مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

7 سال اگه اشتباه نکنم :d

همون ده سال ! بعدشم هفت هم نباشه اصلا 5 سال :dبازم این که چند تا عنوان اول نسلیه بسیار بسیار خوف اوردن همین کافیه تا همه تقاضاها برای خرید سرازیر بشه .اینو من نمیگما انگشتای دستم میگه چون من اول میشمرم بعد مینویسم

شما هم مثل من هستید؟
نمیدونم چرا از اینکه هی از خودشون تعریف میکنن خوشم نمیاد:|
لطفا جوگیر نشید من نه قصد مسخره بازی دارم نه هیچ چیز دیگه
فقط میخوام بدونم چرا انقدر از خودشون تعریف میکنن:-?
برای مثال

من خودم به احتمال خیلی زیاد میخوام PS4 بخرم اگه اتفاق خاصی نیفته ولی!!!

خب واضحه که Forza از Driver Club بهتره!

در مورد بقیه بازی ها هم تقریبا همین داستان هست و نمونش QB , Titanfall....

دیگه یه جاهایی از منطق هم استفاده کنید که فاسد نشه و قبول کنید عناوین ماکروسافت توی لانچ کنسول بهترن،حتی اگه در کل کنسول ضعیف تری باشه!!!

مشكل اينجاست كه TF بازي محسوب ميشه ولي Rime نه. به شخصه حاضرم صد سال TF بازي نكنم ولي يه بازي مثل Rime رو هرروز بازي كنم اين نظر منه كارشناس هم غلط ميكنه نظرشو بخواد به همه تعميم بده اينو بايد به نظر سنجي بزارن تا ببينيم چي ميشه در ضمن جهان فقط آمريكا نيست بزرگترين بازار جهان هم كه باشه كلا 20 در صد كل بازاره

البته تا اونجايي كه من ميدونم نظر خيلي از كارشناسان هم مثل آقاي گرگ ميلر از IGN بر عكس برخي ديگه بوده و نظرشون بيشتر به PS4 نزديكي ميكرده

عناوین ماکروسافت توی لانچ کنسول بهترن،حتی اگه در کل کنسول ضعیف تری باشه!!!
دیگه یه جاهایی از منطق هم استفاده کنید که فاسد نشه.
موضوع که این نیست.همونطور که میگفتند سخت افزار تمام کننده نیست به نظرت عناوینه لانچ تمام کنندست ؟تو منطقت چی میگه در این مورد؟

این آقای نمیخوام اسمشو بگم با چه جراتی میگه بازیهای ایکس باکس خیلی عالیه....
فکر کنم اصلا و ابدا و اصلا و ابدا و اصلا و ابدا از بازی های سونی خبر نداره حتی روی همین نسل قبل مثل:
سری gow سری infamous و heavy rain و beyond و last guardian که قراره بیاد و سری gt و .....
جمع کنین بابا)xاین حرفا رو نزنین خدایی تازه اونی که تشخیص میده بازی های کدوم کمپانی یا سازنده یا حتی کنسول بهتره خود مصرف کننده ها و گیمرها هستن نه شما آقای یوسف مهدی)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or