مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
الان چون سونی بازی انحصاری گرافیک خفن بیشتری داره یعمی پی اس3قوی تره؟/چه ربطی داره
الان tlouگرافیکش خیلی از هیلو4بهتره؟
فورتزا هورایزن و فورتزا4وگیرز قدرت کنسول رو نشون دادن مخصوصا تو بازی های با محیط وسیع اکس باکس بهتر عمل کرده
و واقعا نمیشه گفت کدوم قویترن
امیدوارم این نسل فاصله همین قدر کم باشه و پی اس4زیاد قوی تر نباشه

و kaizershauze

الان بحث سر ـه گرافیک ـه دلیل نمیشه بچه های نادان ـه بازیسنتر فقط به گرافیک فکر میکنن !!! :| لطفا بیخیال ـه این تیریپا بشین . خیلی ممنون .
:|
من کی گفتم نادان!؟؟! :-o فقط اگه توجه کنی تموم بحث ها همه جا سر گرافیکه!!! گرافیک هم یه چیزی نیست که به همین راحتی ها بحثش تموم بشه 8-|
تاپیک در مورد Xbox One ــه چه ربطی به ND داره!؟!؟!
اصلاً این نسل چه ربطی به Xbox One داره

در ضمن آیا فقط ND از قدرت گرافیکی PS3 استفاده کرد!؟ ;;) مثلاً Beyond که داره میاد رو کی داره میسازه ND ؟! 2010 این ND بود که GOW III رو ساخت؟!؟!
الآن من هم وارد این بحث شدم که خیلی مربوطه :)

خوبیه این نسل اینه که لیدپلتفرم ps4 میشه و 60% تفاوت رو تو بازیهای مولتی میبینیم:d

خیلی بازیها بوده که همین اواخر برای هر دو کنسول بدون لید پلتفورم ساخته شده و روی 360 بهتر بوده ! با استثنا ها کاری ندارم . و حرف من هیچ ربطی به زیر سوال بردن مولتیه خودمون نداره !

من کلا هرچی گفتم را فراموش کنید من این سوال را در یه تاپیک جدا میپرسم tlou را بزاریم به حسب ps3 یا تیم nd ؟ این خیلی سخته ؟! من میخوام بدونم nd باعث شده یا ps3 ?

واسه چی بحث میکنی؟ صبر کن موج اول بازیا که اومد اونوقت اولین مقایسه X1 vs PS4 تو DF خیلی دیدن داره!!

خوبیه این نسل اینه که لیدپلتفرم ps4 میشه و 60% تفاوت رو تو بازیهای مولتی میبینیم
yahoo_4.gif

دقیقا :d

مگه نمیگی PS3 قویتر از X360 هست؟
چرا همین طوره.
دلیلت هم اینه که بازیهای انحصاریش گرافیک بهتری دارن؟
نه. البته این هم یه دلیل هست اما خیلی به این من کاری ندارم.
من حرف اون دوستمون که می گه چون بازی مولتی پلتفرم رو 360 بهتره پس 360 قویتره رو نقض کردم.
صبر کن موج اول بازیا که اومد اونوقت اولین مقایسه X1 vs PS4 تو DF خیلی دیدن داره!
اونوَخ نوتی داگ و سانتامونیکا موج(!) دوم بازیا رو دادن بیرون یه سوراخ سُمبه ای چیزی زاپاس داشته باشید.

وقتی آنچارتد 2 اومد من فکر میکردم PS3 واقعا قدرتمند تر بوده ولی بعد مدتی وقتی Gears 3 و Crysis2 و Halo 4 و آخر هم C3 و Gears J اومد فهمیدم واقعا 360 هیچ تفاوتی خاصی با PS3 نداره و این رو هر کی دو کنسول رو داشته می دونه
چند روز پیش واسه اولین بار gears j رو بازی کردم واقعا گرافیک چشم نوازی داره ولی به دور هیچ گونه فن بازی میگم اصلا در حد اندازه انحصاری های PS3 نیست . همون یه کوچولو قدرت بیشتر PS3 اینجا خودش رو نشون میده.

من کلا هرچی گفتم را فراموش کنید من این سوال را در یه تاپیک جدا میپرسم tlou را بزاریم به حسب ps3 یا تیم nd ؟ این خیلی سخته ؟! من میخوام بدونم nd باعث شده یا ps3 ?

