مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

من موضوع رو نپیچوندم خیلی واضح دارم میگم که مایکروسافت یک کمپانی بزرگ مربوط به برترین کشور دنیاست.سونی هم کمپانی خوبیه اما نباید با یک کمپانی آمریکایی مقایسه بشه اصلا حرامه!:d حالا تو که سونی فن هستی ژاپن رو برتر از آمریکا می دونی این دیگه واسه من جای حرفی نمیذاره:d
یاد این تحلیل های پیرمردایی میوفتم تا هرچیو میبینن امریکاییه میگن اخرین سیستوم :))

من موضوع رو نپیچوندم خیلی واضح دارم میگم که مایکروسافت یک کمپانی بزرگ مربوط به برترین کشور دنیاست.سونی هم کمپانی خوبیه اما نباید با یک کمپانی آمریکایی مقایسه بشه اصلا حرامه!:d حالا تو که سونی فن هستی ژاپن رو برتر از آمریکا می دونی این دیگه واسه من جای حرفی نمیذاره:d
:scare::confused:

نمی دونم چرا بعضی ها همش قصد دارن تاپیک و موضوعشو به حاشیه ببرن؟! خب یه خبر اومده بخون و اگه حال کردی باهاش لایک رو بزن نکردی از تاپیک برو بیرون خلاص! دیگه چرا هی میاین به فن های مایکروسافت گیر میدین؟آقاجون مطمئن باشید شما هر چقدر هم زور بزنید ما کنسول نسل بعدی سونی رو به کنسول عزیز و محبوبمون ( X1 ) ترجیح نخواهیم داد پس کم ترول کنید!!
:scare::confused:

شما هم همینطور !!

یاد این تحلیل های پیرمردایی میوفتم تا هرچیو میبینن امریکاییه میگن اخرین سیستوم :))

?can you talk with me in personal home

اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.

بولشیت
این هم شد حرف ، هیچ ماستبندی نمیگه ماست من ترشه، اصلن کنسول جدید ماکرو شاهکار هم باشه نباید بیاد از زبون متخصصان صنعت گیم حرف بزنه اون متخصص ها خودشون توی سایت ها و مجلات حرف میزنن لال که نیستن
هر دو کنسول خوب هستن نسل قبل هم هر دو کنسول خوب بودن از نظر انحصاری هم هر دو شاهکارهایی در سبکهای مختلف داشتن ولی کیفیت ساخت دستگاههای سونی بالاتر بود
مقایسه دو شرکت سونی و ماکرو چرته چون تخصص یکی نرم افزار و یکی سخت افزار هست این موضوع از رابط کاربری دو کنسول و قیافه دو کنسول مشخصه

ابتدای نسل قبل برای من انحصاری سونی(منطورم خدای جنگ هست
:x:x:x:x:x:x:x
) مهمتر بود بعد چند وقت دیدم نمیتونم از پس بازی اوریج بر بیام رفتم یه ایکسباکس هم زدم تنگش برای مولتی و صد البته انحصاری های ماکرو
کلا داشتن هر دو کنسول اوجب واجبات هست(چه کپی خور بشن چه نه)

نمی دونم چرا بعضی ها همش قصد دارن تاپیک و موضوعشو به حاشیه ببرن؟! خب یه خبر اومده بخون و اگه حال کردی باهاش لایک رو بزن نکردی از تاپیک برو بیرون خلاص! دیگه چرا هی میاین به فن های مایکروسافت گیر میدین؟آقاجون مطمئن باشید شما هر چقدر هم زور بزنید ما کنسول نسل بعدی سونی رو به کنسول عزیز و محبوبمون ( X1 ) ترجیح نخواهیم داد پس کم ترول کنید!!

can you talk with we in personal home?
هاون ؟؟؟:-/
اولا به شما اصلا هیچ ارتباطی نداره کی اینجا پست میده 7 صفحه پشت هم یه بند داری اسپم میدی بعد به بقیه میگی نیاید؟؟؟ وای تروخدا ایکارو با ما نکن بیا کنسول مارو ترجیح بده ازت خواهش میکنم بعضیا از پستا رو ادم میخونه کلا قفل میکنه :|

شما هم همینطور !!

