مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
خو ب این تاپیک از اول هم مشخص بود کارش به اینجا کشیده می شه
جریان این نبود حسین جان
یه سری سعی در اختلال در کار تاپیک داشتن و چیزای بی ربط به موضوع ( نظیر پیشنهادِ خوندن کتاب داستان ( چون تخیلی و غیر موثق بود عرض کردم ) در تاپیک " مباحثه ی فن ها " ) گفتن و تاپیک رو اشتباهی اومدن ، بنده پست اون دسته رو به ناظم parham_safa گزارش کردم .
بعد هم ظاهرا یه سری پست های مغایر با قوانین ( فن بازی به صورت تند ، که انصافا کم هست ) دیده شده که این مسئله پیش اومده .
خیالتون راحت ، دوستانه صحبت کنیم و به ایجاد کنندگان اختلال در کار تاپیک ( چه اونایی که صحبت بی ربط میکنن ، چه اونایی که شروع میکنن به بحث تند ) اهمیت ندیم مشکلی پیش نمیاد .
لذا خواهش میکنم این 2 مورد بالا رو رعایت کنیم همه ، و باعث نشیم ادامه پیدا کنه و اگر مسئله ای پیش اومد در نطفه خفه شه .
از اون دسته هم که خواسته و ناخواسته دامن میزنن به ایجاد اختلال در کار تاپیک ، خواهش میکنم ادامه ندن و یا شروع نکنن . تاپیک ارث بنده نیست ، برای خود شما و لذت بردن شما و دوستانتون هست از مباحث دوستانه در کنار یکدیگر . پس به قهقرا بردن تاپیک هیچ سودی که نداره هیچ ، ضرر هم اگر برای شما نداشته باشه باقی دوستاتون شاید ناراحت شن .

