خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
یه نمونه ی عینی اینکه مایکرو توی ویندوز و آفیس عملا مونوپولی هست! خب الان تو ویندوز و آفیس آسمون به زمین رسیده که شروع کردید به تصور جهان های موازی؟
وقتی از ویندوز و افیس چیزی تو جیب سونی نمیره مشخصا آسمون به زمین رسیده.

مثل اینکه سونی مدارکی رو نشون داده که مایکرو با سازنده ها قرارداد امضا میکرده بازیشون رو دای وان بیارن رو گیم پس + رو PS نیاد

ماله کشان عزیز ندیدم کسی دستش ماله باشه اینو بماله ، لطفا یکیتون برای اینم اقدام کنه :D

میگن عالم تجارت غیرقابل پیش بینیه .
اگر کسی می‌گفت اون چهره معصوم و قدیسه و منجی صنعت گیمینگ که مایکروسافت و اکسباکس از خودشون در اواخر نسل قبل و اوایل این نسل درست کرده بودند با چندتا ایمیل و چند جلسه دادگاه فرو میریزه قطعا بهش بهتان میزدند که هیتری.
کار بجایی کشیده شده که همون رسانه ها و اینفئولنسرهایی که در مدح اون ماکروسافت سروده ها می‌سراییدند الان در باب توجیه و ماله کشی دروغ ها و کمبودها و شکست ها دارن دست و پا میزنند.
چقدر ماجرا زیبا شده.

دیشب ساتیا نادلا مدیرعامل ابرکمپانی ثروتمند 2.6T دلاری اومد یه کمپانی دیگه با یک دهم ارزش دارایی کمپانیش رو مقصر شکست‌های اکسباکس دونست و نقش قربانی رو بازی کرد.
استاندارد دوگانه و آدمی با چنین نفاق و دو رویی تاحالا دیده بودید؟
نادلا میگه سونی بانی این ماجراست ولی خودم از انحصاری متنفرم ولی در عین حال+90 میلیارد دلار هزینه میکنم برای اینکه این بازیها رو از پلی استیشن حذف کنم و انحصاری ایجاد کنم 😂
در عین حال ایشون نمیگه چرا نینتندو هم انحصاری داره 😄
سگا و نینتندو حتی قبل از اینکه پلی استیشن به وجود بیاد انحصاری داشتند اما آقای نادلا سونی رو مقصر میدونه.
تاحالا آدمی به لوزری این شخص دیده بودید؟
نه آقای نادلا تو از انحصاری متنفر نیستی تو چون نبرد انحصاری رو قبلا باختی این حرف رو میزنی وگرنه اگر اینطور نبود حتی جرات نداشتی این حرف رو بزنی ولی تو قواعد انحصاری کردن را هم بلد نیستی وقتی حتی عرضه انحصاری کردن تردپارتی را هم نداری (یعنی اینجا تو قرارداد تردپارتی پول زیادت هم کارساز نیست) پس میای و ناشر را از پاشنه با جاش میخری تا بگی انحصاری دارم و بعد میای تو دادگاه گردن کج میکنی که من از انحصاری متنفرم. اون یکیشون قسم جون ننه اش رو میده کالاف رو انحصاری نمیکنم..چه خبرتووونه 🤣
این جریانات دادگاه و ایمیل ها و کلا این قضیه ادغام هرچی نداشت حداقل چهره و ذات این کمپانی دروغگو رو خوب برای عموم نشون داد وگرنه ما که از اول هم میدونستیم.

ایمیلی که نشون میده اسپنسر ایده تخته کردن در اکسباکس و فوکوس رو بازار موبایل رو هم داده ولی بازهم یک عده هستند که سر در برف کنان این شخص رو هنوزم حلوا حلوا میکنند و دوباره با عکس جدید رو تیشرت فیل اسپنسر از خود بیخود میشن😂
اگه یه ایمیل شبیه به این از جیم رایان برملا میشد فنها تیکه پارش میکردند 😂