can you talk with we in personal home?
داداش من فن بودن وللش شما مقایست کاملا بی معنیه همین . دنیا فقط امریکا نیست دیدت رو باید عوض کنی

هاون ؟؟؟:-/
اولا به شما اصلا هیچ ارتباطی نداره کی اینجا پست میده 7 صفحه پشت هم یه بند داری اسپم میدی بعد به بقیه میگی نیاید؟؟؟ وای تروخدا ایکارو با ما نکن بیا کنسول مارو ترجیح بده ازت خواهش میکنم بعضیا از پستا رو ادم میخونه کلا قفل میکنه :|

تا امثال شما و نیما نیان حرفهای عجیب بزنن که من نمیام پاسخ بدم! اوه ببخشید اسپم !

من موضوع رو نپیچوندم خیلی واضح دارم میگم که مایکروسافت یک کمپانی بزرگ مربوط به
برترین کشور دنیاست.سونی هم کمپانی خوبیه اما نباید با یک کمپانی آمریکایی مقایسه بشه اصلا حرامه!:d حالا تو که سونی فن هستی ژاپن رو برتر از آمریکا می دونی این دیگه واسه من جای حرفی نمیذاره
برای چی حرام باشه؟ شاید شما از لحاظ عشق و حال b-)حساب کردی که این کار بسیار حرام تر هستش
:-oپدر آمریکا بسوزه میگفتن که بدجوری رو مغز مردم کار میکنن من باورم نمیشد=))

داداش من فن بودن وللش شما مقایست کاملا بی معنیه همین . دنیا فقط امریکا نیست دیدت رو باید عوض کنی

داداش منم نگفتم دنیا فقط آمریکاست فقط به طنز اومدم گفتم آمریکا رو با جاهای دیگه مقایسه نکنید همین ! نمی دونستم مرتکب یک جنایت در حق بعضی دوستان سونی فن شدم.

- - -ویرایش - - -

برای چی حرام باشه؟ شاید شما از لحاظ عشق و حال b-)حساب کردی که این کار بسیار حرام تر هستش

آقا من ادامه ندم بهتره ! شما فرق شوخی و جدی را متوجه نمیشید چرا؟خوبه از این شکلک ها جلو حرفم گذاشتم ها:d

داداش منم نگفتم دنیا فقط آمریکاست فقط به طنز اومدم گفتم آمریکا رو با جاهای دیگه مقایسه نکنید همین ! نمی دونستم مرتکب یک جنایت در حق بعضی دوستان سونی فن شدم.

- - -ویرایش - - -

آقا من ادامه ندم بهتره ! شما فرق شوخی و جدی را متوجه نمیشید چرا؟خوبه از این شکلک ها جلو حرفم گذاشتم ها:d
خب ما هم اصلا شوخی نداشتیم و داشتیم همه حرفامون رو جدی میگفتیم حالا شما اگه مایکرو براتون شوخیه که دیگه من نمیدونم ولی من یکی از متعصبترین طرفداران این کمپانی بزرگ و معظم هستم:bighug:

اخه شما یه جوری داری حرف میزنی که انگار که ژاپن یا چین کشور ها یا... اسیایی پشمکن فقط امریکا خوبه

اخه شما یه جوری داری حرف میزنی که انگار که ژاپن یا چین کشور ها یا... اسیایی پشمکن فقط امریکا خوبه

بی خیال شین بچه ها الان دوباره میان اخطار میدن بن میکنند که چرا اسپم میدی:-s بریم تو فاز بحث تاپیک.خب از چی بگیم ؟ آها به نظر من مایکروسافت کنسولش باحال تر از کنسول سونیه:d

بی خیال شین بچه ها الان دوباره میان اخطار میدن بن میکنند که چرا اسپم میدی:-s بریم تو فاز بحث تاپیک.خب از چی بگیم ؟ آها به نظر من مایکروسافت کنسولش باحال تر از کنسول سونیه:d
به نظرم از ترس اینکه شما میخواید بن بشید و از کنسول مورد علاقتون طرفداری نمیکنید این طرفداری یعنی کششششششششششششششششک)x
هنوزم میگم only playstation only sony
54273174342140994338.gif

تو هر صفحه یه کامنت ازت بود!!اینجا کلاس نیستا!!حاظر قایب نمیکنن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or