مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

خب این خبر هم مایکرو از خودش نگفته بلکه گفته متخصصان صنعت!
ضمنا سونی رو اصلا نباید با مایکروسافت مقایسه کرد آخه آمریکا رو چی به مقایسه با کشورهای آسیایی؟!!!! ( اینو هزاران بار تو بازی سنتر تا حالا گفتم :d)

اره دیگه کنسول فقط باید آمریکایی باشن و اینهمه کنسولی که نینتندو و آتاری و سونی و... زدن کشک بوده و گیم کلا از کنسول افسانه ای XBOX شروع شده و با نسل بعدی اون یعنی XBOX 360 تکامل یافت و با X1 تموم میشه!اصلا ژاپن رو چه به کنسول زدن با اون سابقه افتضاحش تو کنسول زدن!:|
یعنی یکی از پست های واقعا جالبی که تو BC خوندم مال شما بوده!

به نظرم از ترس اینکه شما میخواید بن بشید و از کنسول مورد علاقتون طرفداری نمیکنید این طرفداری یعنی کششششششششششششششششک)x
هنوزم میگم only playstation only sony
54273174342140994338.gif

طرفداری هم حدی داره...
بعضی از کاربرای فروم متاسفانه -18 هستن تا کسی یه چیزی بگه میان توهین میکنن و...
که اصلا جو دوستانه ای بین کاربران قرار نمیگیره طوری که از دور نگا کنی فک میکنی اینا دارن سر ارث باباشون شاخ و دم میشکنن!!

طرفداری هم حدی داره...
بعضی از کاربرای فروم متاسفانه -18 هستن تا کسی یه چیزی بگه میان توهین میکنن و...
که اصلا جو دوستانه ای بین کاربران قرار نمیگیره طوری که از دور نگا کنی فک میکنی اینا دارن سر ارث باباشون شاخ و دم میشکنن!!
:-oداداش ما دیگه شدیم -18 اشکال نداره ولی من همیشه طرف حق رو گرفتم و بس تازه ارث بابام هم نیستش که بخوام شاخ و شونه بکشم راستی اینجا فیلم هم نیستش که بخوای شما قهرمان بازی دربیاری راستی من کجا توهین کردم من فقط خواستم با این کار سطح طرفداری خودم رو برسونم که شاید سطح فکری شما دیگه...=))
به نظر من شما این حرف رو زدین بگین که ما هم هستیم ولی واقعا یعنی واقعا میخوام بدونم این از دور نگاه کردن رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
راستی این چه طرز حرف زدنه مگه شما بابابزرگ نیستین(سنتون مثلا بیشتره)
تو هر صفحه یه کامنت ازت بود!!اینجا کلاس نیستا!!حاظر قایب نمیکنن
yahoo_4.gif
من که گفتم شما فقط میخوای بگی که ما هم هستیم

آخرین ویرایش:
:-oداداش ما دیگه شدیم -18 اشکال نداره ولی من همیشه طرف حق رو گرفتم و بس تازه ارث بابام هم نیستش که بخوام شاخ و شونه بکشم راستی اینجا فیلم هم نیستش که بخوای شما قهرمان بازی دربیاری راستی من کجا توهین کردم من فقط خواستم با این کار سطح طرفداری خودم رو برسونم که شاید سطح فکری شما دیگه...=))
به نظر من شما این حرف رو زدین بگین که ما هم هستیم ولی واقعا یعنی واقعا میخوام بدونم این از دور نگاه کردن رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
راستی این چه طرز حرف زدنه مگه شما بابابزرگ نیستین(سنتون مثلا بیشتره)

من که گفتم شما فقط میخوای بگی که ما هم هستیم
داداش گلم کی با شما بود؟؟اشتباهی عوض اینکه پاسخ رو بزنم بطور ناخواسته و ندونسته پاسخ با نقل قول رو زدم!!نسنجیده فکر نکنید!!فک کنم فعالیتم بقدری باشه که دیگه همه منو بشناسن!!!
طرفدار حق!!!

