مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

تو TGSام که چیز خاصی نشون نداد عیب نداره
واقعا جالبه ایشون چجوری تونستن نمابش TGS رو اونم به طرز معجزه اسایی زودتر از موعد مقرر ببینن=))،بابا زشته نکنین اینکارا رو یا حداقل اگه دیدن بگن ماهم استفاده کنیم:))

1.دیگه مشکلت رسما از چشم پزشکیم گذشته شایدم خودتو زدی به اون راه اما اینو بدون آخرین بازی سودا KILLER IS DEAD بوده که متاش 64 :lol: شده اینم منبعش
هیچکس از درجه ی یک منظورش DR3 نیست بهترین ریس تاریخ یعنی FMS5 با QB میتونن تو دسته ی بازیای درجه ی یک قرار بگیرن
بقیه ی پستتم ارزش جواب دادن نداره حداقل دارید ترول میکنید بامزه باشید و از سوژه های جدید استفاده کنید

آقای بامزه من یاکوزا رو گفتم . متاش 78 . اگه یاکوزا آشغاله پس QB که آخرین بازی سازنذگانش 73 یا با ارفاق 83 بوده هم آشغاله ! در ضمن این شکلک رو ببین :
:lol:
اون کله داره 180 میزنه ! میگم چرا مایکرو فن ها دوسش دارن . :-"

هر شرکت برای فروش محصولاتش باید یه استراتژی و برنامه ریزی دقیق داشته باشه و با مارکتینگ درست (قبل و بعد از عرضه محصول) بتونه توجه خریدارها رو به سمت خودش جلب کنه تا نهایتا محصول جدیدشون فروش خیلی خوبی داشته و یه موفقیت حساب بشه.
الان دقیقا مایکروسافت چه کاری برای گیمرا باید بکنه که نکرده؟:-/

الان دقیقا مایکروسافت چه کاری برای گیمرا باید بکنه که نکرده؟:-/

چیکار کرده عزیز دلم؟؟
2 نسل پیش زیر پای ps2 له شد بیچاره
این نسل تا سالهای 2010 یه نفسی داشت که اونم بر باد رفت!!در واقع زیر انحصاریهای سونی له شد!!
نسل بعد هم مطمئن باش همین چارتا انحصاری رو تا 10 شماره تا آخر نسل میپاچه تو پاچه ملت!!چنان میلکشون کنه که خودش خجالت بکشه بگه اینا انحصاری های منن!!!
یه مشت چرت و پرت و خبر تکراری میده تحویل ملت!!
کنسول ما تا 10 سال روشنش کنی اف نمیکنه
فرداش کنسول ما از تکنولوژی آوتو پاور آف برخورداره که وقتی کنسول داغ کرد خاموشش کنه!!!
کنسول ما 600% قویتره!!
متخصصان دنیای گیم کنسول ما رو بهتر میدونند!!
ما کنسولمون رو اورکلاک کردیم تا بتونه بازده ای بیشتری داشه باشه!!
و...
همش چرت و پرت تحویل ملت میده اینجا هم یه مشت پنکه ایکس باکس میان ازش طرفداری میکنن!!
خسته نشدید؟؟؟

1.دیگه مشکلت رسما از چشم پزشکیم گذشته شایدم خودتو زدی به اون راه اما اینو بدون آخرین بازی سودا KILLER IS DEAD بوده که متاش 64 :lol: شده اینم منبعش
هیچکس از درجه ی یک منظورش DR3 نیست بهترین ریس تاریخ یعنی FMS5 با QB میتونن تو دسته ی بازیای درجه ی یک قرار بگیرن
بقیه ی پستتم ارزش جواب دادن نداره حداقل اگه دارید ترول میکنید بامزه باشید و از سوژه های جدید استفاده کنید
شما نمیتونی همینطروی بدون اینکه بازی کنی چیزیو روش لقب درجه چندی بذاری!! حتی ممکنه همین DR3 هم یک بازی خیلی عالی باشه!
مطمئناً فقط بازیهایی که رو دیسک عرضه میشن (بصورت Retail) نمیتونن عالی و درجه یک باشن! همین سونی Indieهای انحصاری داره که هر کدومشون با این نمایشهاشون نوید بازیهایی فوق العاده رو میدن(بازم تا وقتی نیومدن نمیشه روشون لقب عالی و خوب و ... گذاشت)! برای مثال همین Rime و Shadow Of The Beast بازیهایی هستن که به شدت میخوره بهشون که عالی باشن!(علاوه بر اینها خیلی خیلی از بازیهای دیگه)
سونی هم بازیهای کمی تا الان معرفی نکرده که خیلی تحویل گرفته بشن! برای مثال همین inFamous Second Son و The Order 1886 و Killzone Shadowfall و Knack و Drive Club و Deep Down و Yakuza Restoration بازیهای کمی نیستنا!
بعدشم چجوری بازی نکرده میفرمایید که FMS 5 بهترین ریسینگ تاریخه؟!!!!! اگه بازی کردید و XOne رو زودتر تهیه کردید به ما هم بگید بریم تهیه کنیم از بازیهای انحصاری زیادش لذت ببریم!

