مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

19Rodar

کاربر سایت
20130918_gears_of_war.jpg

رئیس استدیوهای بازی مایکروسافت ، فیل اسپنسر اعلام کرد شما باید از Epic games بپرسید که چرا Gears of war جدید برای Xbox one معرفی نکرده است.

در مصاحبه ای که توسط Famitsu انجام شده و توسط سایت DualShockers ترجمه شده است از اسپنسر در مورد عرضه Gears of war برای Xbox one سوال پرسیده شد.وی گفت:

Gears of war توسط Epic games ساخته شده و آنها شریک ما برای مدت زمان طولانی بر روی پلتفورم Xbox 360 بوده اند و شما باید از Epic games بپرسید که میخواهند چیکار کنند! ما فعلا چیزی در مورد Gears of war منتشر نمی کنیم ولی امیدواریم این بازی بر روی Xbox one بیاید، هرچند که در حال حاضر چیزی ببشتر از این برای گفتن نیست!

اینکه اسپنسر می گوید از Epic games در مورد این موضوع سوال بپرسید و همچنین امیدوار است شماره جدید این بازی برای Xbox one بیاید نکته ای بس جالب است!

آخرین شماره از این فرانچایز چند مدت قبل برای Xbox 360 با نام Gears of war:judgment انتشار یافت.

vg247

آخرین ویرایش:
خوبه همینجور خودت رو به در و دیوار بکوب :bighug: ولی دفعه بعد با اطلاعات وارد بحث شو که مجبور نباشیم بحث های خاله زنکی بکنیم :):x
بابت آف تاپیک معذرت
باور کن اگه سابقت جوری بود که میدونستم میشه باهات درست بحث کرد جوابتو میدادم اما در مقابلت افرادی مثل تو تو BC فقط باید گفت calm down:bighug: زیادم خودشو ناراحت نکن شاید یه روز HALO هم واسه PS4 بیاد:))

والله اگه زحمت بود و کامنتها رو می خوندی و یا اگه قبل این همیشه پیگیر نظرات سونی فن ها بودی می فهمیدی که این فن ها ی سونی تو عناوین انحصاری مایکروسافت احترام زیادی برا گیرز آو وار قائل هستن!
خیلی هاشون از هیلو و سبک و سیلقش متنفرن و بوی کف آسفالت داغ و لاستیک سوخته ی گرن توریسمو ها رو به کل سری فورتزا ترجیه می دن ولی گیرز رو همیشه دوست داشتن!
کامنت شما نشون می ده بدتون نمیاد به این بازی بی احترامی بشه و انگش رو به سونی فن ها بچسبونید!
جواب من به اون شخصیه که میگه بازی خزه:| .

الان تو فکر کردی مثلا من گفتم چون اپیک عاشق چشم ابروی مایکرو هست بازی را خودش انحصاری نگه میداره ؟! نخیر ! من گفتم چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد انحصاری نگه داره ؟! یعنی تمام دلایل را باهم جمع کنی احتمالش خیلی کمه مایکرو اجازه همچین چیزی را بده . وقتی مایکرو میاد این نسل با کرایتک همگاری میکنه و کلی خرج میکنه تا یه ip براش بسازه که اونم هیچ تضمینی بر موفقیت و فروشش نیست یا میاد با رمدی همکاری میکنه که با توجه به این نسل فروش نچندان جالب aw دوباره میاد با رمدی برای ساخت یه ip قرار داد میبنده بعد اونقت مایکرو بیا یه بازی در حد گیرز که همین سل 360 را خیلی ها با نام gears میشناسن و یه وزنه بسیار سنگن براش حساب میشه اونوقت ولش کنه ؟!
این نسل من در مورد remedy هم بحث داشتم (که احتمال مولتی شدن بازیش بیشتر از گیرز بود) با توجه به موفقیت رمدی ولی دیدی که حرف من راست بود ! و همچنان انحصاری میسازه تو اخرین مصاحبشون هم علنا گفتم ما هرچی داریم از مایکرو داریم و یه نوع استادیوی مستقل ولی انحصاری ساز میمونه برای مایکرو !

تو مصاحبه های اخیر همینطور که گفتم همه چی به نفع مایکرو هست هم اینکه از طرف خودشون قشنگ گفتند بازی را فرستادیم مرخصی یه مدت و قرار نیست عرضه بشه ! یعنی یه چیزی که خود مایکرو خودش میدونه ! بعد اینکه تو یه شایعه ای که یه گیرز با نام ( نم چی چی ) میخواد روی ps4 بیاد اپیک قشتک طی یک خبر تکذیب کننده گفت حتی فکر اینکه بازی را روی ps4 باریم یک لحظه هم براش فکر نکردیم ! یعنی اگه قرار باشه چنین نباشه بیشتر از اینکه بازی مولتی بشه بیشتر احمق بودن مایکرو سوپرایز کنندست !

