مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

خمره مایکروسافت همون اوایل نسل تا میانش رنگ داره و قابل تحمله، ولی هرچقدر به سال های آخر نزدیک میشیم رسما کنسول و بازی انحصاری و ساپورت فراموش میشه . اینو تو 2 نسلی که تا الان کنسول داده به اثبات رسونده ... در کل انحصاری های اصلی و فک برانداز سونی هنوز انانس نشدن ... بزارین اونا بیان تا چرندیاتی مثل دد رایزینگ 3 و کیلر اینستینکت رنگ ببازن.

باو PS4 که کلی indie داره:دی اونا رو ندیده؟:-/
The most powerful console with a ton of indie games >:d
آره فک کن بری کنسول بخری بعد تا ۱ سال اول فقط بازیای Indie بازی کنی لایک اِ باس :d تازه این بازیا اکثرا خیلی زود روی پلتفرمای دیگه میان کمتر بازی مستقلی انحصاری میمونه . :d فورتزا و این بچه بازیا رو ول کن , ایندی راک(س) :d

باو PS4 که کلی indie داره:دی اونا رو ندیده؟:-/
The most powerful console with a ton of indie games >:d
كاشكي باقي حرفاي جناب يوسف مهدي هم ترجمه شده بود
ايشون فرمودن ما (مايكروسافت) موفق به فروش ده ها مليون X1 خواهيم شد نگفته ده ميليون بلكه ده ها ميليون بد كامنتاي مردمم بايد بخونيد كه كلا چجوري مورد لطف قرارش دادن و به باد تمسخر گرفتنش

این ماکروسافت نمود قشنگ همه رو با 2تا بازی انحصاری بیشتر تو لانچش!:d
اینا فکر کردن مثلا 80 میلیون فن بیس این نسل فقط به خاطر اینکه ماکروسافت لانچ تایتلاش بهتره یهو میریزن تو فروشگاه با یه وان بر میگردن خونه!:d
نه عزیز من ملت خودشون عقل دارن میدونن چه کنسولی بازیهای بهتری داره با یه نگاه به پیش فروش ها هم میشه فهمید:d
دیگه همه مردم میدونن که کی بلده انحصاری بسازه کی بلد نیست کی کم میزاره کی کم نمیزاره نیازی به داد و قالم نیست:dبازم میشه از پیش فروش ها اینارو دید:d

آخرین ویرایش:
خب واقعیت چیز دیگه یه احمقم میفهمه که سونی تو هرچی کم بذاره تو انحصاری کم نمیذاره:دی و کاری خیلی خوبیم کرده به استودیو های مهمش وقت داده که بازی باکیفیت بسازن
نه مثل ماکرو که بهt10فشار اورده و نمیتونن حتی بازی رو کامل کنن اونم با عنوانی مثل فورتزا که استانداردکیفیت سبک ریسینگ ه
به احتمال زیاد بازی های مولتی رو کنسول سونی هم بهتر اجرا میشن+انحصاری های عالی که داره.یعنی نرم افزار بهترین
قویتره.ارزونتره یعنی سخت افزار هم بهترین
من وان رو بخاطر فورتزا و دستش بیشتر دوسدارم
ولی واقعیت اینه سونی عالی کار کرده هم نرم افزار هم سخت افزار.
واین خیلی احمقانست نگران کمبود بازی امحصاری برا کنسول سونی باشیم
یا چون وان عنوان لانچ بهترو بیشتری داره بگیم کار سونی تموم:دی

یه نکته ریزی که هست اینه که
No one Gives a Fu*ck . خدایی چند نفر به خاطر متخصصان مورد اعتماد مایکرو یافت کنسول و میخرین ؟ :دی
ینی به عبارتی ترول خبری بود :دی

این ماکروسافت نمود قشنگ همه رو با 2تا بازی انحصاری بیشتر تو لانچش!:d
اینا فکر کردن مثلا 80 میلیون فن بیس این نسل فقط به خاطر اینکه ماکروسافت لانچ تایتلاش بهتره یهو میریزن تو فروشگاه با یه وان بر میگردن خونه!:d
نه عزیز من ملت خودشون عقل دارن میدونن چه کنسولی بازیهای بهتری داره با یه نگاه به پیش فروش ها هم میشه فهمید:d
لول مگه از پیش فروش کنسول مایکرو رقم دقیقی اومده ما خبر نداریم؟ :d منبع بده مطلع شیم

لول مگه از پیش فروش کنسول مایکرو رقم دقیقی اومده ما خبر نداریم؟ :d منبع بده مطلع شیم
شما فکر کن دلیل نیومدنش تواضع ماکروسافته منم فکر میکنم آمار پیش فروش 1 میلیونی PS4 تو گلوشون گیر کرده!:d
یه چیزی مثل همون نگفتن جزئیات سخت افزاریشون تا چند روز پیش:d

شما فکر کن دلیل نیومدنش تواضع ماکروسافته منم فکر میکنم آمار پیش فروش 1 میلیونی PS4 تو گلوشون گیر کرده!:d
یه چیزی مثل همون نگفتن جزئیات سخت افزاریشون تا چند روز پیش:d

آخ آخ آخ. چه حالی می کنین با این آمارهایی که سونی میده :d تا چند سال پیش آمار فروش کنسول مایکرو نشونه محبوبیت و ایم حرف ها نبود الان آمارهای سونی خیلی مهم شده :d
سخت افزار هم به وقتش :d فعلا که درصدها داره کم میشه!! :d
خوش باش شما.

بعد میگن چرا مایکرو رو ترول میکنید :دی من حتی رفتم منبع رو چک کردم چون باورم نمیشد همچین حرف احمقانه ایی زده باشن =))

من فقط یه سوال دارم، وقتی X1 اومد همین متخصصان صنعت گیم قراره برن میلیون میلیون نسخه بازی هاش رو بخرن ؟!:-/=))

همچنین متخصصان بازیسنتر معتقد هستند که مایکروسافت از تکنولوژی فرا زمینی در ساخت کنسولش استفاده کرده که بدلیل سطح درک پایین عوام فعلا تابلوش نکرده :))
بازیای Indie چه یهو تنزل ارزش پیدا کردند یادش بخیر زمان قحطی و نداری بازی انحصاری نمرات بازیای Indie شون رو ردیف میکردن و فقط گیم پلی براشون مهم بود :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or