مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

19Rodar

کاربر سایت
20130918_gears_of_war.jpg

رئیس استدیوهای بازی مایکروسافت ، فیل اسپنسر اعلام کرد شما باید از Epic games بپرسید که چرا Gears of war جدید برای Xbox one معرفی نکرده است.

در مصاحبه ای که توسط Famitsu انجام شده و توسط سایت DualShockers ترجمه شده است از اسپنسر در مورد عرضه Gears of war برای Xbox one سوال پرسیده شد.وی گفت:

Gears of war توسط Epic games ساخته شده و آنها شریک ما برای مدت زمان طولانی بر روی پلتفورم Xbox 360 بوده اند و شما باید از Epic games بپرسید که میخواهند چیکار کنند! ما فعلا چیزی در مورد Gears of war منتشر نمی کنیم ولی امیدواریم این بازی بر روی Xbox one بیاید، هرچند که در حال حاضر چیزی ببشتر از این برای گفتن نیست!

اینکه اسپنسر می گوید از Epic games در مورد این موضوع سوال بپرسید و همچنین امیدوار است شماره جدید این بازی برای Xbox one بیاید نکته ای بس جالب است!

آخرین شماره از این فرانچایز چند مدت قبل برای Xbox 360 با نام Gears of war:judgment انتشار یافت.

vg247

آخرین ویرایش:
من در مورد اینکه GeoW برای PS4 میاد یا نه اصلا حرفی نمیزنم اما با توجه به موفقیت PS4 تا الان احتمال عرضه این بازی روی این کنسول کاملا قابل بحثه. حالا اگه تو دوست داری فکر کنی نه سر و سری بین مایکرو و اپیک هست که باعث میشه این بازی حتما انحصاری بمونه خوب خود دانی! مایکروسافت باید پول خیلی زیادی بده تا این IP انحصاریش بمونه. باید دید حاضره این همه سر کیسه رو شل کنه یا ترجیح میده رو استدیوهای خودش سرمایه گذاری کنه.

آخه کنسول هنوز نیومده کمه میگی قابل بحثه :دی اگرم اپیک بخواد بده رو پی سی میتونه بده رو PS4 امکان نداره حق انتشارش دست مایکرو فکر کنم...
Xone همچین ضعیف ام عمل نکرده آخه که بگیم چون فروشش ضعیف بوده میان رو پی اس 4 ام میدنش ... لیست پیشفروشا رو نگاه کنی بازیای مولتی پلتفرم اگه بیشتر از PS4 رو X1 پیشخرید نشده باشن کمتر ام نیست! پس حداقل میشه گفت هنوز X1 از اهمیت بالایی برخورداره به چشم سازنده ها!!
بعد اپیک گیمز هم یجورایی Second Party محسوب میشه واسه مایکرو مثه QB یا Capcom ای که PS2 رو حمایت میکرد...هوی رین مولتی شد!؟ دویل می کرای 1 مولتی شد؟!
بعد شرکت کوچیکی نیست که به فکر فروش باشه ... مایکرو تو ساخت بازیا کمکشون کرده مثه الان رمدی که گفت اکه مایکرو نبود بازی ساخته نمیشد به فکر اینکه به چشم گیمرا منفور میشه یا دیگه امکاناتش رو واسه فقط فروش بیشتر حروم کرده ام هست!!

ارزوی فنها ؟! ps4 هرچقدر هم موفق باشه ربطی به انحصاری باقی موندن یا نموندن نداره ! مگه ps3 وضعش این نسل خیلی بد هست به اندازه 360 فروخته و اگه روی همین ps3 میومد مطمئنا به اندازه 360 میفروخت ! میگم چرا سایتها و مجلات از سونی سوال نمیکنند کی قراره gears روی کنسولتون عرضه بشه ؟!
آخرین مصاحبه ها را دیدی ؟! بهت قبل کفتم میتونی بری بخونی که کاملا مسخصه بازی همچنان انحصاریه چطور دیوید کیج که بازهای در حد سری گیرز نه فروش داره نه موفقیت داره ولی همچنان یه بازیساز tp برای سونی بازی انحصاری میسازه ! اینم همین طور چطور شدremedy همچنان بازی انحصاری میسازه همین بحث ها قبلا هم بود که بازیه رمدی مولتی پاتفورم میشه ولی دیدی که نشد !
بازیه گیرز یه بازیه حیاتی هست یه کنسول سلر بسیار قوی هست یه وزنه بسیار سنگین هست یه فنبیس بسیار قوی بین طرفدارای 360 داره یه بازی مثل هیلو براش حساب میشه یه بازی با نماد و بت برای برند xbox هست . تمام این جوانب را در نظر بگیری ببین چطور میشه همچین ip را مولتی کرد با توجه به اهمیتی که این نسل مایکرو بازم برای tp ها داده از کرایتک بگیر تا رمدی که این همه خرج کنه ولی هنوز تضمینی براش نیست . 10 تا هم مثال بزنی که مولتی پلتفورمها از انحصار خرج شدند خیلی فرق داره با بازی گیرز !
حرفت در مورد سر کیسه شل کردن را من قبول دارم ولی میگم که چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد سر کیسه را شل نکنه ؟!