بعد اینکه بازی tp گیرز را با tp هایی دیگه مقایسه نکن و تو این زمینه ماکرو هم با سونی مقایسه نکن که خیلی قوتر عمل میکنه بازیهایی مثل me بایوشاک هم خیلی فرق داره قضیشون از اول اینها مشخص بودند که انحصاری زمانی هستند و بیشترین دلیل اینکه انحاصری هم بودند شماره اولش همون دلایل پیچیدگی سخت افزار ps3 بود که تو کیفت ساخت بازیشون اسیب میرسوند یا مثل همین نسل یه باز مثل تایتانفال بیشتر از اینکه مایکرو بخواد انحاری باشه خود respawn خواسته انحصاری باشه خودشون تو دلایلش گفتند چون استودیوی تازه تاسیس بودیم بهتر بود رو پلتفورم کمتر تمرکز کنیم تا بازیمون کیفیت کافی را داشته باشه به همین خاطر یه راست اومدند طرف مایکرو چون مایکرو تو این زمینه ها و انحصاریهای قراردادی و زمانی خیلی بهتر از سونی عمل میکنه .

خلاصه خیلی شیک براتون میگم خودتون را سر اینکه گیرز تو پلتفورم دیگه ای غیر xbox بیاد خسته نکنید :) :دی

همه اینایی که گفتی برداشت های شخصی و بیشتر آرزوهای یک فنه! منطقی پشت هیچ کدومش نیست.

در تصمیم گیری یک ناشر برای عرضه بازی هاش روی پلتفرم ها ده ها فاکتور مختلف دخیل هستن که قطعا علاقه شخصی و فن بوی بازی آخرین انهاست! من در مورد اینکه GeoW برای PS4 میاد یا نه اصلا حرفی نمیزنم اما با توجه به موفقیت PS4 تا الان احتمال عرضه این بازی روی این کنسول کاملا قابل بحثه. حالا اگه تو دوست داری فکر کنی نه سر و سری بین مایکرو و اپیک هست که باعث میشه این بازی حتما انحصاری بمونه خوب خود دانی! مایکروسافت باید پول خیلی زیادی بده تا این IP انحصاریش بمونه. باید دید حاضره این همه سر کیسه رو شل کنه یا ترجیح میده رو استدیوهای خودش سرمایه گذاری کنه.

اين خبر هم منا خوشحال کرد هم ناراحت
از اين نظر خوشحالم ميکنه که ممکنه روی pc هم بياد
از نظر ديگه هم اگر مولتی بشه به لحاظ کيفيت ممکنه پايين بياد
چون ديگه بحث رقابت نيست
البته اينطور فکر ميکنم
و اگر ماکروسافت از اين عمل جلوگيری نکنه من به شخصه براش متاسف ميشم

شما منتظر باش تا رو PSINDIE4 بتونی این رو بازی کنی.آرزو بر جوانان عیب نیست
گیرز روی PS4 :lol: یعنی حتی شوخیشم زشته بعدشم اصلا شرکت معظم سونی چه نیازی به این بازیای خز داره تا وقتی ناتی داگ و سانتا مونیکا دارن براش بازی میسازن:bighug:
با این تصورات فانتزی میتونید حتی FMS رو هم رو PS4 اجرا کنید=d>
میگم شما ها احیانا تو بشکه های خیار شور نمیخوابید؟

مایکروسافت تو حفظ بازی های انحصاریش خوب کار نمیکنه و هیچ بعید نیست این بازی واقعا عالی رو هم از دست بده و شاهد انتشارش روی PS4 باشیم! واقعا مایکروسافت باید از سونی یکم درس یاد بگیره تا بدونه چطوری قدر انحصاری هاشو بدونه! طرف اومده میگه برین از Epic games بپرسید که می خواهند چیکار کنند! آقا یکی نیست بگه مرد حسابی بازی انحصاری شماست بعد شما ازش خبر ندارید؟! جلل خالق! وقتی میگم ماجرا مشکوک میزنه به این علته! والا :|

بابت آف تاپیک معذرت
باور کن اگه سابقت جوری بود که میدونستم میشه باهات درست بحث کرد جوابتو میدادم اما در مقابلت افرادی مثل تو تو BC فقط باید گفت calm down:bighug: زیادم خودشو ناراحت نکن شاید یه روز HALO هم واسه PS4 بیاد:))
تا حالا کسی بهت گفته رفتارت در حد بچه های 10-12 ساله ـس؟ البته بلا نسبت یه تعدادی از همون بچه های 10-12 ساله...

