مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

19Rodar

کاربر سایت
20130918_gears_of_war.jpg

رئیس استدیوهای بازی مایکروسافت ، فیل اسپنسر اعلام کرد شما باید از Epic games بپرسید که چرا Gears of war جدید برای Xbox one معرفی نکرده است.

در مصاحبه ای که توسط Famitsu انجام شده و توسط سایت DualShockers ترجمه شده است از اسپنسر در مورد عرضه Gears of war برای Xbox one سوال پرسیده شد.وی گفت:

Gears of war توسط Epic games ساخته شده و آنها شریک ما برای مدت زمان طولانی بر روی پلتفورم Xbox 360 بوده اند و شما باید از Epic games بپرسید که میخواهند چیکار کنند! ما فعلا چیزی در مورد Gears of war منتشر نمی کنیم ولی امیدواریم این بازی بر روی Xbox one بیاید، هرچند که در حال حاضر چیزی ببشتر از این برای گفتن نیست!

اینکه اسپنسر می گوید از Epic games در مورد این موضوع سوال بپرسید و همچنین امیدوار است شماره جدید این بازی برای Xbox one بیاید نکته ای بس جالب است!

آخرین شماره از این فرانچایز چند مدت قبل برای Xbox 360 با نام Gears of war:judgment انتشار یافت.

vg247

آخرین ویرایش:
در کل کمی مشکوک میزنه که مایکروسافت خبر از این بازی نداشته باشه و خبرنگارها رو پاس میدن به سمت Epic :d بازی انحصاری خودتونه یکی نیست بهشون بگه لامصب بچسبین بهش تا از دست نرفته!

اصلا دلیلی وجود داره ( مخصوصا با توجه به این نسل ) که بازی مولتی بشه ؟

بیخیال فرخ! من اصلا در مورد اینکه بازی برای PS4 میاد یا نه نظری نمیدم (چون سخته در این مورد نظر بدی! به چیزای زیادی بستگی داره، از جمله میزان موفقیت کنسول ها!) اما چه دلیلی بالاتر از رسیدن به مخاطب و سود بیشتر؟

Epic عاشق چشم و ابروی مایکروسافت نیست، اگه GeoW انحصاری 360 بوده بحث شرایط و پول مطرح بوده نه چیز دیگه! ان موقع Epic بشدت نیاز به یه بازی داشت که بنچمارک انجینش باشه و بتونه با نمایش قدرت انجینش در غالب ان بازی باقی استدیوهارو مجاب کنه که بیان به سمتش. برای همین GeoW استارت خورد و از انجایی که مایکروسافت زودتر از همه وارد گود شده بود و پول هم داشت خوب چه گزینه ای بهتر از 360؟ اما الان دیگه شرایط مثل قبل نیست! بنظر من Epic منتظره تا ببینه کنسول ها تو بازار چجوری عمل میکنن! دوره انحصاری های ترد پارتی گذشته! اگه PS4 بتونه تو بازار از خودش ثبات نشون بده و گیمرها در عمل و موقع خرید هم تحویلش بگیرن (که آمار پیش فروش ها نشون میده دقیقا همینطوره) اصلا بعید نیست Epic این سری رو روی برند PS بیاره!

من نمیگم قراره همه این اتفاق ها بیفته و منم علم غیب دارم میدونم، اما قضیه اینطور که تو میخوای القا کنی بعید و دور از ذهن و یوفنایی و این داستانا نیست! الان Wii U از رده خارجه و دعوای اصلی بین PS4‌و X1 هست، محاله یه ناشر بیاد یه بازی پرطرفدار و پول ساز رو الکی برای یه کنسول انحصاری نگه داره! الان همه کارشناس ها دارن فروش بیشتر PS4 رو پیش بینی میکنن و خیلی هاشون میگن بعد از گذشت سه سال PS4 میتونه اختلافش با X1 رو به 10 میلیون نزدیک کنه! خبرش تو همین سایت هم هست فکر کنم. ناشرها هم برای خودشون چنین پیش بینی هایی دارن و از روی انها در مورد IP هاشون تصمیم میگرن نه فن بازی و تعصب! بازم میگمة الان نمیشه روی این موضوع نظر داد چون به همه این شرایط که گفتم بستگی داره، PS4 چقدر بفروشه، چقدر بهتر از X1 عمل کنه، چقدر همایت بشه و .... اما اگه همه چیز مطابق پیش بینی ها بره جلو اتفاقا برعکس هیچ دلیلی وجود نداره که بازی برای PS نیاد! مگه یه شرایط خاص! انم اینکه مایکروسافت بیاد یهو یه پول هنگفتی به Epic بده و از این کار منصرفش کنه!

