Abolfazl3007
کاربر سایت
چی شد الان ؟
فعلا همینجا شروع کنیم بزنیم همدیگه رو یا نه ؟![]()
:d
بسم الله رو بگیم یا نه ؟؟:d
خب خودم شروع میکنم :
پیف پیف پیف چقدر این Xbox تیتیش مامانی هست ، اَه اَه !!![]()

اخه نمیدونم ps3 چی داره که انقدر خودتونو براش میکشید ؟؟!!
ی دسته ی درست حسابی هم نداره . بیشتر از 3 ساعت در روز باهاش بازی کنی باید بری دستتو اتل ببندی.

:d

تا حالا تو زندگیم فن بازی و بحثهای فنی نکردم چون معتقدم این چیزا کاملا سلیقه ای هست
مثلا زمانی که من دریم کست خریدم همه میگفتن نخر برو پی اس 2 بخر ولی اصلان پشیون نیستم که چرا دیریم رو خریدم
تجربه شینمو یا سونیک شفل که با داداشام صبح تا شب چهارتای میزدیم یا یک فوتبال که اسمش یادم نیست ولی فیفا یا پرو نبود
خودش یک دنیا میارزید
ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم برای تنوع خوب دوستان با تجربه برای ما اماتورا یک اموزشی بدن که چه جوری شروع کنیم
اهان فهمیدم
برا دوستانی که میگن 360 انحصاری نداره لیست میکنم:
کامیو _ ویوا پینینتا _ الن ویک _ فایبل _ گیر اف وار _ هالو _ فورزا _ بانجو کازویی _ لاست اودیسه (وجدانی این یکی خیلی باحال بود) _ دنس سنترال _ کینکتیمال(اینم با حال بود) _ کینکت اسپورت _ و.......
حالا کاری هم به انحصاریهای لایوش و اینکه مس افکت و اسپلینتر سل و...... هم در ابتدا انحصاریش بودن نداریم
چطور بود برای بار اول خوب بود:d
خوب شروع کردم![]()
یه بازی هایی هستن به نام های ALAN WAKE و HALOو GEARS of WAR احتمالا به گوشت اشنان
انگار بعضی ها یادشون رفته که بهترین کنترل کنسول توی سال 2010 چی بوده ؟ فک نکنم لازم به یاداوری باشه.

ALAN WAKE که توی انحصار X360 نیستتا حالا تو زندگیم فن بازی و بحثهای فنی نکردم چون معتقدم این چیزا کاملا سلیقه ای هست
مثلا زمانی که من دریم کست خریدم همه میگفتن نخر برو پی اس 2 بخر ولی اصلان پشیون نیستم که چرا دیریم رو خریدم
تجربه شینمو یا سونیک شفل که با داداشام صبح تا شب چهارتای میزدیم یا یک فوتبال که اسمش یادم نیست ولی فیفا یا پرو نبود
خودش یک دنیا میارزید
ولی میخوام تو این بحث شرکت کنم برای تنوع خوب دوستان با تجربه برای ما اماتورا یک اموزشی بدن که چه جوری شروع کنیم
اهان فهمیدم
برا دوستانی که میگن 360 انحصاری نداره لیست میکنم:
کامیو _ ویوا پینینتا _ الن ویک _ فایبل _ گیر اف وار _ هالو _ فورزا _ بانجو کازویی _ لاست اودیسه (وجدانی این یکی خیلی باحال بود) _ دنس سنترال _ کینکتیمال(اینم با حال بود) _ کینکت اسپورت _ و.......
حالا کاری هم به انحصاریهای لایوش و اینکه مس افکت و اسپلینتر سل و...... هم در ابتدا انحصاریش بودن نداریم
چطور بود برای بار اول خوب بود:d
خوب شروع کردم![]()
بازی که واسه PC هم عرضه شد دیگه اسمشو نمیشه گزاشت انحصاری! حالا چه 1 روز بعد از X360 عرضه بشه چه صد سال بعد روی PC عرضه بشه! بازم نمیشه انحصاری