مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
رجاعت میدم به پست قبلیم...تازه فورتزا رو فراموش کردی:d
شاید بهترین گرافیک سال 2010 رو هم شما یادت رفته باشه؟یا 2011 ؟یا بهترین بازی سال 2012؟:-/

ممنون ویرایش شد:d
پس ALAN WAKEوHALO چیزی نیستند !!!!!!!!!
اینو خودت تنهایی گفتی ؟؟؟

ممنون ویرایش شد:d
پس ALAN WAKEوHALO چیزی نیستند !!!!!!!!!
اینو خودت تنهایی گفتی ؟؟؟

الان دقیقا نقش هیلو و الن ویک چیه؟:|
الن ویک که انحصاری نیست پس اصلا در موردش حرفی نزنید.برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود!(مگه اینکه به انتخاب بازیسنتر نگاه کنی:|)

الن ویک که انحصاری نیست پس اصلا در موردش حرفی نزنید.برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود!(مگه اینکه به انتخاب بازیسنتر نگاه کنی:|)
برترین گرافیک 2012،جورنی؟من فکر کردم هیلو بهترین گرافیک شد

ALAN WAKE که توی انحصار X360 نیست:| بازی که واسه PC هم عرضه شد دیگه اسمشو نمیشه گزاشت انحصاری! حالا چه 1 روز بعد از X360 عرضه بشه چه صد سال بعد روی PC عرضه بشه! بازم نمیشه انحصاری
FABLE هم که تا 3 روی PC هم اومد !!!

فکر نمیکنی گیم پلی ALAN WAKE که برای PC اومد با انحصاری که برای XBOX فرق میکرد؟؟؟؟

الان منظورت برترین بازی PS3 ـه؟
برترین بازی سال The Walking Dead بود
برترین بازی PS3 جرنی بود.

برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود

افرین.به قول مهدی " بازی 700 مگی ".خوشم میاد سونی اونقدر قدرتمنده که با یه بازی 700 مگی رقبا رو له و لورده میکنه=))
البته من پیشنهاد میکنم دیگه بحث رو ادامه ندی. به قول معروف :نرود میخ اهنین در سنگ.....;)

خوب مثل اینکه بحث داغ شد
جدا بد نیست ادم فن باشه ها
البته تا جایی که بحث باشه خدای نکرده کار به جاهای باریک تر نکشه
مثل اینکه برای اولین بار شروع خوبی بود بحث رو داغ کرد
انچصاریهای که من گفتم همشون انحصاری بودن به هر حال چه کژوال چه غیر کژوال بحث من هم اصلا پی سی نبود داشتم در مورد پی اس و ایکس باکس میگفتم:d

فکر نمیکنی گیم پلی ALAN WAKE که برای PC اومد با انحصاری که برای XBOX فرق میکرد؟؟؟؟
من که رو X360 بازی نکردم!
ولی خداییش یک چیزایی میگین که...

خوب مثلا گیم پلی چقدر فرق داشته؟ اصلا تو بگو 180 درجه فرق داشته و بهتر بوده
بالاخره که چی؟ میشه انحصاری X360 !؟!؟! نخیر!!!:دی زیاد به قول معروف شیکمتونو صابون نزنید:دی:دی:دی

برترین گرافیک 2012،جورنی؟من فکر کردم هیلو بهترین گرافیک شد

من گرافیک رو نگفتم بهترین بازی کلی رو گفتم!

- - - Updated - - -

الان منظورت برترین بازی PS3 ـه؟
برترین بازی سال The Walking Dead بود
برترین بازی PS3 جرنی بود.
نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...البته نبایدمنکر شاهکار د واکینگ دد هم شد ...و همینطور سرافکنده که خیلی عالی بود!

بهترین بازی کلی جرنی نشد!
بهترین بازی سال شد The Walkign Dead
اون بهترین بازی PS3 بود که شد جرنی!

این عکسم میزارم تا بحث الکی راه نیوفته!(اون زیرو بخونین)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...البته نبایدمنکر شاهکار د واکینگ دد هم شد ...و همینطور سرافکنده که خیلی عالی بود!
پایه VGA هست! وهمه روی انتخاب VGA میگن چی بهترین شد چی نشد!

- - - Updated - - -

اقا مخ کارگیریه؟:dشوخی کردما.ناراحت نشی.:d

افرین.به قول مهدی " بازی 700 مگی ".خوشم میاد سونی اونقدر قدرتمنده که با یه بازی 700 مگی رقبا رو له و لورده میکنه=))
البته من پیشنهاد میکنم دیگه بحث رو ادامه ندی. به قول معروف :نرود میخ اهنین در سنگ.....;)
چشم.من دیگه بحثو ادامه نمیدم.ولی بقیه باید باشن :d
بهترین بازی کلی جرنی نشد!
بهترین بازی سال شد The Walkign Dead
اون بهترین بازی PS3 بود که شد جرنی!

این عکسم میزارم تا بحث الکی راه نیوفته!(اون زیرو بخونین)

- - - Updated - - -

پایه VGA هست! وهمه روی انتخاب VGA میگن چی بهترین شد چی نشد!

هر کسی که از رو VGA بگه خیلی جو زده ست!
حالا یکی د واکینگ دد رو انتخاب کرده یکی جرنی رو!دلیل نمیشه ما بگیم حتما اون یکی بهتره که!

چشم.من دیگه بحثو ادامه نمیدم.ولی بقیه باید باشن :d

هر کسی که از رو VGA بگه خیلی جو زده ست!
حالا یکی د واکینگ دد رو انتخاب کرده یکی جرنی رو!دلیل نمیشه ما بگیم حتما اون یکی بهتره که!
خوب دقیق مسئله اینجاست!
اگه همه بخوان اینطوری انتخاب کنن که!
PS3 فن میاد میگه جرنی بهترین بازی سال شد! چون فلان سایت و فلان سایت بهش جایزه دادن!
باز X360 fan میاد میگه نخیر فلان بازی از ایکس باکس بهترین شد چون فلان سایت و فلان سایت به اون رای دادن!!!

بالاخره یک مراسم پایه باید وجود داشته باشه.
گرچه بعضی از انتخاباش واقعا الکی هست ولی بازم مراسم پایه هست و از اون مایه میزارن!
و وقتی VGA بیاد بگه بهترین بازی سال TWD دیگه اسم بهترین بازی سال میره روی همون بازی!

باز X360 fan میاد میگه نخیر فلان بازی از ایکس باکس بهترین شد چون فلان سایت و فلان سایت به اون رای دادن!!!

حالا اصلا شما فرض کن که journey نشد و the walking dead شد . باز چه فرقی به حال شما میکنه؟؟من که این وسط اسم یه بازی انحصاری microsoft رو نمی بینم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or