مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

19Rodar

کاربر سایت
20130918_gears_of_war.jpg

رئیس استدیوهای بازی مایکروسافت ، فیل اسپنسر اعلام کرد شما باید از Epic games بپرسید که چرا Gears of war جدید برای Xbox one معرفی نکرده است.

در مصاحبه ای که توسط Famitsu انجام شده و توسط سایت DualShockers ترجمه شده است از اسپنسر در مورد عرضه Gears of war برای Xbox one سوال پرسیده شد.وی گفت:

Gears of war توسط Epic games ساخته شده و آنها شریک ما برای مدت زمان طولانی بر روی پلتفورم Xbox 360 بوده اند و شما باید از Epic games بپرسید که میخواهند چیکار کنند! ما فعلا چیزی در مورد Gears of war منتشر نمی کنیم ولی امیدواریم این بازی بر روی Xbox one بیاید، هرچند که در حال حاضر چیزی ببشتر از این برای گفتن نیست!

اینکه اسپنسر می گوید از Epic games در مورد این موضوع سوال بپرسید و همچنین امیدوار است شماره جدید این بازی برای Xbox one بیاید نکته ای بس جالب است!

آخرین شماره از این فرانچایز چند مدت قبل برای Xbox 360 با نام Gears of war:judgment انتشار یافت.

vg247

آخرین ویرایش:
ما ایکس باکس به خاطر کیفیتش دوست داریم نه انحصاری وگرنه ps می خریدیک که همه جور انحصاری داره .:p

والا من الان کلوپ بازی دارم
چند تا PS3 و PS2 و یه دونه هم ایکس باکس(چی بگم آخه :|) دارم ، بازیا رو دیگه نمیاره ، بخدا سگ PS2 شرف داره به این فکستنی !!
اغصابمو خرد کرده ! بازی نو میندازم نمیاره !! قبلا هم ایکس باکس دوستم اینجوری شده بود
تورو خدا اصلا حرف کیفیت رو نزنید که حالم بهم میخوره ! :|

چند تا PS3 و PS2 و یه دونه هم ایکس باکس(چی بگم آخه :|) دارم ، بازیا رو دیگه نمیاره ، بخدا سگ PS2 شرف داره به این فکستنی !!
اغصابمو خرد کرده ! بازی نو میندازم نمیاره !! قبلا هم ایکس باکس دوستم اینجوری شده بود
منظورت الحمد الله Xbox 360 که نبود؟:d چون دیگه خیلی ظلمه X360 رو بخوای با PS2 مقایسه کنی:|

فک نکنم کسی تو کلوپ Xbox بازی کنه ؟!!
مسلما منظورم 360 هستش دیگه :|
حالم از اون صدای دکمه دسته هاش بهم میخوره ! :|

یه چیزی بگم؟منم همین حس رو نسبت به PS3 و بخصوص دسته هاش دارم:d رفتم کلوپ یک ماه پیش همینطوری به یاد نوجوانیم گفتم یه چند دست بازی کنم اول رفتم سراغ PS3 کمی کال آف آنلاین بزنم اصلا نتونستم با دستش ارتباط برقرار کنم و اون موقع بود که به عظمت کنسول عزیز خودم پی بردم:d

نمیدونم چرا این اتفاقات فقط برای شما میفته:)

شما منتظر باش تا رو PSINDIE4 بتونی این رو بازی کنی.آرزو بر جوانان عیب نیست. :))

الان تو فکر کردی مثلا من گفتم چون اپیک عاشق چشم ابروی مایکرو هست بازی را خودش انحصاری نگه میداره ؟! نخیر ! من گفتم چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد انحصاری نگه داره ؟! یعنی تمام دلایل را باهم جمع کنی احتمالش خیلی کمه مایکرو اجازه همچین چیزی را بده . وقتی مایکرو میاد این نسل با کرایتک همگاری میکنه و کلی خرج میکنه تا یه ip براش بسازه که اونم هیچ تضمینی بر موفقیت و فروشش نیست یا میاد با رمدی همکاری میکنه که با توجه به این نسل فروش نچندان جالب aw دوباره میاد با رمدی برای ساخت یه ip قرار داد میبنده بعد اونقت مایکرو بیا یه بازی در حد گیرز که همین سل 360 را خیلی ها با نام gears میشناسن و یه وزنه بسیار سنگن براش حساب میشه اونوقت ولش کنه ؟!
این نسل من در مورد remedy هم بحث داشتم (که احتمال مولتی شدن بازیش بیشتر از گیرز بود) با توجه به موفقیت رمدی ولی دیدی که حرف من راست بود ! و همچنان انحصاری میسازه تو اخرین مصاحبشون هم علنا گفتم ما هرچی داریم از مایکرو داریم و یه نوع استادیوی مستقل ولی انحصاری ساز میمونه برای مایکرو !

تو مصاحبه های اخیر همینطور که گفتم همه چی به نفع مایکرو هست هم اینکه از طرف خودشون قشنگ گفتند بازی را فرستادیم مرخصی یه مدت و قرار نیست عرضه بشه ! یعنی یه چیزی که خود مایکرو خودش میدونه ! بعد اینکه تو یه شایعه ای که یه گیرز با نام ( نم چی چی ) میخواد روی ps4 بیاد اپیک قشتک طی یک خبر تکذیب کننده گفت حتی فکر اینکه بازی را روی ps4 باریم یک لحظه هم براش فکر نکردیم ! یعنی اگه قرار باشه چنین نباشه بیشتر از اینکه بازی مولتی بشه بیشتر احمق بودن مایکرو سوپرایز کنندست !

