خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
طرفدارای XBOX یکم از رویای بازی مفتی و گیم پس و دی وان اینا بیاید بیرون یه دو دوتا چهارتا کنید ببینید آینده صنعت گیم تو این وضعیت چی میخواد بشه.فرض کنید تو یه دنیای موازی هستیم که مایکروسافت با قدرت رفته جلو چنتا پابلیشر گردن کلفت خریده و سونی رو به خاک سیاه نشونده و لیدر بی چون چرای بازاره .حالا چی میشه فکر کردید با همین قیمت میاد بهتون گیم پس میده و یا راههای تمدید با ۱ دلار و نمیدونم اکانت ظرفیتی و ترکیه و ارژانتین را باز میزاره .این از سمت مصرف کننده حالا از سمت بازی ساز چه اتفاقی میوفته ‌؟
یکی از بچه ها تو صفحات قبل به درستی توضیح داد.رسما ایندی سازها به چوخ میرن یا باید بازیشون بیارن روی گیم پس چون کسی دیگه برای بازی پول نمیده و نکته دوم چون تو اون دنیای موازی عملا مایکرو همه کاره هست میگه با این قیمتی که من به ناچیز ازت میخرم باید بیای رو گیم پس.
به نظرم با این رویه که مایکروسافت در پیش گرفته با خرید وقت و بی وقت پابلیشر در راستای گسترش گیم پس آینده روشنی برای ویدئو گیم نمیشه تصور کرد .جدا امیدوارم جلوش یا جا گرفته بشه

طرفدارای XBOX یکم از رویای بازی مفتی و گیم پس و دی وان اینا بیاید بیرون یه دو دوتا چهارتا کنید ببینید آینده صنعت گیم تو این وضعیت چی میخواد بشه.فرض کنید تو یه دنیای موازی هستیم که مایکروسافت با قدرت رفته جلو چنتا پابلیشر گردن کلفت خریده و سونی رو به خاک سیاه نشونده و لیدر بی چون چرای بازاره .حالا چی میشه فکر کردید با همین قیمت میاد بهتون گیم پس میده و یا راههای تمدید با ۱ دلار و نمیدونم اکانت ظرفیتی و ترکیه و ارژانتین را باز میزاره .این از سمت مصرف کننده حالا از سمت بازی ساز چه اتفاقی میوفته ‌؟
یکی از بچه ها تو صفحات قبل به درستی توضیح داد.رسما ایندی سازها به چوخ میرن یا باید بازیشون بیارن روی گیم پس چون کسی دیگه برای بازی پول نمیده و نکته دوم چون تو اون دنیای موازی عملا مایکرو همه کاره هست میگه با این قیمتی که من به ناچیز ازت میخرم باید بیای رو گیم پس.
به نظرم با این رویه که مایکروسافت در پیش گرفته با خرید وقت و بی وقت پابلیشر در راستای گسترش گیم پس آینده روشنی برای ویدئو گیم نمیشه تصور کرد .جدا امیدوارم جلوش یا جا گرفته بشه
خب این شد یک نکته ی حسابی
چند تا مسئله
1. این جور خرید ها بازگشت سرمایه اش بسیار طول خواهد کشید مگر اکتی چقدر ردامد داره که بخواهد این 70 میلیارد دلار را بگرداند چند تا بازی بستدا باید منتشر کند که هزینه 7 میلیارد دلاری برگردد؟ابدا هیچ شرکتی نمیتواند طبق نگرانی شما اینقدر خرید کند
2. خواهش میکنم بروید و ببیند Hunter Strategy چطوری Swissair را ورشکسته کرد پس این خرید ها عواقبی هم دارد نمودش هم ریسک بالای این شرکت ها در بحران های اقتصادی هست
3. با نهایی شدن این خرید، انیگزه ی دیگر big tech برای سرمایه گذاری در این صنعت افزایش می یابد پس این صنعت رشد خواهد کرد
4. کسانی که از کنسول ایکس باکس استفاده میکنند احمق نادان نیستند که اگر بازی ای خب نبود ان را بپذیرند مگر ندیدیم چطور سهام نت فلیکس ریخت این سرویس هم بازی خوب نداشته باشد فرو می پاشد
5. فیل اسپنسر به درستی گفت کنسول گیمیگ ثابت است این موبایل گیمنگ هست که رشد میکند
هدف اصلی مایکروسافت به چنگ اوردن بازار موبایل هست سودی که گوگل و اپل از این استورشون می برن سونی و مایکروسافت از کنسول نمیکنند
6. خرید برزگ بعدی مایکروسافت در صنعت گیم نخواهد بود یا سخت افزار(احتمالش موبایل) خواهد بود یا سینما این نظر من هست