این سوال یعنی اینقدر جوابش برای شما سخته؟
معلومه tlou به حساب هر 2 تا هست.
اصولا تا قدرتی نباشه نمیشه دیگه تا یه حد خاصی جلوتر رفت در پیشرفت گرافیک.مثلا فرض کن میخوای کرایسیز3 رو روی کارت 430gt روی تنظیمات very high بازی کنی نتیجش چی میشه؟
یا مثلا سازنده ride to hell بخوان روی یه pc high end بازی بسازن .فقط از جنبه گرافیکی بخوایم حساب کنیم نمیتونن از تمام توان سخت افزار استفاده کنن چون به علتهایی نمیتونن.{امکان داره بخاطره نداشتن دانش کافی یا انجین خوب}

جواب سوال معلومه.هم ps3 قدرت لازم رو داره هم nd یه تیم عالی بازیسازی داره از نظر گرافیکی.

چرا همین طوره.
من فکر می کردم این قضیه چند ساله دیگه بحثش تموم شده ولی گویا اشتباه می کردم :دی مشکلی نیست، هر کسی نظری داره به هر حال.

من حرف اون دوستمون که می گه چون بازی مولتی پلتفرم رو 360 بهتره پس 360 قویتره رو نقض کردم.
من اینو که نمیگم ... اینو تو مقایسه ها بهش میرسیم !
در ضمن خیلی از استدیو های درست حسابی دو بازی رو به صورت جدا گونه میساختن ... یعنی لیدی وجود نداشت در واقع
باید صبر کرد و نتیجه مقایسه رو دید تو بازی های مولتی پلتفرم

خیلی بازیها بوده که همین اواخر برای هر دو کنسول بدون لید پلتفورم ساخته شده و روی 360 بهتر بوده ! با استثنا ها کاری ندارم . و حرف من هیچ ربطی به زیر سوال بردن مولتیه خودمون نداره !

=))
کار همیشته دیگه ! میای بحث درست میکنی بعد که میبینی اب منطقتون قطع میشه میگی فراموش کنید :"> جوابت هم دادن درک میخواد فهمیدنش اگه داشتی میفهمیدی!
این که دهنت رو میتونی تا این حد باز کنی رو هم میزاریم به پای بی عرضه بودن ادمین و مدیران :d

شما هم جواب ندادين كه forza 4 رو به حساب t10 ميزارين يا قدرت x360؟؟

LOL
دیگه از سخت افزار پیچیده خبری نیست هر دو کنسول از این نظر مشابه هستن. Ps4 که سخت افزار قوی تری داره از رو چه حسابی میگی بازی ها رو xone بهتر اجرا میشن ؟

من کجا گفتم بازیا روی Xone بهتر اجرا میشه!؟ :( =((
میگم این نسل PS4 که معماریش خیلی شبیه PC هست و همه ستایش کردن ازش سخت افزارشم که قویتره تو مولتی پلتفرما دیگه میزنه X1 رو له و لورده میکنه فقط صبر کنید تا مقایسه بازیا ...

بازیهای مولتی رو نمیشه مقایسه کرد چون لیدلتفرم یکی دیگه بوده,بازی انحصاری کنسول مورد نظر من گرافیکش بیشتره چون من میگم.
i'm confused:confused:

روز به روز ارزش بحث کردن باهاتون رو میارین پایین . ممد یه چیزی پرونده رفته کنار و شماها هم ساده , و ول کن این مسخره بازی نیستین و reputation خودتون رو هم دارین خراب میکنین , ایف یو نو و ...
اگه من بگم کیفیت بازیهای مولتیپلتفرم روی ps4 بهتر از WiiU ــه آیا حرف غیر منطقی زدم؟:-/
کنسول قویتر=کیفیت بازی بیشتر

kaizershauze
تو هم با یه همچین مضمونی پست داده بودی که خوب من یه قابلیتی دارم که منظور افراد رو میتونم تشخیص بدم ;)

خوبیه این نسل اینه که لیدپلتفرم ps4 میشه و 60% تفاوت رو تو بازیهای مولتی میبینیم:d
روز به روز ارزش بحث کردن باهاتون رو میارین پایین . ممد یه چیزی پرونده رفته کنار و شماها هم ساده , و ول کن این مسخره بازی نیستین و reputation خودتون رو هم دارین خراب میکنین , ایف یو نو و ...

توجه شما رو به این عکس مقایسه ای جلب میکنم لطف کنید به درخت ها و تکچر آسفالت و همینطور سایه پردازی و.... توجه کنید راستی طراحی ماشین هم بد تو ذوق میزنه

اصلا حوصله وارد شدن به بحث رو ندارم و قطعا بعد از این پستم هم نمیام تو این تاپیک. :دی

فقط بگم که مقایسه Forza و GT مثل مقایسه موز و خیاره. جفتشون خوبن ولی یکیشون هم خیلی بهتره و هم خیلی خوشمزه تر. :دی
یه مقایسه ای کردم همه تون سریع قانع بشین.

گرن توریسمو همون بازی ای بود که نصف بیشتر ماشیناش وقتی می خوردن به دیوار عین بادکنک پرت میشدن اینور اونور. فیزیکی داشت در حد گرشاسپ.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or