این جریانات نشون داد ماکرو برای زدن سونی به تنها چیزی که برای خریدنش فکر نکرده بوده حوزه علمیه بوده.
دست و پا بزن جناب نادلا بریز و بپاش کن
مطمین باش به هیچ جا نمی‌رسی. خریدن و مالک شدن یک طرف قضیه هست ولی طرف بزرگتر قضیه نگه داری ،مدیریت و گرفتن خروجی باکیفیت از همین چیزایی که خریدی یه بحث دیگس ،چیزی که طول تاریخ نشون دادی هرگز بلد نبودید.
ماکرو ۱۲۰-۱۳۰ م دلار برای نینجا تئوری هزینه کرده خروجی صفر، از اون طرف سونی ۲۲۹ م دلار برای اینسامنیاک (با سه برابر کارمند بیشتر) هزینه کرد با خروجی ۴ تا بازی AAA .
نه اینکاره نیستی جناب نادلا...

جالب اینکه تو جریانات این دادگاه رئیس زنیمکس و رئیس ABK حتی بیشتر از جیم رایان ، دروغگویی ماکروسافت رو به عموم نشون دادند😄
فاجعه ردفال و وضعیت خنده دار پرفکت دارک و سایر پروژه هایی که پنج ساله دارن پروموت میکنن ولی حتی یک گمپیلی ساده هم ندارن ،نشون میده مدیریت ماکروسافت رو ناشرها و استودیو هایی که خریده از فاجعه هم یه چیزی اون طرف تر هست که به مرور خودشو بیشتر نشون خواهد داد.
شما فاتحه کالاف دیوتی که قراره به اجبار رو سوییچ هم اجرا بشه و رو گیمپس بیاد و کسی نخرتش رو از همین الان بخون😂

نکته جالب ماجرا اینه هم خود ABK و هم خود ماکرو میدونند اگر COD رو پلی استیشن نیاد رسما نابوده. اینو دیگه خود کوتیک دیشب رسما اعلام کرد . خدایی باید یه عده حرفای دیشب کوتیک رو قاب کنند بزنند به دیوار اتاقشون تا متوجه بشن الفبای موفقیت تو صنعت گیم فقط پول نیست. چیزی که باعث موفقیت یه فرانچایز هست پلیر بیس بزرگ و وفادار که برای بازی هزینه میکنه نه پلیر بیسی که ماکروسافت به نذری خوری عادتش داده که قطعا تو سیستم گیمپس یک دلار هزینه نخواهد کرد اینطوری هرگز موفقیت بازیت تضمین نمیشه. یک بازی بزرگ تو مدل گیمپس بگید که به موفقیت تجاری رسیده درحالیکه با سیستم غیر اشتراکی به اون موفقیت نمیرسیده .
دوم استعداد ها و دولوپرایی که با این سیستمی که گفتم میذارن و میرن دقیقا چیزی که درینگ تو ایمیلش اشاره کرد که بعد از این ادغام موج خروج استعداد ها از ABK شروع خواهد شد. البته واقعا قابل انتظار هم هست تو سیستم مدیریتی ماورایی ماکروسافت چنین چیزی اتفاق بیفته وقتی خروج نیروها از The Initiative از پلی گراند ، از بتسدا و از Arkane از 343 رو قبلا دیدیم .
شما تاثیر این ادغام رو که خروج استعداد ها از استودیوها و کیفیت داغون بازیها هست رو به مرور خواهید دید. قطعا روزهای سرگرم کننده ای در راهه 😂
سوم بستر پلتفرمی هست که باعث درآمد زایی بازیت میشه که این تو سیستمی که گیمپس ارایه میده رسما قفله .
پول خالی هرگز نمیتونه موفقیت بیاره همونطور که نه نینتندو و نه سونی صرفا با پول زیاد به این موفقیت ها نرسیدند. سونی فقط یک و خورده میلیارد دلار اضافه برای بانجی هزینه کرد تا استعدادها بمونن . بانجی ، ناتی داگ و استودیو های نینتندو و هر اسم بزرگ دیگه بدون بودن تلنت هاشون هیچی نیستن حالا هرچقدر قبلا بازی بزرگ ساخته باشند.