حالا میتوانیم سر اینا بحث کنیم

مشکل اینه شما فکر می کنی ایکس باکس فن ها کلا بازی نمی خرن! من الان 3 تا بازی که دی وان روی گیم پس هست روی استیم خریدم (گیم پس التمیت 3 ساله هم دارم) بعد کی گفته گیمپس مجانیه؟ :D که میگی می خوان مفت بازی کنن
افزایش قیمت قطعا توی هر سرویس وجود داره سونی مگه قیمت های پلاس رو تغییر نداد؟ الان باید بشینم برای آینده گیم سوگواری کنم؟

شما خودت به عنوان یک سونی فن سالی چند تا بازی AAA میخری؟ 2 تا؟ 3 تا؟ شما یکجا پولشو میدی گیمپس ماهانه میدن، در نهایت فرقش چیه؟ واقعا چرا فکر می کنید گیمپس یعنی مجانی؟
بازی خوب همچنان فروش میره همینطور که تا الان رفته خیلی ها می خوان گیم رو همیشه داشته باشن مثل خودم حالا تازه با وضعیت اقتصادی ما! کشورای پیشرفته که دیگه هیچی

به من بگو چطوری مایکروسافت با اکتی می تونه سونی رو نابود کنه؟ سهم اینا روی هم چقدره اصلا بگو کل بازیاشون هم انحصاری و دی وان روی گیمپس
الان هم اگر اجازه میدن که مایکرو اکتی به این بزرگی رو بخره بخاطر اینه که سهمش از بازار خیلی کمتر از باقیه
قرار نیست چون این خرید انجام بشه مجوزی باشه برای اینکه کل دنیارو بخره، این خرید انجام میشه چون مونوپولی نمی تونه ایجاد کنه مونوپولی وقتیه که شما اکثریت سهم بازار رو بگیری
الان مایکرو با خرید اکتی اکثریت بازار رو میگیره دستش؟

ببین فن سونی هستید اصلا بحثی نیست دوست دارید از برند محبوبتون حمایت کنید ولی واقع بینی هم لازمه.

آخرین ویرایش:
مشکل اینه شما فکر می کنی ایکس باکس فن ها کلا بازی نمی خرن! من الان 3 تا بازی که دی وان روی گیم پس هست روی استیم خریدم (گیم پس التمیت 3 ساله هم دارم) بعد کی گفته گیمپس مجانیه؟ :D که میگی می خوان مفت بازی کنن
افزایش قیمت قطعا توی هر سرویس وجود داره سونی مگه قیمت های پلاس رو تغییر نداد؟ الان باید بشینم برای آینده گیم سوگواری کنم؟

شما خودت به عنوان یک سونی فن سالی چند تا بازی AAA میخری؟ 2 تا؟ 3 تا؟ شما یکجا پولشو میدی گیمپس ماهانه میدن، در نهایت فرقش چیه؟ واقعا چرا فکر می کنید گیمپس یعنی مجانی؟
بازی خوب همچنان فروش میره همینطور که تا الان رفته خیلی ها می خوان گیم رو همیشه داشته باشن مثل خودم حالا تازه با وضعیت اقتصادی ما! کشورای پیشرفته که دیگه هیچی

به من بگو چطوری مایکروسافت با اکتی می تونه سونی رو نابود کنه؟ سهم ایناروی هم چقدره اصلا بگو کل بازیاشون هم انحصاری و دی وان روی گیمپس
الان هم اگر اجازه میدن که اکتی به این بزرگی رو بخره بخاطر اینکه که سهمش از بازار خیلی کمتر از باقیه
قرار نیست چون این خرید انجام بشه مجوزی باشه برای اینکه کل دنیارو بخره، این خرید انجام میشه چون مونوپولی نمی تونه ایجاد کنه مونوپولی وقتیه که شما اکثریت سهم بازار رو بگیری
الان مایکرو با خرید اکتی اکثریت بازار رو میگیره دستش؟