این نسل فرق داره! من دارم در مورد آینده سری GeoW صحبت میکنم نه شرایط الانش! وقتی مایکروسافت برای انتشار این بازی ها با Epic قرار داد داره، انطور که من میدونم توی ساخت و تبلیغات هم بهشون کمک کرده (مالی) خوب نمیشه انتظار داشت Gears of War Special Edition رو برای PS3 ببینیم! اما نسل بعد میتونه، ممکنه شرایط فرق کنه. سوال من اینه، جز اینکه مایکروسافت یه پول هنگفتی به Epic بده (مثل پولی که بابت انحصاری زمانی کردن TF باده - فکر کنم 50 میلیون دلار) چه دلیل دیگه ای وجود داره که GeoW انحصاری Xbox بمونه؟ پس مساله اصلی همکاری مایکرو و Epic هست، حالا تو از کجا مطمئنی که مایکرو حتما اینکارو میکنه که اینطور با قاطعیت صحبت میکنی؟

من اصلا درباری اینکه GeoW قراره برای PS4 بیاد صحبتی نمیکنم که هی گیر دادی به مصاحبه و ...! من دارم در مورد "احتمال عرضه" ان برای پلتفرمی غیر از Xbox صحبت میکنم که قابل بحثه. اصلا هم سر در نمیارم رو چه حساب میگی نه حتما انحصاری هست و بلاه بلاه بلاه. برای همین میگم چیزی که میگی بیشتر تمایلات شخصیت هست. یعنی تو دوست نداری که این بازی برای PS4 بیاد که خوب طبیعیه. و چیزی که حتی ای از اینم طبیعی و مسلم تره فکت و وحی منضل نبودن صحبت های تو هست. حله؟

الان تو فکر کردی مثلا من گفتم چون اپیک عاشق چشم ابروی مایکرو هست بازی را خودش انحصاری نگه میداره ؟! نخیر ! من گفتم چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد انحصاری نگه داره ؟! یعنی تمام دلایل را باهم جمع کنی احتمالش خیلی کمه مایکرو اجازه همچین چیزی را بده . وقتی مایکرو میاد این نسل با کرایتک همگاری میکنه و کلی خرج میکنه تا یه ip براش بسازه که اونم هیچ تضمینی بر موفقیت و فروشش نیست یا میاد با رمدی همکاری میکنه که با توجه به این نسل فروش نچندان جالب aw دوباره میاد با رمدی برای ساخت یه ip قرار داد میبنده بعد اونقت مایکرو بیا یه بازی در حد گیرز که همین سل 360 را خیلی ها با نام gears میشناسن و یه وزنه بسیار سنگن براش حساب میشه اونوقت ولش کنه ؟!
این نسل من در مورد remedy هم بحث داشتم (که احتمال مولتی شدن بازیش بیشتر از گیرز بود) با توجه به موفقیت رمدی ولی دیدی که حرف من راست بود ! و همچنان انحصاری میسازه تو اخرین مصاحبشون هم علنا گفتم ما هرچی داریم از مایکرو داریم و یه نوع استادیوی مستقل ولی انحصاری ساز میمونه برای مایکرو !

تو مصاحبه های اخیر همینطور که گفتم همه چی به نفع مایکرو هست هم اینکه از طرف خودشون قشنگ گفتند بازی را فرستادیم مرخصی یه مدت و قرار نیست عرضه بشه ! یعنی یه چیزی که خود مایکرو خودش میدونه ! بعد اینکه تو یه شایعه ای که یه گیرز با نام ( نم چی چی ) میخواد روی ps4 بیاد اپیک قشتک طی یک خبر تکذیب کننده گفت حتی فکر اینکه بازی را روی ps4 باریم یک لحظه هم براش فکر نکردیم ! یعنی اگه قرار باشه چنین نباشه بیشتر از اینکه بازی مولتی بشه بیشتر احمق بودن مایکرو سوپرایز کنندست !