آخرین ویرایش:
جریان این نبود حسین جان
یه سری سعی در اختلال در کار تاپیک داشتن و چیزای بی ربط به موضوع ( نظیر پیشنهادِ خوندن کتاب داستان ( چون تخیلی و غیر موثق بود عرض کردم ) در تاپیک " مباحثه ی فن ها " ) گفتن و تاپیک رو اشتباهی اومدن ، بنده پست اون دسته رو به ناظم parham_safa گزارش کردم .
بعد هم ظاهرا یه سری پست های مغایر با قوانین ( فن بازی به صورت تند ، که انصافا کم هست ) دیده شده که این مسئله پیش اومده .
خیالتون راحت ، دوستانه صحبت کنیم و به ایجاد کنندگان اختلال در کار تاپیک ( چه اونایی که صحبت بی ربط میکنن ، چه اونایی که شروع میکنن به بحث تند ) اهمیت ندیم مشکلی پیش نمیاد .
لذا خواهش میکنم این 2 مورد بالا رو رعایت کنیم همه ، و باعث نشیم ادامه پیدا کنه و اگر مسئله ای پیش اومد در نطفه خفه شه .
از اون دسته هم که خواسته و ناخواسته دامن میزنن به ایجاد اختلال در کار تاپیک ، خواهش میکنم ادامه ندن و یا شروع نکنن . تاپیک ارث بنده نیست ، برای خود شما و لذت بردن شما و دوستانتون هست از مباحث دوستانه در کنار یکدیگر . پس به قهقرا بردن تاپیک هیچ سودی که نداره هیچ ، ضرر هم اگر برای شما نداشته باشه باقی دوستاتون شاید ناراحت شن .
مشکل من با تاپیک شما اینه که میگید فلان تصویر از انجمن سیاه است و ننگین و >>چندش اور<< کدوم تصویر چندش اور؟؟؟ کجا ملت بهم فحش دادن؟؟؟ هر چی بوده بحث و جدل بوده نه چیز دیگه ایی الکی دارید خود نمایی و خود شیرینی میکنید...
شما میگید >سابقه ی دوستی از " فن بازی " بیشتر است> شما فکر میکنید این ها در مقابل هم قرار دارند در حالی که اینطور نیست من فن اپل هستم و سونی ...بهترین دوست من ایکس باکس داره با گوشی سامسونگ حالا من بخاطر اینکه اون فن یه چیز دیگس باید حتما میزدم سر و کلش؟؟؟ همونطور که گفتم و فورا رفتید پیغام پس خوان دادین اینها همشون اختلاف سلیقه هستند من هم شده بار ها با دوستم "بحث" کردم ولی اخرش دوستیم ...
حتی تو سایت نارنجی که محل بحث گیک هاست بهترین دوست های من که طرفدار اپل هستم اندروییدی هستند...
میگید>جلوی مسائل ننگینی که روزانه ، چهره ی انجمن را سیاه کرده است بگیریم .>ولی نمیگید کدوم مسائل ننگین ...دقیقا ه چیزهایی؟ مردم دوست دارند بیان در مورد سلیقه های هم نظر بدن و با هم بحث کنند ...ولی اینکه بیایید یه مسئله رو بیش از حد بزرگ کنین و با ادبیات ساده لوحانه اونو بنویسید چه چیزی جز خود شیرینی از اون میشه برداشت کرد؟
میگید>بخش پیشنهادی دارای صدای با لذات ضد تنش و ضد هرگونه جدالیست> مگه بحث های دیگه دارای لذات تنش زا هست؟؟؟!میشه یکی از تاپیک هایی که در اون از لذات تنش زا حرف شده به ما معرفی کنید؟
میگید>همت انجمن باید برای مقابله با تنش های روزانه برانگیخته شود تا مبادا چراغ این کانون گرم بازی های رایانه ای ، در برابر تندباد های سرد هوس پرستی و ناراحت کردن یکدیگر به خاموشی گراید>>>منظورتون دقیقا چیه؟کدوم تند باد هوس پرستی؟ مگه جز بازی های رایانه ایی بحث دیگه ایی شده؟ ما در این جا در باره سایرکمر فلان بازیگر فیلم صحبت کردیم؟؟؟ یا مثلا ادرس کازینو و دیس *کو دادیم؟که میگید تند باد هوس پرستی؟؟
میگید>رونق را در برداشتن هرگونه قانونی در پست دادن های خود و ارضاءِ مداوم و اعتیاد آور نفس های خود تفسیر کرده اند> نفس های خود؟ منظورتون هواهای نفسانی هود بود؟نه واقعا چی بود؟چه کسی کجا چه پستی داده که "ارضائ مداوم و اعتیاد اور نفس های خود" بوده؟ همونطور که گفتم شما خیلی مسائل رو ضربدر عدد اووگادرو کردید ...ضمنا کار ناظم های انجمن هم همینه که ترول ها رو پاک کنند و نظارت کنند و تو هر فرومی هم ناظم وجود داره ...یعنی تو هر فرومی احتمال این وجود داره که کسی بیاد ترول ورزی کنه ...شما یه فروم نمیتونی پیدا کنی که اعضاش 5 رقمی باشن و توش بحثی بالا نگیره که توش ترول ورزی نباشه ....
ولی شما خیلی دیگه قضیه رو بزرگش کردید و دارید به نوعی خود شیرینی میکنید که اعضای تحریریه هم صداشون در اومد ...

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز و فن های سونی خوب به این لیست بازی ها که توی ایکس وان کنفراس بود دقت کنید چندتا بازی هست ؟ من مطمئنم ایکس وان یه عالمه انحصاری خواهد داشت پس خوب به عکس بازی ها نگاه کن متوجه میشی هر فهمید به ما هم بگه
دوتا ش معلومه بقیه چیه؟ دوستان کارشناس بگن تا این فن های سونی بدونن که بابا ماهم انحصاری داریم از نوع خفنش
قراره 15 تا بازی انحصاری بیاد که 8 تاشون ای پی جدید هستند ... سون هم هم اکنون بالای 20 تا ای پی اختصاصی داره که اگه از هر کدوم فقط یه شماره دیگه برای کنسول نسل ایندش بده میشه 20 تا انحصاری ...
ما بخیل نیستیم!!! امیدوارم مایکروسافت هم اکنون که میترکونه در نسل اینده هم همین روندو تادامه بده و مطمئنا ادامه خواهد داد ... مهم اینه هر کسی هر کنسولی داره (و خواهد داشت) از کنسولش لذت ببره و حال کنه ...
مثل نسل فعلی...
ولی بهتر میدونم که در مورد ای پی های جدید و اختصاصی ها بعد از کنفرانس سونی و رونمایی از تمام پتانسیل های پی اس 4 حرف بزنیم ... نا گفته نماند که ویژگی های کینکت جدید منو خیلی به خودش جلب کرده و من منتظر سونی هستم که ببینم چطور واکنش میده ...
موفق باشین !

