خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
این که بدیهی است که کسی دوست نداره که انتخاب ش محدود شود سر این بحث نیست
بحث سر این هست اگر حتی در بدترین سناریو هم گیمر زیانی نمیکند
چرا که اگر بگوییم بازار تک قطبی شد یا از محصولات راضی هستند یا خیر
اگر راضی باشند که مشکللی نیست
اگر ناراضی باشند افراد ، شرکت هایی خواهند بود که از این ناراضایتی استفاده کنند و سهم مایکروسافت را کاهش دهند
و این چرخه تا ابد تکرار میشود چه با مایکروسافت چی بی مایکروسافت
ولی صنعت گیم پا برجا خواهد ماند
همانطور که زمانی سونی در بازار بی رقیب بود مایکروسافت وارد شد
من نمیدانم در اینده کدام یک از یک صنعت کنار خواهند کشید ولی این را مطمئن هستم این بازی منحصر به این دو شرکت نخواهد بود

حرف شما درسته منتهی اینکه کی میخواد بیاد بازار رو از حالت تک قطبی در بیاره خیلی مهم هست مثلاً اینکه یک اتحاد بین شرکتهای دیگه ایجاد بشه یه جوره و اینکه یه مگا کورپ دیگه مثل گوگل یا آمازون بخوان این نقش رو بازی کنن یه جور دیگه
شخصاً دوست ندارم حالت دوم رو ببینم

طرفدارای XBOX یکم از رویای بازی مفتی و گیم پس و دی وان اینا بیاید بیرون یه دو دوتا چهارتا کنید ببینید آینده صنعت گیم تو این وضعیت چی میخواد بشه.فرض کنید تو یه دنیای موازی هستیم که مایکروسافت با قدرت رفته جلو چنتا پابلیشر گردن کلفت خریده و سونی رو به خاک سیاه نشونده و لیدر بی چون چرای بازاره .حالا چی میشه فکر کردید با همین قیمت میاد بهتون گیم پس میده و یا راههای تمدید با ۱ دلار و نمیدونم اکانت ظرفیتی و ترکیه و ارژانتین را باز میزاره .این از سمت مصرف کننده حالا از سمت بازی ساز چه اتفاقی میوفته ‌؟
یکی از بچه ها تو صفحات قبل به درستی توضیح داد.رسما ایندی سازها به چوخ میرن یا باید بازیشون بیارن روی گیم پس چون کسی دیگه برای بازی پول نمیده و نکته دوم چون تو اون دنیای موازی عملا مایکرو همه کاره هست میگه با این قیمتی که من به ناچیز ازت میخرم باید بیای رو گیم پس.
به نظرم با این رویه که مایکروسافت در پیش گرفته با خرید وقت و بی وقت پابلیشر در راستای گسترش گیم پس آینده روشنی برای ویدئو گیم نمیشه تصور کرد .جدا امیدوارم جلوش یا جا گرفته بشه
فرض محال که حرفای شما درست در بیاد.
مشکلش چیه؟
گیم پس گرون بشه کاربراش ربات که نیستن ببینن به صرفه نیست تمدید نمیکنن و بازی میخرن.
این داستانهای تخیلی ترسناک به درد قبل از خواب میخوره

بازگشت سرمایه؟ مگه برنج خریده که همشو بفروشه سرمایش با سود برگرده؟ اکتیویژن یه دارایی محسوب میشه و هیچ نیازی نیست که بخواد سرمایش برگرده...

مثال ساده برات بزنم، شما 3 تا خونه خریدید و اونارو اجاره میدید. آیا قراره با گرفتن اجاره بازگشت سرمایه کنید؟ نه چون اون ملک ارزش خودشو داره و دارایی محسوب میشه!