بعد اینکه بازی tp گیرز را با tp هایی دیگه مقایسه نکن و تو این زمینه ماکرو هم با سونی مقایسه نکن که خیلی قوتر عمل میکنه بازیهایی مثل me بایوشاک هم خیلی فرق داره قضیشون از اول اینها مشخص بودند که انحصاری زمانی هستند و بیشترین دلیل اینکه انحاصری هم بودند شماره اولش همون دلایل پیچیدگی سخت افزار ps3 بود که تو کیفت ساخت بازیشون اسیب میرسوند یا مثل همین نسل یه باز مثل تایتانفال بیشتر از اینکه مایکرو بخواد انحاری باشه خود respawn خواسته انحصاری باشه خودشون تو دلایلش گفتند چون استودیوی تازه تاسیس بودیم بهتر بود رو پلتفورم کمتر تمرکز کنیم تا بازیمون کیفیت کافی را داشته باشه به همین خاطر یه راست اومدند طرف مایکرو چون مایکرو تو این زمینه ها و انحصاریهای قراردادی و زمانی خیلی بهتر از سونی عمل میکنه .

خلاصه خیلی شیک براتون میگم خودتون را سر اینکه گیرز تو پلتفورم دیگه ای غیر xbox بیاد خسته نکنید :) :دی

دقیقا همه چیزو از یه زاویه که خودت دوست داری نگا میکنی.این وسط همونطور که ماکان گفت یه سری چیزا هستن که تعیین کننده این ماجران و فعلا نمیشه با قطعیت هیچ نظری داد
مایکرو نشون داده اگه کنسولش خوب بفروشه خعلی راحت قید انحصاریا رو میزنه و معمولا تمرکزشو روی چیزای دیگه مثل کار با مولتی پلتفرما میذاره یا حداقل دوست نداره با این اوصافی که برا کنسولش راه انداخته در طولانی مدت، زیاد روی خوش به هاردکور گیمرا نشون بده آخه کنسولش قراره برای خانواده ها باشه تی وی نشون بده ، طفل های خونه رو سرگرم نگه داره و ....:)!! از طرف دیگه فعلا تا خرخره پول برای 3rd پارتیها خرج کرده و اینطورم نیست که بگیم مایکرو خصوصا با این خرجای وحشتناکش کارخونه تولید پوله که باز مث آب خوردن چنین ipای رو دوباره در انحصار خودش نگه داره !
از طرفی اپیک هم مث کونامی و شرکتای دیگه اصلا بدش نمیاد که سهم فروش از گیرز ضربدر 2 بشه ! یادت باشه ما داریم درباره یه ip معمولی یا تازه مثل Ryse صحبت نمیکنیم ! داریم از یه بازی صحبت میکنیم که برا هر نسخه میلیون ها دلار وارد جیب سازندش کرده و میلیونها طرفدار فقط تو آمریکای شمالی داره ! سران اپیک عاشق چش و ابروی مایکرو نیستن به خاطر عشق پاکشون نسبت به مایکرو حاضر بشن از دوبرابر شدن فروششون بگذرن ! ولی بازم با این حال نمیشه قطعی پیش بینی کرد چون میگم هنوز کنسولای نسل بعد وارد بازار نشدن ولی خب فعلا که شواهد نشون میده ps4 قراره با غرور روی تخت قدرت چمبره بزنه:d

ارزوی فنها ؟! ps4 هرچقدر هم موفق باشه ربطی به انحصاری باقی موندن یا نموندن نداره ! مگه ps3 وضعش این نسل خیلی بد هست به اندازه 360 فروخته و اگه روی همین ps3 میومد مطمئنا به اندازه 360 میفروخت ! میگم چرا سایتها و مجلات از سونی سوال نمیکنند کی قراره gears روی کنسولتون عرضه بشه ؟!
آخرین مصاحبه ها را دیدی ؟! بهت قبل کفتم میتونی بری بخونی که کاملا مسخصه بازی همچنان انحصاریه چطور دیوید کیج که بازهای در حد سری گیرز نه فروش داره نه موفقیت داره ولی همچنان یه بازیساز tp برای سونی بازی انحصاری میسازه ! اینم همین طور چطور شدremedy همچنان بازی انحصاری میسازه همین بحث ها قبلا هم بود که بازیه رمدی مولتی پاتفورم میشه ولی دیدی که نشد !
بازیه گیرز یه بازیه حیاتی هست یه کنسول سلر بسیار قوی هست یه وزنه بسیار سنگین هست یه فنبیس بسیار قوی بین طرفدارای 360 داره یه بازی مثل هیلو براش حساب میشه یه بازی با نماد و بت برای برند xbox هست . تمام این جوانب را در نظر بگیری ببین چطور میشه همچین ip را مولتی کرد با توجه به اهمیتی که این نسل مایکرو بازم برای tp ها داده از کرایتک بگیر تا رمدی که این همه خرج کنه ولی هنوز تضمینی براش نیست . 10 تا هم مثال بزنی که مولتی پلتفورمها از انحصار خرج شدند خیلی فرق داره با بازی گیرز !
حرفت در مورد سر کیسه شل کردن را من قبول دارم ولی میگم که چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد سر کیسه را شل نکنه ؟!

