مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
به نظر من به احتمال خیلی قوی ممکنه سیستم عاملش ویندوز باشه.نظر شما چیه؟

انقدر بحث و فشار روی مایکرو زیاده که با هر روشی چه سخت افزاری چه نرم افزاری چه تبلیغی میخواد این فشارو هموار کنه.خیلی راحت میتونن قبول کنن که کنسولشون از سونی ضعیفتره...شایدم این اختلاف بیش از اندازه زیاده که مایکرو رو انقدر به تکاپو انداخته.الله اعلم
فعلا که خدای برنامه نویسیس گفته قدرتشون بسیار نزدیکه ! پس چرا مایکرو دست و پا میزنه ؟!

فن آخر استاد رو زد مایکرو
از کلاد(!) استفاده میکرد خب!!

وال ما میگفتیم GPU کنسول سونی خیلی قویتره سربازان گمنام هی جبهه میگرفتن !! دیگه خود مایکرو هم به تکاپو افتاده !! پس حتما PS4 چیزی داشته که 1 نداشته و به طبع به مراتب قدرتمندتر بوده !!

فعلا که خدای برنامه نویسیس گفته قدرتشون بسیار نزدیکه ! پس چرا مایکرو دست و پا میزنه ؟!

من خودم احترام خاصی برای کارمک قائلم و اعتقاد دارم کارمک یه استثنا در دنیای برنامه نویسی هست ولی همونطور که در جریان هستی کارمک هنوز با 2کنسول به طور عملی و اجرایی دست و پنجه نرم نکرده و اتفاقا برای منم سوال هست که اگر واقعا انقدر 2کنسول به هم نزدیکن پس این کارا برای چیه؟پس چرا حتی یک بار سونی نیومد بگه مثلا ما فلان کار رو روی سخت افزار انجام دادیم؟چرا هرازگاهی یه خبر میاد بیرون مبنی بر اینکه مایکرو یه دستی توو کنسولش برده فلان مقدار توانش رو افزایش داده؟باز هم میگم فعلا چیزی مشخص نیست ولی با وجود این اخبار ذهن آدم یه کمی مشکوک میشه

حالا الان 53 مگاهرتز وان قوی تر از گدشته شده PS4 چند درصد قوی تره هنوز ؟:دی
فکر میکنم از 50% رسید به 45% :-/

بالاتر بهتر. برای دیروز هست

ps4-vs-xbox-one-benchmark-640x353.jpg

When it comes to the GPUs, however, there’s a clear-cut leader: the GPU in the PS4 has 50% higher peak performance than the GPU in the Xbox One. As you probably know, though, peak performance isn’t an indicator of real-world frame rate improvements or image quality — that’s why Digital Foundry set out to replicate the Xbox One and PS4, using PC hardware, to see whether the PS4 actually has the edge.

نکته جالب‌تر:

Xbone and PS4 have an eight-core AMD Jaguar-based CPU at 1.6GHz, with 8GB of RAM. While the Xbox One’s GPU is comparable to the Radeon HD 7790, the PS4 GPU is more like the HD 7870 — which has 50% more compute units, and thus 50% higher peak teraflops.

نکته خیلی جالبتر:

With these representative rigs set up, Digital Foundry ran a variety of game benchmarks and recorded the different frame rates posted by the simulated consoles. Depending on the game, the PS4 was between 17 and 33% faster than the Xbox One. Not quite 50%, but still a fairly sizable lead for the PS4.

kolange_edalat

البته فرض میگیریم اینایی که نقل قول کردی درست ولی چرا کارمک و کوجیما میگن دو کنسول تفاوتی ندارن؟ بالاخره 33% یا 50% عددی نیست که بشه از کنارش به راحتی رد شد.
تو این چند وقت انقدر از اینجور چیزا دیدم و خوندم که دیگه خسته شدم. به نظرم بهتره صبر کنیم ببینیم اجرا بازیها روی خود کنسول ها چه تفاوتی دارن

من خودم احترام خاصی برای کارمک قائلم و اعتقاد دارم کارمک یه استثنا در دنیای برنامه نویسی هست ولی همونطور که در جریان هستی کارمک هنوز با 2کنسول به طور عملی و اجرایی دست و پنجه نرم نکرده و اتفاقا برای منم سوال هست که اگر واقعا انقدر 2کنسول به هم نزدیکن پس این کارا برای چیه؟پس چرا حتی یک بار سونی نیومد بگه مثلا ما فلان کار رو روی سخت افزار انجام دادیم؟چرا هرازگاهی یه خبر میاد بیرون مبنی بر اینکه مایکرو یه دستی توو کنسولش برده فلان مقدار توانش رو افزایش داده؟باز هم میگم فعلا چیزی مشخص نیست ولی با وجود این اخبار ذهن آدم یه کمی مشکوک میشه
مثلا تو فکر میکنی که اونهایی که نظر دادند خیلی در مورد هر دو کنسول خیلی اشنا تر از کارمک بودند ؟! و بنچمارک سخت از هر دو کنسول گرفتند ؟! من نظرات بقیه بازی سازها را جدا رو هوا فرض میکنم ! چون کارمک کارش کد نویسی هست و تو این رشته یه نابغه هست کسی مثل کارمک چیزی را تائید کنه ارزش حرفش به نظر من خیلی بیشتر هست . اگه فردا بگه ps4 قویتره من تمام و کمال قبول میکنم !
دوم اینکه خب چرا تو فرض را بر این میگیری که این افزایش فرکانس به خاطر رقابت با سونی بوده ؟! اول اینکه توضیح دادن این 53 مگاهرتز هیچ چیزی را تغییر نمیده ! ولی خب شاید یه چیزی بوده که این اتفاق افتاده دنیای سخت افزار هم خیلی پیچیده تر از این حرفهاست اینجا هرچقدر هم توضیحات سخت افزاری داده بشه مطمئن باش 1 صدم اون چیزی که اون بالا سرها نشستن و کارشون انجام میدن نیست و نمیشه همینطوری با ضرب و تقسیم چیزی را مشخص کرد ! به همین خاطر میگم شاید این 53 مگاهرتز به یه کارییش از کنسول x1 میومده که افزایشش دادند شاید به درد یکی از چیپهای های مخصوص داخل کنسول به کارش میموده ؟! که باید منتظر اخبار بود که دید این تغییرات در اصل به خاطر چی بوده .
از اون طرف کوجیما هم که قبلا این حرف کارمک را تائید کرده !

