قیمتش رو درسته . به نظرتون واقعا 2 مگ هست سرعت؟
up............

کسی از دوستانی مبین نتی مودمش رو به xbox360 وصل کرده برا لایو؟
من هرکاری میکنم ارور آی پی بهم میده!!!!!!!! باید تنظیمات خاصی روی مودم اعمال کنم؟
یه جوون مرد پیدا بشه مارو از این سردرگمی دربیاره ثواب داره, میره بهشت:d

کسی از دوستانی مبین نتی مودمش رو به xbox360 وصل کرده برا لایو؟
من هرکاری میکنم ارور آی پی بهم میده!!!!!!!! باید تنظیمات خاصی روی مودم اعمال کنم؟
یه جوون مرد پیدا بشه مارو از این سردرگمی دربیاره ثواب داره, میره بهشت:d
والا من از این مودم های کله قندی دارم به دستگاه که وصل کردم بدون هیچ ارور و ایراد خاصی راحت کانکت میشه!

میگم این e-care برای شما هم کار نمیکنه؟؟؟ بیچارمون کردن با این پشتیبانی. درضمن بد ترین پینگ فک کنم واسه مبینه. با تهران پینگم 130 هست. نمیدونم بقیه دوستان هم حرفمو تایید مکینن؟

میگم این e-care برای شما هم کار نمیکنه؟؟؟ بیچارمون کردن با این پشتیبانی. درضمن بد ترین پینگ فک کنم واسه مبینه. با تهران پینگم 130 هست. نمیدونم بقیه دوستان هم حرفمو تایید مکینن؟
مشکلتون با E-care چیه؟
این تست سرعت و پینگم با تهران هست:

شما قدرت سیگنالتون و CINR و RSSI چنده؟

میگم مبین نت روزهای جمعه تا ساعت 2ظهر دانلود رایگان هست؟
سلام دوست عزیز بله از ساعت 12 شب تا 2 ظهر.اوایل جمعه کامل بود اما دیگه نیست
یه سوال بچه ها من 512 دارم شبها سرعت دانلود میشه در حد دایال اپ حدود 5 خیلی خوش شانس باشم 12 روزها هم همینطور خیلی کمه در حد 20-25 زنگ زدم جواب درست حسابی ندادن.در ضمن ساکن اهوازم بچه ها اهوازی بگن همین مشکل رو دارن ؟
اصلا رضایت ندارم من اوایل عالی بود سرعت یائش بخیر:(

سلام دوست عزیز بله از ساعت 12 شب تا 2 ظهر.اوایل جمعه کامل بود اما دیگه نیست
یه سوال بچه ها من 512 دارم شبها سرعت دانلود میشه در حد دایال اپ حدود 5 خیلی خوش شانس باشم 12 روزها هم همینطور خیلی کمه در حد 20-25 زنگ زدم جواب درست حسابی ندادن.در ضمن ساکن اهوازم بچه ها اهوازی بگن همین مشکل رو دارن ؟
اصلا رضایت ندارم من اوایل عالی بود سرعت یائش بخیر:(

آره بابا. نزدیک یک ماهی میشه وضع منم اینه. هرموقع هم زنگ زدم چرت تحویلم دادن. نمیدونم شاید چون نزدیک اجرای طرح اینترنت ملی هست اوضاع اینطور شده وگرنه تا یک ماه پیش شبی اگیگ و خرده ای دانلود داشتم. تو اهوازم که فعلا بنظرم بهتر از مبین نت نیست. دوستام از پارس آنلاین و شاتل هم دارن که وضع اونها هم خرابه. ولی اینکه تو روز خرابه منم خیلی عصبی شدم.
زنگ زدم بش میگم سرعتم اینطوره بم میگه بر اساس کامپیوتری که جلوم هست الان سرعت شما خیلی خوبه و مثل همیشه س!!!!!!!! بش میگم من کاری به کامپیوتر تو ندارم، کامپیوتر من میگه سرعت دانلود پایینه. آخرش هم همون جمله ی معروفی که موقع کم آوردن میگن"اشکال از کامپیوتر خودتون هست". حالا فردا دوشنبه 4/26 دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.
فکر کنم اینقدر زنگ زدم پشتیبانی قبض تلفن اومده 254.000تومن:d
البته ساکن پادادشهر هستم من.

من چهار راه نادری میشینم سرعتم تو روز بین 120 تا 140 میچرخه(1mb) قبلا تو شب هم انقدر سرعتش خوب بود که 1 تا 3 گیگ دانلود میکردم ولی الان شب ها یا سیگنال قطع میشه یا انقدر سرعت میاد پایین که کلا از دانلود کردن پشیمون میشم
پینگم هم با سرور تهران بین 70 تا 120 میچرخه

امروز زنگ زدم پشتیبانی بش میگم چرا اینقدر پایینه میگه شما اشتراک 512 یک به چهار داری یعنی سرعت دانلودت باید 16تا64 باشه.اگه سرعتت 16هم باشه مشکلی نداره. بش میگم پس 128 چطور؟ میگه اونم همینطور. گفتمش مرد حسابی چرا جک میگی(حرفاش دیگه خیلی رفت رو اعصابم). من که مغز خر نخوردم بیام ماهی 60تومن پول بدم برا اینترنت با سرعت 16. خب میرم دایال آپ استفاده میکنم. شعور هم که نداره میگه حالا دیگه میل خودته و گوشی رو قطع کرد.(نمی دونم تو کلاسای روابط عمومی چی یاد میگیرن؟) آقای احمدی نامی هم بود. دوباره هم زنگ میزنم. ببینم چی میشه.

امروز زنگ زدم پشتیبانی بش میگم چرا اینقدر پایینه میگه شما اشتراک 512 یک به چهار داری یعنی سرعت دانلودت باید 16تا64 باشه.اگه سرعتت 16هم باشه مشکلی نداره. بش میگم پس 128 چطور؟ میگه اونم همینطور. گفتمش مرد حسابی چرا جک میگی(حرفاش دیگه خیلی رفت رو اعصابم). من که مغز خر نخوردم بیام ماهی 60تومن پول بدم برا اینترنت با سرعت 16. خب میرم دایال آپ استفاده میکنم. شعور هم که نداره میگه حالا دیگه میل خودته و گوشی رو قطع کرد.(نمی دونم تو کلاسای روابط عمومی چی یاد میگیرن؟) آقای احمدی نامی هم بود. دوباره هم زنگ میزنم. ببینم چی میشه.
بیچاره تقصیر نداشته که اینجوری تحقیرش کردی اونم عصبی شده قطع کرده
یک به چهار نیست یک به هشت هست یعنی اگر شما 512 کیلوبیت میگیری (با b‌ کوچیک نشان می دهند) سرعت دانلودت تقسیم بر 8 میشه چرا ؟
چون هر بایت 8 بیت هست پس 512 تقسیم بر 8 میشه 64 پس سرعت دانلود شما 64 KB ‌(‌کیلو بایت که با B بزرگ نشان داده می شود) در مورد 16 هم جریانی هست که بخیالش می شیم
این استاندارد جهانی هست اما به علت ارائه پهنای باند کم در ایران سرعت دریافت / ارسال هم کم می شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or