بیخیال فرخ! من اصلا در مورد اینکه بازی برای PS4 میاد یا نه نظری نمیدم (چون سخته در این مورد نظر بدی! به چیزای زیادی بستگی داره، از جمله میزان موفقیت کنسول ها!) اما چه دلیلی بالاتر از رسیدن به مخاطب و سود بیشتر؟
Epic عاشق چشم و ابروی مایکروسافت نیست، اگه GeoW انحصاری 360 بوده بحث شرایط و پول مطرح بوده نه چیز دیگه! ان موقع Epic بشدت نیاز به یه بازی داشت که بنچمارک انجینش باشه و بتونه با نمایش قدرت انجینش در غالب ان بازی باقی استدیوهارو مجاب کنه که بیان به سمتش. برای همین GeoW استارت خورد و از انجایی که مایکروسافت زودتر از همه وارد گود شده بود و پول هم داشت خوب چه گزینه ای بهتر از 360؟ اما الان دیگه شرایط مثل قبل نیست! بنظر من Epic منتظره تا ببینه کنسول ها تو بازار چجوری عمل میکنن! دوره انحصاری های ترد پارتی گذشته! اگه PS4 بتونه تو بازار از خودش ثبات نشون بده و گیمرها در عمل و موقع خرید هم تحویلش بگیرن (که آمار پیش فروش ها نشون میده دقیقا همینطوره) اصلا بعید نیست Epic این سری رو روی برند PS بیاره!
من نمیگم قراره همه این اتفاق ها بیفته و منم علم غیب دارم میدونم، اما قضیه اینطور که تو میخوای القا کنی بعید و دور از ذهن و یوفنایی و این داستانا نیست! الان Wii U از رده خارجه و دعوای اصلی بین PS4و X1 هست، محاله یه ناشر بیاد یه بازی پرطرفدار و پول ساز رو الکی برای یه کنسول انحصاری نگه داره! الان همه کارشناس ها دارن فروش بیشتر PS4 رو پیش بینی میکنن و خیلی هاشون میگن بعد از گذشت سه سال PS4 میتونه اختلافش با X1 رو به 10 میلیون نزدیک کنه! خبرش تو همین سایت هم هست فکر کنم. ناشرها هم برای خودشون چنین پیش بینی هایی دارن و از روی انها در مورد IP هاشون تصمیم میگرن نه فن بازی و تعصب! بازم میگمة الان نمیشه روی این موضوع نظر داد چون به همه این شرایط که گفتم بستگی داره، PS4 چقدر بفروشه، چقدر بهتر از X1 عمل کنه، چقدر همایت بشه و .... اما اگه همه چیز مطابق پیش بینی ها بره جلو اتفاقا برعکس هیچ دلیلی وجود نداره که بازی برای PS نیاد! مگه یه شرایط خاص! انم اینکه مایکروسافت بیاد یهو یه پول هنگفتی به Epic بده و از این کار منصرفش کنه!
کلا با این مساله کنار بیایید! دیگه بازی ترد پارتی انحصاری معنی چندانی نداره! یه زمان DMC که برای 360 معرفی شد یا FFXIII که مولتی شد اینترنت و کامیونتی ها منفجر شده بودن! PS فن ها کارد میزدی خونشون در نمیومد و 360 فن ها هم یه جاشون عروسی بود اما الان MGS مولتی میشه و تو کنفرانس مایکرو معرفی میشه اما اتفاق خاصی نمیفته چون یجورایی همه میدونستن دیر یا زود نوبت اینم میشه! GeoW هم همینطور! یه روزی اگه دیدید برای PS4 هم امد زیاد شکه نشید.