کلا با این مساله کنار بیایید! دیگه بازی ترد پارتی انحصاری معنی چندانی نداره! یه زمان DMC که برای 360 معرفی شد یا FFXIII که مولتی شد اینترنت و کامیونتی ها منفجر شده بودن! PS فن ها کارد میزدی خونشون در نمیومد و 360 فن ها هم یه جاشون عروسی بود اما الان MGS مولتی میشه و تو کنفرانس مایکرو معرفی میشه اما اتفاق خاصی نمیفته چون یجورایی همه میدونستن دیر یا زود نوبت اینم میشه! GeoW هم همینطور! یه روزی اگه دیدید برای PS4 هم امد زیاد شکه نشید.

کلا این نسل من به خاطر دو تا بازی کنسول گرفتم ، یکیش MGS4 بود که سال 88 یدونه PS3 خریدم ، اون یکی هم Gears of War بود که سال 89 یدونه X360 خریدم

اگه GOW بعدی برای Ps4 بیاد که چه بهتر ! :d دیگه مجبور نمیشم برای یه بازی Xbone بخرم و سرآخر هم به خاطر ایرانی بودن بنم کنن :bighug:

کلا این نسل من به خاطر دو تا بازی کنسول گرفتم ، یکیش MGS4 بود که سال 88 یدونه PS3 خریدم ، اون یکی هم Gears of War بود که سال 89 یدونه X360 خریدم

اگه GOW بعدی برای Ps4 بیاد که چه بهتر ! :d دیگه مجبور نمیشم برای یه بازی Xbone بخرم و سرآخر هم به خاطر ایرانی بودن بنم کنن :bighug:

شما منتظر باش تا رو PSINDIE4 بتونی این رو بازی کنی.آرزو بر جوانان عیب نیست. :))

بیخیال فرخ! من اصلا در مورد اینکه بازی برای PS4 میاد یا نه نظری نمیدم (چون سخته در این مورد نظر بدی! به چیزای زیادی بستگی داره، از جمله میزان موفقیت کنسول ها!) اما چه دلیلی بالاتر از رسیدن به مخاطب و سود بیشتر؟

Epic عاشق چشم و ابروی مایکروسافت نیست، اگه GeoW انحصاری 360 بوده بحث شرایط و پول مطرح بوده نه چیز دیگه! ان موقع Epic بشدت نیاز به یه بازی داشت که بنچمارک انجینش باشه و بتونه با نمایش قدرت انجینش در غالب ان بازی باقی استدیوهارو مجاب کنه که بیان به سمتش. برای همین GeoW استارت خورد و از انجایی که مایکروسافت زودتر از همه وارد گود شده بود و پول هم داشت خوب چه گزینه ای بهتر از 360؟ اما الان دیگه شرایط مثل قبل نیست! بنظر من Epic منتظره تا ببینه کنسول ها تو بازار چجوری عمل میکنن! دوره انحصاری های ترد پارتی گذشته! اگه PS4 بتونه تو بازار از خودش ثبات نشون بده و گیمرها در عمل و موقع خرید هم تحویلش بگیرن (که آمار پیش فروش ها نشون میده دقیقا همینطوره) اصلا بعید نیست Epic این سری رو روی برند PS بیاره!