در اینکه آمریکا سرور دنیاست که شکی نیست.هست؟ خب حقیقت رو گفتم اما دوستان از این موضوع و از جواب دادن به سوالم فرار میکنند!

آمریکا سرور دنیاست؟یعنی الان نهایت تکنولوژیه؟یه نمونه کوچیک بگم؟
منو ریل!!
گوگل،یاهو و بینگ و..در اختیار شماست.بعد از میلیون ها پیج جستجو میتونید به شرکت دوم دنیا توی این زمینه برسید که با شرکت اول به کهکشان شیری فاصله داره.بعله شرکت دوم اسمش چیه؟آباریک الله Bombardier آلمانی
راستی شرکت اول هم هیتاچیه که تقریبا کل پروژه های منوریل بزرگ دنیا رو اجرا میکنه و البته آمریکا هم در این زمینه در حال غازچرونیه.
خوب این یه مورد بود اگر دوست داشته باشی میتونم کلی مورد دیگه واست ردیف کنم
وارد فاز الکترونیک که نمیشم که با CD,DVD,BD,HD DVD و.................که بیخیال کلا وقت تلف کردنه

آمریکا سرور دنیاست؟یعنی الان نهایت تکنولوژیه؟یه نمونه کوچیک بگم؟
منو ریل!!
گوگل،یاهو و بینگ و..در اختیار شماست.بعد از میلیون ها پیج جستجو میتونید به شرکت دوم دنیا توی این زمینه برسید که با شرکت اول به کهکشان شیری فاصله داره.بعله شرکت دوم اسمش چیه؟آباریک الله Bombardier آلمانی
راستی شرکت اول هم هیتاچیه که تقریبا کل پروژه های منوریل بزرگ دنیا رو اجرا میکنه و البته آمریکا هم در این زمینه در حال غازچرونیه.
خوب این یه مورد بود اگر دوست داشته باشی میتونم کلی مورد دیگه واست ردیف کنم
وارد فاز الکترونیک که نمیشم که با CD,DVD,BD,HD DVD و.................که بیخیال کلا وقت تلف کردنه

یعنی یه کشور باید تو همه ی زمینه ها اول باشه تا شما بهش بگین سرور؟ میخواین وارد فاز الکترونیک بشیم ببینیم کی در حال غازچرونیه؟
پ.ن: البته من با نظر آقا فرشاد موافق نیستما:d

mark rein رو که قبول داری . یا میگی کاره ای نیست ؟؟

اینم لینک خبرها .

Epic Games Vice President Mark Rein Calls PS4 'A Really Perfect Gaming PC' - Forbes

Mark Rein Prasies PS4 as "A Really Perfect Gaming PC"

Mark Rein describes PS4 as "the world's best PC" | Games industry news | MCV

Epic Games VP Is Impressed With PS4's Hardware | The Escapist

چشمها را باید شست .حقایق تلخ را باید خورد . و .....

تاریخشون رو هم نگا ه کردی دیگه؟ چهارم ماه April 20133 حدود 1 ماه و نیم قبل از رونمایی از XBOX ONE ! ;)

من فقط به این مایکروفن ها میتونم بگم که انقدر بی اطلاع و از همه چیز بی خبر نباشن واقعا زشته چون هر چی ماها میگیم(از طرف سونی فن ها)شما هی میگی کی این حرف رو زده؟

شما لازم نکرده به من بگی بی اطلاعم یا نه! :)

آخرین ویرایش:
ماشالا به اعصاب فولادیتون :دی فک نمیکردم اصن کسی بخون پستمو :دی

شرمنده میشه بپرسم منظورتون از دیجیتالی شدن چیه؟ اینکه بازی ای که میخرید باید حتما بطور آنلاین چک بشه و هیچ اختیاری در مقابل بازی که براش هزینه کردید رو نداشته باشید رو میگید؟ یا چیزه دیگه ایه و من متوجه نشدم؟