تمام حرفهات درست اما مگه متال گیر و فاینال فانتزی وزنه های سنگین نبودن؟ کنسول سلر که چه عرض کنم، مهره های کلیدی بودن ولی دیدین که به مرور زمان مولتی شدند. این فقط یک حدس هست و هیچ دلیل منطقی هم نداره، شاید سال دیگه Epic Games بیاد سه شماره Gears of War رو به عنوان یک باندل برای PS4 منتشر کنه و شماره 4 رو مولتی کنه...
هیچ چیز نشد نداره چون سازنده این بازی First Party نیست و این خود Epic که تصمیم میگیره چه جور بیشتر سود میکنه... ولی بازم اینا در حد حرفن و شاید هرگز این اتفاقا نیفته!

به هر حال اگه بیاد میگیریمش دوباره بازی میکنیم واسه تروفی اگه نیومد هم که هیچ :دی

ببينم مگه از ساخت سري جديد Geow صحبتي شده كه مجله ها راه بيفتن از سوني بپرسن آيا براي كنسول شما هم ميايد يانه؟

اول بزار بازي آنونس بشه بعد در مورد مولتي شدنش هم از سوني و مايكروسافتو اپيكو منو شما هم سوال ميكنن:d

دقیقا همه چیزو از یه زاویه که خودت دوست داری نگا میکنی.این وسط همونطور که ماکان گفت یه سری چیزا هستن که تعیین کننده این ماجران و فعلا نمیشه با قطعیت هیچ نظری داد
مایکرو نشون داده اگه کنسولش خوب بفروشه خعلی راحت قید انحصاریا رو میزنه و معمولا تمرکزشو روی چیزای دیگه مثل کار با مولتی پلتفرما میذاره یا حداقل دوست نداره با این اوصافی که برا کنسولش راه انداخته در طولانی مدت، زیاد روی خوش به هاردکور گیمرا نشون بده آخه کنسولش قراره برای خانواده ها باشه تی وی نشون بده ، طفل های خونه رو سرگرم نگه داره و ....:)!! از طرف دیگه فعلا تا خرخره پول برای 3rd پارتیها خرج کرده و اینطورم نیست که بگیم مایکرو خصوصا با این خرجای وحشتناکش کارخونه تولید پوله که باز مث آب خوردن چنین ipای رو دوباره در انحصار خودش نگه داره !
از طرفی اپیک هم مث کونامی و شرکتای دیگه اصلا بدش نمیاد که سهم فروش از گیرز ضربدر 2 بشه ! یادت باشه ما داریم درباره یه ip معمولی یا تازه مثل Ryse صحبت نمیکنیم ! داریم از یه بازی صحبت میکنیم که برا هر نسخه میلیون ها دلار وارد جیب سازندش کرده و میلیونها طرفدار فقط تو آمریکای شمالی داره ! سران اپیک عاشق چش و ابروی مایکرو نیستن به خاطر عشق پاکشون نسبت به مایکرو حاضر بشن از دوبرابر شدن فروششون بگذرن ! ولی بازم با این حال نمیشه قطعی پیش بینی کرد چون میگم هنوز کنسولای نسل بعد وارد بازار نشدن ولی خب فعلا که شواهد نشون میده ps4 قراره با غرور روی تخت قدرت چمبره بزنه:d

نکته دقیقا همینه! مگه بخش Xbox چقدر میتونه از منابع شرکت هزینه کنه؟ دوستان فکر میکنن چون مایکرو پول داره پس هرکاری میتونه بکنه! در صورتی که خوب اگه اینطوری باشه چرا مثلا نمیاد به Konami پول بده MGS بشه انحصاری خودش؟ تئوری دوستان درست باشه فقط کافیه دو سه تا بازی مثل MGS و FF و CoD و ... رو پول بده انحصاری کنه تا حتی منم بیام تو تیمش با فرخ دوتایی بشینیم گرافیک بازی های PS4 رو تحلیل کنیم به وجود تشابه بین درخت های TLoU با AW پی ببریم!:دی

ناشر باید یه دلیلی داشته باشه که بازیش رو انحصاری کنه. مثلا MGS4 که انحصاری موند و برای 360 امد دلیلش این بود که ان موقع کونامی دست به دامن سونی شد و بخشی از هزینه های ساخت انجین بازی رو کرد تو پاچه سونی. برای همین این بازی انحصاری سونی موند! GeoW هم ان موقع به دلیل نیاز مبرم خود Epic برای 360 امد و با مایکرو قرار داد بست که کلی هم از قبالش سود کرد! گرافیک خفنی که GeoW ان موقع داشت همه سازنده هارو به سمت UE3 هل داد!

