خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
"در دادگاه FTC بر علیه Microsoft، ایمیل های ارسال شده توسط مدیر مالی اکس باکس، و فیل اسپنسر نشان میدهد که آقای تیم استوارت اشاره کرده است که آنها می‌توانستند بگویند هدف آنها در مورد عناوین زنمیکس/بتزدا انحصاری کردن است که آقای فیل اسپنسر پاسخ میدهد: «ما نمی‌توانیم آن را به زبان بیاوریم» "

.
تو پرونده زنیمکس مگه قول داده بود بازی خاصی رو انحصاری نکنه؟ خوب هممون یادمونه میگفت کیس با کیس بررسی میکنن! همه فهمیدن منظورش بازیهای لایو سرویس یا شاید یه سری بازی های قدیمی باشه که بیان روی پلی استیشن! اینکه حرفی نزنه در موردش اتهامه چیزی رو نقض کرده؟! FTC هیچ چیزی برای ارائه نداره!

مگه من گفتم سونی کار انسان دوستانه ای میکنه که بازیاشو انحصاری میکنه؟
مشکل تفکر خود شما هست که انحصاری کردن مایکرو رو قدیسانه جلوه میدین. همونطور که مایکرو انحصاری میکنه برای سود بیشتر سونی هم برا همین انحصاری میکنه.

خود اسپسنر هم میدونه انحصاری کردن چقدر براشون ضروری و خوبه ولی مثه خود شماها نمیتونه به زبون بیاره، اینو بخوون متوجه میشی:

"در دادگاه FTC بر علیه Microsoft، ایمیل های ارسال شده توسط مدیر مالی اکس باکس، و فیل اسپنسر نشان میدهد که آقای تیم استوارت اشاره کرده است که آنها می‌توانستند بگویند هدف آنها در مورد عناوین زنمیکس/بتزدا انحصاری کردن است که آقای فیل اسپنسر پاسخ میدهد: «ما نمی‌توانیم آن را به زبان بیاوریم» "

.
رفیق قبلاً یک مطلب گذاشته بودم الان پیدا نمی کنم.دو تا خبر از IGN بود در زمان های مختلف،یکی در مورد انحصاری شدن Tomb Raider از طرف مایکروسافت که شدیداً انتقاد کرده بود و دیگری انحصاری شدن Final Fantasy از طرف سونی که بهش لقب حرکت هوشمندانه داده بود!این هم شده حکایت همین انجمن که قبلا در موردش صحبت شده است و اگر سونی انحصاری کند عالی هست،ولی وای به روزی که مایکروسافت بخواهد همچین کاری کند.سونی همین الان Square Enix رو بخرد و تمام و کمال IP هایش رو تصاحب کند کسی نمی تواند به انحصاری کردن عناوینش خرده بگیرد.

مایکرو ip های قدیمی خودشو زنده کنه... زنده کردن ip های دیگران پیشکش.

خوشبختانه سگا هم زیر بار نرفته
از عکس ساختمون سگا که انداخته طرف گویا هدفش استفاده برای انباری یا متروکه انداختنش بوده فقط میتونم اینطور استنباط کنم چون تنها چیزی که از اینا ندیدیم زنده کردن آی پی بوده
اونقدرام عاشق سونی نیستم ولی یه ip شو ول میکنه یه ip جدید قوی میسازه

واقعا دیگه کامیونیتی تحمل خرید سگا رو نداره، چندتا فوتی می ده همین بازیسنتر
ولی ۱ درصد احتمال بدین خرید تکمیل نشه! با رهبری کاربر تگ سبز یه کانتر اتک حسابی میزنن، یه ماهه بدجور تحت فشار بودن! :D

نمیدونم خبرشو اینجا بچه ها کار کردن یا نه ولی مایکرو میخواسته اسکوار هم با جاش بخره.این بی ناموسا را ول کنی کل صنعت گیمو می‌خرن میبرن زیر مجموعشون تر میزنن به ویدئو گیم:-&:-&
اسکوار همین شکلی وضعش تباه هست، دیگه میرفت زیر دست اینا
استارفیلد آی پی سونی بوده؟ :D یا FF ؟
انحصار اگه بده برای همه بده اگه خوبه برای همه خوبه
این دیگه خیلی خیلی خیلی خنده داره

دیگه یکی یه بار هم اسم فاینال فانتزی رو شنیده باشه میدونه این ip و برند فاینال فانتزی با سونی به اون جایگاه و شهرت جهانی رسید...
از شماره ۷ تا ۱۲ ش هم انحصاری کنسولی یا کامل ps بود، ربطش یا شباهتش به استار فیلد چیه ...
دیگه اصلا نیاز نیست برگه های تاریخ رو ورق بزنیم که یاد اوری بشه بدون سونی اصلا الان اسکواری وجود خارجی نداشت....