آنلاین چکینگ که میره جزو DRM ... ولی یکیش اینکه بازار بازیهای دسته دوم بره کنار ممکنه اوایل زننده بنظر برسه ولی عملا سودی واسه مایکرو نداشت فقط سودش واسه ی سازنده ها بود که بعد از انتشار بازی ضرر نکنن.
یکی دیگه هم این که بازیهای فیزیکی بره کنار...قبول دارم یکم واسه اینکار زوده مایکرو ام خیلی بد موضوع رو گفت (یجورایی انگار میخواست به زور بده بخورد آدم) ولی خوب میشد اگه کم کم اینکار رو شروع میکردن.

مایکرو همیشه اوایل نسل خوب کار میکنه و تا اواسطش بخور و نمیر یه چیزایی نشون میده ... ولی امان از وقتی که ایده هاش ته بکشه ! ... دقیقا میشه بلایی که سر ایکس باکس اریجینال و 360 در اومد ...کنسول رو کامل رها میکنه و دریغ از یه بازی درست و حسابی . تو این نسل اگر کینکت نبود فاتحه 360 دو سال پیش خونده شده بود ... هنوزم برگ برنده های سونی ( سانتا مونیکا،ناتی داگ،استودیو جَپَن) رو نشده ... بزار اونا رو بشن ببینم آشغالای انحصاری ای مثل دد رایزینگ 3 ، Down،و... حرفی برای گفتن دارن یا نه؟!
گیرز 3 و آلن ویک و اینا به کینکت چیکار داره خب ؟! :دی مایکرو به هدفی که میخواست رسید واسه همین بازار انحصاری رو هم واگذار کرده کلا :دی منظورم لایو ئه... الان سود دهیش بجایی رسیده که دیگه فروش کنسولش واسش مهم نیست همین که کاربراش تو لایو فعال باشن و پوینت رد و بدل شه واسش سوده دیگه (من گفتم فنِ بازیم , فن کنسول خاصی نیستم ولی واسه اینکه سیاستای یه شرکتُ بفهمی باید از دید خود شرکت نگاش کنی) البته مسئله ی خوشایندی نیست اینکه میگه 3 سال ساپورت میکنیم ولی انحصاری خبری نیست واسش ولی در کل واسه کاربرای اروپایی مزیتای خودشو دار مثلا اینکه بتونی بازی این نسل رو بخری بعد 10 دلار بدی بکنیش بازی نسل بعدی یا چیزای دیگه , کوچیکِ ولی کار آمدِ (البته واسه ایران نه:دی)

اون بازیا رو شما مگه بازی کردی آخه میگی آشغال عزیز من؟! خب این سمت هم اپیک هنوز چیزی نشون نداده , Rare چیزی نشون نداده ...بلک تاسک هنوز کامل نشون نداده بازیشون چی هست.
کار اشتباهیه ندیده بخوایم نظر بدیم .

First of all، اون توییتر خود کاز هیرای نیست و کاز هیرای اصن توییتر نداره. به اون میگن کاز قلابی.

وقتی حرف از
کنسول ما بهتره به میون میاد نه فقط به بازی، بلکه به خود سخت افزار هم مربوط میشه.
من الان ازت میپرسم که شما از کنسول رقیب اطلاع کامل دارین و میدونین چی در چنته داره و یا چه ویژگی های داره که اینقدر با اطمینان حرف میزنین؟ اینطور بگم شما خودت کنسول ها رو دستت گرفتی و اونا رو به چشم دیدی و بازیاشونو بازی کردی؟ همین سوال رو هم میشه از متخصصان هم پرسید.
این چیزایی که گفته میشه همش بازار گرمی و همش حرفه. نقیض اینم نمیشه که سونی هم همین وضعیت رو داره. اونی که حرف اول و آخر رو میزنه گیمره نه متخصص. تو این وضعیت اگر من جای سازنده بودم سعی میکردم سکوت کنم و روی کنسولی که دستمه تمرکز کنم و عمل کنم.