با شما موافقم، و صد البته منم با بازار آزاد موافقم اما توی بازار آزاد دولت نقش نظارت خودش رو داره که نبودش منجر به مواردی مثل دامپینگ و ... میشه. در کل به نظرم با فقط قطعی شدن خرید اکتیویژن اتفاق خاصی نمیوفته بازار با مواردی مثل نزدیک شدن EA و سونی، تلاش سونی برای رشد اورگانیک (یا شایدم خرید استدیو یا حتی تغییر سیاست در مورد نحوه فعالیت بانجی) به تعادل میرسه بیشتر واکنش من به این حرف هست که اگر مایکرو بزنه کل بازار رو درو کنه مشکلی پیش نمیاد، که همونطور که خدتون گفتید حداقل توی کوتاه مدت کیفیت بازیها افت میکنه (منظورم گرافیک و ... نیست بیشتر منظورم نحوه پول درآورن از بازیها هست که مستقیماً تجربه بازیها رو تحت تاثیر میگزاره)
بحث سر این مفصل هست نبود دخالت دولت چقدر میتواند به نفع همه باشه FTC در اینجا صرفا نظارت نمیکند دخالت هم میکند حال از این بگذریم

من خودم رشد ارگانیک طور سونی را بیشتر می پسندم چون به افزایش قدرت برند کمک میکند
رو رواست باشیم چند نفر بازی های که توسط بتسدا ساخته میشود ببه نام مایکروسافت میدادند بسیار کم چون این برند بسیار برزگ هست درسته به رشد گیم پس و ... منجر میشود ولی خود برند را تقویت نمیکند کسی نمیگوید ایکس باکس چه محصولی ساخته میگه بستدا ساخته
بابت همین من خودم مهمترین بازی ایکس باکس را فیبل میدانم نه تنها استارفیلد

در دنیای امروز برند مهمترین عامل برای جذب مخاطب هست کاری که اپل به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام میدهد بقیه حتی کاریکاتوری از ان نیستند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mr-game&watch
اگر کسی می‌گفت اون چهره معصوم و قدیسه و منجی صنعت گیمینگ که مایکروسافت و اکسباکس از خودشون در اواخر نسل قبل و اوایل این نسل درست کرده بودند با چندتا ایمیل و چند جلسه دادگاه فرو میریزه قطعا بهش بهتان میزدند که هیتری.
کار بجایی کشیده شده که همون رسانه ها و اینفئولنسرهایی که در مدح اون ماکروسافت سروده ها می‌سراییدند الان در باب توجیه و ماله کشی دروغ ها و کمبودها و شکست ها دارن دست و پا میزنند.
چقدر ماجرا زیبا شده.

دیشب ساتیا نادلا مدیرعامل ابرکمپانی ثروتمند 2.6T دلاری اومد یه کمپانی دیگه با یک دهم ارزش دارایی کمپانیش رو مقصر شکست‌های اکسباکس دونست و نقش قربانی رو بازی کرد.
نادلا میگه سونی بانی این ماجراست ولی خودم از انحصاری متنفرم ولی در عین حال+90 میلیارد دلار هزینه میکنم برای اینکه این بازیها رو از پلی استیشن حذف کنم و انحصاری ایجاد کنم 😂
سگا و نینتندو حتی قبل از اینکه پلی استیشن به وجود بیاد انحصاری داشتند اما آقای نادلا سونی رو مقصر میدونه.
نه آقای نادلا تو از انحصاری متنفر نیستی تو چون نبرد انحصاری رو قبلا باختی این حرف رو میزنی وگرنه اگر اینطور نبود حتی جرات نداشتی این حرف رو بزنی ولی تو قواعد انحصاری کردن را هم بلد نیستی وقتی حتی عرضه انحصاری کردن تردپارتی را هم نداری (یعنی اینجا تو قرارداد تردپارتی پول زیادت هم کارساز نیست) پس میای و ناشر را از پاشنه با جاش میخری تا بگی انحصاری دارم و بعد میای تو دادگاه گردن کج میکنی که من از انحصاری متنفرم. اون یکیشون قسم جون ننه اش رو میده کالاف رو انحصاری نمیکنم..چه خبرتووونه 🤣
این جریانات دادگاه و ایمیل ها و کلا این قضیه ادغام هرچی نداشت حداقل چهره و ذات این کمپانی دروغگو رو خوب برای عموم نشون داد وگرنه ما که از اول هم میدونستیم.