ببین فن سونی هستید اصلا بحثی نیست دوست دارید از برند محبوبتون حمایت کنید ولی واقع بینی هم لازمه.
این بحث هم کاملا درسته هیچ حرف هم نیست
من خودم هیچگاه با مونولوپی غیر دولتی مشکلی ندارم و نخواهم داشت دایناسورها منقرص شدند حالا بعضیا فکر میکنند هر غلطی مایکروسافت بکند ارزشش تغییر نمیکند فقط به به یاد داشته باشید این ارزش این شرکت در سال 2012 چقدر بود؟ پس از ویندوز xp چه اتفاقی افتاد پس از xbox 360 چه اتفاقی
در بدترین سناریو ممکنه که ماکروسافت همه را با هم بخرد
بازهم هیچ دلیلی وجود ندارد این سلطه دائمی باشد
چون این نیاز مشتری هست که جهت بازار را تعیین میکند اگر مشتری ناراضی باشد حتی اگر مایکروسافت 100 درصد وضع موجود را داشته باشد کسانی خواهد امد که این نیاز ارضا کنند و سهمی بگیرند همیشه همین طور بوده
مگر اپل نیامد از صفر مطلق کل بازار گوشی موبایل را تغییر داد؟

• Like
Reactions: Need-More-Speed

راستش من زیاد در خصوص سیستم قضایی امریکا چیری نمی دونم اما اگر موفقیت تو این کیس بتونه جلوی اقدام رگلاتوری برای خریدهای بعدی مایکروسافت رو بگیره (در صورتی که مایکروسافت توان خرید رو داشته باشه) صنعت بازی تک قطبی درست میشه که نتیجش همینی میشه که گفتید. اما اگر برعکس اجرایی شدن این خرید خریدهای بعدی رو سخت تر (بهتره بگیم غیر ممکن) کنه میتونه تحت شرایطی (اینکه جنگ خرید راه نیفته و ...) خوب هم باشه.

پ.ن: در خصوص کلاود اگر داخل رای مایکروسافت متعهد به عرضه بازیها روی سرویس های دیگه مثل سرویس انویدیا بشه هم تا حد زیادی جلوی ایجاد منوپولی رو میگیره

• Like
Reactions: Cait Sith and ashe
چه توییت پوپولیستی نه چندان هوشمندانه ای. یاد این عزیزان ارزشمدار داخلی افتادم زمان شروع کرونا میگفتن چرا فلان شرکت که واکسن میسازه دستور ساخت و علمش رو دقیقا برای ما قرار نمیده که ما هم استفاده کنیم! اگر ادعای انسان دوستیشون میشه! حالا این جماعت داخلی طبیعی بود سیستم چگونگی به وجود اومدن این علم و تکنولوژی رو متوجه نشن در اقتصاد. ولی این توییت واقعا عجیبه برام!
مقاله و نظرات زیاد هست در مورد علت بازی های انحصاری و اینکه چرا کمک میکنه به رشد صنعت گیم (مضراتش هم هست). ولی اینکه طرف همچین توییتی بزنه که "این جماعت سونی خیلی بدن همش انحصاری میسازن نمیذارن همه پلیر ها اون بازی رو تجربه کنن" خیلی مسخره ست!
بنظر میرسه نظرات نه چندان هوشمندانه شما ادم رو یاد اون عزیزان ارزشمدار میندازه...
شما اگه یکم کمتر درگیر کنسول وار باشی و یکم در مورد ساتیا نادلا و کارهایی که برای تغییر کالچر مایکروسافت داشته تحقیق کنی میبینی پلتفرم ویندوز از زمان ایشون تبدیل به بازترین و در دسترس‌ترین سیستم عامل شده. استور ویندوز رو هم کاملا open کرد و همچنین همکاری هرچه بیشتر با کامیونیتی open source که همیشه دشمن شماره یک مایکروسافت بوده ولی با وجود ایشون دیگه اون دشمنی وجود نداره.
در مورد انحصاری هم اومدن بازیای xbox روی pc هم نتیجه فرهنگسازی ایشون بوده و اینجا هم نگفته انحصاری بد و اَخ هست فقط گفته عاشق انحصاری کردن نیست و هرکسی که شناخت داره از ایشون میدونه شرایطش بوجود بیاد از انحصاری کنسولی هم میکشه بیرون.

