مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
مثالت منو نابود کرد واقعا:)). کارت گرافیک جزیی از برد حجیم یک کیس با کل برد PS4 مقایسه میشه .

پ.ن: درضمن از TLOU هم بکشید بیرون چون بخوام نقل قول از سایتها بزارم یخورده اوضاع قاراشميش میشه واستون .
برد خیلی بزرگه PC ?! نکنه شما فضای داخل کیس را به حساب برد خیلی بزرگش میزاری ؟! بعد اینکه شما هنوز نمیدونی که فرق کنسول و PC تو همین چیزها که کلی رابط بین سخت افرارها را از بین میبرن کلی پورت های داخل برد که تو PC هست که تو کنوسل نیست را شما این ها را هم حساب میکنی ؟! تا کوچکتر بشن و.......... ؟! بالاخره مثال من خیلی هم نابود کننده واسه شما بود ;;) بهتره هی تکرار کنی انودیا 6 گیگ رم روی یک برد کوچیک ;;)

شما ازادی نقل قول ها را از سایتها بیاری ولی پیشنهاد میکنم تو تاپیک بخش مقایسه بازی ها بزاری ببینم چند چندیم ؟!
----------------

Lavigne حرف شما را که خودت میگی من قبول کردم فقط مشخص کن به حساب PS3 بزاریم یا ND ؟!
------------
vivanred مسخره بازی را بزار کنار این شکردهای گیف دیگه قدیمی شده من سوالم خیلی خیلی ساده بود ! به حساب کی بزاریم سخت افزار یا بازیسازی ؟!

آخرین ویرایش:
Lavigne حرف شما را که خودت میگی من قبول کردم فقط مشخص کن به حساب PS3 بزاریم یا ND ؟!

یعنی چیزی که میگی ارزش جواب دادن هم نداره به خدا خودت هم خوب میدونی فقط داری یک چیزی میگی .

خوب پس اینجوریه الان ما باید خوبی های FM و HALO رو به نام 343 و 10 بنویسیم یا 360 ؟ راست میگی جواب بده .

dean-what-gif.gif

آخرین ویرایش:
حرف شما را که خودت میگی من قبول کردم فقط مشخص کن به حساب PS3 بزاریم یا ND ؟!
اصلا این ینی چی الان ؟ به حساب سونی بزاریم یا ناتی ؟ ناتی واسه PS3 بازی ساخته . اونوقت تمام بازیای انحصاری کنسولتون رو هم میبری زیر سوال که . یدونه به هیلو4 اتکا کردین اونم میره زیر سوال . برای کم نیاوردن تو بحث به هر دری میزنین :دی

آخرین ویرایش:
گارتال:
کلا تو یک عالم دیگه سیر میکنی انگار. خوشبختانه فعلا اونقدر بیکار نیستم این بحث مضحک رو ادامه بدم و بخوام ثابت کنم ماست سفیده .

اصلا این ینی چی الان ؟ به حساب سونی بزاریم یا ناتی ؟ ناتی واسه PS3 بازی ساخته . اونوقت تمام بازیای انحصاری کنسولتون رو هم میبری زیر سوال که . یدونه به هیلو4 اتکا کردین اونم میره زیر سوال . برای کم نیاوردن تو بحث به هر دری میزنین :دی
سوالم خیلی اشکار هست ؟! وقتی صحبت از بازی میشه همه خط ونشون از تیم برتر برنامه نویسی انجین سازی و........... .میزنند و تو سخت افزار هم که ........
خب الان میگم TLOU بهترین گرافیک نسل ما چشم بسته قبول کردیم ! حالا این بهترین گرافیک نسل را به حساب سخت افزار قوی بزاریم یا به حساب تیم برتر ND ؟!

من نمیخوام بحث را خیلی بپیچونم ولی اینکه فقط هیلو 4 را داشتیم خیلی خیلی خنده دار هست بیا بازیها را از لحاظ سبکی مقایسه کنیم ! تو بازیهلای ریسینگ که فکر کنم همه قبول دارند FORZA حرف اول را میزنه ! تو بازیهای اول شخص هم اگه باز حساب کنیم و حرف منتقدین را هم اضافه کنیم باز تو سبک اول شخص 360 حرف اول را میزنه بماند که در کنارش هم کرایسیس 3 هست که کیفیتش روی 360 بیشتره ! یعنی میشه دوتا سبک اول شخص برتر ! تو بازیهای سوم شخص شوتر هم که گیرز را که فکر کنم قبول داری ؟!
بازیهای OW که همگی روی 360 برتر هستند ! قبول داری ؟!
گارتال:
کلا تو یک عالم دیگه سیر میکنی انگار. خوشبختانه فعلا اونقدر بیکار نیستم این بحث مضحک رو ادامه بدم و بخوام ثابت کنم ماست سفیده .
دقیقا زدی تو خال تو یه عالم جدا از تو !

این یرلی اگه بازی‌سنتر رو میدید نمیگفت 60% بازی گرافیکه 8-|

وضع یه عده که مشخصه کلا من تعجبم از اینایی هست که میان با این ادم بحث میکنن! :d این بشر طرفدار هر چی شده با سر خورده زمین ! این همه هم ادعاش میشه که میفهمه اینا ! به هر حال یه سری ادم هستن عقده های درونی دارن بیرون از نت هم که جرات حرف زدن ندارن چون با پشت دست میزنن تو دهنشون حالا شما میخواید نزارید اینجا هم خودشون رو خالی کنن؟ :d

شما هر موقع ایشون رو دیدید بگید ریج ! خودش گم و گور میشه =))

Gartall

این بدبخت کیوان صفحه پیش گفت که کیفیت مولتی ها بستگی به Lead Platform داره . میمونه انحصاری که خوب من چیزی توضیح ندم بهتره . من هم همینو گفتم که با این چیزی که داری میگی بازیای مولتی ـه خودتون رو هم زیر سوال میبری . مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم تو باب انحصاری ؟ :دی

به حساب کی بزاریم سخت افزار یا بازیسازی ؟!