ایمیلی که نشون میده اسپنسر ایده تخته کردن در اکسباکس و فوکوس رو بازار موبایل رو هم داده ولی بازهم یک عده هستند که سر در برف کنان این شخص رو هنوزم حلوا حلوا میکنند و دوباره با عکس جدید رو تیشرت فیل اسپنسر از خود بیخود میشن😂

این جریانات نشون داد ماکرو برای زدن سونی به تنها چیزی که برای خریدنش فکر نکرده بوده حوزه علمیه بوده.
مطمین باش به هیچ جا نمی‌رسی. خریدن و مالک شدن یک طرف قضیه هست ولی طرف بزرگتر قضیه نگه داری ،مدیریت و گرفتن خروجی باکیفیت از همین چیزایی که خریدی یه بحث دیگس ،چیزی که طول تاریخ نشون دادی هرگز بلد نبودید.
ماکرو ۱۲۰-۱۳۰ م دلار برای نینجا تئوری هزینه کرده خروجی صفر، از اون طرف سونی ۲۲۹ م دلار برای اینسامنیاک (با سه برابر کارمند بیشتر) هزینه کرد با خروجی ۴ تا بازی AAA .

جالب اینکه تو جریانات این دادگاه رئیس زنیمکس و رئیس ABK حتی بیشتر از جیم رایان ، دروغگویی ماکروسافت رو به عموم نشون دادند😄
فاجعه ردفال و وضعیت خنده دار پرفکت دارک و سایر پروژه هایی که پنج ساله دارن پروموت میکنن ولی حتی یک گمپیلی ساده هم ندارن ،نشون میده مدیریت ماکروسافت رو ناشرها و استودیو هایی که خریده از فاجعه هم یه چیزی اون طرف تر هست که به مرور خودشو بیشتر نشون خواهد داد.
شما فاتحه کالاف دیوتی که قراره به اجبار رو سوییچ هم اجرا بشه و رو گیمپس بیاد و کسی نخرتش رو از همین الان بخون😂

نکته جالب ماجرا اینه هم خود ABK و هم خود ماکرو میدونند اگر COD رو پلی استیشن نیاد رسما نابوده. اینو دیگه خود کوتیک دیشب رسما اعلام کرد . خدایی باید یه عده حرفای دیشب کوتیک رو قاب کنند بزنند به دیوار اتاقشون تا متوجه بشن الفبای موفقیت تو صنعت گیم فقط پول نیست. چیزی که باعث موفقیت یه فرانچایز هست پلیر بیس بزرگ و وفادار که برای بازی هزینه میکنه نه پلیر بیسی که ماکروسافت به نذری خوری عادتش داده که قطعا تو سیستم گیمپس یک دلار هزینه نخواهد کرد اینطوری هرگز موفقیت بازیت تضمین نمیشه. یک بازی بزرگ تو مدل گیمپس بگید که به موفقیت تجاری رسیده درحالیکه با سیستم غیر اشتراکی به اون موفقیت نمیرسیده .
دوم استعداد ها و دولوپرایی که با این سیستمی که گفتم میذارن و میرن دقیقا چیزی که درینگ تو ایمیلش اشاره کرد که بعد از این ادغام موج خروج استعداد ها از ABK شروع خواهد شد. البته واقعا قابل انتظار هم هست تو سیستم مدیریتی ماورایی ماکروسافت چنین چیزی اتفاق بیفته وقتی خروج نیروها از The Initiative از پلی گراند ، از بتسدا و از Arkane از 343 رو قبلا دیدیم .
شما تاثیر این ادغام رو که خروج استعداد ها از استودیوها و کیفیت داغون بازیها هست رو به مرور خواهید دید. قطعا روزهای سرگرم کننده ای در راهه 😂
سوم بستر پلتفرمی هست که باعث درآمد زایی بازیت میشه که این تو سیستمی که گیمپس ارایه میده رسما قفله .
پول خالی هرگز نمیتونه موفقیت بیاره همونطور که نه نینتندو و نه سونی صرفا با پول زیاد به این موفقیت ها نرسیدند. سونی فقط یک و خورده میلیارد دلار اضافه برای بانجی هزینه کرد تا استعدادها بمونن . بانجی ، ناتی داگ و استودیو های نینتندو و هر اسم بزرگ دیگه بدون بودن تلنت هاشون هیچی نیستن حالا هرچقدر قبلا بازی بزرگ ساخته باشند.
متن رو نخوندم اما با توجه به تعداد شکلک های خنده معلومه متن فاخر ایه.

