مایکروسافت: متخصصان صنعت معتقند که Xbox One بازی های بهتری دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image_36148_thumb_wide620.jpg

معاون رئیس کمپانی مایکروسافت آقای Yusuf Mehdi طی کنفرانس جهانی Citi در صحبت های خود با سرمایه گذاران بر سخنان آقای Panello پیرامون مقایسه اشتباه سخت افزاری بین Xbox One و PS4 تاکیید کردند و گفته اند که این رقابت بین برای مصرف کنندگان خوب است.
گزارش کامل این کنفرانس توسط Dualshockers تهیه شده است. آقای Mehdi گفته اند:
اول از همه، من فکر می کنم هم اکنون زمان بی نظیری برای گیمرها است. یکی از چیزهایی که هرگز اتفاق نیفتاده، این است که ما به رقابت رو در رو کنسول رقیب رفته ایم. این مورد انرژی بسیاری را به بازار خواهد آورد و توجهات زیادی را جلب خواهد کرد که همه اینها در آخر باعث رشد بازار می شود. اکنون زمان خوبی برای گیمر شدن است. در بحث رقابت من فکر می کنم که کار ما از ارزش بیشتری برخوردار است. ما کارهایی را با کینکت خواهیم کرد که در هیچ پلتفرم دیگری ممکن نیست که تفاوت بسیار زیادی را ایجاد می کند. همانطور که گفتم، حقیقت این است که ما سرگرمی و بازی ها را خلق می کنیم. اگر به بازیکن ها نگاه کنیم، آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ. حال اگر به بازی های ما نگاهی بیندازید، اکثر متخصصان صنعت معتقند که ما بازی های بهتری را برای عرضه داریم.
نظر شما پیرامون صحبت های آقای Mehdi چیست؟
OXM

بعد از TGS هم این حرف رو میزنه؟
بله ، چرا که نه ؟! :دی
تا زمانی که تایتانفال انحصاری میباشد ، Xbox One تو این زمینه زورش به PS4 میچربه :دی
متخصصان نبايد تشخيص بدن من گيمر بايد تشخيص بدم كه نميدم
فرقی بین گیمر و متخصص نیست :-" در هر صورت میشه از عدد 4 در موردشون استفاده کرد :> :دی

اگه من بهترین ریسنگ کنسول مورد علاقم از ضعیف ترین ریسینگ کنسول رقیب (که حتی یه شماره اصلی نیست و سازنده اصلی هم نساخته) بازم امتیازات کمتری داشت، اصلا سعی نمی کردم بازی رقیب رو ترول کنم، به جان خودم :دی
اون جمله ام در مور فورتزا دقیقا همون حرفی بود که خود سازند ها گفتن :d
خود سازنده ها می گن بازی ما با سیستم کلود 600 درصد هوش مصنوعی و عملکر بهتری خواهد داشت حالا من میام اون رو اینجا به عنوان دلیلی بر حرفهای مایکروسافت مبنی بر بهتر بودن عناوین انحصاری وان نسصبت به پلی 4 می گم میشه ترول ؟! :d
البته اینم بگم که اگه قرار باشه یک بازی انحصاری وان موفق ظاهر بشه و عالی بشه همین فورتزاست! که خودمم عاشقشم و تو این نسل بیشترین زمانی که برا یک بازی گذاشتم فوتراز 3 بوده!
ولی دد رایزینگ 3 در بهترین حالت یک بازی خوب میشه و نه خیلی خوب و عالی و شاهکار و...
رایز هم که فقط یک شوی گرافیکی هست!

آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ.
جالب ترین جمله ی این خبر.خوبه این جوری اصلاح شه انها کنسول را برای بازی می خرند نه برای سفارش پیتزا و فیلم دیدن.

گیمرها
کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ

این حرفش رو باید طلا کوب کرد زد سر در شرکت سونی

واقعن که .. این حرف از دید مخاطب کنسول های سونی کامل بی اساسه. چرا؟
چون فن های سونی علاقشون به سبک بازیهای انحصاری سونی خیلی خیلی بیشتره تا بازی های معرفی شده واسه وان!
یا مثلن نینتندو فن ها عاشق بالا و پایین پریدن های عمو سیبیلوشون هستن.
در کل از مقایسه های ابکی و این تیپی اصلن خوشم نمیاد.

اگه من بهترین ریسنگ کنسول مورد علاقم از ضعیف ترین ریسینگ کنسول رقیب (که حتی یه شماره اصلی نیست و سازنده اصلی هم نساخته) بازم امتیازات کمتری داشت، اصلا سعی نمی کردم بازی رقیب رو ترول کنم، به جان خودم :دی

در مورد فورزا درست ميگي ريسينگ با كيفيتيه اما نميشه گفت چون DC يه عنوان جديده بدرد نميخوره TLOU هم يه عنوان جديد بود

آنها کنسول ها را به خاطر بازی ها خریداری می کنند نه به خاطر یک سری مشخصات سخت افزاری روی کاغذ.

همچنین انها کنسول را برای ده سال میخرند .نه چهار تا عنوان لانچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or