یه سوال ساده، تو به عنوان یه گیمر اگه یه روز قصد داشته باشی XOne بخری میره بازی هاش رو نگاه میکنی یا آمار پیش فروشش رو؟ شما بزار این نسل استارت بخوره و بسم اله ـش رو بگه، بعد در مورد فروش و این چیزها صحبت کن :دی این نسل 7-6 سال قراره طول بکشه، نه تنها آمار فروش لانچ بلکه آمار فروش 1 یا 2 سال اول هم نمی تونه تعیین کننده این باشه که کدوم شرکت ها تونستن به اهدافشون تو بازار و رسیدن به یه درصد مناسب از بازار، برسن. من واقعا متوجه نمیشم چطور صحبت کردن یه شرکت سازنده کنسول گیم در مورد گیم، نشون دهنده غرور اون شرکت هست 8-| دیگه سونی و مایکروسافت نخوان در مورد گیم صحبت کنن کی باید اینکار رو انجام بده آخه :دی حالا اینا به کنار، بدون شوخی میتونی واسم توضیح بدی چطور ممکنه صحبت کردن در مورد گیم به مفهوم بی توجهی به گیمر باشه؟
این چیزایی که من گفتم از دید کلی و تجاری بود، همونطوری که بعد از GC اومدم کنفرانس سونی رو از دیدگاه یه شرکت سازنده کنسول مورد بررسی قرار دادم. وگرنه من به عنوان گیمر مطمئنا اولین چیزی که در خرید یه کنسول به اون توجه میکنم بازی های اونه (که در مورد X1 تا الان بجز QB هیچ بازی دیگه ایی نظرم رو به خودش جلب نکرده ولی خب این دیگه برمیگرده به سلیقه من).

تا اینجای کار کنسول X1 نتونسته توجه خیلی از گیمر ها رو به خودش جلب کنه، از دید من وقتی یه شرکتی توی همچین وضعیتی قرار داره باید تمام توجه ـش به جذب کردن خریدارها باشه نه اینکه بیاد دلش رو به حرف "متخصصان صنعت" خوش کنه.

نیازی نیست مایکرو و سونی روزی 10 بار در مورد بازی هاشون مصاحبه کنند, Actions Speak Louder Than Words.
تو به عنوان یه گیمر دوست داری درباره بازی ها بشنوی یا اونا رو ببینی و خودت در موردشون قضاوت کنی؟! سونی امروز اومد توی همایشی که داشت چندتا بازی ارزشمند و ژاپنی پسند رو برای PS4 معرفی کرد. مطمئنا همین روندش رو توی TGS هم ادامه میده (حالا یا با معرفی عناوین جدید یا مارکتینگ عنوان های معرفی شده) من توقع دارم مایکرو هم همین راه رو در پیش بگیره. بجای اینکه بیاد بگه چقدر بازی هاشون خوب و بزرگ اند و ازشون تعریف کنه بزاره خودمون اونها رو ببینیم و در موردشون تصمیم گیری کنیم.

در مورد غرور مایکرو هم جدا نیازی به بحث کردن نمیبینم:
"سیاسـت های X1 تغییر نمیکنند."
"گیمر ها کنسول ما را خواهند خرید"
"اگر اینترنت ندارید، X360 بخرید"
"ما سونی را در E3 خواهیم کشت"
.....

حتی توی همین خبر هم میشه این غرورشون رو دید
"درسته ما داریم با کنسولی که پیش گیمرها محبوبتره شاخ به شاخ میشیم ولی متخصصا میگن بازی های کنسول ما بهتره"

پ.ن : دوست عزیز TGS از 19 تا 22 سپتامبر برگزار میشه. این همایشی که شما امروز از سونی دیدی ربطی به TGS نداشت.

الان دقیقا مایکروسافت چه کاری برای گیمرا باید بکنه که نکرده؟
yahoo_7.gif
مایکرو الان باید برای خودش خیلی کارا بکنه، اول از همه هم احتیاج داره تا درست به وضعیت خودش نگاه کنه و درک کنه که توی چه جور موقعیتی قرار گرفته.

