مبین نت ... WIMAX

سلام به همگی
رفتم واسه ADSL ثبت نام بکنم، گفتن به پیش شماره های 232 تعلق نمیگیره! واسه همین به فکر WIMAX افتادم. از چند نفری که پرسیدم، مبین نت رو معرفی کردن بهم و کسی ایرانسل رو پیشنهاد نکرد! حالا اومدم اینجا از اساتید محترم کمک بگیرم. مبین نت خوبه؟ اذیتم نمیکنه؟ میخوام نامحدود بگیرم. تو رو خدا جواب بدید که بدجوری گیر کردم.
مرسی

تو این هفته 3 تا 4 بار قطعی داشتم که تا حالا تو این یک ساله انقدر قطعی پشت سر هم نداشتم
مبین نت از ایرانسل خیلی بهتره از همه لحاظ
فقط تنها مشکل مبین نت یکم تعرفه های گرونترش و پشتیبای ضعیفشه

کسی هست از سرعت دانلود روز شب سرویس 1 مگ مبین نت خبر داشته باشه؟ارزش گرفتن داره؟

من هم همین سوالو دارم. قاعدتا با ضریب اشتراک 1 به 4 نباید سرعت دانلود از 256 kbps کمتر بیاد درسته؟ شبا و جمعه ها چی؟ آخه من قبلا 512 همین مبین رو داشتم ولی شبا و جمعه ها خیلی خراب بود.سرعت روز معمولیش هم به 128 نمیرسید همیشه رو 70-80 بود. ممکنه اون موقع هنوز 1 به 4 نشده بوده.

ممنون میشم کسی که اطلاع داره جواب بده

من خودم يه مدت دنبالش بودم..بعد بيخيلش شدم چون نميخواستم ريسك كنمو300.400تومنو از دست بدم.. البته من مودم جيبيو ميگم...شنيدم ايرانسل بهتره تو تهران و مبين نت اسمش سراسريه... و واسه اينكه آنتن بده بايد 100متري دكل باشيد..
دوستاني كه تجربه داشتن ممنون ميشم تجاربشونو در مورد مودم جيبي اين دوشركت اعلام كنن..
مرسي.

من خودم يه مدت دنبالش بودم..بعد بيخيلش شدم چون نميخواستم ريسك كنمو300.400تومنو از دست بدم.. البته من مودم جيبيو ميگم...شنيدم ايرانسل بهتره تو تهران و مبين نت اسمش سراسريه... و واسه اينكه آنتن بده بايد 100متري دكل باشيد..
دوستاني كه تجربه داشتن ممنون ميشم تجاربشونو در مورد مودم جيبي اين دوشركت اعلام كنن..
مرسي.
الان یه هفته ای میشه مودم جیبی دوستم دستمه,خیلی بد انتن میده,دو سه روز هم بعدازظهر وشب اصلا انتن نداد! در کل راضی نیستم...
من ساکن کرجم...

الان یه هفته ای میشه مودم جیبی دوستم دستمه,خیلی بد انتن میده,دو سه روز هم بعدازظهر وشب اصلا انتن نداد! در کل راضی نیستم...
من ساکن کرجم...

ممنونم..
چه شركتي؟
ميتوني يا يه نرم افزاري چيزي فاصله دقيقت رو از دكل بگي؟ و اگه دكلم پيدا كردي بري زير دكل سرعتو چك كني... راستي سرويست چيه ؟سرعت؟

سلام دوستان سایتی هست سرعت واقعی دانلود و آپلود رو نشون بده . من یه دوروزی هست دارم از مبین نت استفاده میکنم.
جایی که هستم رو مدمم 2 تا خط آنتن بیشتر پر نمیکنه . طرف به من گفت که 16 تومن بده تا سرعت 2 مگ با ترافیک 2 گیگ بهت میدیم . حالا نمیدونم قیمتش رو درسته . به نظرتون واقعا 2 مگ هست سرعت؟

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
رفتم واسه ADSL ثبت نام بکنم، گفتن به پیش شماره های 232 تعلق نمیگیره! واسه همین به فکر WIMAX افتادم. از چند نفری که پرسیدم، مبین نت رو معرفی کردن بهم و کسی ایرانسل رو پیشنهاد نکرد! حالا اومدم اینجا از اساتید محترم کمک بگیرم. مبین نت خوبه؟ اذیتم نمیکنه؟ میخوام نامحدود بگیرم. تو رو خدا جواب بدید که بدجوری گیر کردم.
مرسی
سلام. :)

دقیقا مبین نت رو فقط برای همین شرایط که به هر دلیل امکان ADSL نداشته باشید میشه توصیه کرد! اذیت هم بستگی داره! قطعی داره مثل همه اینترنت های دیگه (به طور میانگین هفته ای مجموعا 6-5 ساعت قطعی رو ممکنه تجربه کنی)! ضمن این که پشتیبانی اش هم واقعا ضعیفه و صدای همه رو در آورده! ولی روی هم رفته من تا به حال یه رضایت نصفه نیمه ای داشتم ازش!

توصیه مهم: به هیچ وجه نامحدود نگیر! یعنی سرویس هایی که حجم بالا دارند رو بگیری خیلی بهتره، ولی اصلا سمت نامحدود هم نرو! چون ضریب اشتراکش بالاست و با وجود قیمت گرونش، سرعت دانلودش در حد 10 الی 15 کیلوبایت در ثانیه گزارش شده که بسیار افتضاحه!
agha mbinnet jome raygane ta che saati
والا فکر می کنم جمعه هم مثل روزهای دیگه است، یعنی 2 شب تا 8 صبح. توی سایتش هم چیز اضافه تری ننوشته برای جمعه.

قبلا 24 ساعت رایگان بود، ولی سرعتش بسیار بد بود که بعدش شد تا 2 ظهر و بعد هم تا 8 صبح...
کسی هست از سرعت دانلود روز شب سرویس 1 مگ مبین نت خبر داشته باشه؟ارزش گرفتن داره؟

من سرویس 1 مگ دارم و برای من چه در روز و چه در شب دقیقا معادل سرعت اسمی اش بوده (یعنی 128 کیلوبایت در ثانیه که میشه شبی بیش از 2 گیگ دانلود).

با ضریب اشتراک 1 به 4 باید سرعت 256 باشه نه 128 میشه 1 توضیحی بدی؟

نه نه!

ببین سرعت 1024 بر حسب کیلوبیت بر ثانیه (kb/s) هستش. با توجه به این که هر 8 بیت توی کامپیوتر میشه یک بایت، این سرعت رو باید تقسیم بر 8 کنیم تا سرعت واقعی بر حسب کیلوبایت بر ثانیه (KB/s) به دست بیاد. 1024 هم تقسیم بر 8 میشه دقیقا 128، که سرعت دانلود من هم تقریبا همیشه همین 128 کیلوبایت در ثانیه بوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or