پ.ن:پست اولو که خوندم احساس کردم یکی رو منبر داره فتوا میده: دی
:d
_____
خب ، ساخت فیلم World of Warcraft هم آغاز شد :d
PC فن نداریم اینجا ؟ :d وحید کجایی ؟ :d بیا یه توضیحاتی بنما :d

خب ، ساخت فیلم World of Warcraft هم آغاز شد :d

پس از انتشار اخبار مربوط به تبدیل داستان هایی از دنیای بازی های کامپیوتری به فیلم، امروز اخبار و جزییات تازه ای از یکی از بازی های معروف آنلاین بنام WORLD OF WARCRAFT منتشر شد . بر طبق اخبار منتشر شده کار بروی این پروژه سال های بسیاریست که آغاز شده و پس از تمرکز کامل Sam Raimi برای کارگردانی فیلم Oz the Great and Powerful همراه با کمپانی Legendary Pictures تصمیم بر این شد تا پس از این، Charles Leavitt که نویسنده ی فیلم Blood Diamond بوده است به بازسازی فیلمنامه که قبل از ان توسط Robert Rodat نویسنده ی فیلم Saving Private Ryan نوشته شده بود، بپردازد .

حال که داستان روند جدی تری رو بدست گرفته است، کمپانی سازنده ی این پروژه اعلام کرده است که Duncan Jones کارگردان فیلمهای Source Code و Moon به عنوان کارگردان این پروژه انتخاب شده است و ساخت این فیلم از امسال یعنی سال ۲۰۱۳ شروع خواهد شد.

Duncan Jones میتونه یک انتخاب عالی برای کارگردانی فیلم یکی از پرطرفدارترین بازی های انلاین باشد، دلیل اول اینکه اگر توییتر Duncan Jones رو دنبال کنید متوجه خواهید شد که خود او یک گیمر عالیست و بازی ها را به خوبی می شناسد. و دلیل دوم اینست که فیلم هایی که او به عنوان کارگردان حضور داشته، از نظر ژانر بسیار شبیه به ژانر این فیلم می باشند. همچنین Jones در بیشتر پروژه هایش، خودش دست به قلم می شود و به همین دلیل می تواند تا نکاتی را به فیلمنامه ی World of Warcraft اضافه کند.

Thomas Tull و Jon Jashni تهیه کنندگان این فیلم که اعلام کرده بودند ساخت این فیلم از سال ۲۰۱۳ اغاز خواهد شد، همچنین اضافه کردند که این فیلم به احتمال بسیار زیاد در سال ۲۰۱۵ اکران خواهد شد. بله درسته با وجود این فیلم، باید World of Warcraft را هم به لیست مرگبار فیلمهای اکرانی سال ۲۰۱۵ در کنار فیلم هایی مانند: The Avengers 2 , Ant-Man , Pirates 5 و حتی Star Wars 7 و Justice League اضافه کنیم!

همچنین بعد از معرفی Duncan Jones کارگردان بازی معروف شرکت بلیزارد یعنی World OF Warcraft، از سوی کمپانی Warner Bros، امروز نیز در گمانه زنی هایی از آمدن یک بازیگر معروف در این فیلم خبر داد و آن کسی نیست جز اقای Johnny Depp. پیش‌تر ذکر شده بود ساخت فیلم بیشتر بر محوریت شخصیت Arthas می‌باشد و اگر جانی دپ در این نقش باشد ایفای وی در نقش Arthas جالب خواهد بود. وی که اخیرا در ایفای نقش‌های متعددی چون Edward Scissorhands, Jack Sparrow, Sweeney حضوری موفق داشته است، با کارگردانی Jones که در کارنامه خود فیلم هایی چون The Moon و Source Code را دارد، همکاری خواهد کرد.

