Death Mentor
کاربر سایت
ممنون ویرایش شد:d
پس ALAN WAKEوHALO چیزی نیستند !!!!!!!!!
اینو خودت تنهایی گفتی ؟؟؟
برترین گرافیک 2012،جورنی؟من فکر کردم هیلو بهترین گرافیک شدالان دقیقا نقش هیلو و الن ویک چیه؟
الن ویک که انحصاری نیست پس اصلا در موردش حرفی نزنید.برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود!(مگه اینکه به انتخاب بازیسنتر نگاه کنی)
ALAN WAKE که توی انحصار X360 نیست بازی که واسه PC هم عرضه شد دیگه اسمشو نمیشه گزاشت انحصاری! حالا چه 1 روز بعد از X360 عرضه بشه چه صد سال بعد روی PC عرضه بشه! بازم نمیشه انحصاری
FABLE هم که تا 3 روی PC هم اومد !!!
الان منظورت برترین بازی PS3 ـه؟الان دقیقا نقش هیلو و الن ویک چیه؟
الن ویک که انحصاری نیست پس اصلا در موردش حرفی نزنید.برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود!(مگه اینکه به انتخاب بازیسنتر نگاه کنی)
برترین گرافیک سال 2010 خدای جنگ 3،برترین گرافیک سال 2011 آنچارتد 3،و برترین بازی سال 2012 جورنی بود
من که رو X360 بازی نکردم!فکر نمیکنی گیم پلی ALAN WAKE که برای PC اومد با انحصاری که برای XBOX فرق میکرد؟؟؟؟
برترین گرافیک 2012،جورنی؟من فکر کردم هیلو بهترین گرافیک شد
نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...البته نبایدمنکر شاهکار د واکینگ دد هم شد ...و همینطور سرافکنده که خیلی عالی بود!الان منظورت برترین بازی PS3 ـه؟
برترین بازی سال The Walking Dead بود
برترین بازی PS3 جرنی بود.
بهترین بازی کلی جرنی نشد!من گرافیک رو نگفتم بهترین بازی کلی رو گفتم!
پایه VGA هست! وهمه روی انتخاب VGA میگن چی بهترین شد چی نشد!من گرافیک رو نگفتم بهترین بازی کلی رو گفتم!
- - - Updated - - -
نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...البته نبایدمنکر شاهکار د واکینگ دد هم شد ...و همینطور سرافکنده که خیلی عالی بود!
اقا مخ کارگیریه؟:dشوخی کردما.ناراحت نشی.:dمن گرافیک رو نگفتم بهترین بازی کلی رو گفتم!
- - - Updated - - -
نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...البته نبایدمنکر شاهکار د واکینگ دد هم شد ...و همینطور سرافکنده که خیلی عالی بود!
چشم.من دیگه بحثو ادامه نمیدم.ولی بقیه باید باشن :dافرین.به قول مهدی " بازی 700 مگی ".خوشم میاد سونی اونقدر قدرتمنده که با یه بازی 700 مگی رقبا رو له و لورده میکنه
البته من پیشنهاد میکنم دیگه بحث رو ادامه ندی. به قول معروف :نرود میخ اهنین در سنگ.....
نه خیر بیشتر مجله ها و سایت های معروف جورنی رو انتخاب کردن...ا
خوب دقیق مسئله اینجاست!چشم.من دیگه بحثو ادامه نمیدم.ولی بقیه باید باشن :d
هر کسی که از رو VGA بگه خیلی جو زده ست!
حالا یکی د واکینگ دد رو انتخاب کرده یکی جرنی رو!دلیل نمیشه ما بگیم حتما اون یکی بهتره که!
باز X360 fan میاد میگه نخیر فلان بازی از ایکس باکس بهترین شد چون فلان سایت و فلان سایت به اون رای دادن!!!