آخرین ویرایش:
لامصب رو نیست سنگ پایه قزوینه!!!

چیکار کرده عزیز دلم؟؟
این نسل تا سالهای 2010 یه نفسی داشت که اونم بر باد رفت!!در واقع زیر انحصاریهای سونی له شد!!
نسل بعد هم مطمئن باش همین چارتا انحصاری رو تا 10 شماره تا آخر نسل میپاچه تو پاچه ملت!!چنان میلکشون کنه که خودش خجالت بکشه بگه اینا انحصاری های منن!!!
فرداش کنسول ما از تکنولوژی آوتو پاور آف برخورداره که وقتی کنسول داغ کرد خاموشش کنه!!!
کنسول ما 600% قویتره!!
و...
همش چرت و پرت تحویل ملت میده اینجا هم یه مشت پنکه ایکس باکس میان ازش طرفداری میکنن!!
خسته نشدید؟؟؟

الان این منطقِ؟!
با بی احترامی حواب همو میدید بهش میگید منطق؟!
2 نسل پیش اولین نسل مایکرو بود...خب نسل پیش که نسل 3 ی PS3 بود زیر ووی له شد که!!
2010؟! ریلی؟! داوری چی بود پس پارسال اومد!؟
فروش خود کنسول ام 3% کمتر از پی اس 3 الان...
میلکُ دیگه بیخیال...میشه یه عنوان بگی که میلک کرده باشه؟! هیلو!؟ گیرز؟! والا من چیزی ندیدم میلک کرده باشه ...بازی با اونهمه نو آوری رو میگه میلک و چرت و پرت .... عجب !
بعد این چیزا رو همه میگن , خود سونی هر روز نمیاد بگه ما مسیر خودمونُ انتخاب کردیم شما به بیراهه رفتین , فلان بیسار , نینتندو نمیاد بگه سونی و مایکرو فلان!؟
اون چیزایی ام که گفتی مشخصات ِ... سرورای مایکرو حتمن اونقدر قوی هست که همچین ادعایی کردن , شما بذار بیاد اگه نسل بعد عملی نکردشون بعد بگو...
اون اور کلاک نیست محض اطلاعت , کلاکِ!

شما خسته نشدی ترول کردی اینقد؟!

آخرین ویرایش:
این چیزایی که من گفتم از دید کلی و تجاری بود، همونطوری که بعد از GC اومدم کنفرانس سونی رو از دیدگاه یه شرکت سازنده کنسول مورد بررسی قرار دادم. وگرنه من به عنوان گیمر مطمئنا اولین چیزی که در خرید یه کنسول به اون توجه میکنم بازی های اونه (که در مورد X1 تا الان بجز QB هیچ بازی دیگه ایی نظرم رو به خودش جلب نکرده ولی خب این دیگه برمیگرده به سلیقه من).

تا اینجای کار کنسول X1 نتونسته توجه خیلی از گیمر ها رو به خودش جلب کنه، از دید من وقتی یه شرکتی توی همچین وضعیتی قرار داره باید تمام توجه ـش به جذب کردن خریدارها باشه نه اینکه بیاد دلش رو به حرف "متخصصان صنعت" خوش کنه.

نیازی نیست مایکرو و سونی روزی 10 بار در مورد بازی هاشون مصاحبه کنند, Actions Speak Louder Than Words.
تو به عنوان یه گیمر دوست داری درباره بازی ها بشنوی یا اونا رو ببینی و خودت در موردشون قضاوت کنی؟! سونی امروز اومد توی همایشی که داشت چندتا بازی ارزشمند و ژاپنی پسند رو برای PS4 معرفی کرد. مطمئنا همین روندش رو توی TGS هم ادامه میده (حالا یا با معرفی عناوین جدید یا مارکتینگ عنوان های معرفی شده) من توقع دارم مایکرو هم همین راه رو در پیش بگیره. بجای اینکه بیاد بگه چقدر بازی هاشون خوب و بزرگ اند و ازشون تعریف کنه بزاره خودمون اونها رو ببینیم و در موردشون تصمیم گیری کنیم.

در مورد غرور مایکرو هم جدا نیازی به بحث کردن نمیبینم:
.....

حتی توی همین خبر هم میشه این غرورشون رو دید
"درسته ما داریم با کنسولی که پیش گیمرها محبوبتره شاخ به شاخ میشیم ولی متخصصا میگن بازی های کنسول ما بهتره"

پ.ن : دوست عزیز TGS از 19 تا 22 سپتامبر برگزار میشه. این همایشی که شما امروز از سونی دیدی ربطی به TGS نداشت.