چقدر ماجرا زیبا شده.

همش رو نخوندم چی گفتی ولی نوشته ای به این درازی شایسته ی لایکه 😁
در مورد گیم پس و دی وان یه تئوری دارم که همه این ولخرجیهای ماکرو رو توجیح میکنه.الان ماکرو بیاد بدون خرید شرکتهای بازیسازی،بازیهاشون رو بخره و بزاره گیم پس و دی وان و اینجوری هم هزینه اولیه کمتری براش خواهد داشت و هم ریسک پذیریش کمتره.چرا این کار رو نمیکنه؟!یه دلیل بیشتر نداره و اونم اینکه تو این ۲-۳ ساله متوجه شده ابر کنسول ۱۲ ترافلاپسیش اندازه کنسول حریف راندمان نداره و بازیهای مولتی رو ضعیفتر اجرا میکنه برعکس ادعای اولیش.این بزرگترین ضد تبلیغه براش.برا همین اومده کمپانی رو از ریشه میخره تا این کمبود با انحصاری کردن بازی دیده نشه.تموم شد و رفت،امیدوارم بعد این کامنت همتون توجیح شده باشید و به راه راست هدایت بشید :)

• Like
Reactions: SiminSecret
کالاف میاد روی گیم پس و میلیون ها پلیره اکس باکس فقط باید دانلودش کنن بدون ریالی خرج اضافه
درعوض شما و چندین میلیون پلیر PS بی زحمت نفری ۷۰ دلار بذارید کنار
از درآمدی که از شما به مایکرو میرسه هم قرارداد های گیم پس بیشتر میشه و هم سال بعد ناشر بعدی رو میخره و دوباره بی زحمت ۷۰ دلار رو برای بازی های ناشر بعدی بذارید کنار
پیشاپیش ممنونیم از شما پلیر های PS که دلار هاتون به پیشرفت XBOX و مجانی بازی کردن XBOX فن ها کمک خواهد کرد
وسط این دانلود کردنای بدون پرداخت ریالت، همونطور که من و شما و بقیه اکانت گیم پس ظرفیتی میگیریم، اکانت بازیای PS5 هم میشه با قیمت خیلی کمتر از اون 70 دلاری که گرفتی دستت و با اکانت جدیدت وسط فروم نشون میدی میشه تهیه کرد. پس نه قرار نیست کسی اینجا 70 دلار بده پای بازیای کال اف نگران جیب بقیه نباش.
ما هم از شما ممنونیم که رئیس بخش Xboxتون با دستینی بازی کردنش داره جیب سونی رو پر میکنه. مخصوصا که بازی مورد علاقشم هست و زیاد براش خرج میکنه.

کالاف میاد روی گیم پس و میلیون ها پلیره اکس باکس فقط باید دانلودش کنن بدون ریالی خرج اضافه
درعوض شما و چندین میلیون پلیر PS بی زحمت نفری ۷۰ دلار بذارید کنار
از درآمدی که از شما به مایکرو میرسه هم قرارداد های گیم پس بیشتر میشه و هم سال بعد ناشر بعدی رو میخره و دوباره بی زحمت ۷۰ دلار رو برای بازی های ناشر بعدی بذارید کنار
پیشاپیش ممنونیم از شما پلیر های PS که دلار هاتون به پیشرفت XBOX و مجانی بازی کردن XBOX فن ها کمک خواهد کرد
رویای شیرینی داری
بشین تا مایکرو بتونه همینجوری ناشر بخره ...

• Like
Reactions: SiminSecret
چقدر ماجرا زیبا شده.

