مباحث مربوط به FIFA 09: Ultimate Team

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این پک رو میشه بصورت افلاین هم بازی کرد؟!!!!؟؟؟
یا فقط انلاینه؟؟؟
دو خرداد امتحانام تموم میشه- برم گلد بگیرم + پوینت بعدش ما هم ملحق میشیم!!!:biggrin1:

دوستان این پک رو میشه بصورت افلاین هم بازی کرد؟!!!!؟؟؟
یا فقط انلاینه؟؟؟
دو خرداد امتحانام تموم میشه- برم گلد بگیرم + پوینت بعدش ما هم ملحق میشیم!!!:biggrin1:
فقط انلاین.یعنی اگر شما به XBL یا PSN وصل نباشید وارد این بخش نمیتونید بشید

دوستان این پک به صورت DVD نمیادش ؟ :biggrin1:
با این سرعت باقالی بخوام 1.7 گیگ دانلود کنم که باید پسرم بازی کنه جای خودم به خودم نمیرسه :biggrin1:

من که جایی تا حالا ندیدم با dvd بشه ریخت مگه اینکه مثل burnout ultimate box بیاد بیرون که
اونم چون اصل بازی پولیه بعید میدونم بیاد
کلا چون مثل یه بازیه جدا گانه میمونه حجمش اینقد بالاس گزارشگر جدید استادیوم جدید انیمیشن های جدیدو...
ولی واقعا ارزش دانلود داره پس از همین الان بزارید باسه دانلود که 1 روز جلو میوفتید

دوستان این پک به صورت DVD نمیادش ؟ :biggrin1:
با این سرعت باقالی بخوام 1.7 گیگ دانلود کنم که باید پسرم بازی کنه جای خودم به خودم نمیرسه :biggrin1:

ما ها هم 1 روز گذاشتیم دانلود کرد ...

با اطمینان بهت می گم نمی یاد !

آره خداییش با این اینترنت ایران خیلی ظلمه اینو دانلود کنیم.2 هفته طول میکشه.

با دایل آپ حدود 2 روز ولی با adsl 128 حدود 1 روز و نیم ...

سرعت دانلودت مگه چنده؟؟:eek:
دیگه هر چقدر هم باشه من 2 روزه دانلود کردم با سرعت حدود 25-30 و خیلی هم طول نمی کشه این جوری که می گید.
ما ها هم 1 روز گذاشتیم دانلود کرد ...

با اطمینان بهت می گم نمی یاد !

با دایل آپ حدود 2 روز ولی با adsl 128 حدود 1 روز و نیم ...
نه دیگه بابا با دایل آپ هم 2 روزه نمیشه.:biggrin1: مگه اینکه بزاری رسما 48 ساعت دانلود کنه:biggrin1:

ببینم وقتی اینو دانلود کنی دیگه بازی کردنش Free هستش ؟!:confused:
به به آقا نوید گل گلاب:biggrin1: از این ورا:biggrin1: میری به کجا:biggrin1: آره دیگه همونطور که حسام هم گفته دانلود می کنی و بعدش 5 تا بازی به صورت trial انجام میدی بعدش هم 800 تا MP که واعقا ارزشش رو داره تو جیب MS و EA میریزی و حالش رو میبری:biggrin1: در کل بگیر 100 در 100 ارزشش رو داره و اصلا هم شک نکن;)

پ.ن: همون طور که حسام و امیر گفتند امکان نداره که Pack های به این فوق العاده ای به صورت DVD عرضه بشه و فکرش رو هم نکنید. بابا اگه بیاد که نمایدش هم باید 5 تومان پولش رو بدید خوب حالا برید 10 تومان بدید از خود Xbox Live دانلود کنید;)

سعی دارم در چندین پست مربی های بدنساز و بازیکنساز و ... را معرفی کنم.

مربی اصلی تیم:

مربی اصلی تیم یا همون manager چند شاخصه اصلی داره ، هر مربی یک سیستم ، ملیت ، Ng + دارد. سیستم باید با توجه به سیستم مربی چیده شود ، اگر به این صورت باشد تیم بسیار هماهنگ و منظم و با تاکتیک بازی می کنید.

یکی از دیگر ویژگی های مربی این است که شما می توانید به وسیله مربی ، 1 ، 2 و یا 3 contract برای بازیکنان گلد اضافه کنید که افراد با تجربه در التیمیت تیم ، 3+ Ng گلد را به خوبی درک و به دنبال کسب اینگونه مربی هستند ...

مربی بازیکن ساز و یا training :

این مربی برای قوی تر کردن بازیکنان بسیار مهم است. غالبا مربی به سه حالت مربی تهاجمی و مهاجمان ، مربی دفاعی و مدافعان ، مربی های عادی + چند نقطه قوت تقسیم می شوند ...

من غالبا از مربی تهاجمی ، برای قوی کردن مهاجمانم استفاده می کنم. من بهترین مربی تهاجمی بازی را استخدام و سعی کردم با استفاده از اون بازیکنانم را قوی کنم. به طور مثال مربی فورلان ایشون بوده و بسیار ماثر است ...

البته چند نکته هم وجود داره ، قرارداد مربی ها باید تمدید بشه که این نوع کارت تمدید قرارداد بسیار با ارزش و نسبت به بقیه کارت ها کمیاب تر هستند.

در هر تیم فقط یک نوع مربی بازیکنساز قابل استفاده است.

بر اساس اخبار جدید ea هر کسی تا 20 فروردین برای ultimate تیم ثبت نام و خرید پوینتی کرده بوده ، 10,000 coins می گیره ...

http://www.eafootballworld.com/en_GB...eam_Free_Coins

در این صورت من که اولین ایرانی بودم که مد را خریدم تا دو روز دیگه دارای 10,000 coins به صورت مجانی می شم :biggrin1:

تاریخ ثبت نام من 2 فروردین بود.

progress.gif

بر اساس اخبار جدید ea هر کسی تا 20 فروردین برای ultimate تیم ثبت نام و خرید پوینتی کرده بوده ، 10,000 coins می گیره ...

http://www.eafootballworld.com/en_GB...eam_Free_Coins

در این صورت من که اولین ایرانی بودم که مد را خریدم تا دو روز دیگه دارای 10,000 coins به صورت مجانی می شم :biggrin1:

تاریخ ثبت نام من 2 فروردین بود.

progress.gif
امیر تاریخ ثبت نام رو از کجا میشه فهمید؟ من فکر کنم وسطای عید بودش که این Pack رو خریدم یعنی برای منم میاد:biggrin1: کی واریز می کنند.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or