مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

سونی نسل قبل کلی از این حرفهای قلمبه زد از اژدها خفته گرفته تا 120 فریم و رزولیشن 1080 و.. ولی بعد از 7 سال فهمیدیم که حرفهاش دروغی بیش نبود پس الان هم هیچ دلیل نداره دوباره گول حرفهای سونی رو بخوریم..

از یک ور میگه ما قوی ترین دستگاه بازی رو ساختیم از یک ور دیگه CPU کنسولش از کنسول رقیب ضعیف تره و پهنای باندشم پایین تره حالا PC های قدرتمند که جزء دستگاه های بازی محسوب میشن بمونه
هنوز اون حرفی که گفته بود PS4 شخصی سازیش از PC بیشتره یادمون نرفته

مَستر آو ترول!
یه نیم نگاهی به گرافیک و فیزیک بازیهایی مثل گآد آو وار، آنچارتد، کیلزون و اینفیمس کافیه که خودت کلیه حرفاتو تکذیب کنی ...

همین شرکت اسیایی کاری کرد تا روزی 3 بار تغییر سیاست بدید!!!!
همین شرکت اسیایی نبود مجبور بودید 24 ساعته به اینترنت وصل باشید!!!!!
در ضمن زاپن رو با کشور های جهان سومی مثل خودمون مقایسه نکن!!!

الان این چه ربطی به آمریکا داشت؟! من گفتم ایران؟! مایکروسافت مال ایرانه؟ یا حضرت فیل نکنه منظورت اینه آمریکا جهان سومیه؟:-b

درسته راهي كه مايكروسافت اوايل معرفي كنسول پيش گرفته بود خوب نبود ولي به هر حال بعدا تقريبا بيشتر مواردش رو جبران كرد.من دقيقا متوجه نميشم شماها به عنوان يك Gamer چه چيزي از كنسول نسل بعدي خودتون انتظار داريد كه XBOX1 نميتونه اون رو تامين كنه؟
گيمر جماعت بايد به فكر بازي كردن باشه كه همين اول كار مايكرو اين همه بازي درجه يك آماده كرده و بايد قيول كنيد كه در اين زمينه بهتر عمل كرده.حالا آينده چه اتفاقي قراره بيفته خدا مي دونه.

با توجه به اينكه تعداد زيادي هم استديو جديد راه اندازي كرده ميشه اميدوار بود كه همين رويه رو هم تا اخر نسل ادامه بده.

الان به نظر من دوتا كنسول دقيقا به يك اندازه ارزش خريدن دارن و ديگه بقيه اش به سليقه افراد بستگي داره.

الان این چه ربطی به آمریکا داشت؟! من گفتم ایران؟! مایکروسافت مال ایرانه؟ یا حضرت فیل نکنه منظورت اینه آمریکا جهان سومیه؟:-b

منظورش اینه که مغلطه کار خوبی نیست .اگه اوضاع خیلی بر وفق مراد نیست ادم جواب نده سنگین تره تا با حرف های بی ارزش سعی در پاک کردن گندی بکنه که هیچوقت پاک نمیشه .

ادم یا باید خیلی بیکار باشه با terova بحث کنه یا خیلی بیکار باشه یا خیلی بیکار باشه :-/

آها بعد اون وقت شما عضو جدید هستی چطور ایشان را که از قدیمی های بازی سنتر هستن می شناسی؟ چند تا یوزر داری ؟ :d

- - -ویرایش - - -

منظورش اینه که مغلطه کار خوبی نیست .اگه اوضاع خیلی بر وفق مراد نیست ادم جواب نده سنگین تره تا با حرف های بی ارزش سعی در پاک کردن گندی بکنه که هیچوقت پاک نمیشه .

در اینکه آمریکا سرور دنیاست که شکی نیست.هست؟ خب حقیقت رو گفتم اما دوستان از این موضوع و از جواب دادن به سوالم فرار میکنند!

میگی مایکرو رو با کشورهای اسیایی نباید مقایسه کرد منم جوابتو دادم! سعی در پیچوندن موضوع نکن با این کارا!

میگی مایکرو رو با کشورهای اسیایی نباید مقایسه کرد منم جوابتو دادم! سعی در پیچوندن موضوع نکن با این کارا!

جواب دادی؟چه جوابی؟تو جواب اینو بده که آمریکا بهتره یا کشورهای آسیایی؟حالا تو فرض بگیر ژاپن.سفسطه نباف واسم لطفا!

جواب دادی؟چه جوابی؟تو جواب اینو بده که آمریکا بهتره یا کشورهای آسیایی؟سفسطه نباف واسم لطفا!
من بحث با تو رو ادامه نمیدم! کامل مشخصه کی داره بحث رو میپیچونه!!
ما داریم بحث این که کدوم شرکت بهتر کار کرده رو میکنیم برای این که موضوع رو بپیچونی میگی امریکا بهتره یا زاپن؟ چه ربطی داره؟ زاپن پدر تکنولوزیهه:d

کی اپیک از ps4 تعریف کرده ما بی خبریم؟ نکنه منظور همون کسی هست که قبل از اتمام GEOW:J از استدیوی PCF رفت! :-/ والانم برای خودش استدیو جدا داره!

mark rein رو که قبول داری . یا میگی کاره ای نیست ؟؟

اینم لینک خبرها .

Epic Games Vice President Mark Rein Calls PS4 'A Really Perfect Gaming PC' - Forbes

Mark Rein Prasies PS4 as "A Really Perfect Gaming PC"

Mark Rein describes PS4 as "the world's best PC" | Games industry news | MCV

Epic Games VP Is Impressed With PS4's Hardware | The Escapist

چشمها را باید شست .حقایق تلخ را باید خورد . و .....

من بحث با تو رو ادامه نمیدم! کامل مشخصه کی داره بحث رو میپیچونه!!
ما داریم بحث این که کدوم شرکت بهتر کار کرده رو میکنیم برای این که موضوع رو بپیچونی میگی امریکا بهتره یا زاپن؟

من موضوع رو نپیچوندم خیلی واضح دارم میگم که مایکروسافت یک کمپانی بزرگ مربوط به برترین کشور دنیاست.سونی هم کمپانی خوبیه اما نباید با یک کمپانی آمریکایی مقایسه بشه اصلا حرامه!:d حالا تو که سونی فن هستی ژاپن رو برتر از آمریکا می دونی این دیگه واسه من جای حرفی نمیذاره:d

کی اپیک از ps4 تعریف کرده ما بی خبریم؟ نکنه منظور همون کسی هست که قبل از اتمام GEOW:J از استدیوی PCF رفت!
:-/
والانم برای خودش استدیو جدا داره!
من فقط به این مایکروفن ها میتونم بگم که انقدر بی اطلاع و از همه چیز بی خبر نباشن واقعا زشته چون هر چی ماها میگیم(از طرف سونی فن ها)شما هی میگی کی این حرف رو زده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or