آخرین ویرایش:
این بحث هم کاملا درسته هیچ حرف هم نیست
من خودم هیچگاه با مونولوپی غیر دولتی مشکلی ندارم و نخواهم داشت دایناسورها منقرص شدند حالا بعضیا فکر میکنند هر غلطی مایکروسافت بکند ارزشش تغییر نمیکند فقط به به یاد داشته باشید این ارزش این شرکت در سال 2012 چقدر بود؟ پس از ویندوز xp چه اتفاقی افتاد پس از xbox 360 چه اتفاقی
در بدترین سناریو ممکنه که ماکروسافت همه را با هم بخرد
بازهم هیچ دلیلی وجود ندارد این سلطه دائمی باشد
چون این نیاز مشتری هست که جهت بازار را تعیین میکند اگر مشتری ناراضی باشد حتی اگر مایکروسافت 100 درصد وضع موجود را داشته باشد کسانی خواهد امد که این نیاز ارضا کنند و سهمی بگیرند همیشه همین طور بوده
مگر اپل نیامد از صفر مطلق کل بازار گوشی موبایل را تغییر داد؟

اگر اون حالت بد رو در نظر بگیریم که اتفاقاً شدیداً اوضاع بهم میریزه. تو این حالت (قبلش یادمون باشه که رسیدن به این حالت در عمل رگلاتوری رو گوشه رینگ که چه عرض کنم انداخته بیرون از رینگ) مایکروسافت میتونه راحت رقباش رو زمین گیر کنه بازار تک قطبی هم نتیجش میشه افتادن صد درصد قدرت دست مایکرو ، تو این حالت هم که ... (در کل فکر نکنم هیچکی دوست داشته باشه بازار تک قطبی رو ببینه حالا چه دست سونی باشه چه دست مایکرو چه نینتندو چه هر شرکت دیگه ای)

پ.ن: در کل رای به تایید یا عدم تایید خرید به نظرم اونقدر مهم نیست که جزئیات رای یا قوانین دیگه ای که در واکنش به اون ایجاد میشن اهمیت دارن.
پ.ن2: فکر نکنم بعد تایید این خرید مایکرو بتونه خرید دیگه ای داشته باشه حالا هم از لحاظ بحث مالی (شایدم اشتباه میکنم) و چه از نظر اینکه رگلاتوری ها دیگه نخواهند گذاشت.

-------------------------
اف تاپیک: نت من فقط داغونه امروز یا باز کوسه کابل رو گاز زده :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: omid0
اگر اون حالت بد رو در نظر بگیریم که اتفاقاً شدیداً اوضاع بهم میریزه. تو این حالت (قبلش یادمون باشه که رسیدن به این حالت در عمل رگلاتوری رو گوشه رینگ که چه عرض کنم انداخته بیرون از رینگ) مایکروسافت میتونه راحت رقباش رو زمین گیر کنه بازار تک قطبی هم نتیجش میشه افتادن صد درصد قدرت دست مایکرو ، تو این حالت هم که ... (در کل فکر نکنم هیچکی دوست داشته باشه بازار تک قطبی رو ببینه حالا چه دست سونی باشه چه دست مایکرو چه نینتندو چه هر شرکت دیگه ای)
این که بدیهی است که کسی دوست نداره که انتخاب ش محدود شود سر این بحث نیست
بحث سر این هست اگر حتی در بدترین سناریو هم گیمر زیانی نمیکند
چرا که اگر بگوییم بازار تک قطبی شد یا از محصولات راضی هستند یا خیر
اگر راضی باشند که مشکللی نیست
اگر ناراضی باشند افراد ، شرکت هایی خواهند بود که از این ناراضایتی استفاده کنند و سهم مایکروسافت را کاهش دهند
و این چرخه تا ابد تکرار میشود چه با مایکروسافت چی بی مایکروسافت
ولی صنعت گیم پا برجا خواهد ماند
همانطور که زمانی سونی در بازار بی رقیب بود مایکروسافت وارد شد
من نمیدانم در اینده کدام یک از یک صنعت کنار خواهند کشید ولی این را مطمئن هستم این بازی منحصر به این دو شرکت نخواهد بود

