مباحث مربوط به FIFA 09: Ultimate Team

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با شما نبودم:biggrin1: منظورم اجنبی های نوبه:smile:
اونا که قوی نیستن بابا:biggrin1: راستی امروز هم قاط زده بود شبکه من اومد یک بازی انجام دادم دیگه نشدش:biggrin1: توی Trade هم اومدم برم ارور میداد فکر کنم دارن یه کارایی می کنند تا این Coin ها رو به دستمون برسونند:biggrin1:

دیروز و امروز منو چند بار از سرور EA انداخت بیرون ماله شما هم اینطوری میشه؟!
اره در کل این چند روزه مشکل داره
از جمله لگ و امروز صبح که قاطی کرده ارور میداد

خوب دوستان Pack بازی هم درست شد و به همه دوستان تبریک می گم:biggrin1: می گین چرا چون 10000 تا Coin ریختن به حسابم:biggrin1: چه حالی داد:biggrin1:

درود بر دوستان ، بودجه باشگاه Liverpool FC با این مقدار اضافه شده به 40,000 افزایش یافت ! :دی

هر کسی ورزشگاه ومبلی ، لباس 2 لیورپول و ... داره ، شخصا توپ می خرم. هر کسی هم تا 20ام خریدشون ، با قیمتی بی نظیر ازش می خرم :دی

خلاصه ، باشگاه بزرگی که بازیکن 99 داره ، باید بهترین استادیوم بازی ، لباس های حرفه ای داشته باشه.

درود بر دوستان ، بودجه باشگاه Liverpool FC با این مقدار اضافه شده به 40,000 افزایش یافت ! :دی

هر کسی ورزشگاه ومبلی ، لباس 2 لیورپول و ... داره ، شخصا توپ می خرم. هر کسی هم تا 20ام خریدشون ، با قیمتی بی نظیر ازش می خرم :دی

خلاصه ، باشگاه بزرگی که بازیکن 99 داره ، باید بهترین استادیوم بازی ، لباس های حرفه ای داشته باشه.
سلام به امیر گل:biggrin1: بودجه باشگاه بارسلونا هم 20000 تا شده:biggrin1: من تمام چیزهایی رو که می خوای دارم قیمت پیشنهادیت رو بگو تا بررسی کنم ببینم صرفه اقتصادی داره برای باشگاه یا نه:biggrin1:

من با اینکه با ps3 بازی میکنم برای منم 5000 تا داد!
بله محمد جان این Coin ها به همه داده میشد. شما برای این 5000 تا گرفتی که تا 10 ایپریل بازی رو خریدی;) موفق باشی

اینقدر به بازیکن 99 نناز:biggrin1:
تو فورمان 99 داری من Samuel Eto'o 99:biggrin1:
تو زمین نمیدوه پرواز میکنه

دوستان یک سوال.
یک بازیکن فقط برای یک تیم هست یا چند نفر میتونن بخرنش؟؟
نه در بازی 1000 تا مسی ممکنه وجود داشته باشه و دست 1000 نفر هست. محدودیتی نداره. ولی در یک تیم فقط یک بازیکن می تونی داشته باشی. مثلا دو تا مسی نمیشه.

مورد ای عالی بخوره تو سرشون همشون بالای 20000 تان تو هم که وضع تیم منو میدونی همش بازیکن صادر میکنه.اما شما به این تیم ایمان داشته باشید که لیگ برتر میمونه:cheesygri

مورد ای عالی بخوره تو سرشون همشون بالای 20000 تان تو هم که وضع تیم منو میدونی همش بازیکن صادر میکنه.اما شما به این تیم ایمان داشته باشید که لیگ برتر میمونه:cheesygri
دمت گرم حسام با بودجه کم بازیکن سازی می کنی:biggrin1: دوتاش رو هم با قیمت خوب بفرست این ور:biggrin1: خوب امیر کی خبر میدی فروختم رفت از دستت ها:biggrin1:. من الان لوگوی لیورپول، لباس دوم که خاکستری هست، ورزشگاه آنفیلد و ومبلی لندن و ....... رو در اختیار دارم بشتابید.:biggrin1: راستی من مربی هام رو به قیمت خوب فروختم ولی دوتاش رو برای بچه های سایت نگه داشتم. اسکولاری با قدرت 89 هستش و سیستم هاش رو هم اگه خواستید بنویسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or