خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
رفیق قبلا در مورد تصاحب IP و خرید ناشر صحبت کردیم و این موضوع رو تکرار نمی کنم.ولی پول دادن به ناشر جهت عدم عرضه بازی روی پلتفرم رقیب اصلا جالب نیست.هر جایی هم که مایکروسافت انحصاری زمانی کرده از نظر بنده حرکت اشتباهی هست.در ضمن بحث چند ماه نیست،مثلا Final Fantasy 7 Remake آیا اصلا برای Xbox عرضه می شود؟

img_20230629_101035_mcd.jpg

همین Final Fantasy XVI هم اکثر دوستان طرفدار سونی از انحصاری شدن این بازی خوشحال هستند،دقیقا حرف شما اینجا هم صدق می کند،چطور انحصاری کردن برای سونی عالی است ولی برای مایکروسافت ایراد دارد؟
FF VII R مدرکیم وجود داره که فقط سونی جلوی عرضه ش رو ایکس باکس رو گرفته؟؟؟
من فکر کنم دلیلش عدم تمایل SE باشه
انحصاری زمانی که قطعا بوده ولی شما برو آمار فروش ایکس باکس تو ژاپن رو نگاه کن برای سازنده ژاپنی واقعا جذابیت نداره این پلتفرم، یه پولیم بهش بدن از خداشه انحصاری کنه
به طور کلی فرضا این یه بازیم میومد باز ایکس باکس پلتفرم شرقی نمیشد صدها بازی دیگه هستن سازنده هاشون تو ژاپن نینتندو و سونی رو ترجیح میدن.

• Smile
Reactions: Alien87
اینایی که منتظرن معامله لغو بشه و اون همه بازی نیاد رو گیم پس لیاقتشون همون بازی های ۳ ۴ میلیونیه که فروشنده های ایرانی تا دسته فروکنن بعده باز کردن سلفون هم نصف هم نتونن بفروشن واسه خودشون هم حس لاکچری بودن بکنن
کاری به درست یا غلط بودن معامله ندارم اصلا اما حداقل بزارین زرش رو اون خارجی هایی بزنن که در امدشون هم دلاریه خرجشون هم نه ما که درامدمون به ریاله خرجمون به دلار
والا بخدا رو پلی استیشن میشه بازی ها رو ۲۰۰ تومن هم خرید. نمیدونم چرا فکر مبکنید فقط رو پی سی میشه مفتی و ارزون بازی کرد یا رو فقط گیم پس

• Like
Reactions: SiminSecret
کلا مغلطه و پیچوندن خوب بلدین تو بحث...
من نه گفتم طرفدار ایده ضد انحصارم و نه گفتم بد هست و نه موافق همه ایده های نادلا هستم. فقط خواستم بهت بگم کسی این حرف رو زده که خودش سابقه خوبی برای جلوگیری از انحصارطلبی و گسترش دسترسی‌پذیری توی محصولاتش داشته و در حال گسترش این ایده اش هست. کیه که ندونه مایکروسافت یه زمانی و قبل از ایشون یکی از انحصارطلب ترین کمپانی ها بود.
توی کتابش هم اومده که اصلا ایده Accessibility controller از نادلا اومده بدلیل فرزندش که specially-abled هست (همون معلولیت) که توی ۲۶ سالگی فوت شده.
کسی که این موضوع رو توی زندگی شخصیش با پوست و استخونش حس کرده، قطعا عاشق ایجاد انحصار و محدودیت برای انسان ها نیست...
Satya Nadella, Microsoft CEO: "The moment that forever changed our lives." - Microsoft Accessibility Blog
فقط کوتاه جواب بدم. نیت خوب داشتن تو اقتصاد و صنعت، لزوما رضایت بیشتری رو به همراه نداره برای مشتری. اینکه مسکن مهر بسازیم برای قشر غیر مرفه جامعه و اینکه چقدر ما خوب و دلسوزیم، به نفع اقتصاد و موجودات زیرمجموعه اون سیستم نیست لزوما.
ضمن اینکه خیلی جالبه که طرف تو زمان دقیقا خودش، به عنوان مدیرعامل اجرایی، داره همچین حرکتی میزنه و از الان بازی پرخرج بتزدا رو انحصاری کرده (خواهش میکنم بیا الان بگو رو ویندوز هم عرضه میشه پس انحصاری نیست) نشون میده چقدر نیتش معصومانه ست. احتمالا سونی جهانخوار باعث همچین تصمیمی شده وگرنه خود بزرگوار که خیلی اخلاق مدار هستن

FF VII R مدرکیم وجود داره که فقط سونی جلوی عرضه ش رو ایکس باکس رو گرفته؟؟؟
من فکر کنم دلیلش عدم تمایل SE باشه
انحصاری زمانی که قطعا بوده ولی شما برو آمار فروش ایکس باکس تو ژاپن رو نگاه کن برای سازنده ژاپنی واقعا جذابیت نداره این پلتفرم، یه پولیم بهش بدن از خداشه انحصاری کنه
به طور کلی فرضا این یه بازیم میومد باز ایکس باکس پلتفرم شرقی نمیشد صدها بازی دیگه هستن سازنده هاشون تو ژاپن نینتندو و سونی رو ترجیح میدن.
رفیق فروش این سری توی بازارهای غربی خیلی بیشتر از ژاپن هست.فکر نمی کنم هزینه پورت بازی اصلا مبلغ خاصی باشد که SE از خیر فروش بازی روی Xbox بگذرد.همین ماه قبل Atlus که به ندرت روی پلتفرم Xbox بازی عرضه می کرد تمام معرفی هاش رو در کنفرانس مایکروسافت انجام داد پس مشخص هست این وسط یک معامله ای انجام گرفته که چند بازی بزرگ روی Xbox عرضه نشدند.

