مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
احسان عزیز
منطقی بودن خیلی خوبه ها
این حرف جرمی چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟؟حداقل صبر کن جرمی درمورد فورتزا هم نظر بده بعد این مطلب رو همه جا بذار

این ویدیو هم که گذاشتی واقعا مسخرست شما که خودت فورتزا4بازی کردی اینجوریه؟البته من رودرجه سختی اسون بازی نکردم و نمیدونم هوش مصنوعی در چه حدداغون میکنه
من خودم یه ماشین میذاشتم وسط جاده که بهم بزنن عکس بگیرم ازش ولی همیشه سرعت کم میکردن از کنارم رد میشدن مجبور میشدخودم بهشون بزنم

جالبه ملتی که تا دیروز میگفتن گرافیک تو بازی اصلا مهم نیست و بازی ای مثل کرایسیس فقط گرافیک داره و ارزش بازی کردن نداره الان دارن سر گرافیک دعوا میکنن
بی خیال ادامه بدید بحث به جاهای جالب رسیده

به نظرت حرف مجله مهمه یا حرف وتل سریعترین راننده ی دنیا که تو وبلاگ شخصیش علاقه مندی خودشو به جی تی اعلام کرده و گفته جی تی باعث شده باش به مسابقات فرمول یک وا شه؟:-/
بنده دیگه هیچ بحثی ندارم، تا الان هم هر چی گفتم off topic بود و اشتباه کردم تو این مبحث وارد شدم :دی بهتره تاپیک همون روند عادی خودش رو طی کنه.

احسان عزیز
منطقی بودن خیلی خوبه ها
این حرف جرمی چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟؟حداقل صبر کن جرمی درمورد فورتزا هم نظر بده بعد این مطلب رو همه جا بذار

این ویدیو هم که گذاشتی واقعا مسخرست شما که خودت فورتزا4بازی کردی اینجوریه؟البته من رودرجه سختی اسون بازی نکردم و نمیدونم هوش مصنوعی در چه حدداغون میکنه
من خودم یه ماشین میذاشتم وسط جاده که بهم بزنن عکس بگیرم ازش ولی همیشه سرعت کم میکردن از کنارم رد میشدن مجبور میشدخودم بهشون بزنم
نه والا خداییش اینجوری نیست اما مگه جی تی اونجوری بود که این دوستان میگن هست ؟ این چند روزه اینقدر جی تی رو ترول کردن که آدمو مجبور میکنن جبهه بگیره وگرنه من قبلا همه جا گفتم فورزا و جی تی هر دو عزیزان دل من هستن

بنده دیگه هیچ بحثی ندارم، تا الان هم هر چی گفتم off topic بود و اشتباه کردم تو این مبحث وارد شدم :دی بهتره تاپیک همون روند عادی خودش رو طی کنه.
اوکی امیدوارم این بحث جی تی فورزا دیگه پروندش بسته شه به اندازه ی کافی به این دو تا شاهکار توهین شده

الان میفهمم سونی این نسل با کمک 1st party ــهاش چه بلایی سر بعضیا آوُرده

و kaizershauze

الان بحث سر ـه گرافیک ـه دلیل نمیشه بچه های نادان ـه بازیسنتر فقط به گرافیک فکر میکنن !!! :| لطفا بیخیال ـه این تیریپا بشین . خیلی ممنون
لطفا شما هم بي خيال تفسير پستاي ملت و دستور به ديگران و گذر از گليم خودتون بشين.....
ما هم كسي رو خداي نكرده نادان حساب نكرديم ولي اگر كسي به زور ميخواد به حرفاي ما و خودش انگي بچسبونه پاي خودش

+

من کی گفتم نادان!؟؟! فقط اگه توجه کنی تموم بحث ها همه جا سر گرافیکه!!! گرافیک هم یه چیزی نیست که به همین راحتی ها بحثش تموم بشه
تاپیک در مورد Xbox One ــه چه ربطی به ND داره!؟!؟!
اصلاً این نسل چه ربطی به Xbox One داره

اينجا شما در مورد طرز تهيه نيمرو هم تاپيك بزني اخرش بحث ميرسه به اين كه nd خيلي خفنه و كار 343 خيلي درسته و گرافيك فلان خيلي بالاس و امتياز فلان خيلي بالاس......
ديگه بعد چند سال كاربر بودن اينجا اين چيزا رو راحت ميشه فهميد

.

آخر هر دو کنسول میان، بازی‎های دو کنسول هم میاد و می‎بینید که تفاوت بازی‎ها روی دو کنسول خیلی کمتر از این 50-60% هست.

به نظر من فقط ps4 فقط سونی فقط بازی های exclusive شرکت سونی... درود به همه طرفداران این کنسول
به قول شرکت سونی:
only on playstation رو عشقه

آخرین ویرایش:
ديگه بعد چند سال كاربر بودن اينجا اين چيزا رو راحت ميشه فهميد
اولا من تفسیر نکردم و مستقیم حرف زدم . دوما خودتون که دارین ثابت میکنین حرف من درسته . ینی اینجا کلا نباید سر گرافیک بحث بشه .

الان منظور شما از اینکه 80 درصد مردم اینجا فقط با گرافیک کار کار دارن و بعد میگن حالا بازی کنیم ببینیم چی داره جیه ؟ مگه غیر از اینه که این مردم فقط به گرافیک توجه میکنن و چیزی از گیمپلی و AI و داستان و اتمسفر و ... واسشون مهم نیست ؟ اگه منظورتون غیر از این بود که بگین من عذر خواهی بکنم .

آخرین ویرایش:
PS3 هرچقدر هم که ضعیف باشه عنوان هایی مثل TLOU داره که دنیا رو انگشت به دهان میذاره ولی متاسفانه یا خوشبختانه Xbox از این بازیا نداره و این یه فکت ـه پس deal with it ....
مشخصاً بهترین گرافیک های کنسولی این نسل برای انحصاری های سونی بودن و نیازی به تأیید شما نیست و متاسفانه این هم یه فکت ـه پس بهتره با این هم کنار بیاید بجای قصه تعریف کردن.

یادش به خیر :lol:
کسنولی که تو مافیا حتی بافت چمن نداشت و تو RDR 720p اجرا میشد !!
شما آخرین بخش TLOU رو بازی کن، به اندازه ی کل بازی هایی که در طول زندگیت انجام دادی چمن و علف و گیاه و دار و درخت میبینی.

100 دفعه گفته شده کم کاری سازنده رو به پای ضعف کنسول نذارید باز میاین میگین فلان بازی علف نداشت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or