من بارها این جمله رو تکرار کردم، بعضا میبینیم که حتی نمیدونید در مورد چی دارید بحث میکنید، اما پافشاری هم دارید که هیچکی نمیفهمه : ))

صرفا افرادی هم دیدیم که بازی بد رو هم بپذیرند و تلاش کنند که از موفق ترین بازی های هم سبک و هم نسل خودشون بالاتر ببرنشون. ( دقیقا منظورم هیلو هستش )

فیل اسپنسر گفته بازار کنسول ثابت است؟ حرف ایشون برای شما وحی منزله؟ رو چه حساب این حرف رو میپذیرین شما که همه چیزو بررسی میکنید؟
1. کاشکی به من نشان دهید کدام ابلهی سه تا خانه میگیرد تا اجازه دهد والا جایی من در ان تخصص دارم و تحصیل کردم و در بازارش اندکی دستی دارم کسی خونه ی نو را نمی گرد که اجاره دهد چون افت قمیتش توجیه نمیکند حاضر هست خونه را خالی بگذارد تا اینکه اجاره دهد بعد فروشد بله خانه میسازد اجازه میدهدیا اینکه سرمایه ی مرده ای دارد و ایده ای ندارد که با ان پول چکار کند بهترین راه برای حفظ سرمایه برای شخص هم چنین هست
2. برای بورد باید توجیه داشته باشد چون انان باید تایید کنند که این پول خرج شود یا نه اگر قرار بود چنین باشد مانند اسکوئر در رمزارز سرمایه گذاری میکردند یا طلا میخردند
2. من نمیفهمم کسی که یک بازی را تجربه نکرده روی چه حساب میگه بده بازی هیلو نه به نظر من بلکه به عقیده ی همان منتقدینی که سال به عناوین سونیبه درستی جایزه دادند یک بازی با کیفیت هست اینکه گس ناموفقی شده دلایل دیگری دارد مانند عرضه دیر به دیر سیزن ها و ..... این چه ربطی به کمیپن داستانی بازی ندارد کسانی هم مثل من انلاین باز نیستن ابدا برایشان هیچ اهمیتی ندارد که انلاین هیلو چی شد من برایم کمپین اصلی بازی مطرح هست که ان هم نه فوق العاده بلکه راضی کننده بود

گیم‌پس و رشدِ اون یا سرویس‌هایِ شبیه به اون، به سودِ همه هست، چه سازنده چه مصرف‌کننده.
فرض کنید نویسنده هستید و کتابتون منتشر شده. خریدار باید بره از کتابفروشی کتابِ شما رو بخره. حالا نسخه‌یِ الکترونیکیِ کتاب هم رویِ چندتا سرویس با قیمتِ کمتر از نسخه‌یِ فیزیکی منتشر می‌شه. افرادِ بیشتری کتاب رو می‌خرن. و در مرحله‌یِ آخر، سرویسی شبیه به گیم‌پس، نسخه‌یِ الکترونیکیِ کتاب رو به کلِ جهان عرضه می‌کنه. دورافتاده‌ترین مناطق هم به ترجمه‌یِ کتابِ شما دسترسی دارن و تعدادِ خریدار و طرفدار به شدت زیاد می‌شه.
آیا فروشِ نسخه‌یِ فیزیکی تو این حالت متوقف می‌شه؟ نه، چون هر کسی که بخواد کتاب رو برایِ همیشه داشته باشه، می‌ره نسخه‌یِ فیزیکی رو می‌خره و نگه می‌داره.
نویسنده و ناشرِ محلی، تو حالتِ عادی همچین توانی رو داشت که کتابِ ترجمه‌شده‌اش به همه‌یِ زبان‌ها رو در دسترسِ همه‌یِ مردمِ جهان بزاره؟
،
این خریدِ مایکروسافت هدفِ تجاری داره، سونی هم اگه توانشو داشت انجامش می‌داد. چون توانشو نداشت با صرفِ هزینه‌یِ کمتر می‌رفت و بازی‌ها رو انحصاری می‌کرد که روشِ باکلاسی نبود. هیچ کدوم نه می‌خوان و نه می‌تونن صنعتِ گیم رو نابود کنن یا بهش آسیب بزنن، چون سودشون رو از مشتری می‌گیرن و خریدار برایِ بازیِ بی‌کیفیت پول نمی‌ده.

