مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

بعد میگن چرا مایکرو رو ترول میکنید :دی من حتی رفتم منبع رو چک کردم چون باورم نمیشد همچین حرف احمقانه ایی زده باشن =))

من فقط یه سوال دارم، وقتی X1 اومد همین متخصصان صنعت گیم قراره برن میلیون میلیون نسخه بازی هاش رو بخرن ؟!:-/=))
میشه لیست بازی های معرفی شده دو تا کنسول رو بزاری تا ما هم به حماقت مایکروسافت پی ببریم؟ :-/ البته امیدوارم نگی X و Y و غیره دارن واسه PS4 بازی میسازن، بله ایشالا هر وقت بازیشون معرفی شد اونوقت وارد لیست میشن :دی

پ.ن: راستی این جوری که دوستان میگن، استودیوهای جدید مایکروسافت هم گویا در زمینه پاک کردن سبزی جهت تولید قرمه سبزی ایجاد شدن :))

یکی به لانچ قوی نیاز داره استودیوهاشو میزاره لای منگنه که بازیاشون رو واسه لانچ آماده کنه و به استودیوهای TP گونی گونی پول میده تا بازیا رو سه چهار هفته انحصاری کنن تا بلکه بفروشه .

یکی هم به این کارا نیاز نداره و همینطوریشم فروشش خوبه (فعلا) و استودیوهاش رو آزاد میزاره . و با همین ایندی ها یه عده رو میترکونه .

میشه لیست بازی های معرفی شده دو تا کنسول رو بزاری تا ما هم به حماقت مایکروسافت پی ببریم؟ :-/ البته امیدوارم نگی X و Y و غیره دارن واسه PS4 بازی میسازن، بله ایشالا هر وقت بازیشون معرفی شد اونوقت وارد لیست میشن :دی

پ.ن: راستی این جوری که دوستان میگن، استودیوهای جدید مایکروسافت هم گویا در زمینه پاک کردن سبزی جهت تولید قرمه سبزی ایجاد شدن :))
دقیقا همینطوری اون استودیوی Rare پنجاه ساله قرار بازیه خفن ازش رو بشه تا از نواوری خشتک ها بدرد :))

دقیقا همینطوری اون استودیوی Rare پنجاه ساله قرار بازیه خفن ازش رو بشه تا از نواوری خشتک ها بدرد :))
حالا چه ربطی به کامنت من داشت احتمال زیاد خودت هم نمیدونی :)) :دی راستی چه خبر از Team ICO؟ =))
یکی به لانچ قوی نیاز داره استودیوهاشو میزاره لای منگنه که بازیاشون رو واسه لانچ آماده کنه و به استودیوهای TP گونی گونی پول میده تا بازیا رو سه چهار هفته انحصاری کنن تا بلکه بفروشه .

یکی هم به این کارا نیاز نداره و همینطوریشم فروشش خوبه (فعلا) و استودیوهاش رو آزاد میزاره . و با همین ایندی ها یه عده رو میترکونه .
راست میگی الان خبر رسیده دن گرینوالت به دلیل "کار زیاد و تفریح کم" روانی شده و با تبر حمله کرده خونه فیل اسپنسر :( یعنی بعضی وقت ها یه چیزهایی میگید اشک تو چشم های آدم جمع میشه :دی
خیلی تست کردم تو وقتی عصبی میشی و نمیتونی دقیق فکر کنی و جواب بدی این جمله رو میگی . این نشون میده که حق با من ـه
biggrin1.gif
عصبی؟ :دی به جان تو بعد از خوندن کامنتت پخش شدم کف اتاق :)) :دی

آخرین ویرایش:
واقعا واسم سوال شده که شرکت معظم سونی کی میخواد انحصاریاشو رو کنه E3 که نشد گیمزکامم که نشد تو TGSام که چیز خاصی نشون نداد عیب نداره چشم انتظار E3 بعدی میمونیم شاید حضرت بلاخره تصمیم گرفت واسه کنسول نسل بعدیش یه کنفرانس واقعی برگذار کنه و یه چنتاییم انحصاری درجه یک نشون بده تو شرایط فعلی نه تنها متخصصا بلکه هر آدم عاقلی میفهمه که شرایط کنسول ماکرو از نظر انحصاری بهتره

آخرین ویرایش:
اینم بگم آقایون که خیلی راحت اینهمه بازی رو آدم حساب نمیکنن ما هم میتونیم دیگه یه تعدادی از بازیا رو آدم حساب نکنیم !؟ بعدا انگ ترولر نخوریم یه وخ ؟ :دی

یعنی بعضی وقت ها یه چیزهایی میگید اشک تو چشم های آدم جمع میشه :biggrin1:
خیلی تست کردم تو وقتی عصبی میشی و نمیتونی دقیق فکر کنی و جواب بدی این جمله رو میگی . این نشون میده که حق با من ـه :دی

عصبی؟ :biggrin1: به جان تو بعد از خوندن کامنتت پخش شدم کف اتاق :)) :biggrin1:
دیگه مارو سیا نکن :دی این انحصاریای دو سه هفته ای و تاخیرا بیانیه هایی که ما اصلا عجله نکردیم ما اصلا عجله نکردیم و ... دیگه نیازی به توضیح ندارن که ممد جان . 100 دفعه گفتم از کل پست 1 کلمه رو انتخاب نکن که بتونی جواب بدی :دی

آخرین ویرایش:

ممد دقیقا چطوری پست من رو خوندی که ازم لیست میخوای؟! :-/ بجان خودم درک کردنش راحت بود.

