مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
خب به سلامتی تغییرات هنوز ادامه داره فقط ظاهر کنسول رو هم عوض کنه دیگه همه چی حله :d

البته این تغییر یه جور به روز رسانی به نظر میاد مثلا قرار بود اون 53 Mghz رو آخر نسل اضافه کنن الان این کارو کردن :دی

چرا کارمک و کوجیما میگن دو کنسول تفاوتی ندارن؟

کوجیما و کارمک اگه بیان بگه فلان کنسول قویه در واقع یه جور طرفداری محسوب میشه و فن هاشون تو کنسول رقیب میشن هیتر هاشون :دی فعلا چیزی نمیگن تا اخر نسل که همشون واسه 1 مگ رم اضافه دست پا میزنن اون موقع صداشون در میاد:دی پس فعلا نمیخوان یه جو منفی علیه خودشون تو نت درست کنن زوده فعلا :دی البته شاید هم واقعا فرقی نداشته باشند...

آره مثلا یکی نمیخواست بخره چون فرکانس GPU ـش 800 MHZ بود، ولی الان چون فهمیده فرکانس GPU شده 853 MHZ الان دیگه pre order میکنه

اره دیگه :دی اون موقع که DF گفت رم ps4 شده 4.5 کلی pre-order کنسل شد:دی حالا کلی pr-order واسه X1 زیاد میشه فکر کنم الان تو NG تاپیک بزنن X1 pre-ordered:d مگه واسه شما بده :دی

-

خدا کنه این افزایش فرکانس دوباره منجر به مشکل حرارتی نشه و SAFE و STABLE باشه.اگر ماکرو از قبل یه جایی واسه این افزایش گذاشته بوده پس چرا همون اول اینکارو نکرد؟ آیا دلیل ترس از حرارت بالا و مشکلات متعاقب اون بوده؟
من فرکانس کارت گرافیکمو 30 تا اور کنم سیستم کرش میکنه. البته قضیه کنسولا کمی فرق میکنه. امیدوارم ماکروسافت با احتیاط عمل کنه . اینجا که گارانتی مارانتی نداریم. یه دونه PS4 فکر کنم مطمئن تر باشه.

اینکه یک شرکت به انتقادات و کمی کاستی ها گوش میده و به شکل دلخواه فن ها و مصرف کننده هاش عمل میکنه تا بهترین محصول رو بسازه خیلی خیلی نکته خوبی هست

تیتر تاپیک رو که دیدم سعی کردم سناریوهای مختلف ترول رو تصور کنم اما نتونستم. برای همین وظیفه ی خودم دیدم که از ذهن های خلاق BC تشکر کنم.
حالا الان 53 مگاهرتز وان قوی تر از گدشته شده PS4 چند درصد قوی تره هنوز ؟:دی
فکر میکنم از 50% رسید به 45% :-/
من اینجا محاسبه کردم که اختلاف 60%ــه
جدا منتظرم این اختلاف فاحش رو روی اولین بازی مالتی پلتفرم ببینم:d.

60% عدد رندیه و آخر نسل به راحتی به یاد خواهد آمد;))

بالاتر بهتر. برای دیروز هست

نکته جالب‌تر:

نکته خیلی جالبتر:

و نکته جالبتر که اینجا و نقش کاملا اساسی داره و کلا هم نمیشه وارد اون مقایسه کرد به دلیل اینکه نمیدونن چیه و چجوری:

Getting good performance from the ESRAM is key in ensuring that Xbox One is competitive with the PS4.

Xbox One's ESRAM is the big unknown, specifically in terms of how fast it actually is and the speed at which developers are able to make the most of it. In our benchmarks and game testing we gave the Xbox One target the benefit of the doubt by equalising bandwidth levels, but clearly this is in no way guaranteed.

همین کلا بحث رو تموم میکنه که تا معلوم نشه ESRAM، این نتیجه هست. که مسلما نقشش انقدر مهم هست که بیشتر مانورشون روش بوده

آخرین ویرایش:
مایکروسافت از اول مشخصات GPU کنسولش رو اعلام نکرده بود که الان بخواد چیزیو تغییر بده دلیلش شاید این بوده که هنوز طراحی GPU نهایی نشده الانم گفته Dev kit ـهای بتا رو تازه آماده کرده یعنی هنوز Dev kit نهایی نیست.
الان خیلیا میان میگن کنسول داره 5 ماه دیگه میاد پس کی وقت میکنن ... اینجاس که شاعر میگه:

"چون که صد آمد نود هم پیش ماست"

کنسول نهایی قرا نیست از Dev Kit هایی که الان دادن دست برنامه نویسای (3rd party) ضعیفتر باشه وقتی کنسول نهایی قویتر باشه بازیارو بهتر اجرا میکنه.