چیزی که برایِ مصرف‌کننده و کسی که به این صنعت علاقه داره اینه که چطوری تعدادِ استدیوها افزایش پیدا کنه. چطوری هنرمندها و نخبه‌هایِ بیشتری جذبِ این صنعت بشن. فرض کنید به جایِ یدونه استدیویِ kojima، ده تا استدیویِ بازی‌سازی هم‌سطحِ اون وجود داشت. یا شبیه به رمدی، چندتا استدیویِ دیگه داشتیم و حداقل پنج‌تا بازی رقیبِ آلن‌ویک بودن.
بینِ سه تا شرکتِ اصلی کدوم شرکت می‌تونه افرادِ بیشتری استخدام کنه، منابع در اختیارشون بزاره و استدیوهایِ تازه‌ای تأسیس کنه؟ سونی، نینتندو یا مایکروسافت؟
منظورم اینه کدوم شرکت هدفش از گسترش، فقط ساختِ بازیِ انحصاری نیست؟ بلکه سلیقه‌اش اینه که یکم هم استدیوها و افرادِ بیشتری رو واردِ صنعتِ گیم کنه و استدیوهایِ قبلی رو تقویت کنه.​

حرف شما درسته منتهی اینکه کی میخواد بیاد بازار رو از حالت تک قطبی در بیاره خیلی مهم هست مثلاً اینکه یک اتحاد بین شرکتهای دیگه ایجاد بشه یه جوره و اینکه یه مگا کورپ دیگه مثل گوگل یا آمازون بخوان این نقش رو بازی کنن یه جور دیگه
شخصاً دوست ندارم حالت دوم رو ببینم
بله نگرانی شما معتبر هست هیچ کس نمی خواهد چنین برهه ای تجربه کند چون در کوتاه مدت و حتی میان مدت ممکن است به تجربه ی گیم بابت کمتر کیفیت بازی ها اسیب میرسد

ایده ی خارج شدن بازار از حالت تک قطبی صرفا در امریکا نخواهد امروز در عصر جهانی شدن سرمایه داری زندگی میکنیم ایده های جدید از هر جای می توانند برود
دقت کنید قدرت ایده مهمه
مایکروسافت github را خرید و بسیاری از کسانی در جامعه ی نرم افزار های ازاد هستند دلخور شدند و به gitlab مهاجرت کردند هیچ شرکتی gitlab را اداره نمیکند
CDPR در جهان لهستان تاسیس شد اپل و گگل و مایکروسافت نقشی نداشتند
بازی ای ارائه داد که از روی fallout 4عبور کرد
منظور اینه نگرانی جهت نابودی صنعت گیم بی معناست
من هم امیدوارم بازار تک قطبی نشود من حتی امیدوارم بازی crew موفق شود تا بازی فورزا بابت بی رقیبی از خلاقیت تهی نگردد

تنها چیزی که هر صنعتی را تهدید میکند دخالت دولت هست نه سونی و مایکروسافت

فقط هم اين نيست

كلا كمپانيهايي كه تو زمينه مشترك فعاليت دارن هميشه دنباله سهم بيشتر از بازار هستن
و خوب سهم بيشتر اونها يعني سهم كمتر رقبا
سوني از فرصتهاش بخوبي استفاده كرده و خوب سهم خودش رو خيلي برده بالا
و ماكرو اگه بشينه تماشا كنه خوب قطعا حذف ميشه
ميگم از لحاظ نيت كه دوتا كمپاني مثله همن

منتهي اينكه ماكرو شيطانه و سوني فرشته قابل قبول نيست

رقابت اقتصادی مثل رقابت در قدرت نیست که همیشه سهم بیشتر هر رقیب منجرب به سهم کمتر رقیب دیگه بشه

اندازه بازار میتونه بسته شرایط و کارهایی که رقبا میکنن بزرگتر یا کوچکتر بشه

اندازه بازار سال 1993 حدود 19 میلیارد دلار بوده( برابر با 41 میلیارد دلار به قیمت2022) سال 2022 رسیده به 184 میلیارد دلار

Video game industry - Wikipedia

کنسول اقتصادی و سرویسهای اشتراکی با توجه به کاهش هزینه نقطه ورود، موجب افزایش تقاضا شدن در نتیجه گسترش بازار شدن

کسانی که قبلا به علت مقدار هزینه یا هر علت دیگه ای خرید کنسول نمی ارزید ولی میخواستن بازی کنن ، الان با هزینه کمتر به خواستشون میرسن.

