خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اول a رخ داد و بعد b،
پس b، نتیجه رخ دادن a است،

این یک مغلطه است دوستان عزیز، مغلطه علت شمردن مقدم یا post hoc fallacy،

برای مثال، خروس زودتر از طلوع خورشید اواز میخونه، پس طلوع خورشید نتیجه اواز خوندن خروس است (:D)

یا یک مثال در کانتکست خودمون، مایکروسافت مولتی پلیر را در نسل هفت پولی کرد(a) وقتی برای سونی رایگان بود، پس دلیل پولی شدن مولتی پلیر در نسل هشت سونی(b)، این است که مولتی پلیر در نسل هفت از طرف مایکرو پولی بود(a)، و سونی راه مایکرو رو ادامه داد،

خب این اشتباهه، دلیل هرگز این نبوده که "چون مایکرو برای مولتی پلیر از گیمر ها در لایو نسل هفت هزینه میگرفت => پس سونی هم در نسل بعدی یعنی هشت، مولتی پلیر رو نیازمند هزینه کرد"

اخه این شد استدلال؟ الان مثلا فن های سونی راه بیفتن بگند که اره مایکرو باعث شد که ما الان برای مولتی انلاین پول بدیم؟ وگرنه سونی مهربون الان اجازه میداد رایگان مولتی بزنیم؟!!

نه عزیزان، دلیل اینکه سونی در ادامه برای مولتی پلیر همه رو مجبور کرد که از پلاس استفاده کنند و هزینه بپردازند، این بود که "ارتقای کیفیت سرویس => رضایت کاربران => موفقیت بیشتر سرویس => موفقیت بیشتر پلی استیشن" هرچقدر هم که این اتفاقات موازی با موفقیت لایو از طرف مایکرو باشه، باز هم علت اصلی "کار مایکرو" نیست و علت اصلی، ویژگی های سرویس پولی و کیفیت بیشتر است،

در واقع سونی برای اینکه بتونه سرویس بهتر و امن تری به کاربرانش ارائه کنه، در نسل هشت برخلاف نسل هفت، مولتی پلیر انلاین رو نیازمند پلاس و پولی کرد، نه اینکه اره چون مایکرو فولان کرد، سونی هم بهمان کرد!!

قطعا رقابت رو طرفین تاثیر مثبت داره، یه زمانی سونی قبل از مایکرو بازی رایگان به کاربران پلاس میداد، قطعا بازی های ماهانه رایگان پلاس در نسل هفت، رو انگیزه مایکرو برای اضافه کردن بازی های رایگان به لایو در ادامه، تاثیر داشت، اتفاقی که اول برای پلاس و بعد برای لایو رخ داد، اما ایا کمپانی "بیلیون دلاری" مایکرو و تصمیماتش رو باید به تقلب یک دانش اموز از هم کلاسیش مثلا سونی، تقلیل بدیم؟ یعنی اگر سونی مهربان؛ بازی ماهانه نداشت، مایکرو جهان خوار هم در ادامه بازی ماهانه اضافه نمیکرد؟ یا اگر مایکروی مهربان، گیم پس رو تعریف نمیکرد، سونی هیچ وقت، هیچ وقت پلاس رو متحول نمیکرد؟ به نظرم نه، حتی اگرم به صورت طبیعی کمپانی ها از دستاورد ها یا ویژگی های موفق هم دیگه کوپی کنند یا مجبور به سازگاری بشند، باز هم به شدت اشتباهه که چنین سطحی استدلال کنیم و یک طرف رو دانا و خیر، و طرف دیگر رو نادان و شر، فرض کنیم،

خلاصه این یک مغلطه است، این مقدس سازی ها و تو ماه دیدن ها به نظرم اشتباهه، تک تک موارد ذکر شده در پست های بالا، متغیر ها و مولفه های گوناگونی درشون دخیل هستند و میشه تک تکشون رو با جزئیات باز کرد و بهشون پرداخت، اما واقعا نیاز نیست چون در هر حال نمیشه چنین مغالطه وار استدلال کرد و از یک طرف خدا ساخت، از طرف دیگر شیطان،