پیش بینی می‌شود هزینه ساخت فیلم WoW چیزی بالغ بر 100 میلیون دلار باشد.

تهیه کننده ها ماشاالله این همه پول از کجا میارن !!!! 100 میلیون دلار رو با نرخ ارز بازار حساب کنیم میشه ......!!!! :| بی خیال اصلا چرا من حرص بخورم ! فیلم رو بسازن ما هم نگاه می کنیم حالشو می بریم ! :bighug:

تهیه کننده ها ماشاالله این همه پول از کجا میارن !!!! 100 میلیون دلار رو با نرخ ارز بازار حساب کنیم میشه ......!!!! :| بی خیال اصلا چرا من حرص بخورم ! فیلم رو بسازن ما هم نگاه می کنیم حالشو می بریم ! :bighug:
تازه مفتم هستش >:d :d

سلام
من که اصلا نخوندم تاپیک چی نوشته اولش و اینا
اما به نمایندگی از گروه مافیای بازیسنتر
از هر اقدامی برای صلح و دوستی فن های مختلف با هم دیگه
پشتیبانی میکنیم
باشد تا رستگار شوید

من که فن بازی اصلا برام معنی نداره
به نظر من یه گیمر کسی هست که فرقی بین پلتفرمها و عناوینشون نذاره چون هر کدوم یه سری مزیتهایی دارند .
درسته
ولی اگه یکم فن بازیم این بین نباشه جذابیت ها کم میشن، رقابت بین سازندگان کم میشه، انحصاری ها کم میشن، بازی ها افت میکنن. خرید و تقاضا کم میشه. بازی ها به سوی کنسول های دستی و موبایل ها و تبلت ها میره که بازی هاش جذابیت زیادی ندارن. دیگه مثل قبل نیست که یه کنسول تا مدت ها مثل پلی استیشن 2 بتونه جلو بره. الان گیم هم یک صنعت پردرآمد و کارآفرینه b-)

سلامٌ علیکم و رحمة الله
درسته
ولی اگه یکم فن بازیم این بین نباشه جذابیت ها کم میشن، رقابت بین سازندگان کم میشه، انحصاری ها کم میشن، بازی ها افت میکنن. خرید و تقاضا کم میشه. بازی ها به سوی کنسول های دستی و موبایل ها و تبلت ها میره که بازی هاش جذابیت زیادی ندارن. دیگه مثل قبل نیست که یه کنسول تا مدت ها مثل پلی استیشن 2 بتونه جلو بره. الان گیم هم یک صنعت پردرآمد و کارآفرینه b-)
البته فن بودن و عقب نکشیدن از طرفداری یک بازی، اگر بر اساس استدلال باشه چیز بدی نیست، ولو اون استدلالات غلط هم باشه. بالاخره بر اساس یک سری استدلال و Reasoning ( ظاهرا اینجا بهش به اشتباه میگن منطق ) هست و ارزشش باقیه. همانگونه که توی دنیای واقعی در مسائل C or 30 چنین افرادی رو بسیار داریم، و خوشحال میشم وقتی میبینم کم نیست تعداد افرادی که بر اساس استدلال، جدای از غلبه ی احساسات بر استدلالات، فن گری ( :d ) میکنن. حالا این تاپیک هم نشد نشد، دغدغه ی منیّت اگر هم داشته باشم دیگه در این حد نیست که بگم نرید اونجا ها بحث کنید بیاید این تاپیک :d نه، به وضوح امروز نسبت به اون روزی که این تاپیک رو زدم، استدلال رو بهتر و بیشتر میبینم و خوشحال میشم.
بنای ما در این تاپیک این بود که این استدلالات رو بیاریم روی کار و به صورت دوستانه بحث کنیم. نه تنها بحث استدلالی در مورد این مسائل، بلکه مکانی باشه برای افرادی ( حتی غیر فن ) که میخوان یک جو دوستانه داشته باشن که توش خبری از جنگ و دعوا و تند صحبت کردن با یکدیگر و این دست مسائل نیست.
حالا اگر به جای یک تاپیک و به جای یک انجمن، کل فروم رو این جو فرا بگیره ( که خوشبختانه قابل رویت هست بعضی جا ها ) جای بسی خوشحالی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or