.............

تنها نکته مبهمی که این خرید داره، مخالفت cma و ftc بوده که هنوز مشخص نیست چه منافعی از این رویکرد داشتند. چون هممون میدونیم که به هیچ وجه هیچ منطقی پشت این مخالفت نداشتند.
سیاسی بازیه یا از سونی پول گرفتن یا چی... واقعن سواله برام.

نهادهای تنظیمگر بر اساس سهم بازار شرکتها در بازار خودشون نظر میدن . سهم xbox در بازار آمریکا و انگلیس قابل توجه هست به همین دلیل عجیب نیست نسبت به بقیه کشورها سختتر بگیرن

Screenshot_20230530-143058_Twitter (2).jpg

طرفدارای XBOX یکم از رویای بازی مفتی و گیم پس و دی وان اینا بیاید بیرون یه دو دوتا چهارتا کنید ببینید آینده صنعت گیم تو این وضعیت چی میخواد بشه.فرض کنید تو یه دنیای موازی هستیم که مایکروسافت با قدرت رفته جلو چنتا پابلیشر گردن کلفت خریده و سونی رو به خاک سیاه نشونده و لیدر بی چون چرای بازاره .حالا چی میشه فکر کردید با همین قیمت میاد بهتون گیم پس میده و یا راههای تمدید با ۱ دلار و نمیدونم اکانت ظرفیتی و ترکیه و ارژانتین را باز میزاره .این از سمت مصرف کننده حالا از سمت بازی ساز چه اتفاقی میوفته ‌؟
یکی از بچه ها تو صفحات قبل به درستی توضیح داد.رسما ایندی سازها به چوخ میرن یا باید بازیشون بیارن روی گیم پس چون کسی دیگه برای بازی پول نمیده و نکته دوم چون تو اون دنیای موازی عملا مایکرو همه کاره هست میگه با این قیمتی که من به ناچیز ازت میخرم باید بیای رو گیم پس.
به نظرم با این رویه که مایکروسافت در پیش گرفته با خرید وقت و بی وقت پابلیشر در راستای گسترش گیم پس آینده روشنی برای ویدئو گیم نمیشه تصور کرد .جدا امیدوارم جلوش یا جا گرفته بشه
چرا فکر میکنید رقبای فعلی و آتی مایکرو قرار فقط تماشاگر باشن ، همچنین نهادهای تنظیمگر هم همیشه با مایکرو همراهی کنن ؟

من فکر میکنم تایید این خرید چراغ سبز به سونی برای خریدهای بزرگتر هم هست و سونی شرکت دست بسته ای نیست.

بعد از خرید اکتیویژن ، مایکرو همچنان درامد کمتری نسبت به سونی و تنسنت خواهد داشت.

در ضمن تا جایی که من دیدم ، اتفاقا سازندههای ایندی از گیم پس حمایت کردن، چون با هزینه کم برای مشتری بازیشون رو به تعداد مخاطب زیادی معرفی میکنه

آخرین ویرایش:
به نظر من ماکروسافت شبیه بچه ای میمونه که باباش کله پزی داره ولی خودش کوبیده دوست داره.
وقتی با باباش درمیون گذاشته باباهه عصبی شده و یه پراید ۱۱۱ هاچبک رو از عرض به بچه فرو کرده.

کلا دنیای گیم اینطوریه که هرچی روش برچسب سونی نخوره پرایده و قراره صنعت گیم رو نابود کنه

مشکل اینه شما فکر می کنی ایکس باکس فن ها کلا بازی نمی خرن! من الان 3 تا بازی که دی وان روی گیم پس هست روی استیم خریدم (گیم پس التمیت 3 ساله هم دارم) بعد کی گفته گیمپس مجانیه؟ :D که میگی می خوان مفت بازی کنن
افزایش قیمت قطعا توی هر سرویس وجود داره سونی مگه قیمت های پلاس رو تغییر نداد؟ الان باید بشینم برای آینده گیم سوگواری کنم؟

