مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
ممد یه چیزی پرونده رفته کنار و شماها هم ساده , و ول کن این مسخره بازی نیستین و reputation خودتون رو هم دارین خراب میکنین , ایف یو نو و ...
شما اگه بلد نیستی درست صحبت کنی لازم نیست بیا هر چی به ذهنت میرسه رو بزاری تو تاپیک! نه اینکه مثلا کامنت های خودتون سرشار از اطلاعات مفید هست، صبحت های بقیه ارزش بحث رو میاره پایین.

اصلا به فرض 360 تو فلان بازی به هردلیلی بهتر از 3 باشه...اخه این قمپز داره؟؟؟؟؟شما به این راضی هستین؟مهم اینه که بهترین گرافیک هرسال مال ps3 بوده:| حالا به هردلیلی!یا واسه سخت افزار یا واسه استودیو هایی مثل ناتی و سانتا!به هرحال پیشنهاد من به فن های مایکرو اینه:
نسل بعد برید 4 بخرید الکی خودتون رو با تفاوت ریز تو یه بازی مولتی پلتفرم گول نزنید!حتی اگه گرافیک تلو واسه ابتکار ناتی باشه(که عمرا به تنهایی باشه حتما سخت افزار میکشیده)،همین ناتی تو نسل بعد هم هست!پس از صدقه سری همین ناتی هم که شده دور بهترین گرافیک رو باید خط بکشین،توبه کنین و برین ps4 بخرین!جدیه جدی میگم!لذت بازی هایی مثل تلو رو از خودتون نگیرید(اگه با 360 حال کردید که هیچ ولی همین تلو راه کل کل تو گرافیک رو می بنده لامصب!) واسه کل کل و فن بازی!باشد که رستگار شوید!

شما اگه بلد نیستی درست صحبت کنی لازم نیست بیا هر چی به ذهنت میرسه رو بزاری تو تاپیک! نه اینکه مثلا کامنت های خودتون سرشار از اطلاعات مفید هست، صبحت های بقیه ارزش بحث رو میاره پایین.
اولا توهینی وجود نداره تو پست خیلی مودبانه گفتم حرفم رو قرار نیست اینجوری جواب بشنوم . دوما قبول کن از 21 می به اینور 80 درصد بحثای شما شده این موضوع مسخره ای که اولین بار تو شروعش کردی اگه قبول نداری بگو .

من منظورم شما نبودی منظورم کسایی بودن که حرف دیگه ای جز این مسخره بازی نمیزنن کلا . الان تو هر تاپیکی قبل از این که بیای تو تاپیک چند نفر به طور اتوماتیک این حرفای مسخره رو میزنن و کلا تاپیک میره به یه سمت دیگه . این ارزش بحث رو میاره پایین نه اینکه ارزش افراد رو بیاره پایین من در همچین جایگاهی نیستم ارزش مشخص کنم واسه افراد .

آخرین ویرایش:
توجه شما رو به این عکس مقایسه ای جلب میکنم لطف کنید به درخت ها و تکچر آسفالت و همینطور سایه پردازی و.... توجه کنید راستی طراحی ماشین هم بد تو ذوق میزنه

مارو چی فرض کردی؟؟اینجا پیست نوربورگ تو فورتزا4 مه گرفتس یه عکس با نورپردازی مشابه بذار
دیگه برتری گرافیک فورتزا به جی تی رو همه قبول دارن لازم به بخث نیست
همینdfهم از نظر گرافیک باهم مقایسشون کرده میتونی بری ببینی کدوم بهتره

بابا حالا ps4قویتر باشه یا x-one . فرقی به حال ما نمیکنه . مهم لذت بردن از بازی هست.

تا کی میخواین این بحث های مسخره رو ادامه بدید ؟

مارو چی فرض کردی؟؟اینجا پیست نوربورگ تو فورتزا4 مه گرفتس یه عکس با نورپردازی مشابه بذاردیگه برتری گرافیک فورتزا به جی تی رو همه قبول دارن لازم به بخث نیستهمینdfهم از نظر گرافیک باهم مقایسشون کرده میتونی بری ببینی کدوم بهتره
دیجیتال فاندری گرافیک فورزا با جی تی مقایسه کرده؟ میشه لینک بدی؟

قبول کردن یه قضیه ساده باور بفرمایید ساده تر از اون چیزیه که دارید به خاطرش دست و پا می زنید. من در 99% بحثهای این مدلی اصلا شرکت نمی کنم، این یک بار هم اومدم یه بنده خدا رو از گمراهی آشکار در بیارم داستان شد!
الآن یعنی چون مثلا گرافیک آیرون مَن (!!!) یا LoS روی PS3 بهتره پس PS3 قوی تره؟
این دلیل که چون بازیای مولتی پلتفرم روی 360 بهترن پس 360 قویتره گفتم، مسخره ترین دلیله که می شه آورد.
کاری به باقی بحثاتون و دردهای گذشته و اینها من اصلا ندارم.

