مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
DLC های CODتا یک سال انحصار xbox one هست.
اول داره برای این نسلیاش میاد . ظاهرا بعدا ها برای نسل بعد ارائه ـش میکنن
Star Wars : The Force Unleashed هم همین طوری بود فکر کنم . البته اون برای هر پلتفرمی ( جز 360 و PS3 ، و بعد ها PC و نسخه ی Ultimate Sith Edition که هر 3 تا DLC رو توش داشت ) برنامه ریزی جداگانه کرده بود . ولی سال 2008 بود و کنسول ها جا افتاده بودن . تاریخ دقیق ریلیزشونو نمیدونم ، یه سرچ میزنی به دست بیاری ؟ مرسی .

اخه سونی در حدی که ما بخوایم دربارش حرف بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که در یه حدن تازه سونی این اخر نسلی از ایکس باکس خیلی داره بهتر عمل میکنه
البته با این حرفتون...

- - -ویرایش - - -

قبول نیست باید سونی داشته باشی زرنگی ایکس باکس داریی بعد میگی فن سونی هستی
یعنی الان برم سونی بخرم؟
بابا کافیه یکم منطقی باشیم بعد میفهمیم که سونی خیلی هم از ایکس باکس بهتره مثلا همین بیاند یا لست اف اس یا گرند توریزمو یا گاد اق وار یا همین یکی دو ساله پیش انچارتد رزیسدنت دیگه چی میخوای از یه کنسول ؟ اون موقع ایکس باکس میاد پیتزا اپ میده

مهمترینش انحصاریهاش هست.
سونی تو بازیهای انحصاری داره عالی عمل میکنه. ولی مایکرو هیچ غلطی نکرده. :biggrin1:

اول این که توسال اول 15 تا انحصاری داریم
دوم شما تریلر فورزا موتور اسپورت رو ندیدی ؟
سوم بازی Quantum Break بازی جالبی به نظر میاد نظر شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوم بازی Quantum Break بازی جالبی به نظر میاد نظر شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر چی زور زدم به دلیل اینکه تریلر بازی به دستم نرسید نفهمیدم جریانش چیه :d
فقط میدونم سازنده اش رمدی هست .
لینک تریلرشو لطف میکنی ملتفط شیم ؟ :d

بلی...بلی..بلی...کاملا حرکت بزرگی است
واقعا از صاحب تاپیک ممنون هستم که میخواهند این سایهه ننگین را از سر انجمن بر هانند و قدم انقلابی در راستای انضباظ انجمن بر دارند ...
من نیز به نوبه خود رای + را تقدیم میکنم ...و حمایت خود را از این طرح بسیار زیبا اعلام میدارم

آخرین ویرایش:

دوستان عزیز و فن های سونی خوب به این لیست بازی ها که توی ایکس وان کنفراس بود دقت کنید چندتا بازی هست ؟ من مطمئنم ایکس وان یه عالمه انحصاری خواهد داشت پس خوب به عکس بازی ها نگاه کن متوجه میشی هر فهمید به ما هم بگه
دوتا ش معلومه بقیه چیه؟ دوستان کارشناس بگن تا این فن های سونی بدونن که بابا ماهم انحصاری داریم از نوع خفنش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or