شما خودت به عنوان یک سونی فن سالی چند تا بازی AAA میخری؟ 2 تا؟ 3 تا؟ شما یکجا پولشو میدی گیمپس ماهانه میدن، در نهایت فرقش چیه؟ واقعا چرا فکر می کنید گیمپس یعنی مجانی؟
بازی خوب همچنان فروش میره همینطور که تا الان رفته خیلی ها می خوان گیم رو همیشه داشته باشن مثل خودم حالا تازه با وضعیت اقتصادی ما! کشورای پیشرفته که دیگه هیچی

به من بگو چطوری مایکروسافت با اکتی می تونه سونی رو نابود کنه؟ سهم اینا روی هم چقدره اصلا بگو کل بازیاشون هم انحصاری و دی وان روی گیمپس
الان هم اگر اجازه میدن که مایکرو اکتی به این بزرگی رو بخره بخاطر اینه که سهمش از بازار خیلی کمتر از باقیه
قرار نیست چون این خرید انجام بشه مجوزی باشه برای اینکه کل دنیارو بخره، این خرید انجام میشه چون مونوپولی نمی تونه ایجاد کنه مونوپولی وقتیه که شما اکثریت سهم بازار رو بگیری
الان مایکرو با خرید اکتی اکثریت بازار رو میگیره دستش؟

ببین فن سونی هستید اصلا بحثی نیست دوست دارید از برند محبوبتون حمایت کنید ولی واقع بینی هم لازمه.
فقط چون سوال کردی جوابتو میدم به عنوان سونی فن خیلی بیشتر از ۲ ۳ تا بازی در سال میخرم .تمام فرست پارتی های بزرگ سونی را دی وان میگیرم ۹۰ درصد ترد پارتی های aaa را هم دی وان میگیرم .اون ۱۰ درصد به سلیقه نمیخوره مثلا مثل هاگوارت لگسی.
ایندی ها و بقیه بازی های کوچکتر هم یا میزارم بیاد رو پلاس یا تخفیف بخوره میخرم.کلا اجازه نمیدم سرويس اشتراکی برام تصمیم بگیره که چی بازی کنم چی نکنم

• Like
Reactions: SiminSecret
من هم امیدوارم بازار تک قطبی نشود من حتی امیدوارم بازی crew موفق شود تا بازی فورزا بابت بی رقیبی از خلاقیت تهی نگردد
واقعا شخص تو به کوروش میگی چطور این حرفارو میزنی؟ : ))
ولف کامنت میذاره "سونی فلانه چون کنسولش داغونه، دستش داغونه، بازیاشم داغونن" تو لایکش میکنی و حرفاشو تایید میکنی که یار جمع کنی بعد به من میگی یه مورد نشون بده که حرف بی منطقی زدم؟ : )) اگه این واکنشا پوپولیستی نیست پس چیه؟

فرنچایز فورزا موتور اسپورت به زور 16 میلیون نسخه تونسته بفروشه، بعد کرو موفق شه که فورزا بی رقیب نمونه؟ گرن توریسمو: Am i a joke to you : ))

دمت گرم داداش تو از دوران اوج فعالیت Terova هم درخشان تری : )) البته ولف هم با اختلاف کمی در تعقیبته : ))

ولف کامنت میذاره "سونی فلانه چون کنسولش داغونه، دستش داغونه، بازیاشم داغونن" تو لایکش میکنی و حرفاشو تایید میکنی که یار جمع کنی بعد به من میگی یه مورد نشون بده که حرف بی منطقی زدم؟ : )) اگه این واکنشا پوپولیستی نیست پس چیه؟

فرنچایز فورزا موتور اسپورت به زور 16 میلیون نسخه تونسته بفروشه، بعد کرو موفق شه که فورزا بی رقیب نمونه؟ گرن توریسمو: Am i a joke to you : ))

دمت گرم داداش تو از دوران اوج فعالیت Terova هم درخشان تری : )) البته ولف هم با اختلاف کمی در تعقیبته : ))
1.وقتی نمیدانی کرو رقیب فورزاموتوراسپورت نیست رقیب فورزا هورایزونه اینقدر که هیتر مایکروسافت هستی که به چنین جزئیاتی بی اهمیت هستی احتمالا همچین جوری بازی نکرده میگه هیلو دد شده :D
2.من نمیتوانم سر موضوع که تاییدش نمیکنم کامنت بزارم که بگم من با اینش مشکل دارم هر جا حوصله ام بکشه توضیح میدم با فلان نظر مخالف هستم که بارها هم چنین کردم
3. تازه مثل اینکه امارت هم دروغه
پس وقتی من مگیم یا دروغ میگید یا مهمل می بافید نگو کجا اینم شاهدش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Milad.Samavati
تو این 470 صفحه به یک نتیجه رسیدم بلاخره!

