مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

که میخواست درباره team ico بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک موثق منبع:-b میشه گفت که وبسایت شخصی ایشون هستش
طبق اخبار اقای Famitu Ueda گفتن که به شدت داریم روی این بازی کار میکنیم اونم با یه تیم بسیار خلاق و نوآور که همتون رو شگفت زده خواهیم کرد

من فکر کنم چشم پزشک واسه شما واجب تره ها

باور کن یاکوزا:lol: DEEP DOWN یا بازی جدید سودا که متای بازی آخرش 70 ام نشده بازی درجه یک نیستن TLG بازی درجه ی یکه نه این..........

متاش شده 78 .
بهترین بازی تاریخ متاش شده 83 .
کلا بازی های شرقی قابل مقایسه با هیچ بازی دیگه ای نیستن !
یه چی دیگه DEEP DOWN افتضاح . ما با بهترین بازی نسل بعد DR3 سر و کار داریم ! :bighug:
اصولا بازی ها در نسل بعد به دو دسته تقسیم می شوند :
1- بازی هایی که میشه توشون زامبی هل داد .
2- بازی هایی که توشون نمیشه زامبی هل داد .
بد به حال بازی که در گروه 2 قرار بگیره !

Frobary
آخه وقتی Team ICO مسخره میکنی که خبری ازشون نشد چجوری انتظار داری مردم استودیو Rare یا هر استودیو دیگه ای که خبری ازشون نیست رو مسخره نکنن ؟

پ.ن : درضمن خوشم نمیاد پستم بی جواب بمونه b-) :دی

آخه وقتی Team ICO مسخره میکنی که خبری ازشون نشد چجوری انتظار داری مردم استودیو Rare یا هر استودیو دیگه ای که خبری ازشون نیست رو مسخره نکنن ؟
من اصلا کاری به Team ICO نداشتم، داشتم در مورد استودیوهای جدید مایکروسافت صحبت می کردم دوستان بحث رو بردن تو Rare :دی منم گفتم اگه Rare اینجوری هست از اونورم Team ICO اونجوری هست :دی در کل بحث سر این بود که مایکروسافت همیشه بازی های لانچش خوبه و بعدش میترکه! ولی به این توجه نکردید که تو این نسل برخلاف دو نسل قبلی داره استودیو داخلی تاسیس میکنه تا واسش بازی بسازن، پس قرار نیست دقیقا همون اتفاقی که توی دو نسل گذشته پیش اومده، تکرار بشه. هر چند همین جوریش هم تعداد انحصاری های X360 با تعداد انحصاری های Xbox قابل مقایسه نیستن :دی

ببخشید یه سوال برام ایجاد شد . بهترین بازی تاریخ مگه the legend of zelda ocarina of time نیست که متاشم 98 شده ؟
جالبه شما برا چی به متا نگاه میکنین بابا به خدا نظر خود گیمر ها مهم تره مثلا خود شما یعنی اگه بگن بازی مثلا دارم میگم ها،اگه بگن بازی gears of war متاش پایین شده ،یعنی شما باید اون بازی رو انجام ندی دیگه بابا این دیگه سلیقه ای هستش برادر من گور بابای متا

Sarcasm ;;)

آقا شما یه سرچ تو گوگل بکن . تازه متاش 99 هستش الان که رفتم نگاه کردم .

- - -ویرایش - - -

جالبه شما برا چی به متا نگاه میکنین بابا به خدا نظر خود گیمر ها مهم تره مثلا خود شما یعنی اگه بگن بازی مثلا دارم میگم ها،اگه بگن بازی gears of war متاش پایین شده ،یعنی شما باید اون بازی رو انجام ندی دیگه بابا این دیگه سلیقه ای هستش برادر من گور بابای متا

نه . ایشون گفتن بهترین بازیه تاریخ متاش 83 هستش . منم متای اون بازی رو گفتم کاری به بقیه چیزها ندارم .

از حق نخوایم بگذریم لاین آپ ِ لانچ One خیلی فضاییه ... من یادم نمیاد همچین بازیای رو تو لانچ حتی نینتندو و سونی داده باشن...
این حرفشم که میگه "
آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ" خیلی درسته , قبلا هم گفتم X360 و PS3 با اینکه سخت افزار خیلی خیلی ضعیفتری نسبت به PC های High end داشتن تا اواخر نسل هم عناوینی رو به تصویر کشیدن که تصور یه چیز محال بود مثه گیرز و آخرین ما ... فکر نمیکنم تفاوت حتی 30 درصدی (که فکر نکنم اینقدر هم باشه) بتونه حتی رو کیفیت بازیهای آخر نسلی ام تاثیر بذاره ...
بدون شک برنده ی این نسل گیمر هاشن که قراره ی تجربه های خیلی خوبی از One , PS4 بدست بیارن!