همه اینایی که گفتی برداشت های شخصی و بیشتر آرزوهای یک فنه! منطقی پشت هیچ کدومش نیست.
در تصمیم گیری یک ناشر برای عرضه بازی هاش روی پلتفرم ها ده ها فاکتور مختلف دخیل هستن که قطعا علاقه شخصی و فن بوی بازی آخرین انهاست! من در مورد اینکه GeoW برای PS4 میاد یا نه اصلا حرفی نمیزنم اما با توجه به موفقیت PS4 تا الان احتمال عرضه این بازی روی این کنسول کاملا قابل بحثه. حالا اگه تو دوست داری فکر کنی نه سر و سری بین مایکرو و اپیک هست که باعث میشه این بازی حتما انحصاری بمونه خوب خود دانی! مایکروسافت باید پول خیلی زیادی بده تا این IP انحصاریش بمونه. باید دید حاضره این همه سر کیسه رو شل کنه یا ترجیح میده رو استدیوهای خودش سرمایه گذاری کنه.
ارزوی فنها ؟! ps4 هرچقدر هم موفق باشه ربطی به انحصاری باقی موندن یا نموندن نداره ! مگه ps3 وضعش این نسل خیلی بد هست به اندازه 360 فروخته و اگه روی همین ps3 میومد مطمئنا به اندازه 360 میفروخت ! میگم چرا سایتها و مجلات از سونی سوال نمیکنند کی قراره gears روی کنسولتون عرضه بشه ؟!
آخرین مصاحبه ها را دیدی ؟! بهت قبل کفتم میتونی بری بخونی که کاملا مسخصه بازی همچنان انحصاریه چطور دیوید کیج که بازهای در حد سری گیرز نه فروش داره نه موفقیت داره ولی همچنان یه بازیساز tp برای سونی بازی انحصاری میسازه ! اینم همین طور چطور شدremedy همچنان بازی انحصاری میسازه همین بحث ها قبلا هم بود که بازیه رمدی مولتی پاتفورم میشه ولی دیدی که نشد !
بازیه گیرز یه بازیه حیاتی هست یه کنسول سلر بسیار قوی هست یه وزنه بسیار سنگین هست یه فنبیس بسیار قوی بین طرفدارای 360 داره یه بازی مثل هیلو براش حساب میشه یه بازی با نماد و بت برای برند xbox هست . تمام این جوانب را در نظر بگیری ببین چطور میشه همچین ip را مولتی کرد با توجه به اهمیتی که این نسل مایکرو بازم برای tp ها داده از کرایتک بگیر تا رمدی که این همه خرج کنه ولی هنوز تضمینی براش نیست . 10 تا هم مثال بزنی که مولتی پلتفورمها از انحصار خرج شدند خیلی فرق داره با بازی گیرز !
حرفت در مورد سر کیسه شل کردن را من قبول دارم ولی میگم که چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد سر کیسه را شل نکنه ؟!

آخرین ویرایش:
من فک نمیکنم مایکرو بذاره GOW مولتی بشه ... حاظره بخره اپیک رو ولی اون مولتی نشه :دی
چون فرنچایز خیلی ارزشمندیِ , از دست دادنش مثه از دست دادن یه نسل میمونه واسش...درست مثل هیلو!
بعد فرنچایز چون واسه خود مایکرو ئه اجازش هم دست خودشِ پس فک نکنم مولتی بشه :-؟

جون مادرت مایکرو 2 تا استدیو بخر ... از سونی یاد بگیر یکم استدیو بخر عین ND , SM و SP ... معلوم نیست Rare رو خریده داره باهاش چیکار میکنه :|
میتونست Bioware , Bungie , Remedy , Epic بخره , فک کن الان اینا رو داشت چی میشد :| البته شنیدم میگم استعداد کُشیش حرف نداره :دی ولی خب اینا رو داشت دیگه 3 سال آخر بی انحصاری نبود ... واسه نسل بعد ام کلی بازی انحصاری معرفی نمیکرد که معلوم نیست میمونه تو انحصار یا مولتی میشه 2 3 ساله :|

بابت آف تاپیک معذرت
00622955639143400029.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or