مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
اول سر گرافیک وگیم پلی حرف میزنیم من گرافیکو به گیم پلی ترجیح میدم! (البته می خوام از این وسواس گرافیکی نجات پیدا کنم یکی بیاد با بحث منو سر جا بیارهVahiD_ST)

راستش گرافیک الآن چیز مهمیه به خصوص اینکه بازی های گرافیک بالا کم کم دارن بیشتر خودشون رو نشون میدن اما گیم پلی چیزی هست که اگه خوب نباشه ممکنه ضربه سنگینی به بازی بزنه و از موفقیت بازی جلوگیری کنه هر چند گرافیک بازی خیره کننده باشه . برای من skyrim یک همچین حالتی رو داشت اینقدر اولای بازی کش دار بود که خسته می شدم . به هر حال باز هم بستگی داره توی چه سبکی باشیم . بعضی بازی ها اگه گیم پلی خراب باشه هیچ چیزی نمی تونه نجاتش بده اما بعضی بازی ها گرافیک بالا مهم تر از گیم پلی میشه . هر چند فکر می کنم که گیم پلی و گرافیک باید در کنار هم باشه چون گرافیک پایین هم گیم پلی رو جذاب نمی کنه . در حین بازی جزئیات خوب دیده نمیشه و کیفیت پایین یک کوچولو (شاید هم خیلی زیاد (!)) آزاردهنده میشه .
--------------------------------------------------------------------------------------------
راستی تاپیک هم خیلی خوبه . من که 100% موافقم .

از وقتی روی اینترنت اومدم و از نوبی اومدم بیرون وسواس گرافیک شدم نمی دونم چه طوری خودمو نجات دهم که بیشتر به گیم پلی اهمیت بدم!
تو که بدتر شدی. :دی
کسی که نوب هست خیلی عشق گرافیکه. به نظرم بشین چند تا بازی مربوط به سال 2003 - 2004 بازی کن تا یه کن حال و هوات عوض بشه. جدی میگم.

تو که بدتر شدی. :دی
کسی که نوب هست خیلی عشق گرافیکه. به نظرم بشین چند تا بازی مربوط به سال 2003 - 2004 بازی کن تا یه کن حال و هوات عوض بشه. جدی میگم.
برم متال گیر اچ دی کالکشن بگیرم خوبه؟؟؟
لطفا چند بازی خوبی را برام پیشنهاد کن بتونه منو از نوبی نجات دهد

متن پست اول عده زیادی از کاربرای محترم بازیسنتر رو معتاد و بیمار خطاب کرده و چرت و پرت محض هست انوقت 34 نفر هم لایک نموده ان بدون خوندن!
لطفا مدیریت به توهین های نویسنده سخیف این متن فوری رسیدگی کنه من یکی دوست دارم جدل کنم معنیش این هست که معتاد هستم؟ برادرم یکی از کاربران فعال سایت هست و فن 360 و بسیار هم از کنسول مورد علاقه اش حمایت می کنه یعنی ایشون هم معتاد هست؟ گزارش تخلف فرستاده شد. تاپیک ها جایی برای توهین به کاربران نیست.

متن پست اول عده زیادی از کاربرای محترم بازیسنتر رو معتاد و بیمار خطاب کرده و چرت و پرت محض هست انوقت 34 نفر هم لایک نموده ان بدون خوندن!
لطفا مدیریت به توهین های نویسنده سخیف این متن فوری رسیدگی کنه من یکی دوست دارم جدل کنم معنیش این هست که معتاد هستم؟ برادرم یکی از کاربران فعال سایت هست و فن 360 و بسیار هم از کنسول مورد علاقه اش حمایت می کنه یعنی ایشون هم معتاد هست؟ گزارش تخلف فرستاده شد. تاپیک ها جایی برای توهین به کاربران نیست.
سوء برداشت شده دوست عزیز .
اعتیاد یعنی عادت زیاد . اگرم این نیست معنیش ، اشتباه از من بوده چون من منظورم این بود . بابت این موضوع از دوستان عذرخواهی میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or