بازم میگم GeoW میتونه انحصاری X1 بمونه و مثلا E3 بعدی اصلا سورپرایز مایکرو GeoW4 باشه اما اینکه مولتی میشه یا نه اینجور که فرخ میگه غیر ممکن و عجیب الوقوع نیست!

اگه اپيك خودش منتشر ميكنه كه خيلي هم عالي ... ولي اگه سوني هم بخواد مثل مايكرو بخواد خروار خروار پول هزينه كنه .... تا اين بازي رو مولتي كنه ... ترجيح ميدم خرج TLOU 2 كنه ...

زبونم لال فکر کنم اونا خودشون الان وضعیت بازی و شرکت اپیک رو بهتر از ما (از همه جا بیخر) میدونن مطمئن باشین اگه تشخیص بدن این تیم اپیک بعد از رفتن چنتا از اعضای کلیدیش توانایی ساخت ادامه ای با کیفیت مثل سه گانه رو داره بازم روش سرمایه گذاری میکنن.

چه ذوقی کردن PS4 بیش از One پیش فروش داشته:d
رقابت نسل ماراتونه نه دوی 100m :d

ذوق کردیم چون سه نسل میشه که سونی همه ی مارو رو سفید کرده از هر لحاظ و این نسل رو هم حتی موفق تر از PS2 شروع کرده... نباید ذوق کنیم؟

نمیخوام این بحث کلیشه ای رو ادامه بدم ولی دوی ماراتون نسل هفت هنوز تموم نشده و میبینیم کی از کِی به نقطه پایان رسیده و کی هنوز داره به راهش ادامه میده.

Beyond: Two Souls
The Last of Us
GT6

Make Believe

ذوق کردیم چون سه نسل میشه که سونی همه ی مارو رو سفید کرده از هر لحاظ و این نسل رو هم حتی موفق تر از PS2 شروع کرده... نباید ذوق کنیم؟

نمیخوام این بحث کلیشه ای رو ادامه بدم ولی دوی ماراتون نسل هفت هنوز تموم نشده و میبینیم کی از کِی به نقطه پایان رسیده و کی هنوز داره به راهش ادامه میده.

Beyond: Two Souls
The Last of Us
GT6

Make Believe
این رو هم در نظربگیریم که ماکرو 1سال زودتر شروع به دویدن کرده!!

این رو هم در نظربگیریم که ماکرو 1سال زودتر شروع به دویدن کرده!!

Okay در نظر میگیریم، توی سال 2013 چه بازیه انحصاری ای برای Xb360 اومده؟
آخرین بازی هایی که من میدونم برای XB360 منتشر شد Forza Horizon و Halo 4 بود و بعدش رو هم که دیگه میدونیم هممون!

از یک ور Gears رو ترول میکنن از یک ور براش لَــه لَـــه میزنن..!

همون که یک نسل کامل این بازی روی PS3 نیومد کافی هست در حالی که تمام حق حقوش مال Epic بود ولی اونها کنسول برتر رو انتخاب کردن

از یک ور Gears رو ترول میکنن از یک ور براش لَــه لَـــه میزنن..!

همون که یک نسل کامل این بازی روی PS3 نیومد کافی هست در حالی که تمام حق حقوش مال Epic بود ولی اونها کنسول برتر رو انتخاب کردن

عزیز اگه بازیه Gears of War: Judgement رو میگید که طرفدارهای تعصبی این فرنچایز هم روش کاملا نقد منفی میکنن و این حرف من نیست! واسه همین هم هست که توی اون لیست بالا از عنوان God of War: Ascension اسمی نبردم!

Ps فن ها از جمله خودم حتی فکر مولتی شدن بازی رو نکنن!!بشخصه خودم فقط و فقط بخاطر گیرز ایکس باکس خریدم اولین بار رو pc بازیش کردم و فهمیدم عجب جواهری هست این بازی بعدش برای بازی کردن شماره 2 مجبور شدم ایکس باکس بگیرم...
مایکرو مگه روانی شده باشه که بخواد این غول دنیای گیم رو از دست بده!!!

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or