خب این شد یک نکته ی حسابی
چند تا مسئله
1. این جور خرید ها بازگشت سرمایه اش بسیار طول خواهد کشید مگر اکتی چقدر ردامد داره که بخواهد این 70 میلیارد دلار را بگرداند چند تا بازی بستدا باید منتشر کند که هزینه 7 میلیارد دلاری برگردد؟ابدا هیچ شرکتی نمیتواند طبق نگرانی شما اینقدر خرید کند
2. خواهش میکنم بروید و ببیند Hunter Strategy چطوری Swissair را ورشکسته کرد پس این خرید ها عواقبی هم دارد نمودش هم ریسک بالای این شرکت ها در بحران های اقتصادی هست
3. با نهایی شدن این خرید، انیگزه ی دیگر big tech برای سرمایه گذاری در این صنعت افزایش می یابد پس این صنعت رشد خواهد کرد
4. کسانی که از کنسول ایکس باکس استفاده میکنند احمق نادان نیستند که اگر بازی ای خب نبود ان را بپذیرند مگر ندیدیم چطور سهام نت فلیکس ریخت این سرویس هم بازی خوب نداشته باشد فرو می پاشد
5. فیل اسپنسر به درستی گفت کنسول گیمیگ ثابت است این موبایل گیمنگ هست که رشد میکند
هدف اصلی مایکروسافت به چنگ اوردن بازار موبایل هست سودی که گوگل و اپل از این استورشون می برن سونی و مایکروسافت از کنسول نمیکنند
6. خرید برزگ بعدی مایکروسافت در صنعت گیم نخواهد بود یا سخت افزار(احتمالش موبایل) خواهد بود یا سینما این نظر من هست

حالا میتوانیم سر اینا بحث کنیم
بازگشت سرمایه؟ مگه برنج خریده که همشو بفروشه سرمایش با سود برگرده؟ اکتیویژن یه دارایی محسوب میشه و هیچ نیازی نیست که بخواد سرمایش برگرده...

مثال ساده برات بزنم، شما 3 تا خونه خریدید و اونارو اجاره میدید. آیا قراره با گرفتن اجاره بازگشت سرمایه کنید؟ نه چون اون ملک ارزش خودشو داره و دارایی محسوب میشه!

من بارها این جمله رو تکرار کردم، بعضا میبینیم که حتی نمیدونید در مورد چی دارید بحث میکنید، اما پافشاری هم دارید که هیچکی نمیفهمه : ))

صرفا افرادی هم دیدیم که بازی بد رو هم بپذیرند و تلاش کنند که از موفق ترین بازی های هم سبک و هم نسل خودشون بالاتر ببرنشون. ( دقیقا منظورم هیلو هستش )

فیل اسپنسر گفته بازار کنسول ثابت است؟ حرف ایشون برای شما وحی منزله؟ رو چه حساب این حرف رو میپذیرین شما که همه چیزو بررسی میکنید؟

• Like
Reactions: Sepi_60
موضوعی که دوستان توجه نمیکنن اینه که پولی که سونی بابت انحصاری کردن و خرید استدیو(نه ناشر) صرف میکنه تماما از بخش گیمینگ اومده و مثل ماکروسافت از جای دیگه پول نیاورده بریزه تو بخش گیم
این قضیه تو فوتبال هم هست بهش میگن تیمای نفتی
این راهی که ماکروسافت داره میره به شدت به صنعت گیم در درازمدت ضربه میزنه و جلوی نوآوری رو میگیره
ایکس باکس مثل یه بچه پواداریه که رانندگی بلد نیست ولی میره گرونترین ماشین بازار رو میخره کلی هم روش خرج میکنه اخرشم اگر تو مسابقه برنده نشد میره به باباش(ماکروسافت) میگه بابایی من ازین رشته خوشم نیومد بیا برام هواپیما بخر برم خلبانی

• Like
Reactions: ashe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or