سونی عامل اصلی و باعث و بانی تمام رفتاری هست که مایکروسافت داره و حتی گیمر ها رو هم به چندین دسته تقسیم کرده. یک عده رو بی طرف کرده ولی چون مایکروسافت بازی هاش روی PC میده، اینا بی طرف هستن، ولی وقت وقتش میان پشت اسپنسر و ایکس باکس. یه عده رو ناراحت کرده چون جلوی رشد سگا رو زمان PSOne گرفته اینا تا آخر عمر از سونی کینه به دل گرفتن. یک عده رو به خاطر انحصاری های ثرد پارتی ناراحت کرده، یک عده رو به خاطر فروش بهتر از ایکس باکس، یک عده رو به خاطر ارائه بازی های با متای بالا (گاو و تلوپ و ...)، یک عده رو به خاطر سینما سازی صنعت گیم و موشن کپچر های بی امان ووو این لیست هیچوقت تموم نمیشه.

مشخصه وقتی شما جزو دسته بالا باشی هیچ جوره قبول نمیکنی مایکروسافت ته مسیرش به مونوپولی و ضربه به صنعت گیم ختم میشه دیگه. چون با سونی مشکل داری فکت ها رو قبول نمیکنی و میگی چیزی که من میگم درسته. خب باشه بابا حرف شما درست.

مایکروسافت انحصاری ثرد پارتی رو شروع کرد، سونی شد بد بازی چون تعداد انحصاری هاش بیشترِ
مایکروسافت ساخت اسپایدرمن رد کرد، سونی شد بد چون قبول کرد بازی رو انحصاری بسازه
مایکروسافت فروش کنسولش کمه، فن بیس فاینال فانتزی روی پلی استیشن، سونی بده چون همه جا جار میزنن بازی رو انحصاری کرده
مایکروسافت ده تا مرجع توی متاکریتیک داره با اسم XBOX، سونی شد عامل نمره کم دادن گیم اسپات به گیرز
مایکروسافت بازی بتسدا که قرار بوده مولتی پلتفرم باشه رو انحصاری کرده، سونی شد عامل کل خرید بتسدا
گیم پس به صرفه نیست برای ناشری مثل کپکام، کونامی، یوبی سافت، ای ای گیمز، سی دی پراژکت رد و هزاران ناشر دیگه، سونی مقصر چون میاد پول میده بازی ها رو میگه نیان تو گیم پس
هزار دست از این موارد هست که تا صبح میشه گفت.

---

"گویا شرکت مایکروسافت در مقاطع مختلف با پرداخت هزینه و امضای نوعی قرارداد انحصاری مبتنی بر سرویس، هم انتشار بازی‌ها روی سرویس گیم پس از روز عرضه و هم عدم انتشار آن‌ها روی سرویس‌های رقیب همچون پلی‌استیشن پلاس را تضمین می‌کند."

"بابی کوتیک، مدیرعامل اکتیویژن بلیزارد کینگ در جلسه‌ی دادگاه فدرال گفت که علاقه و اعتقادی به عرضه‌ی بازی‌های بزرگ از روز عرضه در یک سرویس اشتراکیِ شامل بازی‌های مختلف ندارد."

" جیم رایان، مدیرعامل و رئیس بخش سرگرمی تعاملی شرکت سونی هم قبل از بابی کوتیک در جلسه دادگاه فدرال ادعا کرد که به‌صورت مداوم با ناشرهای بزرگ صنعت ویدیوگیم در ارتباط است و هیچ‌کدام از آن‌ها انتشار بازی‌های بزرگ از روز عرضه روی سرویس Game Pass را دوست ندارند و آن را «نابودکننده‌ی ارزش» به شمار می‌آورند."

