مبین نت ... WIMAX

سلام دوستان... خسته نباشید...

میگم بچه ها من وایمکس مبین نت رو از سامسونگ هدیه گرفتم... ولی نمی دونم Username و Passwordam چیه...؟

ازون طرف وقتی وارد صفحه ی مشترکین میشم و وارد قسمت ecare میشم... نمی دونم چطوری باید وارد حسابم بشم... آخه اونجا وقتی login میزنم هیچ اتفاقی نمی افته... کلا انگاری هیچ لینکی تو اون صفحه کار نمی کنه!

می خوام ببینم چقدر از ترافیک ماهیانم باقی مونده... چجوری باید فهمید چقدر باقی مونده؟

توروخدا کسی که مبین نت داره کمکم کنه... ممنونش می شم...!

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلام دوستان... خسته نباشید...

میگم بچه ها من وایمکس مبین نت رو از سامسونگ هدیه گرفتم... ولی نمی دونم Username و Passwordam چیه...؟

ازون طرف وقتی وارد صفحه ی مشترکین میشم و وارد قسمت ecare میشم... نمی دونم چطوری باید وارد حسابم بشم... آخه اونجا وقتی login میزنم هیچ اتفاقی نمی افته... کلا انگاری هیچ لینکی تو اون صفحه کار نمی کنه!

می خوام ببینم چقدر از ترافیک ماهیانم باقی مونده... چجوری باید فهمید چقدر باقی مونده؟

توروخدا کسی که مبین نت داره کمکم کنه... ممنونش می شم...!

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

1 فعاله؟
2 روی جعبه و خوده مودم هست(یوزر و پسورد)
3 فقط با مرورگر Internet Explorer میتونی لاگین بشی

آخرین ویرایش:
میتونی بازی کنی باهاش ؟
آخه بچه ها حتی با پینگ 120 به بالا مشکل دارن !

بستگی به خیلی چیزا داره: خود بازی - سبک بازی - حریفت که اهل کدوم کشور باشه و ...

بعضی موقع ها خوبه، ولی بیشتر مواقع خصوصا توی بازی های سریع تجربه خوبی از بازی نمیده.

ولی در کل راست میگی، بچه ها مبین نت رو برای بازی قبول ندارند و من هم یه جورایی مجبور بودم، وگرنه نمی گرفتم ...
154fs232528.gif

بستگی به خیلی چیزا داره: خود بازی - سبک بازی - حریفت که اهل کدوم کشور باشه و ...

بعضی موقع ها خوبه، ولی بیشتر مواقع خصوصا توی بازی های سریع تجربه خوبی از بازی نمیده.

ولی در کل راست میگی، بچه ها مبین نت رو برای بازی قبول ندارند و من هم یه جورایی مجبور بودم، وگرنه نمی گرفتم ...
154fs232528.gif

خب چرا مجبور بودی ؟
من میخوام تا چند روز آینده ADSL مخابرات رو بگیرم ، چون همه میگن پینگ خوبی داره !

خب چرا مجبور بودی ؟
من میخوام تا چند روز آینده ADSL مخابرات رو بگیرم ، چون همه میگن پینگ خوبی داره !

به خاطر این که این جایی که الان هستم خط تلفن نداشت و من هم رفتم مخابرات که بگیرم، گفتند این نمی دونم چی چی سر کوچه تون به طور کامل اشغاله و خط تلفن جدیدی توی منطقه تون نمی تونیم بدیم!
154fs759111.gif

وگرنه اگه خط تلفن بود من عمرا وایمکس می گرفتم...

اساتید و علمای سایت
یه شیر پاک خورده پیدا میشه سر ما منت بزاره این نحوه اتصال به Xbox Live از طریق مبین نت رو بلد باشه
هر کاری کردیم نشد
رو Xbox اینترنت میاد اتوماتیک ای پی میگیره آپدیت میشه اما میخواد کانکت بشه یه سری ایراد از نت و یه پورت خاص میگیره
من که ذله شدم
گفتم دوستان اینجا خبره هستن حتما اطلاعات دارم کمک کنن
ممنون

سلام دوستان عزیزمن مودمم چند روزی هست معلوم نیس چش شده سیگنال رو میگیرهو ول میکنه :دی بعدش وای فای پیداش میکنه ولی بااسمعچیب غریب :دی کسی میدونه اگه ریست بشه دوباره تنظیمات رو بزنن درست میشه ؟؟؟یا مشکل سخت افزاری هست ؟ممنون از همه گی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or