مقایسه ای که DF انجام داده اولش دوتا چیزو به همه گوشزد کرده:
1)
In Theory
2)
Behind the scenes, developers have suggested to us that we shouldn't jump to conclusions about the extent of the PlayStation 4's superiority, and that the 50 per cent boost in GPU power emphatically won't result in a likewise boost to in-game performance.

پشت صحنه ، سازنده ها به ماگوشزد کردن که ما نباید از میزان برتری PS4 نتیجه گیری کنیم و 50 درصد تقویت در عملکرد GPU به معنی عملکرد بهتر در بازیها به همین نسبت نیست.

یه چیز جالب تو مقاله اینه که روی PC با کارت 50 درصد قویتر بین 17 تا 33 درصد نتیجه بهتر گرفتن.

و جالبتر اینکه توی مقاله اشاره کرده:
The results pretty much confirm the theory that more compute cores in the GCN architecture doesn't result in a linear scaling of performance. That's why AMD tends to increase core clock and memory speed on its higher-end cards, because it's clear that available core count own won't do the job alone

اضافه کردن هسته های بیشتر رابطه مستقیم و با نسبت برابر با بالا رفتن قدرت پردازش نداره و AMD برای همین تو سری های High end خودش فقط به اضافه کردن هسته بسنده نمیکنه و کلاک رو هم میبره بالا یعنی کاری که الان مایکروسافت انجام داده.

جالبترین قسمت مقاله اگر یکمی فکر کنید اینه که:

هنوز هیچ PC ای ساخته نشده که توش از eSRAM و Data Move Engines و DX11.2 استفاده شده باشه!

و نکته جالبتر که حذف شده اینجا و نقش کاملا اساسی داره و کلا هم نمیشه وارد اون مقایسه کرد به دلیل اینکه نمیدونن چیه و چجوری:

همین کلا بحث رو تموم میکنه که تا معلوم نشه ESRAM، این نتیجه هست. که مسلما نقشش انقدر مهم هست که بیشتر مانورشون روش بوده
حتی اگه این ESram واقعا تاثیر به سزایی داشته باشه احتمالا برنامه نویسی جداگونه میخواد و این مسئله رو هم نمیشه از دولوپرهای تنبلی مثل DICE انتظار داشت خونه پرش میشه PS3 که نشد از قدرتش اونجور که باید استفاده کرد

در کل کارتهایی مثل 7870 یا 7790 در حدی نیستن که بخواییم راجع بهشون نظر بدیم ... کارمک اگه کد نویس و استاد بود فاجعه گرافیکی Id Tech 5 رو تحویل نمیداد ... اگر برنامه نویس لایقی بود میتونست تک دموهایی رو که تا قبل از عرضه نسخه نهایی بازی رو نشون میداد رو در بازی نهایی میذاشت، نه اینکه برای رسیدن به 60 فریم ورداره کل نورپردازی رو استاتیک کنه،رزولوشن و حجم سایه ها رو کم کنه، آسمون و دود و غبار ها رو کاملا یه آبرنگ بدون تحرک قرار بده و یه مشت بافت بی ارزش تو بازی بزاره ... تا وقتی هم نسل بعد رلیز نشده و چهار تا بازی کامل براش نیومده رو حرف هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد. با 50 مگاهرتز اوور کردن تنها 2-3 فریم به بازی ها اضافه میشه اونم شاید ...

حتی اگه این ESram واقعا تاثیر به سزایی داشته باشه احتمالا برنامه نویسی جداگونه میخواد و این مسئله رو هم نمیشه از دولوپرهای تنبلی مثل DICE انتظار داشت خونه پرش میشه PS3 که نشد از قدرتش اونجور که باید استفاده کرد
حرفت درسته ولی eSRAM یه حافظه embedded هست الان خیلی وقته سازنده ها دارن با این معماری واسه کنسولا بازی میسازن:
PS2
Game Cube
Xbox 360
Wii U

دو تا پست پایین ترو می خوندی این رو نمی نوشتی!!! یعنی بالارو
الان شما چی تایپ کردی اون بالا که من با خوندنش این حرف را نمیزدم ؟! :) رفتی df را نقل قول کردی که چی ؟ DF اومده یه چیزی را که تا جایی که مشخصات هر دو کنسول موجود بوده در نظر گرفته و روی کاغذ مقایسه کرده . ولی نمیدونم چرا شما اون بندهایی که مثلا نوشته هنوز خیلی از چیزهای X1 تو راز هستند را نمیخونی ؟!

بعد DF میاد یه چیزی را از لحاظ تئوری نتجیه میگره ولی کسی که خودش بازی ساز هست و کسی که خودت خیلی قبولش داری را میخوای ردش کنی ؟! بالاخره تکلیف ما را روشن کن !

