الان تو فکر کردی مثلا من گفتم چون اپیک عاشق چشم ابروی مایکرو هست بازی را خودش انحصاری نگه میداره ؟! نخیر ! من گفتم چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد انحصاری نگه داره ؟! یعنی تمام دلایل را باهم جمع کنی احتمالش خیلی کمه مایکرو اجازه همچین چیزی را بده . وقتی مایکرو میاد این نسل با کرایتک همگاری میکنه و کلی خرج میکنه تا یه ip براش بسازه که اونم هیچ تضمینی بر موفقیت و فروشش نیست یا میاد با رمدی همکاری میکنه که با توجه به این نسل فروش نچندان جالب aw دوباره میاد با رمدی برای ساخت یه ip قرار داد میبنده بعد اونقت مایکرو بیا یه بازی در حد گیرز که همین سل 360 را خیلی ها با نام gears میشناسن و یه وزنه بسیار سنگن براش حساب میشه اونوقت ولش کنه ؟!
این نسل من در مورد remedy هم بحث داشتم (که احتمال مولتی شدن بازیش بیشتر از گیرز بود) با توجه به موفقیت رمدی ولی دیدی که حرف من راست بود ! و همچنان انحصاری میسازه تو اخرین مصاحبشون هم علنا گفتم ما هرچی داریم از مایکرو داریم و یه نوع استادیوی مستقل ولی انحصاری ساز میمونه برای مایکرو !
تو مصاحبه های اخیر همینطور که گفتم همه چی به نفع مایکرو هست هم اینکه از طرف خودشون قشنگ گفتند بازی را فرستادیم مرخصی یه مدت و قرار نیست عرضه بشه ! یعنی یه چیزی که خود مایکرو خودش میدونه ! بعد اینکه تو یه شایعه ای که یه گیرز با نام ( نم چی چی ) میخواد روی ps4 بیاد اپیک قشتک طی یک خبر تکذیب کننده گفت حتی فکر اینکه بازی را روی ps4 باریم یک لحظه هم براش فکر نکردیم ! یعنی اگه قرار باشه چنین نباشه بیشتر از اینکه بازی مولتی بشه بیشتر احمق بودن مایکرو سوپرایز کنندست !
بعد اینکه بازی tp گیرز را با tp هایی دیگه مقایسه نکن و تو این زمینه ماکرو هم با سونی مقایسه نکن که خیلی قوتر عمل میکنه بازیهایی مثل me بایوشاک هم خیلی فرق داره قضیشون از اول اینها مشخص بودند که انحصاری زمانی هستند و بیشترین دلیل اینکه انحاصری هم بودند شماره اولش همون دلایل پیچیدگی سخت افزار ps3 بود که تو کیفت ساخت بازیشون اسیب میرسوند یا مثل همین نسل یه باز مثل تایتانفال بیشتر از اینکه مایکرو بخواد انحاری باشه خود respawn خواسته انحصاری باشه خودشون تو دلایلش گفتند چون استودیوی تازه تاسیس بودیم بهتر بود رو پلتفورم کمتر تمرکز کنیم تا بازیمون کیفیت کافی را داشته باشه به همین خاطر یه راست اومدند طرف مایکرو چون مایکرو تو این زمینه ها و انحصاریهای قراردادی و زمانی خیلی بهتر از سونی عمل میکنه .
خلاصه خیلی شیک براتون میگم خودتون را سر اینکه گیرز تو پلتفورم دیگه ای غیر xbox بیاد خسته نکنید