مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
بازی مولتی پلتفرمثال بزن عزیز
PS3 هم هیچ وقت نمیتونست هیلو 4 رو اون جوری بیاره بالا چون هیلو 4 هرگز رو PS3 نیومد !!
با این استدلال شما میشه نتیجه گرفت که journey و Pupeteer هم روی 360 قابل اجرا نبودن چون روش نیومدن:d

اولا این برترین گرافیک نسل را کی اعلام کرده ؟ یعنی کجا ثبت شد ؟ دوم اینکه ما به قول حرف شما اگه بخوایم عمل کنیم این برتری TLOU را به حساب تیم برتر برنامه نویسی ND در نظر بگیریم ؟! یا به حساب قویتر بودنه PS3 ؟!
من میگم.
برو یره
:dمگه crysis 3 مرده باشه که بهترین گرافیک کنسولی دست the last of us باشه

42067149372365901034.gif

آخرین ویرایش:
من میگم.
برو یره:dمگه crysis 3 مرده باشه که بهترین گرافیک کنسولی دست the last of us باشه
مطمئن باش اگه ناتی داگ بازی رو رو 360 درست میکرد مثل قند اجرا میکرد
در مورد این کار مایکرو هم دمش گم....کارش درسته

Multi-Platform که تکلیفش مشخصه! بازی روی یک پلتفرم ساخته می شه و روی پلتفرم دیگه پورت می شه، اولی بهتر از دومه، به همین راحتی...
بهترین گرافیک نسل مال The Last Of Us هست.
سخت افزار PS3 از X360 قوی تر بود، این یه مورد رو بکشین بیرون.
یعنی 360 ضیعف تر بوده و نسخه 360 رو پورت میکردن نتیجه کار روی PS3 ضعیف تر بوده ؟:-/
یعنی اگر برا PS4 بهتر در بیاد فردا روز اون وقت وان قوی تر از PS4 بوده دیگه ؟:-/

تا دیروز همین Digital Foundry میگفت احدی نمیدونه سونی چجوری و با چه تکنولوژی تونسته ماژول های 8گیگ رم GDDR5 رو روی برد یک کنسول قرار بده مایکروسافت که جای خود داره .
الان انویدیا 6 گیگ رم GDDR5 را در سریه تایتان روی یه برد کارت گرافیک که در حد اندازه خیلی کوچیکتر پیاده کرده ! بعد چطور کار سونی خیلی دست نیافتنی بوده ؟!
من میگم.

شما همون بهتره خودت بگی !
بعد حالا ما خیلی بازیها داشتیم همزمان برای هر دو کنسول ساخته میشدند و نتیجه کار روی 360 بهتر بوده ! لول !
بعد من هنوز منتظر جوابم به حساب PS3 بزاریم یا تیم ND ؟! مثلا من منتظرم اگه ND این بازی را واسه 360 میساخت چی میشد ؟! ;;)

یعنی 360 ضیعف تر بوده و نسخه 360 رو پورت میکردن نتیجه کار روی PS3 ضعیف تر بوده ؟:-/
ترتیب تخصیص منابع روی کنسولای مختلف فرق میکنه شما ممکنه حتی نتونی یه بازی PSP رو به خوبی خودش رو 360 پورت کنی این معنیش این نیت که 360 ضعیفتره معنیش اینه که شما برای پورت مناسب بید خیلی وقت بزاری و هزینه بکنی که ممکنه نخوای بکنی و ترجیح بدی از کیفیت کمی کم کنی تا اینکه اون هزینه و وقت رو بزاری

- - -ویرایش - - -

الان انویدیا 6 گیگ رم GDDR5 را در سریه تایتان روی یه برد کارت گرافیک که در حد اندازه خیلی کوچیکتر پیاده کرده ! بعد چطور کار سونی خیلی دست نیافتنی بوده ؟!