*همچنین، مگه میشه حرف از "چرا PC موفق شد" بزنیم و استیم رو فاکتور بگیریم؟

** به نظرم، انحصاری، تحت اختیار گرفتن استودیو و ناشر و محتوا ها و و و ....، تا زمانی که قانونی باشند، لازمه و طبیعت رشد در بازار هستند، خیر و شر نیست و نباید ایدئولوگ به قضیه نگاه کنیم، موضوع فقط اینه که مثلا وجود انحصاری رو نفی نکنیم و حقیقت رو وارونه نشون ندیم، و در مرحله بعد، بعد از به سرانجام رسیدن پروژه ها، قضاوت کنیم، مثلا سونی اگر استودیو x رو در نسل y خرید و دیگر پلتفرم هارو از بازی هاش محروم کرد، امروز ان استودیو کجاست؟ غیر از اینه که بالای قله های موفقیت ایستاده؟ خب پس طبیعیه که ملت "انحصارگری" سونی رو نبینند و فقط موفقیت هاش رو ببینند، حالا اگر برعکس بود، اگر استودیو x امروز به خاک سیاه نشسته بود چی؟ قطعا ان موقع سونی از همه طرف بمباران میشد، مایکرو هم همینطور، اگه خرید هاش، تبدیل به موفقیت و پیشرفت بشه، به نظرم تمام این بحث های انحصاری و فولان به حاشیه میره و موفقیت بازی ها در مرکز توجه قرار میگیره، اگر هم مایکرو یک سری از خفن ترین استودیو و فرنچاریز هارو به خاک سیاه بنشونه، به نظرم ملت هم مایکرو رو بمباران میکنند... اتفاقی که با تمام وجودم امیدوارم رخ نده چون برای من حداقل ان روز، روز بسیار بدیه.... امیدوارم مایکرو موفق بشه، چون قطعا رقابت، در نهایت به نفع من مصرف کننده است...

اول a رخ داد و بعد b،
پس b، نتیجه رخ دادن a است،

این یک مغلطه است دوستان عزیز، مغلطه علت شمردن مقدم یا post hoc fallacy،

برای مثال، خروس زودتر از طلوع خورشید اواز میخونه، پس طلوع خورشید نتیجه اواز خوندن خروس است (:D)

یا یک مثال در کانتکست خودمون، مایکروسافت مولتی پلیر را در نسل هفت پولی کرد(a) وقتی برای سونی رایگان بود، پس دلیل پولی شدن مولتی پلیر در نسل هشت سونی(b)، این است که مولتی پلیر در نسل هفت از طرف مایکرو پولی بود(a)، و سونی راه مایکرو رو ادامه داد،

خب این اشتباهه، دلیل هرگز این نبوده که "چون مایکرو برای مولتی پلیر از گیمر ها در لایو نسل هفت هزینه میگرفت => پس سونی هم در نسل بعدی یعنی هشت، مولتی پلیر رو نیازمند هزینه کرد"

اخه این شد استدلال؟ الان مثلا فن های سونی راه بیفتن بگند که اره مایکرو باعث شد که ما الان برای مولتی انلاین پول بدیم؟ وگرنه سونی مهربون الان اجازه میداد رایگان مولتی بزنیم؟!!

نه عزیزان، دلیل اینکه سونی در ادامه برای مولتی پلیر همه رو مجبور کرد که از پلاس استفاده کنند و هزینه بپردازند، این بود که "ارتقای کیفیت سرویس => رضایت کاربران => موفقیت بیشتر سرویس => موفقیت بیشتر پلی استیشن" هرچقدر هم که این اتفاقات موازی با موفقیت لایو از طرف مایکرو باشه، باز هم علت اصلی "کار مایکرو" نیست و علت اصلی، ویژگی های سرویس پولی و کیفیت بیشتر است،

در واقع سونی برای اینکه بتونه سرویس بهتر و امن تری به کاربرانش ارائه کنه، در نسل هشت برخلاف نسل هفت، مولتی پلیر انلاین رو نیازمند پلاس و پولی کرد، نه اینکه اره چون مایکرو فولان کرد، سونی هم بهمان کرد!!