من اصلا کاری به Team ICO نداشتم، داشتم در مورد استودیوهای جدید مایکروسافت صحبت می کردم دوستان بحث رو بردن تو Rare :دی منم گفتم اگه Rare اینجوری هست از اونورم Team ICO اونجوری هست :دی در کل بحث سر این بود که مایکروسافت همیشه بازی های لانچش خوبه و بعدش میترکه! ولی به این توجه نکردید که تو این نسل برخلاف دو نسل قبلی داره استودیو داخلی تاسیس میکنه تا واسش بازی بسازن، پس قرار نیست دقیقا همون اتفاقی که توی دو نسل گذشته پیش اومده، تکرار بشه. هر چند همین جوریش هم انحصاری های X360 با انحصاری های Xbox قابل مقایسه نیستن :دی
نه اتفاقا بحث فقط سر همین لانچ بود که میگفتیم ماکروسافت همیشه لانچش قوی بوده ولی بعدا ترکیده ولی در مورد ادامه این نسل نمیشه نظر داد چون مربوط به آینده هست .

چیزهایی که میگی اصلا ربطی به حرفی که اول زدی نداره :دی الان مایکروسافت بازی های لانچ و سال اولش خیلی عالی هستن، بعدش هم که قطعا بازی های جدید معرفی میکنه. حالا این قضیه چه ربطی به پیش فروش داره؟ :-/ یه گیمر میره به خاطر گیم کنسول رو میخره دیگه، حالا اینجا کنسول 100 دلار گرون تر هست مایکروسافت باید واسه اون 100 دلار اضافی ملت رو راضی کنه، ولی از نظر گیم فعلا کنسولش مشکلی نداره :دی
Not sure if he is not getting it , or doesn't want to get it :-?

من از اول بحثم روی فروش بود. توی همون پست گفتم که قرار نیست بعدا این متخصصا برن میلیونی نسخه های X1 بازی ها رو بخرن. فکر میکردم درک چیزی که گفتم با توجه به حرفای مایکروسافت خیلی ساده باشه ولی ظاهرا اینطوری نبوده8-|

بزار خیلی ساده بگم جریان چیه و چرا این حرف مایکروسافت خنده داره.

هر شرکت برای فروش محصولاتش باید یه استراتژی و برنامه ریزی دقیق داشته باشه و با مارکتینگ درست (قبل و بعد از عرضه محصول) بتونه توجه خریدارها رو به سمت خودش جلب کنه تا نهایتا محصول جدیدشون فروش خیلی خوبی داشته و یه موفقیت حساب بشه.

الان مایکروسافت توی رقابت فعلیش با سونی عقب افتاده و توجه اکثر خریدارها (گیمرها) به سمت سونی و محصول جدیدشون PS4 جلب شده (یک میلیون پیش فروش و بسته شدن پیش فروش ها گواه همین موضوع هستن) خب توی یه همچین شرایطی انتظار میره تا مایکرو با یه برنامه ریزی درست گیمرها رو به سمت خودش جذب کنه و نزاره فاصله بین X1 بیشتر از این بشه.

ولی در کمال ناباوری هنوز این غرور کاذب مایکرو از بین نرفته و بجای توجه به گیمر ها و نظراتشون، داره از متخصصان صنعت و نظر اونها صحبت میکنه. فقط چندین ماه مونده به عرضه X1، قراره با کنسولی که در حال حاضر هوادارا و محبوبیت بیشتری نسبت به محصول اونها داره شاخ به شاخ بشه اونوقت داره از نظرات متخصصان صنعت در مورد بهتر بودن لانچ کنسولش صحبت میکنه......:|:))

تو TGSام که چیز خاصی نشون نداد عیب نداره
یا TGS زودتر برگزار شده و فقط شما اون رو دیدی یا اینکه شما از آینده اومدی و میدونی سونی توی TGS چیزی معرفی نمیکنه.