مایکرو الان باید برای خودش خیلی کارا بکنه، اول از همه هم احتیاج داره تا درست به وضعیت خودش نگاه کنه و درک کنه که توی چه جور موقعیتی قرار گرفته.

نیازی نیست صحبت کنند!؟ بخدا اگه همین اطلاعاتُ نمیدادن همه میگفت مایکرو داره دو دوزه بازی میکنه که اطلاعات نمیده...اینهمه بازی تو E3 نشون داد , لاین آپ بازی به این بزرگی , شما به اینا میگی Words?!
سونی تو E3 سرجمع 5 تا 8 تا بازی نشون داد با مولتی پلتفرما ... اگه واقعن قرار باشه بگیم کی بیشتر بازی نشون داده 100% مایکرو بوده... توی گیمزکام هم یه عنوان دیگه فیبل رو رونمایی کردن!
واقعن کی تعریف و تمجید کردن؟!اینهمه تریلر , اینهمه بازی ... دیگه الان باید چیکار کنه که شما نگی "نباید حرف بزنن , عمل کنن"؟!

من فکر نمیکنم اون جمله ها نشونه ی غرور باشه , این سیاست مایکرو چیز اشتباهی نبود 100% توی آینده هم خود سونی به این روند روی میاره (منظورم دیجیتالی شدنِ) اگه درست به قضیه نگاه کرد اینکارش جز سود واسه ی خود سازنده ها و نه خرده فروشا چیزه دیگه ای نداشت ... ما ام کمتر شاهد ورشکستگی شرکتایی مثه THQ میشدیم...منتهی یکم بد بیان شد سونی ام از فرصت استفاده کرد در واقع !!!!
نکته ی بعدی اینه وقتی یه مدیر عوض میشه سیاستاش هم همراه اون عوض میشه پس اینها نشون دهنده ی غرور مایکرو نیست , نشون دهنده ی مدیر قبلی بود که رفت...هیچ ربطی نداره بهم اصلن!

بعد یه چیز دیگه ام بگم ...شما تویت ای کاز هیرای رو بخونی چی میگی پس!؟ همش توهین و تحقیرِ...اونا نشون دهنده ی چیزی نیست احیانا؟!

خب لانچ بهتری داره در حال حاضر...بازیای بیشتری هست ! حقیقته دیگه...چیکار کنه الان!؟ :دی
سونی ام بازیاش رو زیادتر از الانِ وان کنه بیاد بگه لانچ ما بهتر و بزرگتره , کیه که قبول نکنه ...

- - -ویرایش - - -

اسپین آفِ اولن...دومن 79 بده؟!
اگه بده پس اینم مسلما بنا بر نطق ماورایی شما چرته دیگه :
6ea63bccca3c4187592cc1b4fdcd197d.png

چیکار کرده عزیز دلم؟؟
کنسول ما 600% قویتره!!
و...
خسته نشدید؟؟؟

مطمئن شدم بعضیا همون تیتر خبر رو هم کامل نمیخونن :دی
2010 یه سال بیشتر نیست:)
دیجیتال فاندری گفته.
مشکلش چیه؟
هوش مصنوعی راننده ها توی فورتزا رو گفته(اونم ترن10 گفته)کلود و دراواتار(به جای استفاده از هوش مصنوعی از پیش تعریف شده از هوش شما به عنوان حریفان استفاده میکنه) میتونه تا 600% هوش مصنوعیو بهبود ببخشه.
شمام خسته نشدید از بس هر خبری درباره ایکس باکس بود میاین همین حرفا رو میزنین؟مجبورتون که نکردن بخرین :|.

80 > 79
راست من قبول دارم GoW میلک شده مسئله اینه که شما قبول ندارین GeOW میلک شده .

اصن تو حلقم منطقت :دی
critic 81 < 89 Critic :دی
من فن هیچکدوم نیستم , فن گیم ام چون همه چیو بازی میکنم همونطوری که از گیرز نمیتونم بگذرم از Gow هم نمیتونم بگذرم ولی بعضیا ترولشون بیش از حد مسخرس دیگه

کاری ندارم سیاستای مایکرو چی بوده اما حداقل از لحاظ بازی تا الان بهتر از ps4 بوده! حداقل تو لانچ!
هرچند هیچ چیز تا امتیازا نیاد معلوم نیست اما انحصاریایی مثل forza برای فروش یه کنسول کافیه! (منظور تو لانچه جبهه نگیرید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or