مایکروسافت GPU آپگرید شده Xone را تایید کرد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
XB1White610.jpg

با توجه به گزارشات، ما امشب خبرهایی در مورد سخت فزار Xone می شنویم. Larry Hub (میجور نلسون) یک پادکست با Marc Whitten مدیر پروژه Xbox پخش می کند می کند و در مورد تغییر در GPU کنسول Xone جزئیاتی به ما می دهند.

Xbox One یک AMD GPU مخصوص خواهد داشت که بسیار شبیه به Radeon HD 7790 است. (با توجه به صحبت های DF). مطابق یک گزارش از GameSpot Japan ( پاک شده است ولی در Google Cache وجود دارد) مایکروسافت سرعت GPU را 53 مگاهرتز بیشتر کرده، و سرعت GPU آن الان 853 مگاهرتز است. کل درایور گرافیک هم دوباره طراحی شده تا کارایی را بهینه کند.

سخت افزار داخلی اولیه Xbox One هم اکنون در حال تست است و سیستم عامل آن هرروز با تغییرات جدید بهینه می شود.

Source

[SUP] ویرایش: خبر رو خود میجور تایید کرده. هرچی گه گفتن درست بوده![/SUP]

80767937784703002635.jpg

Second Source

آخرین ویرایش:
بيشتر اين درايور جديد (Mono) جالبه تا اوركلاك، ميجرنلسن درباره mono گفته:
"And this is how game developers can really, like we say, write to the metal?"
البته از حرف تا عمل راه زياده ولي اگر درست باشه بازيسازها خيلي زودتر از PS4 مي تونن از قدرت ONE استفاده كامل رو ببرن. فقط همين رو مطرح ميكردن بهتر بود الان تو نئو گف 53MHZ شده سوژه.

ramin cybran
خب حالا یه سوالِ بی ربط به این تاپیک :-"
با این حساب که دم و دستگاه داخل PS4 باید ذوب بشن که :| :-s چجوریاس سیستم!؟ :دی

جالبه تا فرکانس افزایش پیدا می کنه می گن overclock شده!!!!

GPU و CPU یک بازه کارکرد دارن، شما الان کارت گرافیک که می خری از برند های مختلف یا حتی سری های مختلف برند های مختلف GPU-Z رو که باز کنی می بینی مثلا یکی 800 اه یکی دیگه 820 اه و ....، این معنیش این نیست که مثلا کمپانی X اومده کارت رو اورکلاک کرده داده بیرون

همین الان پردازنده PSvita می تونه تا فرکانس 2Ghz کار کنه اما در حال حاضر روی 1Ghz کار می کنه، اگر فردا روزی سونی اومد فرکانسش رو کرد همین 2Ghz یا مثلا 1.5Ghz یعنی CPU رو اورکلاک کرده؟؟!!!

اساس کار ابزار هایی مثل OC Genie هم همینه

من از اول گفتم که ممکن پذیره با توجه به اینکه کنسول تا به حال دست کسی ندادند

ramin cybran
با این حساب که دم و دستگاه داخل PS4 باید ذوب بشن که :| :-s چجوریاس سیستم!؟ :دی

فركانس IGP موجود در Ps4 APU هم 800mhz هست كه بسيار پايين هست براي 28nm دوست من. Tahiti-xt تراشه موجود در HD7970 ghz ed فركانسي برابر 1050mhz داره و بجاي 18gcn CU خيلي خيلي بيشتر 32gcn CU داره كه براش 4.3 tera flops قدرت محاسباتي ايجاد ميكنه شما با 1.84 tera flops كنسول سوني مقايسه كن

تعداد ROPهاي PS4 يا همون render output كنسول سوني ٢ برابر رقيب هست (36 دربرابر16) و تعداد TMU ها يا texture mapping unite هم 72 در برابر 48 هست.

اعداد خيلي به نفع سوني هست اما موضوع كنسول ها متفاوت هست . تفاوت كنسول ها رو اين شكلي نميشه مقايسه كرد. خيلي پيچيده تر از اين حرف هاست.

فركانس IGP موجود در Ps4 APU هم 800mhz هست كه بسيار پايين هست براي 28nm دوست من. Tahiti-xt تراشه موجود در HD7970 ghz ed فركانسي برابر 1050mhz داره و بجاي 18gcn CU خيلي خيلي بيشتر 32gcn CU داره كه براش 4.3 tera flops قدرت محاسباتي ايجاد ميكنه شما با 1.84 tera flops كنسول سوني مقايسه كن

تعداد ROPهاي PS4 يا همون render output كنسول سوني ٢ برابر رقيب هست (36 دربرابر16) و تعداد TMU ها يا texture mapping unite هم 72 در برابر 48 هست.

اعداد خيلي به نفع سوني هست اما موضوع كنسول ها متفاوت هست . تفاوت كنسول ها رو اين شكلي نميشه مقايسه كرد. خيلي پيچيده تر از اين حرف هاست.
مرسی بابت اطلاعاتی که 80%ــش هم متوجه نمیشم :-" ولی من بحثم فقط گرما و حرارت بود :دی

انقدر بحث و فشار روی مایکرو زیاده که با هر روشی چه سخت افزاری چه نرم افزاری چه تبلیغی میخواد این فشارو هموار کنه.خیلی راحت میتونن قبول کنن که کنسولشون از سونی ضعیفتره...شایدم این اختلاف بیش از اندازه زیاده که مایکرو رو انقدر به تکاپو انداخته.الله اعلم

برا من که فعلاً اینا مهم نیست ولی فقط به مایکرو می خندم!:))
اسم این XBOX رو باید میذاشت XBOX180 درجه با این وضع تغییرات!

سونی گفته تو نمایش یوروگیمرز ps4 قابل بازیه. اینا همچنان دارن تغییرات ایجاد میکنن تا الان چیکار میکردن پس؟

مرسی بابت اطلاعاتی که 80%ــش هم متوجه نمیشم :-" ولی من بحثم فقط گرما و حرارت بود :دی
مگه خبر اون 10 سال به صورت مداوم کار کردنو نشنیدی مطمئن باش با 53 mhzافزایش فرکانس gpuاتفاق خاصی نمیفته

مگه خبر اون 10 سال به صورت مداوم کار کردنو نشنیدی مطمئن باش با 53 mhzافزایش فرکانس gpuاتفاق خاصی نمیفته
:| من بحثم اون یکی بود
ramin cybran
با این حساب که دم و دستگاه داخل PS4 باید ذوب بشن که :| :-s چجوریاس سیستم!؟ :biggrin1:
این 10 سال و این حرف ها مالِ Xbox One ــه

آخرین ویرایش:
مث اینکه با وسواس زیادی دارن روش کار می کنند موندم کی میخوان به تولید انبوه برسونند
هر چند زیاد داره تغییر میده ولی همه مثبت بوده :d
دیدی تا عرضع بشه قدرتشم بیشتر از ps4 کردن:>

این افزایش 53 مگاهرتز در GPU تاثیرش چی هست الان؟ این 530 هم میشد در بازی 5 الی 6 فریم ما تغییر فریم می دیدم! چیپ تغییر نکرده و فقط اومدن فرکانس رو بالا بردن Ram OC شد و الان هم GPU با 58MHZ به صورت OC در اومد.

این افزایش 53 مگاهرتز در GPU تاثیرش چی هست الان؟ این 530 هم میشد در بازی 5 الی 6 فریم ما تغییر فریم می دیدم! چیپ تغییر نکرده و فقط اومدن فرکانس رو بالا بردن Ram OC شد و الان هم GPU با 58MHZ به صورت OC در اومد.

فوقش 3-4 فریم بهتری بگیری چیز دندونگیری نیست که یک دفعه تغییر زیادی حتی احساس کنی . البته بستگی به بازی داره . یه وقتی هم میبینی 1-2 فریم هم به زور میگیری .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or