پستت عینه ایناس که میان تو کنفرانسا سخنرانی میکننِ :دی فیرست آو آل :-j
تو این پست که نگفته کنسول ما بهتره , البته اگه منظورت اینجا باشه که فک کنم نیست ... فقط گفته بازیای بهتری تو لانچ داریم که واقعن لانچِ قوی و خوبی داره. منم نگفتم کنسول و بازیای سونی ضعیفتره یا چیزی نداره که!
گفتم بازیای لانچ وان از نسل 4 ئه سونی بیشتره (حتی نگفتم بهتره) ... همین تعداد بازیش مد نظرم بود نه چیز دیگه.
این نسل بیشتر شاهد جنگ زبانی بودیم چون صنعت کنسول 2 قطبه شد...و گرنه قبلا که نینتندو ام بود 3 تایی کنفرانس داشتن به این شدت نبود مسلما همچین چیزایی پیش میاد ... سونی ام چنین اخبار و حرفهایی داره حتی نینتندو که یجورای از رقابت بیرونِ تیکه میپرونه به این 2 تا ... فقط ام محض هایپ کردن و تبلیغاتِ ... من حتی گفته های مجله ها قبل از لانچ کنسول رو قابل استناد نمیدونم چه برسه به خود سران شرکت :دی

نظرات کاربر ها همنشون دهنده هست
7.5>5.2
عجبا :دی حالا اگه برعکس بود متای منتقدا میشد نشون دهنده :دی رای کاربرا که آخه یه چیزی مثه نمره های تو سریالا تو IMDB میمونه...یه انجمن جمع میشن میرن به "فرار از زندان " 10 میدن میانگینش میاد بالا... اینکه نشد دلیل.

بحث این بود که میلک شده ... من اسپین آفُ جزو میلک حساب نمیکنم ... میلکُ به اساسینز کرید میگن نه گیرز و گاد.

آخرین ویرایش:
شما لازم نکرده به من بگی بی اطلاعم یا نه!
:)
اصلا فقط فقط فقط شما خیلی خیلی خیلی بااطلاع:-bخوبه راضی شدی ولی همه فن های مایکروسافت همینجورین واقعیته داش قبول کن=(( چیزی که تابلوئه:dots: اینه که سونی همیشه توی هر سبکی توی هر کنسولی توی هر انحصاری توی هر گرافیکی توی هر داستانی (کنسول های خودشps1 ps2 ps3 ps4) اول و ناب بوده و هست و هیچ شرکتی حتی به گردخاک این کمپانی بزرگ هم نمیرسه:ok:
تازه مایکروسافت مثل یه فروشنده ای میمونه که(هیچ ماست فروشی نمیاد بگه که ماست من ترش نیست)این کارا رو درمیاره و هیچ موقع نمیزاره بقیه کمپانی ها حرف بزنن و جالبیش هم اینه که هیچ کمپانی نیومده تعریف کنه و بگه که این کنسول خیلی خوبه(x1)ولی برای سونی خیلی از کمپانی ها و استودیوها این حرف رو :gathering:زدن و به شدت هم تعریف کردن روشن شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشالا به اعصاب فولادیتون :دی فک نمیکردم اصن کسی بخون پستمو :دی

آنلاین چکینگ که میره جزو DRM ... ولی یکیش اینکه بازار بازیهای دسته دوم بره کنار ممکنه اوایل زننده بنظر برسه ولی عملا سودی واسه مایکرو نداشت فقط سودش واسه ی سازنده ها بود که بعد از انتشار بازی ضرر نکنن.
یکی دیگه هم این که بازیهای فیزیکی بره کنار...قبول دارم یکم واسه اینکار زوده مایکرو ام خیلی بد موضوع رو گفت (یجورایی انگار میخواست به زور بده بخورد آدم) ولی خوب میشد اگه کم کم اینکار رو شروع میکردن.