بعد ۱۵ سال هم همکاری دوباره اسکوار و سونی باعث شد دوباره فاینال فانتزی جون بگیره و حداقل بازی های خوب و ابرو مندی عرضه کنه

• Like
Reactions: Cait Sith
طرفدارای XBOX یکم از رویای بازی مفتی و گیم پس و دی وان اینا بیاید بیرون یه دو دوتا چهارتا کنید ببینید آینده صنعت گیم تو این وضعیت چی میخواد بشه.فرض کنید تو یه دنیای موازی هستیم که مایکروسافت با قدرت رفته جلو چنتا پابلیشر گردن کلفت خریده و سونی رو به خاک سیاه نشونده و لیدر بی چون چرای بازاره .حالا چی میشه فکر کردید با همین قیمت میاد بهتون گیم پس میده و یا راههای تمدید با ۱ دلار و نمیدونم اکانت ظرفیتی و ترکیه و ارژانتین را باز میزاره .این از سمت مصرف کننده حالا از سمت بازی ساز چه اتفاقی میوفته ‌؟
یکی از بچه ها تو صفحات قبل به درستی توضیح داد.رسما ایندی سازها به چوخ میرن یا باید بازیشون بیارن روی گیم پس چون کسی دیگه برای بازی پول نمیده و نکته دوم چون تو اون دنیای موازی عملا مایکرو همه کاره هست میگه با این قیمتی که من به ناچیز ازت میخرم باید بیای رو گیم پس.
به نظرم با این رویه که مایکروسافت در پیش گرفته با خرید وقت و بی وقت پابلیشر در راستای گسترش گیم پس آینده روشنی برای ویدئو گیم نمیشه تصور کرد .جدا امیدوارم جلوش یا جا گرفته بشه
دقت کنی وقتی طرف از یه چیزی داره به شدت لذت میبره فکر عواقبش رو زیاد نمیکنه به قول خودت وقتی با یه دلار میشه تمدیدش کرد و فلان نمیشه بیای رای افراد رو بزنی. (مکانیسم سیستم پاداش دهی مغز) سر همین اصلا فکری در این باره نمیشه که نگرانی اکثریت برای نابود شدن شرکت های محبوبی مثل سگاست
گیم پس رو همین چند روز پیشم خبرش اومد گرون میکنه. حالا این چیزی نیست
خرید این شرکتها بدون برنامه هیچ فایده ای برای این صنعت نداره، یه چیزی مثل کمونیسمه هر کشوری میرفت ادعا میکرد برای صد سال دیگه برنامه داره و اومده مساوات و عدالت و آب و برق مجانی به قول اون مرحوم و صد تا چیز خوب رو حاکم کنه بعد یه مدت معلوم میشد از این خبرا نیست و اکثر اون کشورها جهنم و مخروبه میشدن:D در نهایتم دیدیم نابود شد تو خواستگاهش و تموم شد رفت ولی تهش علاوه به خواستگاهش گند زد به کلی جای دیگه که آسیب پذیرترم بودن، اینم تقریبا یه چنین داستانیه
اینا دیدشون فکر کنم واقعا به ساختمون این کمپانی هایی مثل سگاست:D بیشتر چون ما ندیدیم برنامه درست اصلا داشته باشن چه برسه آی پی زنده کنن یا استفاده مفیدی ببرن تو بیشتر مواقع فقط اونجا بتونه روند سابقشو حفظ کنه کلاهشو باید بندازه هوا
آخه تو همون بازیسازهای غربی که خریدی نتونستی بعضا مدیریت کنی به امثال سگا دیگه رحم کن جون مادرت!!!

آخه تو همون بازیسازهای غربی که خریدی نتونستی بعضا مدیریت کنی به امثال سگا دیگه رحم کن جون مادرت!!!
اگر لانج استارفلید موفقعیت امیز باشد و همچنین بازی ایندینیاجونز متای 85+ بگیرد نگرانی ات برطرف میره یا نه؟ چون نگرانی من برطرف میره

• Like
Reactions: Philip Marlowe
اسکوار همین شکلی وضعش تباه هست، دیگه میرفت زیر دست اینا

این دیگه خیلی خیلی خیلی خنده داره

دیگه یکی یه بار هم اسم فاینال فانتزی رو شنیده باشه میدونه این ip و برند فاینال فانتزی با سونی به اون جایگاه و شهرت جهانی رسید...
از شماره ۷ تا ۱۲ ش هم انحصاری کنسولی یا کامل ps بود، ربطش یا شباهتش به استار فیلد چیه ...
دیگه اصلا نیاز نیست برگه های تاریخ رو ورق بزنیم که یاد اوری بشه بدون سونی اصلا الان اسکواری وجود خارجی نداشت....

بعد ۱۵ سال هم همکاری دوباره اسکوار و سونی باعث شد دوباره فاینال فانتزی جون بگیره و حداقل بازی های خوب و ابرو مندی عرضه کنه
سوال من ساده بود، FF ای پی سونی هست یا نه؟ جوابش هم آره یا نه
من مشکلی با انحصاری شدنش ندارم، قبلا هم گفتم انحصار وجود داره و لازمه پیشرفت برای برنده ما خوشمون بیاد یا نیاد همینه که هست و هر شرکتی هر جایی دستش برسه انحصار می کنه
هیچ کدوم برای تعالی انسان قدم بر نمی دارن، همونطور که سونی انحصار می کنه مایکرو هم می کنه بیزینسه

گزارش 7 ماهه ماینکرفت رو میداد برا 2021
درآمد نینتندو 4 برابر و پلی استیشن 2 برابر ایکس باکس بود.
هی میگم چرا نینتندو نخرید، برا همینه. دستگاه پولشمار میشد برا نینتندو، یکسری دیتاهای دیگه هم اومده

اگر لانج استارفلید موفقعیت امیز باشد و همچنین بازی ایندینیاجونز متای 85+ بگیرد نگرانی ات برطرف میره یا نه؟ چون نگرانی من برطرف میره
خیر چون این بازی 6 سال قبل اینکه مایکروسافت زنیمکس رو بخره در حال ساخت بوده و زیاد ربطی به مایکروسافت نداره موفقیت یا شکستش
برعکس بازی وزین Redfall...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or