سلام امیر جان اوا از همه تبریک میگم. دوم هم یک نگته رو بگم که شما هنوز همه آچیومنت های پک رو نگرفتید و آچیومنت Collector باقی مونده که خیلی وقت گیر است و به بودجه بالایی هم نیازمند استمن رسما با باشگاه حرفه ای Liverpool FC تمام اچیومنت های التیمیت تیم را گرفتم و حالا تمام بازیکنان را فروختم تا یک تیم جدید برای تابستان امسال محیا کنم.
امیر خودم برات جور می کنم و 9000 تا میگیرم. قبوله:biggrin1:تیم فولام را کاملا جور کردم و فقط لباس ها و آرم باشگاه باقی مانده است.
آرم باشگاه + 2 تا لباس باشگاه را با قیمت 10,700 خریداری خواهد شد.
امیر خودم برات جور می کنم و 9000 تا میگیرم. قبوله:biggrin1:
دوست عزیز شما باید تو همون منوی اول بازی قسمت Ultimate Team رو انتخاب کنی و وارد بشی و تیم و بازیکن خوخدت رو بسازی سوالی هم داشتی همین جا بپرس. موفق باشیسلام
من دانلود کردم اما آخرش اتفاقی نیفتاد الان باید از کچا شروع به بازی کنم
مراحل بعد از دانلود لطف میکنین؟
با تشکر
خوب دوست عزیز شما پست اول من رو بخون. شما باید تیم داری کنی و تیمت رو پرورش بدی و بازیکن بخری بفروشی و مربی بگیری. برو صفحه اول رو بخونمن چطور میتونم یک تیم بهتر داشته باشم خیلی ضعیفه تیمم
نمی دونم من Xboxم از شنبه خراب هست و نرفتم. اگه هم مشکل داشته باشه زود حل میشه نگران نباشفکر کنم در حال حاضر سرور مشکل داره
درسته؟
اول از همه تبریک می گم مهدی جان. در مورد سوالت هم بله برای هر باشگاهی رو جمع کنی حله:biggrin1:اگه collection هر باشگاهی جمع کنیم achiment میده؟
راستی منم همه کاپها رو گرفتم:biggrin1: