مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

19Rodar

کاربر سایت
20130918_gears_of_war.jpg

رئیس استدیوهای بازی مایکروسافت ، فیل اسپنسر اعلام کرد شما باید از Epic games بپرسید که چرا Gears of war جدید برای Xbox one معرفی نکرده است.

در مصاحبه ای که توسط Famitsu انجام شده و توسط سایت DualShockers ترجمه شده است از اسپنسر در مورد عرضه Gears of war برای Xbox one سوال پرسیده شد.وی گفت:

Gears of war توسط Epic games ساخته شده و آنها شریک ما برای مدت زمان طولانی بر روی پلتفورم Xbox 360 بوده اند و شما باید از Epic games بپرسید که میخواهند چیکار کنند! ما فعلا چیزی در مورد Gears of war منتشر نمی کنیم ولی امیدواریم این بازی بر روی Xbox one بیاید، هرچند که در حال حاضر چیزی ببشتر از این برای گفتن نیست!

اینکه اسپنسر می گوید از Epic games در مورد این موضوع سوال بپرسید و همچنین امیدوار است شماره جدید این بازی برای Xbox one بیاید نکته ای بس جالب است!

آخرین شماره از این فرانچایز چند مدت قبل برای Xbox 360 با نام Gears of war:judgment انتشار یافت.

vg247

آخرین ویرایش:
این نسل فرق داره! من دارم در مورد آینده سری GeoW صحبت میکنم نه شرایط الانش! وقتی مایکروسافت برای انتشار این بازی ها با Epic قرار داد داره، انطور که من میدونم توی ساخت و تبلیغات هم بهشون کمک کرده (مالی) خوب نمیشه انتظار داشت Gears of War Special Edition رو برای PS3 ببینیم! اما نسل بعد میتونه، ممکنه شرایط فرق کنه. سوال من اینه، جز اینکه مایکروسافت یه پول هنگفتی به Epic بده (مثل پولی که بابت انحصاری زمانی کردن TF باده - فکر کنم 50 میلیون دلار) چه دلیل دیگه ای وجود داره که GeoW انحصاری Xbox بمونه؟ پس مساله اصلی همکاری مایکرو و Epic هست، حالا تو از کجا مطمئنی که مایکرو حتما اینکارو میکنه که اینطور با قاطعیت صحبت میکنی؟

من اصلا درباری اینکه GeoW قراره برای PS4 بیاد صحبتی نمیکنم که هی گیر دادی به مصاحبه و ...! من دارم در مورد "احتمال عرضه" ان برای پلتفرمی غیر از Xbox صحبت میکنم که قابل بحثه. اصلا هم سر در نمیارم رو چه حساب میگی نه حتما انحصاری هست و بلاه بلاه بلاه. برای همین میگم چیزی که میگی بیشتر تمایلات شخصیت هست. یعنی تو دوست نداری که این بازی برای PS4 بیاد که خوب طبیعیه. و چیزی که حتی ای از اینم طبیعی و مسلم تره فکت و وحی منضل نبودن صحبت های تو هست. حله؟

این نسل هیچ فرقی نداره اتفاقا این نسل بسیار حیاتی تره که گیرز انحصاری باقی بمونه ! مایکروسافت از کجا میدونی قرار دادش با اپیک چی بوده اصلا از کجا میدونی قراردادش از همین نسل بسته برای نسل بعد ؟ همچین هم داری میگی ps4 و نسل بعد ادم فکر میکنه از الان یه 20 میلیونی فروخته که بازم همچین چیزی باعث میشه مایکرو بیشتر تو فکر انحصاری نگه داشتنش باشه !

حالا سوال من هم اینه مگه همین سایتها احتمالی که تو میدی را نمیدن ؟! اونقت چرا فامیتسو نمیپرسه از فیل اسپنسرنمیپرسه ایا این بازی همچنان انحصاریه ؟! چرا میاد فقط سوال میکنه کی میخواد بیاد روی x1 ؟ یا مثلا تو مصاحبه قبلی بازم این سوال را میپرسن و مایکرو جواب میده فرستادیم استراحت ؟ اونوقت چطور مایکرو از طرف خودش بیانیه صادر میکنه ؟ چرا از سونی نمیپرسن گیرز کی قراره رو پلتفورم خودتون عرضه بشه ؟

دقیقا همه چیزو از یه زاویه که خودت دوست داری نگا میکنی.این وسط همونطور که ماکان گفت یه سری چیزا هستن که تعیین کننده این ماجران و فعلا نمیشه با قطعیت هیچ نظری داد
مایکرو نشون داده اگه کنسولش خوب بفروشه خعلی راحت قید انحصاریا رو میزنه و معمولا تمرکزشو روی چیزای دیگه مثل کار با مولتی پلتفرما میذاره یا حداقل دوست نداره با این اوصافی که برا کنسولش راه انداخته در طولانی مدت، زیاد روی خوش به هاردکور گیمرا نشون بده آخه کنسولش قراره برای خانواده ها باشه تی وی نشون بده ، طفل های خونه رو سرگرم نگه داره و ....:)!! از طرف دیگه فعلا تا خرخره پول برای 3rd پارتیها خرج کرده و اینطورم نیست که بگیم مایکرو خصوصا با این خرجای وحشتناکش کارخونه تولید پوله که باز مث آب خوردن چنین ipای رو دوباره در انحصار خودش نگه داره !
از طرفی اپیک هم مث کونامی و شرکتای دیگه اصلا بدش نمیاد که سهم فروش از گیرز ضربدر 2 بشه ! یادت باشه ما داریم درباره یه ip معمولی یا تازه مثل Ryse صحبت نمیکنیم ! داریم از یه بازی صحبت میکنیم که برا هر نسخه میلیون ها دلار وارد جیب سازندش کرده و میلیونها طرفدار فقط تو آمریکای شمالی داره ! سران اپیک عاشق چش و ابروی مایکرو نیستن به خاطر عشق پاکشون نسبت به مایکرو حاضر بشن از دوبرابر شدن فروششون بگذرن ! ولی بازم با این حال نمیشه قطعی پیش بینی کرد چون میگم هنوز کنسولای نسل بعد وارد بازار نشدن ولی خب فعلا که شواهد نشون میده ps4 قراره با غرور روی تخت قدرت چمبره بزنه:d
خیر من دقیقا دارم از زاویه مایکروسافتی نگاه میکنم ! عزیزم گیرز خیلی خیلی خیلی خیلی فرق داره با هر عنوانی که فکر میکنی ! gears یه مهره بسیار سنگین برای مایکروسافته یکم انالیز کن ببین دارم چی میگم ! هیلو یه کنسول سلر بزرگ برای xbox هست و نسل قبلی را هیلو پرچمدار بزرگ مایکرو بوده تو این نسل به راحتی میتونم بگم کنار همین هیلو شاید بیشتر از خود هیلو ! گیرز بانیه محبوبیت بسیار بزرگ 360 بوده ! یه وزنه بسیار سنگین هست براش نماد 360 یه جورایی با gears گره خورده خیلی از گیمر ها اغراق نیست به خاطر همین بازی 360 را خرید محبوبیت مایکروسافت سر انحصاری ها کنار هیلو و forza کنارش gears هست .
این بحث ها را من تو این انجمن ها زیاد داشتم و اخر سر هم حرف من درست بوده یه شرکتی مثل رمدی که کوچکترین منفعتی برای مایکرو نداشته ولی داره بازم انحصاری میسازه و کلی سرمایه گذاری کرده رو رمدی .
سایت ign خیلی شیک از رمدی به Second Party عنوان میکنه تو مقاله هاش . مایکرو اونقدر دیوانه نیست که بیاد سر بازیهایی که معلوم نیست موفقیتشون مثل ryse و QB یا DR ولی نیاد همین هزینه را روی گیرز انجام نده !

بعد شما منتظر باش حتما بازی روی ps میاد اگه روزی گیرز بیاد روی ps4 من قول میدم دیگه هیچ وقت در این زمینه حرف نزنم و از اون ور هم شما سعی کن دیگه در این مورد بحث نکنی :) البته از وقتی جبهه عوض کردی این چیزها عادیه که خیلی دلت بخواد ;;)

حالا سوال من هم اینه مگه همین سایتها احتمالی که تو میدی را نمیدن ؟! اونقت چرا فامیتسو نمیپرسه از فیل اسپنسرنمیپرسه ایا این بازی همچنان انحصاریه ؟! چرا میاد فقط سوال میکنه کی میخواد بیاد روی x1 ؟ یا مثلا تو مصاحبه قبلی بازم این سوال را میپرسن و مایکرو جواب میده فرستادیم استراحت ؟ اونوقت چطور مایکرو از طرف خودش بیانیه صادر میکنه ؟ چرا از سونی نمیپرسن گیرز کی قراره رو پلتفورم خودتون عرضه بشه ؟

فرخ نمیدونم دیگه چی بگم!:دی شاید من به زبون ساکنین سیاره آندروما صحبت میکنم سر درآوردن ازش سخته!:دی امیدوارم GeoW4 هرچه سریعتر به صورت انحصاری برای X1 معرفی بشه قال قضیه کنده شه!:دی تا کور شود هرآنکه نتواند دید!:دی والا بخدا!:دی

من هی دارم میگم اینطور که تو میگی احتمالش صفر نیست، تو هی میگی نه چرا فامیتسو پرسید کی برای X1 میاد! خوب چی بپرسه؟ بگه هی فیلی آیا ر..د و آبم قطه و قراره GeoW مولتی بشه؟ خوب GeoW یجورایی نماد Xbox هست و معلومه منم با اسپنسر مصاحبه کنم ازش میپرسم لعنتیا پس کی GeoW4 رو نشون میدید! آخه تورو خدا اینم شد سند و مدرک؟ من اصلا اگه دستی بر آتش داشتم حتما لابی میکردم اگه یه درصدم احتمال مولتی شدن هست فلفور برنامه ها کنسل بشه و این بازی در انحصار Xbox بمونه. خدیا نکرده زبونم لال اتفاقی برای این سری بیفته فکر کنم کشته بده!:دی

فرخ نمیدونم دیگه چی بگم!:دی شاید من به زبون ساکنین سیاره آندروما صحبت میکنم سر درآوردن ازش سخته!:دی امیدوارم GeoW4 هرچه سریعتر به صورت انحصاری برای X1 معرفی بشه قال قضیه کنده شه!:دی تا کور شود هرآنکه نتواند دید!:دی والا بخدا!:دی

من هی دارم میگم اینطور که تو میگی احتمالش صفر نیست، تو هی میگی نه چرا فامیتسو پرسید کی برای X1 میاد! خوب چی بپرسه؟ بگه هی فیلی آیا ر..د و آبم قطه و قراره GeoW مولتی بشه؟ خوب GeoW یجورایی نماد Xbox هست و معلومه منم با اسپنسر مصاحبه کنم ازش میپرسم لعنتیا پس کی GeoW4 رو نشون میدید! آخه تورو خدا اینم شد سند و مدرک؟ من اصلا اگه دستی بر آتش داشتم حتما لابی میکردم اگه یه درصدم احتمال مولتی شدن هست فلفور برنامه ها کنسل بشه و این بازی در انحصار Xbox بمونه. خدیا نکرده زبونم لال اتفاقی برای این سری بیفته فکر کنم کشته بده!:دی

بله دقیقا از دیدگاه شما ها مهمترین سوال همینه ! که بپرسی ایا این سری همچنان انحصاری هست ؟! تو خودت الان گزارش داشتی با اسپنسر با این روحیه ای که داری ازش چی میپرسیدی ؟!
خودت هم میدونی گیرز روی PS4 نمیاد و فقط میخوای یه جورایی جو را الوده کنی :دی خوبه خودت هم میدونی گیرز چه بازی حیاتی هست تو پروفایل بابک هم که میبینم خیلی تشنه شماره جدید گیرز هستی :دی درکت میکنم هر فنی دوست داره گیرز رو پلتفورم محبوب خودش بیاد ولی متاسفانه این ارزو را با خودت جای دیگه میبری :دی پس چشمات را قشنگ باز کن قراره گیرز با قدرت UE4 با مارکوس فینکس که فقط کله مبارکش 200 هزار تا چند ضلعی خورده روی X1 بیاد :دی بگیر مثل بچه ادم فنه مایکروسافت شو با اغوش گرم ازت استقبال کنیم :دی :bighug:

تو قحطی بازی های درست و حسابی و انحصاری مایکرو ، اگه این رو هم از دست بده که دیگه فاتحه. به درد بخور ترین بازی نسل پیششون همین گیرز ها بود ( البته فاجعه جاجمنت پیشکش!) و یه دونه هیلو 4 و ریچ ...

تو قحطی بازی های درست و حسابی و انحصاری مایکرو ، اگه این رو هم از دست بده که دیگه فاتحه. به درد بخور ترین بازی نسل پیششون همین گیرز ها بود ( البته فاجعه جاجمنت پیشکش!) و یه دونه هیلو 4 و ریچ ...

کم کم همه رو بگو فورزا و الن ویک و فیبل و

ما ایکس باکس به خاطر کیفیتش دوست داریم نه انحصاری وگرنه ps می خریدیک که همه جور انحصاری داره .:p

به به!!بزن کف قشنگ رو بخاطر این کامنت!!!
کیفیت؟؟؟!!!فاجعه چلچراغ مال سونی بود؟؟؟بعد 4 سال تونستن فیکسش کنن!!!

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

ولی خواهشا با مولتی کردنش بازی رو خراب نکنن
پس یعنی دلیل این که Final Fantasy و DMC (Dmc) و رزیدنت اویل و چنتا بازی دیگه شماره های جدیدشون ریـ... و نصف نسخه های قدیمیشون حال نمیدن اینه که واسه کنسول مایکروسافت هم عرضه شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or