اصلا حوصله وارد شدن به بحث رو ندارم و قطعا بعد از این پستم هم نمیام تو این تاپیک. :دی

فقط بگم که مقایسه Forza و GT مثل مقایسه موز و خیاره. جفتشون خوبن ولی یکیشون هم خیلی بهتره و هم خیلی خوشمزه تر. :دی
یه مقایسه ای کردم همه تون سریع قانع بشین.

گرن توریسمو همون بازی ای بود که نصف بیشتر ماشیناش وقتی می خوردن به دیوار عین بادکنک پرت میشدن اینور اونور. فیزیکی داشت در حد گرشاسپ.

چون بحث هوش مصنوعی کردی بیا اینم ببین یه خورده بخند ببین خیار تازه بهتر از موز گندیدست:d
FORZA 4 VS GT5 AI COMPARISON

چون بحث هوش مصنوعی کردی بیا اینم ببین یه خورده بخند ببین خیار تازه بهتر از موز گندیدست:d
FORZA 4 VS GT5 AI COMPARISON
این همه نظر سایت ها و مجلات در مورد این دو تا بازی هست، اونوقت یه ویدئو که معلوم هم نیست با چه تنظیماتی بازی انجام شده، شد دلیل؟ لول :دی البته وقتی عکس از پیست مه گرفته واسه مقایسه گذاشته میشه، همچین چیزهایی خیلی هم عجیب نیست!

پ.ن: ولی انصافا تاپیک باحالی هم شد، در مورد همه چیز صحبت شده اینجا lol
ببخشید من این پستو یه جای دیگه هم گذاشته بودم ولی جوابی بهتر از این ندارم بهت بدم به خوبی خودت ببخش
جواب شما رو من نميدم ميگذاريم آقاي جرمي كلاركسون مجري برنامه ي Top Gear بده جالب اينجاست از صداي ايشون توي فورزا 4 استفاده شده و تاپ گير با مايكرو تو اين بازي همكاري داشته
بیخیال آقا، بیخیال :دی این نظر یه سری از سایت ها و مجلات معتبر در مورد Forza 4:
best simulation racing game to date
The king of sim racers
Forza remains a great choice for the sim fans out there
this new game from Turn10 is a superb driving simulator
Forza Motorsport 4 goes beyond any driving simulation on consoles
this is the new standard for racing sims
The best racing sim of this generation
the best driving simulator on the market
it's probably the world's best driving simulator
best racing simulator on the market

آخرین ویرایش:
این همه نظر سایت ها و مجلات در مورد این دو تا بازی هست، اونوقت یه ویدئو که معلوم هم نیست با چه تنظیماتی بازی انجام شده، شد دلیل؟ لول :دی البته وقتی عکس از پیست مه گرفته واسه مقایسه گذاشته میشه، همچین چیزهایی خیلی هم عجیب نیست!

ببخشید من این پستو یه جای دیگه هم گذاشته بودم ولی جوابی بهتر از این ندارم بهت بدم به خوبی خودت ببخش

جواب شما رو من نميدم ميگذاريم آقاي جرمي كلاركسون مجري برنامه ي Top Gear بده جالب اينجاست از صداي ايشون توي فورزا 4 استفاده شده و تاپ گير با مايكرو تو اين بازي همكاري داشته
467816-jeremy-clarkson.jpg

I called Sony and asked it to send me a game chip already loaded with the 700 computer cars. And I am in a position to test out its claims because, unlike most people, I really have driven almost all of them in real life. There are mistakes. The BMW M3 CSL, for instance, brakes much better on the road than it does on the screen. And there's no way a Peugeot 106 could outdrag a Fiat Punto off the line. But other than this, I’m struggling: they’ve even managed to accurately reflect the differences between a Mercedes SL 600 and the Mercedes SL 55, which is hard enough to do in real life. There's more, too. If you take a banked curve in the Bentley Le Mans car flat out, you’ll be fine. If you back off, even a little bit, you lose the aerodynamic grip and end up spinning. That's how it is. This game would only be more real if a big spike shot out of the screen and skewered your head every time you crashed. In fact that's the only real drawback: that you can hit the barriers hard without ever damaging you or your car.​