مایکرو بجای اینکه به این فکر کنه که متخصصان چه نظری در مورد Line-Up ـش دارن، باید تمرکزش رو بزاره روی گیمرها و سعی کنه تا ارزش کنسولش رو پیش گیمرها بالا ببره، طوری که خرید X1 در لانچ جز برنامه های نسل بعدشون قرار بگیره.

الان مایکرو تا صبح هم بشینه از نظرات متخصصان(؟!) صنعت گیم هم بگه، بیاد چه میدونم 10 تا بازی AAA فوق خفن دیگه برای لانچ معرفی کنه، بازم تا زمانی که گیمرها کنسولش رو نادیده میگیرن هیچکدوم از حرفا/کارا معنا ندارن.

واقعا واسم سوال شده که شرکت معظم سونی کی میخواد انحصاریاشو رو کنه E3 که نشد گیمزکامم که نشد تو TGSام که چیز خاصی نشون نداد عیب نداره چشم انتظار E3 بعدی میمونیم شاید حضرت بلاخره تصمیم گرفت واسه کنسول نسل بعدیش یه کنفرانس واقعی برگذار کنه و یه چنتاییم انحصاری درجه یک نشون بده تو شرایط فعلی نه تنها متخصصا بلکه هر آدم عاقلی میفهمه که شرایط کنسول ماکرو از نظر انحصاری بهتره

TGS بازی معرفی نکرد ؟ یه چشم پزشک برو :-j

ممد دقیقا چطوری پست من رو خوندی که ازم لیست میخوای؟! :-/ بجان خودم درک کردنش راحت بود.

مایکرو بجای اینکه به این فکر کنه که متخصصان چه نظری در مورد Line-Up ـش دارن، باید تمرکزش رو بزاره روی گیمرها و سعی کنه تا ارزش کنسولش رو پیش گیمرها بالا ببره، طوری که خرید X1 در لانچ جز برنامه های نسل بعدشون قرار بگیره.

الان مایکرو تا صبح هم بشینه از نظرات متخصصان(؟!) صنعت گیم هم بگه بازم دردی ازش دوا نمیشه. پیش فروش های X1 کمتر PS4 ـند، مایکرو باید دنبال یه راه برای حل این مشکل باشه.
چیزهایی که میگی اصلا ربطی به حرفی که اول زدی نداره :دی الان مایکروسافت بازی های لانچ و سال اولش خیلی عالی هستن، بعدش هم که قطعا بازی های جدید معرفی میکنه. حالا این قضیه چه ربطی به پیش فروش داره؟ :-/ یه گیمر میره به خاطر گیم کنسول رو میخره دیگه، حالا اینجا کنسول 100 دلار گرون تر هست مایکروسافت باید واسه اون 100 دلار اضافی ملت رو راضی کنه، ولی از نظر گیم فعلا کنسولش مشکلی نداره :دی

TGS بازی معرفی نکرد ؟ یه چشم پزشک برو :-j
من فکر کنم چشم پزشک واسه شما واجب تره ها
باور کن یاکوزا:lol: DEEP DOWN یا بازی جدید سودا که متای بازی آخرش 70 ام نشده بازی درجه یک نیستن TLG بازی درجه ی یکه نه این..........

حالا چه ربطی به کامنت من داشت احتمال زیاد خودت هم نمیدونی :)) :دی راستی چه خبر از Team ICO؟ =))
اگه ربط نداره پس اون چیه ادامه پستت گذاشتی تو داری میگی استودیو های مایکروسافت در حال سبزی پاک کردن نیستن منم میگم چرا دقیقا همینطوریه نمومش Rare باز اون Team ICO معلومه چی داره میسازه تازه یه تیم خیلی کوچیک رو داری با استودیو کت و کلفت Rare مقایسه میکنی واقعا ؟؟؟؟؟؟

اگه ربط نداره پس اون چیه ادامه پستت گذاشتی تو داری میگی استودیو های مایکروسافت در حال سبزی پاک کردن نیستن منم میگم چرا دقیقا همینطوریه نمومش Rare باز اون Team ICO معلومه چی داره میسازه تازه یه تیم خیلی کوچیک رو داری با استودیو کت و کلفت Rare مقایسه میکنی واقعا ؟؟؟؟؟؟
شما یه دور دیگه کامنت من رو با دقت بخونی فکر کنم بهتر باشه :دی
راستی این جوری که دوستان میگن، استودیوهای جدید مایکروسافت هم گویا در زمینه پاک کردن سبزی جهت تولید قرمه سبزی ایجاد شدن
استودیوهای جدید مایکروسافت
جدید
حالا از نظر شما Rare یه استودیو جدید هست که دیگه مشکلی وجود نداره :دی در ضمن Rare دو تا بازی در دست ساخت داره که یکیش اوایل 2014 میاد، گویا در جریان اخبار نیستید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or