والا بخدا رو پلی استیشن میشه بازی ها رو ۲۰۰ تومن هم خرید. نمیدونم چرا فکر مبکنید فقط رو پی سی میشه مفتی و ارزون بازی کرد یا رو فقط گیم پس
داداش من پلی استیشن ۵ دارم ولی با ۲۰۰تومن ظرفیت ۱ هم نمیدن چه برسه بازیه روز اونم ظرفیت ۲یاحتی۳ کانالی که میخرید ازش اگه معتبره پیوی بهم بگید یه صرفه جویی بشه توی هزینه هام چون الان فاینال رو ۱۳۰۰ظرفیت۲ بهم میگن

رفیق فروش این سری توی بازارهای غربی خیلی بیشتر از ژاپن هست.فکر نمی کنم هزینه پورت بازی اصلا مبلغ خاصی باشد که SE از خیر فروش بازی روی Xbox بگذرد.همین ماه قبل Atlus که به ندرت روی پلتفرم Xbox بازی عرضه می کرد تمام معرفی هاش رو در کنفرانس مایکروسافت انجام داد پس مشخص هست این وسط یک معامله ای انجام گرفته که چند بازی بزرگ روی Xbox عرضه نشدند.
البته مساله ساخت ادامه شم بوده پارت2... بعد ساخت پارت 1 و پورت PC فکر کنم وقت آنچنانی نداشتن دیگه برای پورت جدید
سرچ کردم فقط مایکروسافت گفته سونی نمیذاره این بازی روی ایکس باکس بیاد. مدرک دندون گیری گیر نیوردم.
فروشش تو غرب نسبت به بازیهای شرقی دیگه زیاده ولی رو ایکس باکس فکر نکنم خیلی هم چشمگیر بوده باشه. اگه سونی واقعا پورت ایکس باکسشو بلاک کرده باشه باید شیتیل گنده ای به اسکوئر داده باشه که تا الان مدرکی ندیدم.
Atlus که اخیر ریمیک Persona 3 رو آنونس کرد البته انحصاری نیست فقط روی گیم پس قرار بیاد همین، روی PS4 و PS5 هم میاد

البته مساله ساخت ادامه شم بوده پارت2... بعد ساخت پارت 1 و پورت PC فکر کنم وقت آنچنانی نداشتن دیگه برای پورت جدید
سرچ کردم فقط مایکروسافت گفته سونی نمیذاره این بازی روی ایکس باکس بیاد. مدرک دندون گیری گیر نیوردم.
فروشش تو غرب نسبت به بازیهای شرقی دیگه زیاده ولی رو ایکس باکس فکر نکنم خیلی هم چشمگیر بوده باشه. اگه سونی واقعا پورت ایکس باکسشو بلاک کرده باشه باید شیتیل گنده ای به اسکوئر داده باشه که تا الان مدرکی ندیدم.
Atlus که اخیر ریمیک Persona 3 رو آنونس کرد البته انحصاری نیست فقط روی گیم پس قرار بیاد همین، روی PS4 و PS5 هم میاد
رفیق برای خیلی از این قراردادهای انحصاری هیچ مدرکی وجود ندارد،ولی شما خودت شرایط بازی رو نگاه کنی متوجه می شوید اوضاع چطور است.وقتی یک بازی کم فروش تر مثل Crisis Core روی Xbox عرضه می شود،عدم عرضه بازی اصلی سری که بسیار پرفروش تر هست خودش مدرک حساب می شود.

بازی های Atlus هم درسته برای بقیه پلتفرم ها هم میاد و منظورم اون بخشی بود که گفتید Xbox برای سازنده های ژاپنی جذابیت ندارد.همین Atlus به ندرت روی Xbox بازی عرضه می کرد.

فقط کوتاه جواب بدم. نیت خوب داشتن تو اقتصاد و صنعت، لزوما رضایت بیشتری رو به همراه نداره برای مشتری. اینکه مسکن مهر بسازیم برای قشر غیر مرفه جامعه و اینکه چقدر ما خوب و دلسوزیم، به نفع اقتصاد و موجودات زیرمجموعه اون سیستم نیست لزوما.
ضمن اینکه خیلی جالبه که طرف تو زمان دقیقا خودش، به عنوان مدیرعامل اجرایی، داره همچین حرکتی میزنه و از الان بازی پرخرج بتزدا رو انحصاری کرده (خواهش میکنم بیا الان بگو رو ویندوز هم عرضه میشه پس انحصاری نیست) نشون میده چقدر نیتش معصومانه ست. احتمالا سونی جهانخوار باعث همچین تصمیمی شده وگرنه خود بزرگوار که خیلی اخلاق مدار هستن
داداش نمی دونم تاپیک رو از کجا دنبال کردی ولی قبل اینکه مایکروسافت سراغ بتسدا بره، سونی دنبال انحصاری کردن استارفیلد بود که مایکرو با خرید بتسدا جلوشو گرفت
و اینکه شما زمانی می تونی به پیسی بگی پلتفرم مایکروسافت که ناشر برای ریلیز بازیش روی پیسی مجبور باشه از مایکروسافت اجازه بگیره و سود بهش بده
پیسی پلتفرم مایکروسافت نیست

داداش من پلی استیشن ۵ دارم ولی با ۲۰۰تومن ظرفیت ۱ هم نمیدن چه برسه بازیه روز اونم ظرفیت ۲یاحتی۳ کانالی که میخرید ازش اگه معتبره پیوی بهم بگید یه صرفه جویی بشه توی هزینه هام چون الان فاینال رو ۱۳۰۰ظرفیت۲ بهم میگن
الان ظرفیت ۱ همینقدره دیگه ۵۰ تومن اینور اونور. بازی های اکانت هکی هم کلی گیر میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or