قطعا رقابت رو طرفین تاثیر مثبت داره، یه زمانی سونی قبل از مایکرو بازی رایگان به کاربران پلاس میداد، قطعا بازی های ماهانه رایگان پلاس در نسل هفت، رو انگیزه مایکرو برای اضافه کردن بازی های رایگان به لایو در ادامه، تاثیر داشت، اتفاقی که اول برای پلاس و بعد برای لایو رخ داد، اما ایا کمپانی "بیلیون دلاری" مایکرو و تصمیماتش رو باید به تقلب یک دانش اموز از هم کلاسیش مثلا سونی، تقلیل بدیم؟ یعنی اگر سونی مهربان؛ بازی ماهانه نداشت، مایکرو جهان خوار هم در ادامه بازی ماهانه اضافه نمیکرد؟ یا اگر مایکروی مهربان، گیم پس رو تعریف نمیکرد، سونی هیچ وقت، هیچ وقت پلاس رو متحول نمیکرد؟ به نظرم نه، حتی اگرم به صورت طبیعی کمپانی ها از دستاورد ها یا ویژگی های موفق هم دیگه کوپی کنند یا مجبور به سازگاری بشند، باز هم به شدت اشتباهه که چنین سطحی استدلال کنیم و یک طرف رو دانا و خیر، و طرف دیگر رو نادان و شر، فرض کنیم،

خلاصه این یک مغلطه است، این مقدس سازی ها و تو ماه دیدن ها به نظرم اشتباهه، تک تک موارد ذکر شده در پست های بالا، متغیر ها و مولفه های گوناگونی درشون دخیل هستند و میشه تک تکشون رو با جزئیات باز کرد و بهشون پرداخت، اما واقعا نیاز نیست چون در هر حال نمیشه چنین مغالطه وار استدلال کرد و از یک طرف خدا ساخت، از طرف دیگر شیطان،

*همچنین، مگه میشه حرف از "چرا PC موفق شد" بزنیم و استیم رو فاکتور بگیریم؟

** به نظرم، انحصاری، تحت اختیار گرفتن استودیو و ناشر و محتوا ها و و و ....، تا زمانی که قانونی باشند، لازمه و طبیعت رشد در بازار هستند، خیر و شر نیست و نباید ایدئولوگ به قضیه نگاه کنیم، موضوع فقط اینه که مثلا وجود انحصاری رو نفی نکنیم و حقیقت رو وارونه نشون ندیم، و در مرحله بعد، بعد از به سرانجام رسیدن پروژه ها، قضاوت کنیم، مثلا سونی اگر استودیو x رو در نسل y خرید و دیگر پلتفرم هارو از بازی هاش محروم کرد، امروز ان استودیو کجاست؟ غیر از اینه که بالای قله های موفقیت ایستاده؟ خب پس طبیعیه که ملت "انحصارگری" سونی رو نبینند و فقط موفقیت هاش رو ببینند، حالا اگر برعکس بود، اگر استودیو x امروز به خاک سیاه نشسته بود چی؟ قطعا ان موقع سونی از همه طرف بمباران میشد، مایکرو هم همینطور، اگه خرید هاش، تبدیل به موفقیت و پیشرفت بشه، به نظرم تمام این بحث های انحصاری و فولان به حاشیه میره و موفقیت بازی ها در مرکز توجه قرار میگیره، اگر هم مایکرو یک سری از خفن ترین استودیو و فرنچاریز هارو به خاک سیاه بنشونه، به نظرم ملت هم مایکرو رو بمباران میکنند... اتفاقی که با تمام وجودم امیدوارم رخ نده چون برای من حداقل ان روز، روز بسیار بدیه.... امیدوارم مایکرو موفق بشه، چون قطعا رقابت، در نهایت به نفع من مصرف کننده است...

رقابت به نفعه همست ، اینکه خوشحال بشی یکی شکست بخوره اصلا درست نیست ! چون تهش من و شما مشتری بدبختر میشیم :)
زمانی که XB معرفی شد گفتن 16 گیگ رم داره ، خبر امد که PS4 قرار 8 گیگ باشه ولی چون XB گفته 16 گیگه اونام 16 گیگ کردن ! یا بلعکس ، زمانی که XB گفت نه ما بازیامون باید کلا آنلاین باشین و 3 بارم بیشتر نمیشه عوضشون کرد ، PS4 و سونی یه میم ساختن و خیلی راحت قضیه رو جمع کردن !!
در نهایت جدایه فن بازی ، رقابت به نفعه من و شماست ، اصلا فکر نکنین یک کمپانی پا بگیره و اون یکی رو از بین ببره قراره چیزی به نفعمون بشه !