رولی جان سخت نگیر ! :D میدونم لحظات سختی رو دارین سپری میکنین! :D کلا بعد از شروع روند دادگاه هر روز پر فشار تر از روز قبل بوده! :D دیشب هم که نادلا قلاده پاره کرد!!!!! احتمالا فشار بیشتر هم شده! :D ولی اشکالی نداره! تو و کبیر تا لحظه آخر برای رایان (ع) جنگیدین! :D البته می دونیم که رایان (ع) احتمالا تا آخر عمر اسم شما رو هم نمیشنوه ولی شما خودتون رو بهش ثابت کردین ومن بهتون افتخار میکنم! :D حتی یه نفر با وضعیت مغزی رایان هم بهتون افتخار میکنه! :D این قرارداد هم که احتمال بالای 90 درصد بسته میشه و فصل جدیدی برای گیم پس شروع میشه! که همگی به او دوران دعوتید! :D:))

بنظر میرسه نظرات نه چندان هوشمندانه شما ادم رو یاد اون عزیزان ارزشمدار میندازه...
شما اگه یکم کمتر درگیر کنسول وار باشی و یکم در مورد ساتیا نادلا و کارهایی که برای تغییر کالچر مایکروسافت داشته تحقیق کنی میبینی پلتفرم ویندوز از زمان ایشون تبدیل به بازترین و در دسترس‌ترین سیستم عامل شده. استور ویندوز رو هم کاملا open کرد و همچنین همکاری هرچه بیشتر با کامیونیتی open source که همیشه دشمن شماره یک مایکروسافت بوده ولی با وجود ایشون دیگه اون دشمنی وجود نداره.
در مورد انحصاری هم اومدن بازیای xbox روی pc هم نتیجه فرهنگسازی ایشون بوده و اینجا هم نگفته انحصاری بد و اَخ هست فقط گفته عاشق انحصاری کردن نیست و هرکسی که شناخت داره از ایشون میدونه شرایطش بوجود بیاد از انحصاری کنسولی هم میکشه بیرون.
به نظر میاد حس کردی من میگم که اگر انحصاری بده چرا خود مایکروسافت انحصاری داره. و جواب برداشت اشتباه خودت رو دادی به من (هرچند خود مایکروسافت هم همین فرمون رو گرفته و به نظر میاد در ادامه هم میخواد همین استراتژی رو پیاده کنه)
نوشتم چرا کلا فکر میکنه بازی انحصاری چیز غیر اخلاقی ایه. شما تصور میکنی اینکه مثلا چند تا شرکت صنعتی بیان خیلی مرام بذارن واسه همدیگه و علم و تکنولوژی شون رو دقیقا برای همدیگه تعریف کنن در نهایت به نفع مشتری هست! یا اینکه میگی همکاری هرچه بیشتر با کامیونیتی open source داشته،در مدح آقای ساتیا نادلا. و احتمالا بازم فکر میکنی این حرکت خیلی خوبه و از اون طرف مثلا اپل خیلی بده و کاراش به ضرر مشتریه.
در مورد اون قسمت که میگی ایشون «نگفته انحصاری بد و اخ هست»، ایشون دقیقا همچین چیزی گفته. و از طرف دیگه میگه «ما مقصر نیستیم همش تقصیر این سونی عه»
بازی انحصاری قبل از کلا ورود سونی به بازار گیمینگ بوده. نینتندو هم همین استراتژی رو پیاده میکنه! ولی بیایم انگشت بذاریم روی اصلی ترین رقیبمون سونی، چون اخلاقی تر جلوه میکنه!
اینم جالب بود یکی نوشته بود:
This man just pulled off the greatest exclusivity heist in video game console history, then says this!