----------------------

جناب kolange_edalat تو همون کسی نیستی که کارمک را خیلی قبول داری ؟! پس بشین و حرفش را قبول کن ! در ضمن این کوجیما هم که گفته قدرتشون خیلی ناچیز تفاوت داره ! نکنه این دوتا از مایکرو رشوه گرفتند ؟! حالا بماند که کارمک کارش فقط کد نویسی هست بر خلاف کوجیما که کارگردان بازیهاست .

آخرین ویرایش:
حالا یه نکته ی خیلی خیلی جالبتر در مورد رم دو کنسول باز هم از دیجیتال فاندری

The bandwidth question

Even if the additional rendering power of the PS4's graphics chip isn't quite as pronounced as the raw numbers suggest, lack of bandwidth can be an absolute killer to performance - and that's a big worry for the Xbox One architecture. You can see this by checking out the following video, where we compare the Radeon HD 7790 with the Radeon HD 7850. What's interesting about this comparison is that while the HD 7790 has fewer compute units than the HD 7850 (14 vs. 16), it's clocked higher, to the point where the raw compute potential of both is virtually identical at around 1.8 teraflops - PS4 territory. The difference comes down to bandwidth. The 256-bit memory bus of the HD 7850 offers a massive 60 per cent advantage over the 128-bit HD 7790 interface.

البته اینم اضافه میکنه

Cerny himself admits that utilisation of GPU compute isn't likely to come into its own until year three or year four of the PS4's lifecycle. One development source working directly with the hardware, told us that "GPU compute is the new SPU" in reference to the difficulty coders had in accessing the power of the PS3's Cell processor, but also in terms of the potential of the hardware. There's a sense that this is uncharted territory, that it's an aspect of the graphics tech that's going to give the system a long tail in terms of extracting its full potential. But equally, this isn't going to happen overnight and almost certainly not in the launch period. That being the case, as unlikely as this may sound bearing in mind the computational deficit in its graphics hardware, theoretically Xbox One multi-platform games have a pretty good shout in getting close to their PS4 equivalents, with only minor compromises. Further into the lifecycle it becomes a question of whether PS4 GPU compute becomes a significant factor in development when the additional effort would not yield much in the way of dividends for the Xbox One version of the game.

به بیان ساده اوایل نسل هیچ تفاوت مشهودی بین دو کنسول نخواهید دید اما بعد از گذشت 3 یا 4 سال قدرت بیشتر PS4 خودشو نشون میده

آخرین ویرایش:
بالاتر بهتر. برای دیروز هست
ps4-vs-xbox-one-benchmark-640x353.jpg

نکته جالب‌تر:

نکته خیلی جالبتر:
یعنی شما این 2 کنسولو با کارت pc مقایسه می کنید؟؟؟ بعد می گید کودوم قویتره؟؟؟؟؟
این پستو بخونید ;) (پست 20)

اعداد خيلي به نفع سوني هست اما موضوع كنسول ها متفاوت هست . تفاوت كنسول ها رو اين شكلي نميشه مقايسه كرد. خيلي پيچيده تر از اين حرف هاست.

kolange_edalat

البته فرض میگیریم اینایی که نقل قول کردی درست ولی چرا کارمک و کوجیما میگن دو کنسول تفاوتی ندارن؟ بالاخره 33% یا 50% عددی نیست که بشه از کنارش به راحتی رد شد.
تو این چند وقت انقدر از اینجور چیزا دیدم و خوندم که دیگه خسته شدم. به نظرم بهتره صبر کنیم ببینیم اجرا بازیها روی خود کنسول ها چه تفاوتی دارن

نظر کارمک بیشتر مهم هست تا کوجیما. چون خوش برنامه نویس و کارای گرافیکی سر رشته داره، پس حرفش یک سند هست. ولی خیلی های دیگه هم به تعریف و بهتر بودن PS4 اشاره کردن. خود AMD جوری از ساخت PS4 حرف می‌زد انگار یه بچه رو متولد کرده، آیا نظر خود سازنده کنسول مهم هست یا نه؟

جناب kolange_edalat تو همون کسی نیستی که کارمک را خیلی قبول داری ؟! پس بشین و حرفش را قبول کن ! در ضمن این کوجیما هم که گفته قدرتشون خیلی ناچیز تفاوت داره ! نکنه این دوتا از مایکرو رشوه گرفتند ؟! حالا بماند که کارمک کارش فقط کد نویسی هست بر خلاف کوجیما که کارگردان بازیهاست .

دو تا پست پایین ترو می خوندی این رو نمی نوشتی!!! یعنی بالارو

@Gartall

هر کسی جای تو بعد جریان ریج اسم کارمک رو هم نمیورد!‌کم الت دست مردم شدی دیگه بس ت نبوده انگار ;;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or