ترجمه:
من با سوني تماس گرفتم و ازشون خواستم كه يه نسخه از بازي رو به همراه 700 ماشينش برام بفرستن. واقعا من در جايگاهي هستم كه نقدش كنم چون برخلاف اكثر مردم من اكثر اين ماشين ها رو روندم. خوب اشتباهاتي هم وجود داره براي مثال BMW M3 CSL در جهان واقعي ترمزهاي بهتري داره تا در گران توريزمو. و يا اينكه عمرا يه Peugeot 106 نميتونه Drag بهتري نسبت به يه Fiat punto داشته باشه اما از اون طرف آنها ( Polyphony digital ) حتي موفق شدن تفاوت بين Mercedes sl 600 و sl 55 رو نشون بدن چيزي حس كردنش توي دنياي واقعي كار سختيه. فقط اين هم نيست اگر با ماشين بنتلي لمان كمي سرعتتون بالا باشه با كناره برخورد ميكنيد اما بلاخره رد ميشيد اما اگه حتي يه كم سرعتتون رو زياد پايين بياريد مسابقه رو ميبازيد. يا حتي باعث ميشه كه دور خودتون بچرخيد كلا بازي اين جوريه. بازي فقط يه راه وجود داره كه واقعي تر از ايني كه هست بشه اونم اينه كه يه سيخ از توي تلويزيون در بياد و هر موقع كه تصادف ميكنيد به صورت شما بزنه تا درد ناشي از تصادف رو حس كنيد. براستي تنها نقطه ضعف بازي همينه( منظورش اينه كه شما وقتي تصادف ميكنيد مثل تو دنياي واقعي آسيب نميبينيد و مثلا پاتون نميشكنه)

اسم این کنسول رو میزاشتن Fun-Box بسیار زیباتر و تو دل برو تر از Xbox One بود،اولندش که دو هزار تا Gif تولید شد از همین سیاست های مایکرو،دومندش خودشون نمیدونن با خودشون چند چندن،سومندش هم خندم میگیره از این جمله برای بار هزارم(»فروش بلو-ری روی XOne باعث سود 5-6 دلاری سونی میشه:d ) و چهارمندش و آخریش اینه که اینقدر که Live و Kinect رو بزرگ کردید،خود مایکرو نتونسته بکنه،در صورتی که 99% ایرانی ها استفاده ی کاملی نه از Live میتونن بکنن و نه از کینکت،چرا؟! دلیلش خیلی سادس یکیش اینترنته،دومیش هم زبان پارسیمون هست :d

کمند بدید»
دستگاه روشن شو،یه _|_ بهت میده میگه خارجی بگو ^ ^ :d

ان شاءالله هر 3ماه یه آپدیت سخت افزاری برای XBox One بیاد تا بعد از مدت 5سال که سونی Ps4 Slim داد بیرون،به قدرت کنونی Ps4 برسه :d

چرا بحث میکنید؟
X1 که کنسول 50 درصد ضعیفتره مایکروسافتم که تپو تپ داره برنامه هاشو عوض میکنه ، سونیم که این نسل یه کنسول ساخته مثل باقلوا قویتر که هست دیگه نه بازی ساختن براش سخته نه بازی پورت کردن دیگه دعوا نکنید تا 6-5 ماه دیگه ... وعده ما تاپیک مقایسه بازیها.
مشکل الان چیه؟

I called Sony and asked it to send me a game chip already loaded with the 700 computer cars. And I am in a position to test out its claims because, unlike most people, I really have driven almost all of them in real life. There are mistakes. The BMW M3 CSL, for instance, brakes much better on the road than it does on the screen. And there's no way a Peugeot 106 could outdrag a Fiat Punto off the line. But other than this, I’m struggling: they’ve even managed to accurately reflect the differences between a Mercedes SL 600 and the Mercedes SL 55, which is hard enough to do in real life. There's more, too. If you take a banked curve in the Bentley Le Mans car flat out, you’ll be fine. If you back off, even a little bit, you lose the aerodynamic grip and end up spinning. That's how it is. This game would only be more real if a big spike shot out of the screen and skewered your head every time you crashed. In fact that's the only real drawback: that you can hit the barriers hard without ever damaging you or your car.​
Clarkson had this to say about GT4

!nice try

پ.ن:چون دیدم این زیرخاکی از سال 2004 هی داره استفاده میشه گفتم شفاف سازی کنم.

پ.ن: ولی انصافا تاپیک باحالی هم شد، در مورد همه چیز صحبت شده اینجا lol

بیخیال آقا، بیخیال :دی این نظر یه سری از سایت ها و مجلات معتبر در مورد Forza 4:
به نظرت حرف مجله مهمه یا حرف وتل سریعترین راننده ی دنیا که تو وبلاگ شخصیش علاقه مندی خودشو به جی تی اعلام کرده و گفته جی تی باعث شده باش به مسابقات فرمول یک وا شه؟:-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or