Gotta respect that Xbox hustle! 😂

در مورد روند دادگاه تا این لحظه اونچکه ما دیدیم ظاهرا به نفع ماکرو بوده،
می مونه بخش هایی که محرمانه بوده مثل آمار و ارقام مالی اونم قطعا به نفع ماکرو بوده چون فاصله ی درامدی بخش گیمینگ دو کمپانی اختلاف ۱۱ بیلیون دلاری داره که این اصلا کم نیست،
کالافم که قرار نیست انحصاری بشه،
Ftcم که زده جاده خاکی به جای نشون دادن شواهد و مدارک داره به شاهدین حمله می کنه،همین دیشب به بابی گفتن قراره ۴۰۰ میلیون گیرت بیاد،یا به اقتصاددان طرف ماکرو گفتن که در یک دادگاه دیگه نظرت رو قبول نکردن،
خلاصه شخصا امید دارم رای به نفع ما:Dباشه ولی هرچیزی محتمله و هیچ قطعیتی وجود نداره،
اما اماااا این اما خیلی مهمه،
تو اسناد مالی که افشا شد امی هود گفته ماکرو می خواد درامد بخش گیمینگش دو برابر بشه تا به سطح دیگر قسمت های کمپانی برسه،
الان درامد xbox نزدیکه ۱۶ بیلیون هست اگه اگه اکتی اضافه بشه میشه ۲۵ بیلیون یعنی ۵ تا ۶ بیلیون دیگه تا دو برابر شدن می میونه،
سلام بر خرید های دیگر

به نظر میاد حس کردی من میگم که اگر انحصاری بده چرا خود مایکروسافت انحصاری داره. و جواب برداشت اشتباه خودت رو دادی به من (هرچند خود مایکروسافت هم همین فرمون رو گرفته و به نظر میاد در ادامه هم میخواد همین استراتژی رو پیاده کنه)
نوشتم چرا کلا فکر میکنه بازی انحصاری چیز غیر اخلاقی ایه. شما تصور میکنی اینکه مثلا چند تا شرکت صنعتی بیان خیلی مرام بذارن واسه همدیگه و علم و تکنولوژی شون رو دقیقا برای همدیگه تعریف کنن در نهایت به نفع مشتری هست! یا اینکه میگی همکاری هرچه بیشتر با کامیونیتی open source داشته،در مدح آقای ساتیا نادلا. و احتمالا بازم فکر میکنی این حرکت خیلی خوبه و از اون طرف مثلا اپل خیلی بده و کاراش به ضرر مشتریه.
در مورد اون قسمت که میگی ایشون «نگفته انحصاری بد و اخ هست»، ایشون دقیقا همچین چیزی گفته. و از طرف دیگه میگه «ما مقصر نیستیم همش تقصیر این سونی عه»
بازی انحصاری قبل از کلا ورود سونی به بازار گیمینگ بوده. نینتندو هم همین استراتژی رو پیاده میکنه! ولی بیایم انگشت بذاریم روی اصلی ترین رقیبمون سونی، چون اخلاقی تر جلوه میکنه!
اینم جالب بود یکی نوشته بود:
کلا مغلطه و پیچوندن خوب بلدین تو بحث...
من نه گفتم طرفدار ایده ضد انحصارم و نه گفتم بد هست و نه موافق همه ایده های نادلا هستم. فقط خواستم بهت بگم کسی این حرف رو زده که خودش سابقه خوبی برای جلوگیری از انحصارطلبی و گسترش دسترسی‌پذیری توی محصولاتش داشته و در حال گسترش این ایده اش هست. کیه که ندونه مایکروسافت یه زمانی و قبل از ایشون یکی از انحصارطلب ترین کمپانی ها بود.
توی کتابش هم اومده که اصلا ایده Accessibility controller از نادلا اومده بدلیل فرزندش که specially-abled هست (همون معلولیت) که توی ۲۶ سالگی فوت شده.
کسی که این موضوع رو توی زندگی شخصیش با پوست و استخونش حس کرده، قطعا عاشق ایجاد انحصار و محدودیت برای انسان ها نیست...
Satya Nadella, Microsoft CEO: "The moment that forever changed our lives." - Microsoft Accessibility Blog

اینایی که منتظرن معامله لغو بشه و اون همه بازی نیاد رو گیم پس لیاقتشون همون بازی های ۳ ۴ میلیونیه که فروشنده های ایرانی تا دسته فروکنن بعده باز کردن سلفون هم نصف هم نتونن بفروشن واسه خودشون هم حس لاکچری بودن بکنن
کاری به درست یا غلط بودن معامله ندارم اصلا اما حداقل بزارین زرش رو اون خارجی هایی بزنن که در امدشون هم دلاریه خرجشون هم نه ما که درامدمون به ریاله خرجمون به دلار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or