من نمیگم قراره همه این اتفاق ها بیفته و منم علم غیب دارم میدونم، اما قضیه اینطور که تو میخوای القا کنی بعید و دور از ذهن و یوفنایی و این داستانا نیست! الان Wii U از رده خارجه و دعوای اصلی بین PS4‌و X1 هست، محاله یه ناشر بیاد یه بازی پرطرفدار و پول ساز رو الکی برای یه کنسول انحصاری نگه داره! الان همه کارشناس ها دارن فروش بیشتر PS4 رو پیش بینی میکنن و خیلی هاشون میگن بعد از گذشت سه سال PS4 میتونه اختلافش با X1 رو به 10 میلیون نزدیک کنه! خبرش تو همین سایت هم هست فکر کنم. ناشرها هم برای خودشون چنین پیش بینی هایی دارن و از روی انها در مورد IP هاشون تصمیم میگرن نه فن بازی و تعصب! بازم میگمة الان نمیشه روی این موضوع نظر داد چون به همه این شرایط که گفتم بستگی داره، PS4 چقدر بفروشه، چقدر بهتر از X1 عمل کنه، چقدر همایت بشه و .... اما اگه همه چیز مطابق پیش بینی ها بره جلو اتفاقا برعکس هیچ دلیلی وجود نداره که بازی برای PS نیاد! مگه یه شرایط خاص! انم اینکه مایکروسافت بیاد یهو یه پول هنگفتی به Epic بده و از این کار منصرفش کنه!

کلا با این مساله کنار بیایید! دیگه بازی ترد پارتی انحصاری معنی چندانی نداره! یه زمان DMC که برای 360 معرفی شد یا FFXIII که مولتی شد اینترنت و کامیونتی ها منفجر شده بودن! PS فن ها کارد میزدی خونشون در نمیومد و 360 فن ها هم یه جاشون عروسی بود اما الان MGS مولتی میشه و تو کنفرانس مایکرو معرفی میشه اما اتفاق خاصی نمیفته چون یجورایی همه میدونستن دیر یا زود نوبت اینم میشه! GeoW هم همینطور! یه روزی اگه دیدید برای PS4 هم امد زیاد شکه نشید.
الان تو فکر کردی مثلا من گفتم چون اپیک عاشق چشم ابروی مایکرو هست بازی را خودش انحصاری نگه میداره ؟! نخیر ! من گفتم چه دلیلی داره که مایکروسافت نخواد انحصاری نگه داره ؟! یعنی تمام دلایل را باهم جمع کنی احتمالش خیلی کمه مایکرو اجازه همچین چیزی را بده . وقتی مایکرو میاد این نسل با کرایتک همگاری میکنه و کلی خرج میکنه تا یه ip براش بسازه که اونم هیچ تضمینی بر موفقیت و فروشش نیست یا میاد با رمدی همکاری میکنه که با توجه به این نسل فروش نچندان جالب aw دوباره میاد با رمدی برای ساخت یه ip قرار داد میبنده بعد اونقت مایکرو بیا یه بازی در حد گیرز که همین سل 360 را خیلی ها با نام gears میشناسن و یه وزنه بسیار سنگن براش حساب میشه اونوقت ولش کنه ؟!
این نسل من در مورد remedy هم بحث داشتم (که احتمال مولتی شدن بازیش بیشتر از گیرز بود) با توجه به موفقیت رمدی ولی دیدی که حرف من راست بود ! و همچنان انحصاری میسازه تو اخرین مصاحبشون هم علنا گفتم ما هرچی داریم از مایکرو داریم و یه نوع استادیوی مستقل ولی انحصاری ساز میمونه برای مایکرو !

تو مصاحبه های اخیر همینطور که گفتم همه چی به نفع مایکرو هست هم اینکه از طرف خودشون قشنگ گفتند بازی را فرستادیم مرخصی یه مدت و قرار نیست عرضه بشه ! یعنی یه چیزی که خود مایکرو خودش میدونه ! بعد اینکه تو یه شایعه ای که یه گیرز با نام ( نم چی چی ) میخواد روی ps4 بیاد اپیک قشتک طی یک خبر تکذیب کننده گفت حتی فکر اینکه بازی را روی ps4 باریم یک لحظه هم براش فکر نکردیم ! یعنی اگه قرار باشه چنین نباشه بیشتر از اینکه بازی مولتی بشه بیشتر احمق بودن مایکرو سوپرایز کنندست !

بعد اینکه بازی tp گیرز را با tp هایی دیگه مقایسه نکن و تو این زمینه ماکرو هم با سونی مقایسه نکن که خیلی قوتر عمل میکنه بازیهایی مثل me بایوشاک هم خیلی فرق داره قضیشون از اول اینها مشخص بودند که انحصاری زمانی هستند و بیشترین دلیل اینکه انحاصری هم بودند شماره اولش همون دلایل پیچیدگی سخت افزار ps3 بود که تو کیفت ساخت بازیشون اسیب میرسوند یا مثل همین نسل یه باز مثل تایتانفال بیشتر از اینکه مایکرو بخواد انحاری باشه خود respawn خواسته انحصاری باشه خودشون تو دلایلش گفتند چون استودیوی تازه تاسیس بودیم بهتر بود رو پلتفورم کمتر تمرکز کنیم تا بازیمون کیفیت کافی را داشته باشه به همین خاطر یه راست اومدند طرف مایکرو چون مایکرو تو این زمینه ها و انحصاریهای قراردادی و زمانی خیلی بهتر از سونی عمل میکنه .