مایکروسافت از اول مشخصات GPU کنسولش رو اعلام نکرده بود که الان بخواد چیزیو تغییر بده دلیلش شاید این بوده که هنوز طراحی GPU نهایی نشده الانم گفته Dev kit ـهای بتا رو تازه آماده کرده یعنی هنوز Dev kit نهایی نیست.
الان خیلیا میان میگن کنسول داره 5 ماه دیگه میاد پس کی وقت میکنن ... اینجاس که شاعر میگه:

"چون که صد آمد نود هم پیش ماست"

کنسول نهایی قرا نیست از Dev Kit هایی که الان دادن دست برنامه نویسای (3rd party) ضعیفتر باشه وقتی کنسول نهایی قویتر باشه بازیارو بهتر اجرا میکنه.

مقایسه ای که DF انجام داده اولش دوتا چیزو به همه گوشزد کرده:
1)
In Theory
2)
Behind the scenes, developers have suggested to us that we shouldn't jump to conclusions about the extent of the PlayStation 4's superiority, and that the 50 per cent boost in GPU power emphatically won't result in a likewise boost to in-game performance.

پشت صحنه ، سازنده ها به ماگوشزد کردن که ما نباید از میزان برتری PS4 نتیجه گیری کنیم و 50 درصد تقویت در عملکرد GPU به معنی عملکرد بهتر در بازیها به همین نسبت نیست.

یه چیز جالب تو مقاله اینه که روی PC با کارت 50 درصد قویتر بین 17 تا 33 درصد نتیجه بهتر گرفتن.

و جالبتر اینکه توی مقاله اشاره کرده:

اضافه کردن هسته های بیشتر رابطه مستقیم و با نسبت برابر با بالا رفتن قدرت پردازش نداره و AMD برای همین تو سری های High end خودش فقط به اضافه کردن هسته بسنده نمیکنه و کلاک رو هم میبره بالا یعنی کاری که الان مایکروسافت انجام داده.

جالبترین قسمت مقاله اگر یکمی فکر کنید اینه که:

هنوز هیچ PC ای ساخته نشده که توش از eSRAM و Data Move Engines و DX11.2 استفاده شده باشه!
اونی که الان داری ازش کوت میکنی منم همین 5 دقیقه ÷یش خوندنش رو تموم کرده کلا 90 در صدش داره میگه PS4 قویتره حالا شما اومدی یه بخشایی رو گلچین کردی که خیلی نمیتونه ما رو به نتیجه درست برسونه

اینم از همون مقالست

In summary, the PS4 enjoys two key strengths over the Xbox One in terms of its rendering prowess: raw GPU power and masses of bandwidth. On the face of it, the specs look like a wash, but it seems clear that one of those advantages - the 50 per cent increase in compute power - doesn't result in the stratospheric boost to performance you might imagine. Clearly the PS4 is more powerful

به روشنی گفته PS4 قویتریه

من موندم اگر این ESRAM که تو BC تبدیل به قبله شده اینقدر فوق العاده است و کنسول رو از این رو به اون رو می کنه چرا هیچ سازنده ای دربارش هیجانزده نیست؟؟؟؟؟
چرا حتی خود DF در موردش از این عبارت استفاده می کنه:big unknown

الان دیگه مطمئن هستم که توgamescom هم مایکروسافت مشخصات رو اعلام نمی کنه تا فن ها با esram و move engine خوش باشن:bighug:

تیتر تاپیک رو که دیدم سعی کردم سناریوهای مختلف ترول رو تصور کنم اما نتونستم. برای همین وظیفه ی خودم دیدم که از ذهن های خلاق BC تشکر کنم. من اینجا محاسبه کردم که اختلاف 60%ــه جدا منتظرم این اختلاف فاحش رو روی اولین بازی مالتی پلتفرم ببینم:d. 60% عدد رندیه و آخر نسل به راحتی به یاد خواهد آمد;))
هی ما میخایم چیزی نگیم ولی شما مثل اینکه یه شعری گفتین و اونقدر گفتین که باورتون شده . عزیز من مگه ماکرو سافت نبود که گفت پهنای باند ما دو برابر ps4 هست و بعد از اون یه اچیو معرفی کرد به نام "قویترین کنسول تاریخ" و بعد هم infinite power of cloud رو هی چپ و راست گوشزد میکنه ؟ شرکتای FP ـش میان میگن با کلاود X1 میشه در حد PS8 و با ESRAM هشت گیگ رم تبدیل میشه به X گیگ ؟

الان شما چرا هی چپ میری راست میای هی اون حرفای دست پیش گیری رو که سونی قویتره رو با جمله های پر از نمک تکرار میکنی ؟ حداقل یه اهرمی پیدا کنید که ماکروسافت سوتی نداشته باشه در اون مورد .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or