مباحث مربوط به FIFA 09: Ultimate Team

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برهان بوی microsoft point میدی:biggrin1:
عجب بوی خوبی داره این MP بابا:biggrin1: راستی دم EA گرم با این 10000 تا خیلی به ما حال داد. در کل مثل اینکه فقط من و امیر این Coin رو گرفتیم. از دستتون رفت:biggrin1:
دوستان من هنوز تمام کالاها رو دارم هرکی خواست بگه:biggrin1: تازه می خوام براش یک سایت هم راه بندازم:biggrin1: Borhan Ultimate Shop:biggrin1: خلاصه بشتابید که حراج کردم:biggrin1:

برهان لوگو لیورپول و انفیلد رو خریدارم .
درضمن نامرد 10000 تا گرفتی یه کمکی چیزی.تیم تو بحرانه:biggrin1:
البته دوستان همیشه کارت های Training من میفروشم خواستید بگید جور میکنم با قیمت نازل;)

من لگو ، لباس را می خوام. برهان مثل اینکه دلال شدی :دی

در هر صورت حسام اگر خواستی آنفیلد را بهت بدم ؟ :دی
عجب بوی خوبی داره این MP بابا:biggrin1:

حالا فهمیدم چرا این قدر سریع باشگاهت پولدار شد :دی

ما از بازیکن 55 شروع کردیم و 80 تا بازیمون فقط با بازیکنان نقره ای بود ... :smile:

آخرین ویرایش:
برهان لوگو لیورپول و انفیلد رو خریدارم .
درضمن نامرد 10000 تا گرفتی یه کمکی چیزی.تیم تو بحرانه:biggrin1:
البته دوستان همیشه کارت های Training من میفروشم خواستید بگید جور میکنم با قیمت نازل;)
خوب حسام لوگو که چون دو تا طرفدار داره قیمت هاتون رو این جا بگید و هر کی پیشنهاد بهتری داد قبول می کنم. در ضمن به جای Coin کارت های خوب دیگه هم قبول می کنم:biggrin1: بابا اون 10000 تا رو که برای مسی گذاشتم کنار:biggrin1:
من لگو ، لباس را می خوام. برهان مثل اینکه دلال شدی :دی

در هر صورت حسام اگر خواستی آنفیلد را بهت بدم ؟ :دی

حالا فهمیدم چرا این قدر سریع باشگاهت پولدار شد :دی

ما از بازیکن 55 شروع کردیم و 80 تا بازیمون فقط با بازیکنان نقره ای بود ... :smile:
تو کجای کاری امیر جان من تا بازی 65-70 تیمم نقره ای و چند تا هم طلایی داشتم:biggrin1: بعد از تموم کردن Godfather 2 با یک مدیریت جدید واردم شدم و باشگاه رو متحول کردم:biggrin1: تا الان هم 110 تا بازی کردم و وضعیت تیمم این هست که می بینید:biggrin1: خلاصه آنفیلد رو بگید اگه نمی خواید برای حراج بزارم.:biggrin1: دلال؟من:biggrin1: راستی امیر برای لوگو و لباس پیشنهادت رو تو تاپیک بگو. ممنون

مگه اومدی بازار ؟ :دی

قیمت نمی خواد ، اگر با حسام به توافق رسیدی که هیچ و اگر نرسیدی ازت می خرم. البته خودم می رم از اجنبی ها می خرم ، چون سر اونا را با دو سه تا کارت خوب می شه کلاه گذاشت.
تو کجای کاری امیر جان من تا بازی 65-70 تیمم نقره ای و چند تا هم طلایی داشتم

کلا گفتم پوینت حروم نکن ...

مگه اومدی بازار ؟ :دی

قیمت نمی خواد ، اگر با حسام به توافق رسیدی که هیچ و اگر نرسیدی ازت می خرم. البته خودم می رم از اجنبی ها می خرم ، چون سر اونا را با دو سه تا کارت خوب می شه کلاه گذاشت.

کلا گفتم پوینت حروم نکن ...
آره دیگه اینجا بازار Fifa 09: Ultimate Team هستد دیگه بهت نگفته بودن:biggrin1: آدرس رو درست اومدی:biggrin1: باشه من الان می خوام برم Live احتمالا حسام هم هست بهش می گم به توافق هم میرسیم ایشالا:biggrin1: راستی امیر تو لباس رو چند می خوای؟ من Coin حروم نمی کنم عزیز

آره دیگه اینجا بازار Fifa 09: Ultimate Team هستد دیگه بهت نگفته بودن:biggrin1: آدرس رو درست اومدی:biggrin1: باشه من الان می خوام برم Live احتمالا حسام هم هست بهش می گم به توافق هم میرسیم ایشالا:biggrin1: راستی امیر تو لباس رو چند می خوای؟ من Coin حروم نمی کنم عزیز

بین 20 تا 30 coin ازت می گیرم :دی

به حسام بفروش ، چون تا بیستم که نمی یام و تا اون موقع شاید نظرم عوض شد و رفتم لباس بارسا گرفتم :دی

در کل مثل اینکه فقط من و امیر این Coin رو گرفتیم. از دستتون رفت
الان من اینجا حکمه هویج رو داشتم؟:)
الان شماهایی که ultimate رو خریدین با یه اکانته دیگه رو کنسولتون هم میتونید بازیش کنید؟
یعنی یه اکانت بخره بقیه همه میتونن بازیش کنن؟

آخرین ویرایش:
راستی نگفتی لوگو و لباس و ورزشگاه رو چند می خوای؟
همش رو 1500 تا.
یه چیزی همیشه به فکر MORALE یعنی روحیه بازیکناتون باشین که خیلی موثره به طور مثال زیاد نبازین اونا رو در پست دلخواه بازی بدین در ضمن زیاد رو نیمکت نزاریدشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or