خلاصه خیلی شیک براتون میگم خودتون را سر اینکه گیرز تو پلتفورم دیگه ای غیر xbox بیاد خسته نکنید :) :دی

آخرین ویرایش:
اگه epic می خواست بازی انحصاری بزنه حتمی مایکروسافت یه cg به مدت 5 ثانیه توی e3 نشون می داد با نام epic game 60fps , پس اگه نشون نداده حتمی خبریه

گیرز روی PS4 :lol: یعنی حتی شوخیشم زشته بعدشم اصلا شرکت معظم سونی چه نیازی به این بازیای خز داره تا وقتی ناتی داگ و سانتا مونیکا دارن براش بازی میسازن:bighug:
با این تصورات فانتزی میتونید حتی FMS رو هم رو PS4 اجرا کنید=d>
شما هر موقع فرق یه استدیو First Party با Third Party رو فهمیدی اون وقت بیا تا با هم صحبت کنیم .
شما هر وقت مطمئن شدی دوباره بن نمیشی بیا با هم بحث کنیم چون میترسم وسط صحبت باهات دسترسیت به سایت قطع شه:))

من خودم یکی از عشاق و طرفداران سر سخت شاهکار اپیک هستم و از سه گانه به معنای واقعی کلمه لذت بردم ولی به نظرم همون انحصاری کنسول های مایکروسافت باشه بهتره چون سونی با پلی 4 مثل اینکه داره یک غول در این سبک وارد میکنه به اسم the order 1886 :x
فک کنم تنها یک بازی انحصاری بتونه در برابر گیرز بایسته واون هم همین بازی rad هست!
----------------------
تو نسلی که گذشت سونی تقریبا تو همه ی سبک ها بازی ناب داشت ولی یک سبکش کمی می لنگید و اون هم شوتر سوم شخص بود ولی نسل بعد سونی در همه ی سبک ها غول داره !
از این طرف مایکروسافت تو خیلی از سبک ها می لنگید نه یک بازی در سبک سکوبازی دوبعدی نظیر lbp داشت و نه آر پی جی غربی که واقعا هاردکور باشه مثل ds و نه ..... ونه.....ولی شاید سبکی که مایکرو بیش از هر سبکی جلوی سونی کم آورد و در واقع اصلا حرفی برا گفتن نداشت سبک اکشن h&s بود که از اون طرف سونی با شاهکار خودش خدای جنگ آقایی می کرد ولی از این طرف مایکرو هیچی نداشت و بار ها با عناوینی چون too human و....شکست خورد! حالا باید دید مایکرو تو این سبک می تونه از زیر سایه ی سونی در بیاد یا نه!!!

شما هر وقت مطمئن شدی دوباره بن نمیشی بیا با هم بحث کنیم چون میترسم وسط صحبت باهات دسترسیت به سایت قطع شه

خوبه همینجور خودت رو به در و دیوار بکوب :bighug: ولی دفعه بعد با اطلاعات وارد بحث شو که مجبور نباشیم بحث های خاله زنکی بکنیم :):x

کم کم بو ترول گیرز هم داره میاد. ماشالا ادامه بدین. 8-|
والله اگه زحمت بود و کامنتها رو می خوندی و یا اگه قبل این همیشه پیگیر نظرات سونی فن ها بودی می فهمیدی که این فن ها ی سونی تو عناوین انحصاری مایکروسافت احترام زیادی برا گیرز آو وار قائل هستن!
خیلی هاشون از هیلو و سبک و سیلقش متنفرن و بوی کف آسفالت داغ و لاستیک سوخته ی گرن توریسمو ها رو به کل سری فورتزا ترجیه می دن ولی گیرز رو همیشه دوست داشتن!
کامنت شما نشون می ده بدتون نمیاد به این بازی بی احترامی بشه و انگش رو به سونی فن ها بچسبونید!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or