آخرین ویرایش:
متاش شده 78 .
بهترین بازی تاریخ متاش شده 83 .
کلا بازی های شرقی قابل مقایسه با هیچ بازی دیگه ای نیستن !
یه چی دیگه DEEP DOWN افتضاح . ما با بهترین بازی نسل بعد DR3 سر و کار داریم ! :bighug:
اصولا بازی ها در نسل بعد به دو دسته تقسیم می شوند :
1- بازی هایی که میشه توشون زامبی هل داد .
2- بازی هایی که توشون نمیشه زامبی هل داد .
بد به حال بازی که در گروه 2 قرار بگیره !
1.دیگه مشکلت رسما از چشم پزشکیم گذشته شایدم خودتو زدی به اون راه اما اینو بدون آخرین بازی سودا KILLER IS DEAD بوده که متاش 64 :lol: شده اینم منبعش
هیچکس از درجه ی یک منظورش DR3 نیست بهترین سری ریسینگ تاریخ یعنی FMS5 یا بزرگترین سری اول شخص تو تاریخ کنسولا یعنی HALO یا خود QB میتونن تو دسته ی بازیای درجه ی یک قرار بگیرن
بقیه ی پستتم ارزش جواب دادن نداره حداقل اگه دارید ترول میکنید سعی بامزه باشید و از سوژه های جدید استفاده کنید
یا TGS زودتر برگزار شده و فقط شما اون رو دیدی یا اینکه شما از آینده اومدی و میدونی سونی توی TGS چیزی معرفی نمیکنه.
توکیو گیم شو tokyo game show
- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
Not sure if he is not getting it , or doesn't want to get it :-?

من از اول بحثم روی فروش بود. توی همون پست گفتم که قرار نیست بعدا این متخصصا برن میلیونی نسخه های X1 بازی ها رو بخرن. فکر میکردم درک چیزی که گفتم با توجه به حرفای مایکروسافت خیلی ساده باشه ولی ظاهرا اینطوری نبوده8-|

بزار خیلی ساده بگم جریان چیه و چرا این حرف مایکروسافت خنده داره.

هر شرکت برای فروش محصولاتش باید یه استراتژی و برنامه ریزی دقیق داشته باشه و با مارکتینگ درست (قبل و بعد از عرضه محصول) بتونه توجه خریدارها رو به سمت خودش جلب کنه تا نهایتا محصول جدیدشون فروش خیلی خوبی داشته و یه موفقیت حساب بشه.

الان مایکروسافت توی رقابت فعلیش با سونی عقب افتاده و توجه اکثر خریدارها (گیمرها) به سمت سونی و محصول جدیدشون PS4 جلب شده (یک میلیون پیش فروش و بسته شدن پیش فروش ها گواه همین موضوع هستن) خب توی یه همچین شرایطی انتظار میره تا مایکرو با یه برنامه ریزی درست گیمرها رو به سمت خودش جذب کنه و نزاره فاصله بین X1 بیشتر از این بشه.

ولی در کمال ناباوری هنوز این غرور کاذب مایکرو از بین نرفته و بجای توجه به گیمر ها و نظراتشون، داره از متخصصان صنعت و نظر اونها صحبت میکنه. فقط چندین ماه مونده به عرضه X1، قراره با کنسولی که در حال حاضر هوادارا و محبوبیت بیشتری نسبت به محصول اونها داره شاخ به شاخ بشه اونوقت داره از نظرات متخصصان صنعت در مورد بهتر بودن لانچ کنسولش صحبت میکنه......:|:))
یه سوال ساده، تو به عنوان یه گیمر اگه یه روز قصد داشته باشی XOne بخری میره بازی هاش رو نگاه میکنی یا آمار پیش فروشش رو؟ شما بزار این نسل استارت بخوره و بسم اله ـش رو بگه، بعد در مورد فروش و این چیزها صحبت کن :دی این نسل 7-6 سال قراره طول بکشه، نه تنها آمار فروش لانچ بلکه آمار فروش 1 یا 2 سال اول هم نمی تونه تعیین کننده این باشه که کدوم شرکت ها تونستن به اهدافشون تو بازار و رسیدن به یه درصد مناسب از بازار، برسن. من واقعا متوجه نمیشم چطور صحبت کردن یه شرکت سازنده کنسول گیم در مورد گیم، نشون دهنده غرور اون شرکت هست 8-| دیگه سونی و مایکروسافت نخوان در مورد گیم صحبت کنن کی باید اینکار رو انجام بده آخه :دی حالا اینا به کنار، بدون شوخی میتونی واسم توضیح بدی چطور ممکنه صحبت کردن در مورد گیم به مفهوم بی توجهی به گیمر باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or