مدیر بتسدا خبر نداشته که مایکروسافت میخواد بازی رو انحصاری کنه، بابی کوتیک از قرارداد های 10 ساله خبر نداشته و ...

--

کدوم یکی از مخالفان سونی یا بی طرفان، حاضره این نوشته هارو قبول کنه بگه "بله من قبول دارم که مایکروسافت و سونی هر دو برای جذب پلیر بیشتر و فروش کنسول بیشتر و بازی بیشتر" سرویس های خاص خودشون رو ارائه میدن و من گیمر با بودجه و علاقه خودم اونی که میخوام میخرم و تجربه میکنم؟ من جوابشو میدونم، هیچکس! همه از دم سونی رو تف و لعنت میکنن که چیکارِ فلانه...

یه نمونه ی عینی اینکه مایکرو توی ویندوز و آفیس عملا مونوپولی هست! خب الان تو ویندوز و آفیس آسمون به زمین رسیده که شروع کردید به تصور جهان های موازی؟

بله نگرانی شما معتبر هست هیچ کس نمی خواهد چنین برهه ای تجربه کند چون در کوتاه مدت و حتی میان مدت ممکن است به تجربه ی گیم بابت کمتر کیفیت بازی ها اسیب میرسد

ایده ی خارج شدن بازار از حالت تک قطبی صرفا در امریکا نخواهد امروز در عصر جهانی شدن سرمایه داری زندگی میکنیم ایده های جدید از هر جای می توانند برود
دقت کنید قدرت ایده مهمه
مایکروسافت github را خرید و بسیاری از کسانی در جامعه ی نرم افزار های ازاد هستند دلخور شدند و به gitlab مهاجرت کردند هیچ شرکتی gitlab را اداره نمیکند
CDPR در جهان لهستان تاسیس شد اپل و گگل و مایکروسافت نقشی نداشتند
بازی ای ارائه داد که از روی fallout 4عبور کرد
منظور اینه نگرانی جهت نابودی صنعت گیم بی معناست

تنها چیزی که هر صنعتی را تهدید میکند دخالت دولت هست نه سونی و مایکروسافت

با شما موافقم، و صد البته منم با بازار آزاد موافقم اما توی بازار آزاد دولت نقش نظارت خودش رو داره که نبودش منجر به مواردی مثل دامپینگ و ... میشه. در کل به نظرم با فقط قطعی شدن خرید اکتیویژن اتفاق خاصی نمیوفته بازار با مواردی مثل نزدیک شدن EA و سونی، تلاش سونی برای رشد اورگانیک (یا شایدم خرید استدیو یا حتی تغییر سیاست در مورد نحوه فعالیت بانجی) به تعادل میرسه بیشتر واکنش من به این حرف هست که اگر مایکرو بزنه کل بازار رو درو کنه مشکلی پیش نمیاد، که همونطور که خدتون گفتید حداقل توی کوتاه مدت کیفیت بازیها افت میکنه (منظورم گرافیک و ... نیست بیشتر منظورم نحوه پول درآورن از بازیها هست که مستقیماً تجربه بازیها رو تحت تاثیر میگزاره)

کدوم یکی از مخالفان سونی یا بی طرفان، حاضره این نوشته هارو قبول کنه بگه "بله من قبول دارم که مایکروسافت و سونی هر دو برای جذب پلیر بیشتر و فروش کنسول بیشتر و بازی بیشتر" سرویس های خاص خودشون رو ارائه میدن و من گیمر با بودجه و علاقه خودم اونی که میخوام میخرم و تجربه میکنم؟ من جوابشو میدونم، هیچکس! همه از دم سونی رو تف و لعنت میکنن که چیکارِ فلانه...
من بدون هیچ حرف حدیثی قبول میکنم این از من

رفیق تنها آمار رسمی سری Forza این مورد هست مربوط به سال ۲۰۱۶.
The Forza Franchise Has Exceeded $1 Billion in Retail Sales - Xbox Wire
اون ۱۶ میلیون هم مشخصا یک آمار اشتباه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or