بعد اینکه بازی tp گیرز را با tp هایی دیگه مقایسه نکن و تو این زمینه ماکرو هم با سونی مقایسه نکن که خیلی قوتر عمل میکنه بازیهایی مثل me بایوشاک هم خیلی فرق داره قضیشون از اول اینها مشخص بودند که انحصاری زمانی هستند و بیشترین دلیل اینکه انحاصری هم بودند شماره اولش همون دلایل پیچیدگی سخت افزار ps3 بود که تو کیفت ساخت بازیشون اسیب میرسوند یا مثل همین نسل یه باز مثل تایتانفال بیشتر از اینکه مایکرو بخواد انحاری باشه خود respawn خواسته انحصاری باشه خودشون تو دلایلش گفتند چون استودیوی تازه تاسیس بودیم بهتر بود رو پلتفورم کمتر تمرکز کنیم تا بازیمون کیفیت کافی را داشته باشه به همین خاطر یه راست اومدند طرف مایکرو چون مایکرو تو این زمینه ها و انحصاریهای قراردادی و زمانی خیلی بهتر از سونی عمل میکنه .

خلاصه خیلی شیک براتون میگم خودتون را سر اینکه گیرز تو پلتفورم دیگه ای غیر xbox بیاد خسته نکنید :) :دی

یه حسی و شواهد بهم میگن شما یه نفرین ولی تو دنیاهای موازی;;) یعنی عاشقه این اثباتهای فانتزیتم مایکل:d
م
کلن همه چیزو همینطوری اثبات میکنی:-/ اخه چون مایکرو اومده با کرایتک قرارداد میبنده پس 100% با اپیک هم میبنده؟

بابت آف تاپیک معذرت
باور کن اگه سابقت جوری بود که میدونستم میشه باهات درست بحث کرد جوابتو میدادم اما در مقابلت افرادی مثل تو تو BC فقط باید گفت calm down:bighug: زیادم خودشو ناراحت نکن شاید یه روز HALO هم واسه PS4 بیاد:))

بهنام جوابتو داد دیگه من در جوابت فقط یه سیگار روشن میکنمb-)

ارزوی فنها ؟! ps4 هرچقدر هم موفق باشه ربطی به انحصاری باقی موندن یا نموندن نداره ! مگه ps3 وضعش این نسل خیلی بد هست به اندازه 360 فروخته و اگه روی همین ps3 میومد مطمئنا به اندازه 360 میفروخت ! میگم چرا سایتها و مجلات از سونی سوال نمیکنند کی قراره gears روی کنسولتون عرضه بشه ؟!
آخرین مصاحبه ها را دیدی ؟! بهت قبل کفتم میتونی بری بخونی که کاملا مسخصه بازی همچنان انحصاریه چطور دیوید کیج که بازهای در حد سری گیرز نه فروش داره نه موفقیت داره ولی همچنان یه بازیساز tp برای سونی بازی انحصاری میسازه ! اینم همین طور چطور شدremedy همچنان بازی انحصاری میسازه همین بحث ها قبلا هم بود که بازیه رمدی مولتی پاتفورم میشه ولی دیدی که نشد !
بازیه گیرز یه بازیه حیاتی هست یه کنسول سلر بسیار قوی هست یه وزنه بسیار سنگین هست یه فنبیس بسیار قوی بین طرفدارای 360 داره یه بازی مثل هیلو براش حساب میشه یه بازی با نماد و بت برای برند xbox هست . تمام این جوانب را در نظر بگیری ببین چطور میشه همچین ip را مولتی کرد با توجه به اهمیتی که این نسل مایکرو بازم برای tp ها داده از کرایتک بگیر تا رمدی که این همه خرج کنه ولی هنوز تضمینی براش نیست . 10 تا هم مثال بزنی که مولتی پلتفورمها از انحصار خرج شدند خیلی فرق داره با بازی گیرز !
حرفت در مورد سر کیسه شل کردن را من قبول دارم ولی میگم که چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد سر کیسه را شل نکنه ؟!

البته میدونم منظورت second party, من برات یه مثال میزنم metal gear solid همه میدونیم کلهم انحصاری نبود ولی خب وزنه سنگینی واسه playstation بود که میبینی دیگه نیست, بحث gears بیشتر احتمالاته همه همینو میگن ولی شما میگی همینم نگین#:-s

آخرین ویرایش:

کیفیت یعنی این

64716633664319180487.jpg

sony=god of quality
با اینکه فن ماکرو هستم ولی سونی رو تو کیفیت بیشتر قبول دارم. یادم میاد وقتی بچه بودم همه میگفتم اگه میخوای چیزی بخری که 10سال عمر کنه سونی بگیر. ولی ماکرو هم دیگه سایپا نیست:d.همینطور که سونی تو نرم افزار به ماکرو نمیرسه.

اینقدر با هم دیگر کل کل های بیهوده نکنید، کنسول بازی واسه لذت و سرگرمیه :d جفت کنسولا ویژگی های خیلی خوبی دارن، پولاتون رو جمع کنید جفتشو بگیرید

sony=god of quality
با اینکه فن ماکرو هستم ولی سونی رو تو کیفیت بیشتر قبول دارم. یادم میاد وقتی بچه بودم همه میگفتم اگه میخوای چیزی بخری که 10سال عمر کنه سونی بگیر. ولی ماکرو هم دیگه سایپا نیست:d.همینطور که سونی تو نرم افزار به ماکرو نمیرسه.
اگه بخوایم به زمان های دور برگردیم میبینیم که جنس ژاپنی حکم چینی امروز روداشت درمقابل آمریکایی باور ندارین از بابابزرگ هاتون بپرسین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or