از اونجایی که غیر از این ناتی داگ، Quantic Dream , Guerrilla Games , Santa Monica هم غولهایی فرضاً مثل Ascension رو تونستن رو این سخت افزار پیاده کنن ثابت میشه که PS3 بالذات قدرتمنده منتها توان ناتی داگ یکم بیشتر ولی اونطرف ماجرا به ضررتون میشه !:d

غیر از Halo و گرز بازی دیگه ای واسه قیاس حتی با U3 هم هست؟:-/ در نتیجه اتفاقاً این برنامه نویسان خبره 343 هستن که تونستن همون بازده رو هم بگیرن و باید به پای اونها زد :dبماند که در هر حالتی کلاً TLOU بحثش از همه بازیها جدا شده اینام همینطوری واسه خنده::d

الآنه که یه نفر بگه Actual In game بزار! :d

این یرلی اگه بازی‌سنتر رو میدید نمیگفت 60% بازی گرافیکه 8-|
تو بازيسنتر ٨٠ درصد گرافيك ٢٠ درصد هم نمرات بازيها...:d
بعدش اگه دل و دماغي موند مي شبينيم بازي كنيم ببينيم اصلا خود بازي چي هست اصلا:d

.

وقتی آنچارتد 2 اومد من فکر میکردم PS3 واقعا قدرتمند تر بوده ولی بعد مدتی وقتی Gears 3 و Crysis2 و Halo 4 و آخر هم C3 و Gears J اومد فهمیدم واقعا 360 هیچ تفاوتی خاصی با PS3 نداره و این رو هر کی دو کنسول رو داشته می دونه

Gartall

این بدبخت کیوان صفحه پیش گفت که کیفیت مولتی ها بستگی به Lead Platform داره . میمونه انحصاری که خوب من چیزی توضیح ندم بهتره . من هم همینو گفتم که با این چیزی که داری میگی بازیای مولتی ـه خودتون رو هم زیر سوال میبری . مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم تو باب انحصاری ؟ :دی

خیلی بازیها بوده که همین اواخر برای هر دو کنسول بدون لید پلتفورم ساخته شده و روی 360 بهتر بوده ! با استثنا ها کاری ندارم . و حرف من هیچ ربطی به زیر سوال بردن مولتیه خودمون نداره !

من کلا هرچی گفتم را فراموش کنید من این سوال را در یه تاپیک جدا میپرسم tlou را بزاریم به حسب ps3 یا تیم nd ؟ این خیلی سخته ؟! من میخوام بدونم nd باعث شده یا ps3 ?

تو بازيسنتر ٨٠ درصد گرافيك ٢٠ درصد هم نمرات بازيها...:d
بعدش اگه دل و دماغي موند مي شبينيم بازي كنيم ببينيم اصلا خود بازي چي هست اصلا:d

.
و kaizershauze

الان بحث سر ـه گرافیک ـه دلیل نمیشه بچه های نادان ـه بازیسنتر فقط به گرافیک فکر میکنن !!! :| لطفا بیخیال ـه این تیریپا بشین . خیلی ممنون .

tlou را بزاریم به حسب ps3 یا تیم nd ؟
اصلا سوالت یه چیز ماورایی ای هست که آدم شاخ در میاره و احساس میکنم مثل بقیه دوستان باید جواب ندم ! به حساب سونی میزاریم ما .

و حرف من هیچ ربطی به زیر سوال بردن مولتیه خودمون نداره !
منظورم انحصاری بود نزن به اون را ;)

سوالم خیلی اشکار هست ؟! وقتی صحبت از بازی میشه همه خط ونشون از تیم برتر برنامه نویسی انجین سازی و........... .میزنند و تو سخت افزار هم که ........
خب الان میگم TLOU بهترین گرافیک نسل ما چشم بسته قبول کردیم ! حالا این بهترین گرافیک نسل را به حساب سخت افزار قوی بزاریم یا به حساب تیم برتر ND ؟!

من نمیخوام بحث را خیلی بپیچونم ولی اینکه فقط هیلو 4 را داشتیم خیلی خیلی خنده دار هست بیا بازیها را از لحاظ سبکی مقایسه کنیم ! تو بازیهلای ریسینگ که فکر کنم همه قبول دارند FORZA حرف اول را میزنه ! تو بازیهای اول شخص هم اگه باز حساب کنیم و حرف منتقدین را هم اضافه کنیم باز تو سبک اول شخص 360 حرف اول را میزنه بماند که در کنارش هم کرایسیس 3 هست که کیفیتش روی 360 بیشتره ! یعنی میشه دوتا سبک اول شخص برتر ! تو بازیهای سوم شخص شوتر هم که گیرز را که فکر کنم قبول داری ؟!
بازیهای OW که همگی روی 360 برتر هستند ! قبول داری ؟! دقیقا زدی تو خال تو یه عالم جدا از تو !

توجه شما رو به این عکس مقایسه ای جلب میکنم لطف کنید به درخت ها و تکچر آسفالت و همینطور سایه پردازی و.... توجه کنید راستی طراحی ماشین هم بد تو ذوق میزنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or