خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
رفیق برای خیلی از این قراردادهای انحصاری هیچ مدرکی وجود ندارد،ولی شما خودت شرایط بازی رو نگاه کنی متوجه می شوید اوضاع چطور است.وقتی یک بازی کم فروش تر مثل Crisis Core روی Xbox عرضه می شود،عدم عرضه بازی اصلی سری که بسیار پرفروش تر هست خودش مدرک حساب می شود.

بازی های Atlus هم درسته برای بقیه پلتفرم ها هم میاد و منظورم اون بخشی بود که گفتید Xbox برای سازنده های ژاپنی جذابیت ندارد.همین Atlus به ندرت روی Xbox بازی عرضه می کرد.
Crisis Core که یه ریمیک کم خرج بود... اینو از اول خرجشو یکم سونی داد انحصاری زمانی شد بعدشم تا جایی که من یادمه چسبیدن به ساخت پارت 2 ش بعد پورت PC
سازنده های ژاپنیم زیادن تعداد کمیشون دیدم مایل به اینن برای ایکس باکس بازی عرضه کنن اکثریت روی پلتفرمهای سونی و نینتندو بازی میدن یه سریم برای PC
این ریمیک کم خرج پرسونا 3 هم که شما میبینی برای گیم پس میاد یه جوری روغن ریخته نذر امامزاده هست. تو تاپیک خودشم گفتم واقعا از لحاظ فنی انتظار میرفت گرافیک بهتری داشته باشه، فکر نکنم ایده خوبی باشه فول پرایس عرضه شه اصلا روی پلتفرمهای دیگه هم. احتمالا پاسوز سوییچ شده چون گرافیکش فرقی با SMT IV نداره من حالا زیادم گرافیک برام تو این بازیها مهم نیست ولی این انیمیشن ها و... رو سه نسله دارم از زمان پلی3 و شایدم پلی2 میبینم از اتلوس یکم کفری دارم میشم دیگه.
در کل مساله اینه که صرفا حرف مایکروسافت سند محسوب نمیشه. سونی نمیذاره خب با چه مدرکی؟ من یادمه بیلد اولیه پارت 2 FF VII R فرق میکرد یه کله داشتن میساختن همین که پارت1 عرضه شد یه سری اسکرین شات از محیط تو طبیعت اومد تو بازی نهایی الان نیست. اینا احتمالا وقت نداشتن بذارن دیگه، البته اولش انحصار زمانی بوده قطعا
ولی اینکه سونی نمیذاره اصلا با قاطعیت نمیشه گفت

پست اصلی (نقل قول از ساتیا نادلا) رو بخون ببین بحث سر چی بود
ببین دوست من نادلا زیر پوستی به قاضی نشون داد انحصار جزئی از صنعته،با عقبه ای که نادلا داره فک نمی کنم عوام فریبانه این حرف زده باشه

سارا باند در راه تعطیلات یه عکس از لندن با یه نکته کلفت گذاشته واسه دوستانی که میگن دیگه قرار نیست مایکروسافت ناشر بخره :D

View attachment 299269

من دیگه طاقت خوندن اخبار و رگولاتور ندارم😅
ولی خب آی پی سونیک واقعا جذابه و با بودجه بینهایت مایکروسافت میشه کلی از آی پی ها قدیمی ک خفن سگا رو زنده کرد

ولی خب آی پی سونیک واقعا جذابه و با بودجه بینهایت مایکروسافت میشه کلی از آی پی ها قدیمی ک خفن سگا رو زنده کرد
بله مخصوصا که با بودجه بینهایتش کلی آی پی قدیمی از Rare و... قبلا زنده کرده:دی

من دیگه طاقت خوندن اخبار و رگولاتور ندارم😅
warhammer B-)

دو تا استدیو بزرگ استراتژی ساز داره میتونه starcraft رو زنده کنه

فعلا دارن با همکاری world edge
aoe , aem میسازن

Fzl1VIOXsAEAgQm.jpg
----------------------------------------------
پ.ن : بعید میدونم خریدی بزرگی بعد از اکتی در کار باشه ، حداقل به این زودی ها

آخرین ویرایش:
بله مخصوصا که با بودجه بینهایتش کلی آی پی قدیمی از Rare و... قبلا زنده کرده:D
باهات موافقم از این نظر که باید تلاش میکرد در شان خودشون با یه نسخه باکیفیت ip هارو برگردونه ، فعلا در این چند سال اخیر اینها رو برگردونده یا تو برنامش هست

Battletoads , Perfect Dark ,Killer Instinct

آخرین ویرایش:
سارا باند در راه تعطیلات یه عکس از لندن با یه نکته کلفت گذاشته واسه دوستانی که میگن دیگه قرار نیست مایکروسافت ناشر بخره :D

View attachment 299269

سگا همین امروز بیانیه داده که مایکرو واسه خودش ی چیزی گفته جدی نگیرین :D
مایکرو قبلا رفته اسکوآر بخره ، نینتندو بخره ، سگا بخره... همشون با ی لبخند راه خروج رو نشونش دادن :D

ولی پول دادن به ناشر جهت عدم عرضه بازی روی پلتفرم رقیب اصلا جالب نیست.هر جایی هم که مایکروسافت انحصاری زمانی کرده از نظر بنده حرکت اشتباهی هست.در ضمن بحث چند ماه نیست،مثلا Final Fantasy 7 Remake آیا اصلا برای Xbox عرضه می شود؟

img_20230629_101035_mcd.jpg

همین Final Fantasy XVI هم اکثر دوستان طرفدار سونی از انحصاری شدن این بازی خوشحال هستند،دقیقا حرف شما اینجا هم صدق می کند،چطور انحصاری کردن برای سونی عالی است ولی برای مایکروسافت ایراد دارد؟
مگه من گفتم سونی کار انسان دوستانه ای میکنه که بازیاشو انحصاری میکنه؟
مشکل تفکر خود شما هست که انحصاری کردن مایکرو رو قدیسانه جلوه میدین. همونطور که مایکرو انحصاری میکنه برای سود بیشتر سونی هم برا همین انحصاری میکنه.

خود اسپسنر هم میدونه انحصاری کردن چقدر براشون ضروری و خوبه ولی مثه خود شماها نمیتونه به زبون بیاره، اینو بخوون متوجه میشی:

"در دادگاه FTC بر علیه Microsoft، ایمیل های ارسال شده توسط مدیر مالی اکس باکس، و فیل اسپنسر نشان میدهد که آقای تیم استوارت اشاره کرده است که آنها می‌توانستند بگویند هدف آنها در مورد عناوین زنمیکس/بتزدا انحصاری کردن است که آقای فیل اسپنسر پاسخ میدهد: «ما نمی‌توانیم آن را به زبان بیاوریم» "

.

مشکل تفکر خود شما هست که انحصاری کردن مایکرو رو قدیسانه جلوه میدین.
رفتار تک تک اینا کلا همینه. هر کاری مایکروسافت میکنه در راه خدمت به بشریت و با قلبی سراسر پاک و معصومانه‌اس ولی همون کارها رو سونی بکنه میشه شیطان رجیم.
آقایون یادشون رفته نسل 7 خود همین مایکروسافت با قراردادهای انحصاری عملاً کل بازار سونی رو ازش گرفت و این قضیه رو به صورت جدی شروع کرد و همین قراردادها باعث شد در طی 4 نسل گذشته، یبار نسل موفق و پرفروشی رو داشته باشن. از بابت قراردادهای انحصاری نسل 8 و 9 COD ناراحتن ولی نسل 7 یادشون رفته COD چجوری در خدمتشون بود. اونا برای خیر و صلاح بشریت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or