یعنی بعد از اینهمه مدت دوزاری نیفتاده که کنسول و کامپیوتر دو دنیای کاملا متفاوتن و شرایط متفاوتی دارن؟

بعد من هنوز منتظر جوابم به حساب PS3 بزاریم یا تیم ND ؟! مثلا من منتظرم اگه ND این بازی را واسه 360 میساخت چی میشد ؟! ;;)
به واسطه هر دو بوده.
CELL قدرت داشته, تیم برنامه نویسی هم تونسته از قدرتش استفاده کنه.
بعد اون وقت بدون CELL همچین چیزی هم می تونستن بسازن؟

Multi-Platform که تکلیفش مشخصه! بازی روی یک پلتفرم ساخته می شه و روی پلتفرم دیگه پورت می شه، اولی بهتر از دومه، به همین راحتی...
نــــــه :d حتی اگه بازی X گرافیک بهتری نسبت به Y داشته باشه بازم اختلافشون خیلی ناچیزه و اصلا نمیشه گفت فلان بازی کیفیت خیلی بهتری داره. حالا بحث پیش نیاد ولی به نظر من اون 3 تا بازی مورد نظر به صورت کلی گرافیکی در یه سطح دارن و اینکه بگیم کدوم بهتره بیشتر سلیقه ای هست، هر 3 تا بازی رو هم انجام دادم.

آخرین ویرایش:
همه این کارها نشان از نارضایتی مسئولان ماکروسافت و تردید اونها از آینده کنسول xbox 1 داره. متاسفانه اختلاف قیمت 100 دلاری نسبت به سخت افزار ضعیفتر این کنسول در وضعیت فروش این کنسول خیلی چالش برانگیزه.

مثالت منو نابود کرد واقعا:)). کارت گرافیک جزیی از برد حجیم یک کیس با کل برد PS4 مقایسه میشه .

پ.ن: درضمن از TLOU هم بکشید بیرون چون بخوام نقل قول از سایتها بزارم یخورده اوضاع قاراشميش میشه واستون .

امیر علی خب این خوشبینانه ترین حالتیه که میتونیم واسه X1 در نظر بگیریم . اگه همین ESRAM باعث تفاوت آنچنانی در عملکرد نهایی (نه تئوری) نشه چی ؟ اگه تا اون حدی که انتطارش رو دارید نباشه ؟ میتونن برابر هم بشن !
به همین خاطر میگم که (تا بعد از مشخص شدن اون چیزهای ناشناخته X1 ) فعلا باید به همین ها استناد کرد !

خب اینجا چندتا مساله هست. همین DF تو تمام مقالاتش داره میگه این معلوم نیست ولی مهمه که معلوم بشه. تو صفحه خود Xbox هم بری کلا روش مانور داده. کلا چیزه ارزونی هم نیست. خیلی راحت میتونستن از راه های دیگه استفاده کنن تا بیان از ESRAM و DDR3 کار بگیرن. دقیقا طبق عکس برد مستقیما مربوط به GPU و CPU میشه. ممکنه درست بگی و چیزه خاصی نباشه، ولی واقعا چیزی که حجم رو زیاد میکنه و هزینش بالاس من فکر نمیکنم الکی اونجا گذاشته باشن. کلا چیزی نیست با توجه به این چیزا که نادیده گرفته شه

من که نمی فهمم تو چی میگی، خودت می فهمی؟
دارم میگم این که بازیای مولتی پلتفرم رو PS3 ضعیف تر از 360 بوده فقط به خاطر اینه که بازی اول رو 360 ساخته می شه بعد پورت می شه رو PS3.
نه این که 360 از PS3 قوی تره! lol
قدرت کنسولها رو از رو بازیای انحصاری تشخیص میدن، که واضحه کدوم بازی بهترین گرافیک کنسولی نسل رو داره.
دوم، این همه سایت و نهاد دارن می گن سخت افزار 360 از PS3 ضعیف تره.
حالا شما اگه قبول ندارین دیگه مشکل از خودتونه...
@ گارتال:
همین جواب.

@ Frobary :
اصلا بحث چیز دیگه ای بود:-/!!! یه بار دیگه بخون پستها رو از اول، از موضوع بحث با خبر شو، اون وقت بیا توی بحث.

اصلا بحث چیز دیگه ای بود:-/!!! یه بار دیگه بخون پستها رو از اول، از موضوع بحث با خبر شو، اون وقت بیا توی بحث.
مگه نمیگی PS3 قویتر از X360 هست؟ دلیلت هم اینه که بازیهای انحصاریش گرافیک بهتری دارن؟ من حرفم دقیقا در همین مورد بود. اگه بحث این نبود، خب میشه بپرسم بحث دقیقا سر چیه؟ :-/
؟؟؟؟

پ.ن: درضمن از TLOU هم بکشید بیرون چون بخوام نقل قول از سایتها بزارم یخورده اوضاع قاراشميش میشه واستون .​
آره منم منتظر همینم که بحث بکشه به tlou :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or