مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
سم الله رو بگیم یا نه ؟؟ :-/:d

خب خودم شروع میکنم :

پیف پیف پیف چقدر این Xbox تیتیش مامانی هست ، اَه اَه !! ;;)

این ی اعلام جنگ محسوب میشه.
بهتره جنگ راه نندازیم .البته اگه خیلی دوست دارید مشکلی نداره .اخرشم با بن شدن موقت همراه!.

اقا من که هر 3(360-ps3-pc) تا رو دارم چکار کنم؟ :biggrin1:
هرکی یار کم اورد بگه من میام طرفش :biggrin1:​

خوب منم دارم ینی بیشتر گیمر هایی که کنسول بازی میکنن دارن فقط گیمر های pc ندارن .
بالاخر از یکیش بیشتر خوشت میاد بیشتر باهاش حال میکنیی درسته؟

خب دوستان فعلا چون با استقبال خیلی Huge ـی مواجه نشدیم ، یه مدت توی همین تاپیک ادامه بدیم ، انشالله اگر صلاح دیدن مدیران ، انجمن میزنن . البته من خبر ندارم چون به دو تن از مدیران من کامنت دادم راجع به تاپیک ولی چیزی اعلام نکردن به من .
دیگه با خودشونه .
فعلا همین جا شروع میکنیم به بحث .

اخه نمیدونم ps3 چی داره که انقدر خودتونو براش میکشید ؟؟!!
ی دسته ی درست حسابی هم نداره . بیشتر از 3 ساعت در روز باهاش بازی کنی باید بری دستتو اتل ببندی.

اخه نمیدونم ps3 چی داره که انقدر خودتونو براش میکشید ؟؟!!
ی دسته ی درست حسابی هم نداره . بیشتر از 3 ساعت در روز باهاش بازی کنی باید بری دستتو اتل ببندی.

یه چیزی داره به اسم خدای جنگ که شما باید تا صد سال آینده خوابشو ببینید.یا آنچارتد یا هوی رین یا ...:x
در ضمن دسته ایکس ابکس چون به درد شوتر میخوره دلیل بر عالی بودنش نیست و دسته پلی استیشن برای بازی های فایتینگ و هک اند اسلش و فوتبال و... مناسب تره.ما که از PS1 داریم با این دسته بازی میکنیم و اگه حرف شما درست بود ما الان باید بدون دست باشیم:|:d

تا حالا تو زندگیم فن بازی و بحثهای فنی نکردم چون معتقدم این چیزا کاملا سلیقه ای هست:)
مثلا زمانی که من دریم کست خریدم همه میگفتن نخر برو پی اس 2 بخر ولی اصلان پشیون نیستم که چرا دیریم رو خریدم
تجربه شینمو یا سونیک شفل که با داداشام صبح تا شب چهارتای میزدیم یا یک فوتبال که اسمش یادم نیست ولی فیفا یا پرو نبود
خودش یک دنیا میارزید
ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم برای تنوع خوب دوستان با تجربه برای ما اماتورا یک اموزشی بدن که چه جوری شروع کنیم
اهان فهمیدم:>:)
برا دوستانی که میگن 360 انحصاری نداره لیست میکنم:
کامیو _ ویوا پینینتا _ الن ویک _ فایبل _ گیر اف وار _ هالو _ فورزا _ بانجو کازویی _ لاست اودیسه (وجدانی این یکی خیلی باحال بود) _ دنس سنترال _ کینکتیمال(اینم با حال بود) _ کینکت اسپورت _ و.......
حالا کاری هم به انحصاریهای لایوش و اینکه مس افکت و اسپلینتر سل و...... هم در ابتدا انحصاریش بودن نداریم
چطور بود برای بار اول خوب بود:d
خوب شروع کردم:-bd

تا حالا تو زندگیم فن بازی و بحثهای فنی نکردم چون معتقدم این چیزا کاملا سلیقه ای هست:)
مثلا زمانی که من دریم کست خریدم همه میگفتن نخر برو پی اس 2 بخر ولی اصلان پشیون نیستم که چرا دیریم رو خریدم
تجربه شینمو یا سونیک شفل که با داداشام صبح تا شب چهارتای میزدیم یا یک فوتبال که اسمش یادم نیست ولی فیفا یا پرو نبود
خودش یک دنیا میارزید
ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم برای تنوع خوب دوستان با تجربه برای ما اماتورا یک اموزشی بدن که چه جوری شروع کنیم
کامیو _ ویوا پینینتا _ الن ویک _ فایبل _ گیر اف وار _ هالو _ فورزا _ بانجو کازویی _ لاست اودیسه (وجدانی این یکی خیلی باحال بود) _ دنس سنترال _ کینکتیمال(اینم با حال بود) _ کینکت اسپورت _ و.......
حالا کاری هم به انحصاریهای لایوش و اینکه مس افکت و اسپلینتر سل و...... هم در ابتدا انحصاریش بودن نداریم

عجب انحصازر های باحالی داره این ایکس باکس:d
اینا که تعدادیش ماله کینکته و کلا بحث کینکت جداست(مگه اینکه بازی های کژوال رو هم حساب کنیم که اونموقع نینتندو و وی شکست ناپذیر بودن!).ولی انحصاری های خوبش فورتزا و هیلو و گرز آو وار هستن که در برابر انحصاری های سونی حدودا هیچن:d
پ.ن:سایت اینهمه فن داره خوب بشتابید دیگه:d

یه بازی هایی هستن به نام های ALAN WAKE و HALOو GEARS of WAR احتمالا به گوشت اشنان :)توی سبک Racing,Driving هم که لازم به گفتن نیست.

انگار بعضی ها یادشون رفته که بهترین کنترل کنسول توی سال 2010 چی بوده ؟ فک نکنم لازم به یاداوری باشه.

آخرین ویرایش:
یه بازی هایی هستن به نام های ALAN WAKE و HALOو GEARS of WAR احتمالا به گوشت اشنان :)

انگار بعضی ها یادشون رفته که بهترین کنترل کنسول توی سال 2010 چی بوده ؟ فک نکنم لازم به یاداوری باشه.

ارجاعت میدم به پست قبلیم...تازه فورتزا رو فراموش کردی:d
شاید بهترین گرافیک سال 2010 رو هم شما یادت رفته باشه؟یا 2011 ؟یا بهترین بازی سال 2012؟:-/

خودش یک دنیا میارزید
ALAN WAKE که توی انحصار X360 نیست:| بازی که واسه PC هم عرضه شد دیگه اسمشو نمیشه گزاشت انحصاری! حالا چه 1 روز بعد از X360 عرضه بشه چه صد سال بعد روی PC عرضه بشه! بازم نمیشه انحصاری
FABLE هم که تا 3 روی PC هم اومد !!!

والا دیگه حرف بازی های انحصاری X360 رو جلوی PS3 فنا نزنید که دیگه واقعا کار بیخودیه:دی
PS3 ـه و بازی های انحصاریش!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or