mr.mohammad
کاربر سایت
عزیز وقتی مشکل پیش میاد که تمام پهنای باند رو همون کانکشن چیزت بگیره و طرف مقابل دیگه نتونه دست رسی داشته باشی
عزیز وقتی مشکل پیش میاد که تمام پهنای باند رو همون کانکشن چیزت بگیره و طرف مقابل دیگه نتونه دست رسی داشته باشی
ببخشید دوستان من یه مبین نت خریدم با Indoor CPE از این مدل وای فای دار ! سرعتم رو که تست میکنم با سرور تهران (!) اینو میده
با سرور باکو
در ضمن اکانتم هم 512 هستش .
این سرعت و پینگ طبیعیه ؟؟ آخه خیلی با 512 کیلو بایت بر ثانیه فاصله داره .....................
برای ماه بعد اگه یک مگ بگیرم سرعتم دو برابر میشه ؟؟پینگم چی ؟؟ بهتر میشه ؟؟
آنتن خارجی واسه مودمم بخرم ( وصل میشه پشتش ) تاثیر هم داره ؟؟
ممنون میشم اگه کسی راجع به هرکدوم از سوالام اطلاع داره جواب بده .
سرعت شما از 512kbs بالاتره. دقت کنید که سرعتی که سایت speedtest میده واحدش Mb/s هستش و باید عددش برای شما 0.51 در بیاد که برای من هم که 512 دارم همیشه تقریبا همین 0.51 در میاد.
اگر یه مگ بگیرید سرعت تون توی این تست به طور منطقی حدود 1.02 باید در بیاد.
آنتن خارجی رو اطلاعی ندارم و نشنیدم، ولی بعید می دونم تاثیری داشته باشه، چون سرعت پایین اینترنت در ایران مشکلش تکنولوژی پایین مودم ها نیست و مشکل از جای دیگه ای است که خودت می دونی قطعا...
این هم نتیجه تست همین الان من. من هم مبین نت دارم 512 توی یزد:
بله سرعت تون خوبه. یعنی حداقل همون طور که می بینی از من بهتره...خب پس یعنی سرعتم در مقایسه با بقیه که 512 دارن خوبه ؟
وایمکس به دلیل این که از خط تلفن استفاده نمی کنه حداقل برای چند حالت بهتر از ADSL هستش:ارزش داره یا مبین نت وایمکس بگیرم؟
در مورد جیبیش هم اگر کسی استفاده کرده لا اقل بیاد بگه سرعت دانلود ایناش چجوریه؟خوب هست؟
من میخوام یدونه هم اینترنت همراه داشته باشم یه موقع اینو و اونور میریم شمالی جایی مصرف کنم
مودم جیبی چطوریاس جواب میده یا باید حتما مودم داخلی هم بخرم
اصلا مبین نت بهتره یا ایرانسل فقط تو پوشش و قطعی و اینا مشکلی نداشته باشه یعنی بهتر ساپورت کنه؟ منظورم وایمکسه ایرانسله ها
خوب من برای دفتر کار پدم میخوام ولی حالا که هزینه میکنه میخوام قابل حملم باشه چون ما دو تا سرویس ای دی اس ال داریم که هر جفتش راضی هستیم ولی قابل حمل نیستن
ارزش داره یا مبین نت وایمکس بگیرم؟
در مورد جیبیش هم اگر کسی استفاده کرده لا اقل بیاد بگه سرعت دانلود ایناش چجوریه؟خوب هست؟