مباحث مربوط به FIFA 09: Ultimate Team

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا مربی دارم که می خوام بفروشم. روش یک لوگو باشگاه پورتو رو هم اشانتیون میدم:biggrin1: اولیش آراگونس اسپانیایی که 89 هست. دومیش هم یک HC هست که 98 و عالی کار می کنه تضمینی:biggrin1: هر کی دوتاش رو بخره یک آرم باشگاه پورتو رو هم بهش میدم هر کی خولست با مقدار Coin پیشنهادی همین جا مطرح کنه. ممنون

امیر تاریخ ثبت نام رو از کجا میشه فهمید؟ من فکر کنم وسطای عید بودش که این Pack رو خریدم یعنی برای منم میاد:biggrin1: کی واریز می کنند.:biggrin1:

طبق مقاله May 15 باید واریز بشه. در ضمن اگر 800 پوینت را قبل از 20 فروردین واریز کرده باشید 5000 می گیرید و اگر قبل از 20 فروردین بازی انجام داده باشید هم 10000 می گیرید که من جزء مورد دوم هستم.

در مورد تاریخ هم راهی نیست. برو توی هاردت ببین کی التیمیت تیم نصب شده.

آخرین ویرایش:
طبق مقاله May 15 باید واریز بشه. در ضمن اگر 800 پوینت را قبل از 20 فروردین واریز کرده باشید 5000 می گیرید و اگر قبل از 20 فروردین بازی انجام داده باشید هم 10000 می گیرید که من جزء مورد دوم هستم.

در مورد تاریخ هم راهی نیست. برو توی هاردت ببین کی التیمیت تیم نصب شده.
مرسی امیر. فقط یک نکته منظور بازی Online هست دیگه نه؟ اگه بازی کرده باشیم که من همون روزی که گرفتم Online بازی کردم 10000 تا می گیریم؟ امیر در مورد تاریخ واریزش چیزی نگفتن من امروز رفتم خبری نبودش ها؟ پس کی میدنش. راستی نوشته بود برای کسایی که تا 10 ایپریل هم خریداری کرده باشند 5000 تا Coin واریز می کنیم.

مرسی امیر. فقط یک نکته منظور بازی Online هست دیگه نه؟ اگه بازی کرده باشیم که من همون روزی که گرفتم Online بازی کردم 10000 تا می گیریم؟ امیر در مورد تاریخ واریزش چیزی نگفتن من امروز رفتم خبری نبودش ها؟ پس کی میدنش. راستی نوشته بود برای کسایی که تا 10 ایپریل هم خریداری کرده باشند 5000 تا Coin واریز می کنیم.

:arrowd:

در پست قبلی نوشتم:

طبق مقاله May 15 باید واریز بشه

برهان مشخصات HC رو بزار
سلام مهدی جان. خوبی؟

آقا 6 بازی از قراردادش مونده. Pace=0 , Shooting=2 , Defending=3 , dribbling=1 , Heading=-1 , passing=-1
مربی فوق العاده ای هستش و من به خاطر خریدمسی می خوام بفروشمش اگه آراگونس رو هم برداری لوگو پورتو رو هم بهت مجانی میدم. آراگونش 89 هست.

سلام دوباره به دوستان FIFA باز. من این چند وقته هر پکی رو که باز می کنم یک مربی توش هست:biggrin1: من الان 3 تا M دارم که می خوام بفروشم. دو تاش اسکولاری هست و اونکی نمی دونم کی:biggrin1: یک HC که در بالا هم گفتم هنوز موجود هست و یک مربی دروازبان هم وجود داره که 99 هست و همه به جز مربی دروازبان ها دارای قرارداد بالا 8 بازی هستند:biggrin1: هنوز هم لوگوی پورتو رو اشانتیون میدم:biggrin1:
راستی من سه تا بازیکن هم برای فروش دارم یکی ژاوی آلونسو هستش و اونکی یک دفاع هستش که آمریکایی و 75 هست:biggrin1: نفر آخر هم کسی نیست جز وحید هاشمیان:biggrin1: هرکی خواست بگه

اگر کسی احیانا Advance player training یا advance manager training با سیستم 442 یا 4411 اومد من خریدارم;)
حسام جان من فکر کنم یکی که طلایی هم هست رو دارم چند می خوای؟:biggrin1: چقدر Coin میریزی پاش:biggrin1:

ویرایش: دوستان عزیز تا حالا هیچ خبری از Coin های مجانی نشده. من که چیزی ندارم

آخرین ویرایش:
دوستانی که قبل از 10 April ، ثبت نام کردند ، ساعت 24 امشب 10,000 coins به حسابشون اضافه می شه ، احتمال اینکه 2 پک گلد اضافه بشه ( به جای 10,000 ) خیلی زیاده ...

ساعت 24 هر دو را چک کنید.

دوستانی که قبل از 10 April ، ثبت نام کردند ، ساعت 24 امشب 10,000 coins به حسابشون اضافه می شه ، احتمال اینکه 2 پک گلد اضافه بشه ( به جای 10,000 ) خیلی زیاده ...

ساعت 24 هر دو را چک کنید.

خدا کنه نریزن:biggrin1: یه سریا الکی تیماشون قوی مشه:-"
ممنون امیر من حتما امشب چک می کنم.

مهدی جان مثلا تیم کی قوی میشه:biggrin1: منظورت دقیقا کی هست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or