عجب بوی خوبی داره این MP بابا:biggrin1: راستی دم EA گرم با این 10000 تا خیلی به ما حال داد. در کل مثل اینکه فقط من و امیر این Coin رو گرفتیم. از دستتون رفت:biggrin1:برهان بوی microsoft point میدی:biggrin1:
من انفیلد رو میخوام
خوب حسام لوگو که چون دو تا طرفدار داره قیمت هاتون رو این جا بگید و هر کی پیشنهاد بهتری داد قبول می کنم. در ضمن به جای Coin کارت های خوب دیگه هم قبول می کنم:biggrin1: بابا اون 10000 تا رو که برای مسی گذاشتم کنار:biggrin1:برهان لوگو لیورپول و انفیلد رو خریدارم .
درضمن نامرد 10000 تا گرفتی یه کمکی چیزی.تیم تو بحرانه:biggrin1:
البته دوستان همیشه کارت های Training من میفروشم خواستید بگید جور میکنم با قیمت نازل
تو کجای کاری امیر جان من تا بازی 65-70 تیمم نقره ای و چند تا هم طلایی داشتم:biggrin1: بعد از تموم کردن Godfather 2 با یک مدیریت جدید واردم شدم و باشگاه رو متحول کردم:biggrin1: تا الان هم 110 تا بازی کردم و وضعیت تیمم این هست که می بینید:biggrin1: خلاصه آنفیلد رو بگید اگه نمی خواید برای حراج بزارم.:biggrin1: دلال؟من:biggrin1: راستی امیر برای لوگو و لباس پیشنهادت رو تو تاپیک بگو. ممنونمن لگو ، لباس را می خوام. برهان مثل اینکه دلال شدی
در هر صورت حسام اگر خواستی آنفیلد را بهت بدم ؟
حالا فهمیدم چرا این قدر سریع باشگاهت پولدار شد
ما از بازیکن 55 شروع کردیم و 80 تا بازیمون فقط با بازیکنان نقره ای بود ... :smile:
تو کجای کاری امیر جان من تا بازی 65-70 تیمم نقره ای و چند تا هم طلایی داشتم
آره دیگه اینجا بازار Fifa 09: Ultimate Team هستد دیگه بهت نگفته بودن:biggrin1: آدرس رو درست اومدی:biggrin1: باشه من الان می خوام برم Live احتمالا حسام هم هست بهش می گم به توافق هم میرسیم ایشالا:biggrin1: راستی امیر تو لباس رو چند می خوای؟ من Coin حروم نمی کنم عزیزمگه اومدی بازار ؟
قیمت نمی خواد ، اگر با حسام به توافق رسیدی که هیچ و اگر نرسیدی ازت می خرم. البته خودم می رم از اجنبی ها می خرم ، چون سر اونا را با دو سه تا کارت خوب می شه کلاه گذاشت.
کلا گفتم پوینت حروم نکن ...
آره دیگه اینجا بازار Fifa 09: Ultimate Team هستد دیگه بهت نگفته بودن:biggrin1: آدرس رو درست اومدی:biggrin1: باشه من الان می خوام برم Live احتمالا حسام هم هست بهش می گم به توافق هم میرسیم ایشالا:biggrin1: راستی امیر تو لباس رو چند می خوای؟ من Coin حروم نمی کنم عزیز
مهدی جان یواش بابا:biggrin1: من هم کارت تمرین می خوام. حسام بیا دیگه بابا مردیم اینجا:biggrin1: راستی نگفتی لوگو و لباس و ورزشگاه رو چند می خوای؟حسام تمام training هاتو میخوام