گیرز 3 و آلن ویک و اینا به کینکت چیکار داره خب ؟! :دی مایکرو به هدفی که میخواست رسید واسه همین بازار انحصاری رو هم واگذار کرده کلا :دی منظورم لایو ئه... الان سود دهیش بجایی رسیده که دیگه فروش کنسولش واسش مهم نیست همین که کاربراش تو لایو فعال باشن و پوینت رد و بدل شه واسش سوده دیگه (من گفتم فنِ بازیم , فن کنسول خاصی نیستم ولی واسه اینکه سیاستای یه شرکتُ بفهمی باید از دید خود شرکت نگاش کنی) البته مسئله ی خوشایندی نیست اینکه میگه 3 سال ساپورت میکنیم ولی انحصاری خبری نیست واسش ولی در کل واسه کاربرای اروپایی مزیتای خودشو دار مثلا اینکه بتونی بازی این نسل رو بخری بعد 10 دلار بدی بکنیش بازی نسل بعدی یا چیزای دیگه , کوچیکِ ولی کار آمدِ (البته واسه ایران نه:دی)

اون بازیا رو شما مگه بازی کردی آخه میگی آشغال عزیز من؟! خب این سمت هم اپیک هنوز چیزی نشون نداده , Rare چیزی نشون نداده ...بلک تاسک هنوز کامل نشون نداده بازیشون چی هست.
کار اشتباهیه ندیده بخوایم نظر بدیم .

پستت عینه ایناس که میان تو کنفرانسا سخنرانی میکننِ :دی فیرست آو آل :-j
تو این پست که نگفته کنسول ما بهتره , البته اگه منظورت اینجا باشه که فک کنم نیست ... فقط گفته بازیای بهتری تو لانچ داریم که واقعن لانچِ قوی و خوبی داره. منم نگفتم کنسول و بازیای سونی ضعیفتره یا چیزی نداره که!
گفتم بازیای لانچ وان از نسل 4 ئه سونی بیشتره (حتی نگفتم بهتره) ... همین تعداد بازیش مد نظرم بود نه چیز دیگه.
این نسل بیشتر شاهد جنگ زبانی بودیم چون صنعت کنسول 2 قطبه شد...و گرنه قبلا که نینتندو ام بود 3 تایی کنفرانس داشتن به این شدت نبود مسلما همچین چیزایی پیش میاد ... سونی ام چنین اخبار و حرفهایی داره حتی نینتندو که یجورای از رقابت بیرونِ تیکه میپرونه به این 2 تا ... فقط ام محض هایپ کردن و تبلیغاتِ ... من حتی گفته های مجله ها قبل از لانچ کنسول رو قابل استناد نمیدونم چه برسه به خود سران شرکت :دی

عجبا :دی حالا اگه برعکس بود متای منتقدا میشد نشون دهنده :دی رای کاربرا که آخه یه چیزی مثه نمره های تو سریالا تو IMDB میمونه...یه انجمن جمع میشن میرن به "فرار از زندان " 10 میدن میانگینش میاد بالا... اینکه نشد دلیل.

بحث این بود که میلک شده ... من اسپین آفُ جزو میلک حساب نمیکنم ... میلکُ به اساسینز کرید میگن نه گیرز و گاد.
من فقط توجه دوستان رو جلب کردم :d

تاریخشون رو هم نگا ه کردی دیگه؟ چهارم ماه April 20133 حدود 1 ماه و نیم قبل از رونمایی از XBOX ONE ! ;)

چرا مغلطه می کنی بنده خدا ؟؟؟ بالاخره تعریف کرده دیگه . تو گفتی کی اپیک از PS4 تعریف کرده که ما خبر نداریم منم خواستم از بی خبری درت بیارم .چکار به زمانش داری ؟؟ افتاد یا بازم میخوای بپیچی تو علی چپ ..؟ میخوای یکم پول بش بدم از کنسول شما هم تعریف کنه؟؟.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or