به نظرم، انحصاری، تحت اختیار گرفتن استودیو و ناشر و محتوا ها و و و ....، تا زمانی که قانونی باشند، لازمه و طبیعت رشد در بازار هستند، خیر و شر نیست و نباید ایدئولوگ به قضیه نگاه کنیم،
20230404_235616.jpg
خب خدا رو شکر دیدگاهتون کمی تعدیل شده در مورد خرید ها

اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم، باید مخالفت بی‌اهمیت خودم رو ابراز کنم:دی
حالا شاید سید اون موقع سنش کم بوده و یادش نیاد اما راستش این اتفاق انقدر در صنعت به خصوص صنایع جوان و پر تغییری مثل گیم رایجه که آره.
واقعا سونی از روی دست مایکروسافت رونویسی کرد و آنلاین رو پولی کرد و آره واقعاً مایکروسافت از روی دست سونی کپی زد و بازی‌های رایگان به گلد اضافه کرد
و باز هم به نظرم آره. سونی پلاس جدید رو از روی گیم پس رونویسی کرد.
و باز ده‌ها و ده‌ها مدل از این رونویسی‌ها.

البته این نظر شخصی منه. توی جلسات توفان فکری شرکت‌ها نیستم بدونم چه جوری تصمیم گرفتن. اما این جور الگو گیری‌ها انقدر رایجه که بعید به نظر میاد یه جور «تکامل همگرا» باشه. خیلی ساده یه «رونویسی از سیاست‌های سود ده بازیگران دیگره بازار»ـه.

View attachment 289054
خب خدا رو شکر دیدگاهتون کمی تعدیل شده در مورد خرید ها
الان مثلا چی رو ثابت کردی؟ :D این پست فکر کنم برای اوایل خرید هست، از اون جایی که فن بوی مایکرو نیستم، طبیعتا ان زمان تعجب کرده بودم و هنوز مسائل برام پردازش نشده بود، همچنین، من حرفامو با همین یک اکانت میزنم، وگرنه اگه مثل تو بودم، الان این پست رو پیدا نمیکردی :D بگرد صد تا دیگه از اینا هم بیار تا هر دفعه جدی تر پاسخت رو بدم، پفک هم اون وسطا برا مشغولیتت یادت نره :D

این پست هم به شدت تحت تاثیر خرید بتزدا است یعنی چند سال پیش، علاقه وافر من به بتزدا + وضعیت اقتصادی مملکت (*اجبار به خرید زودهنگام اکس باکس برای منی که زندگی به شدت پرخرجی دارم) احتمالا باعث این واکنش از سمتم شده، انسان هم در طول سال ها تغییر و اگاهیش افزایش پیدا میکنه، البته این اتفاق برای فن بوی ها به نظرم کمتر رخ میده :D

خیالتم راحت، اصل قضیه یعنی مغلطه و عمام سازی رفقات، همچنان سر جاشه :D

آخرین ویرایش:
اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم، باید مخالفت بی‌اهمیت خودم رو ابراز کنم:D
حالا شاید سید اون موقع سنش کم بوده و یادش نیاد اما راستش این اتفاق انقدر در صنعت به خصوص صنایع جوان و پر تغییری مثل گیم رایجه که آره.
واقعا سونی از روی دست مایکروسافت رونویسی کرد و آنلاین رو پولی کرد و آره واقعاً مایکروسافت از روی دست سونی کپی زد و بازی‌های رایگان به گلد اضافه کرد
و باز هم به نظرم آره. سونی پلاس جدید رو از روی گیم پس رونویسی کرد.
و باز ده‌ها و ده‌ها مدل از این رونویسی‌ها.

البته این نظر شخصی منه. توی جلسات توفان فکری شرکت‌ها نیستم بدونم چه جوری تصمیم گرفتن. اما این جور الگو گیری‌ها انقدر رایجه که بعید به نظر میاد یه جور «تکامل همگرا» باشه. خیلی ساده یه «رونویسی از سیاست‌های سود ده بازیگران دیگره بازار»ـه.
خیلی ممنون از شما :D

حقیقتا خیلی هم خوب که اومدی این موضوع رو تایید کردی،

البته که مغلطه در هر صورت سر جاشه و با توضیح شما هم، از بحث کنار گذاشته نمیشه، مغلطه در هر صورت مغلطه است، ذهن انسان هم معمولا دنبال راحت ترین راه برای پیدا کردن دلیل و توضیح یک موضوع پیچیده و پنهان (مثل جلسات طوفان فکری شرکت ها) هست، همین میشه که از مغلطه یا مثلا تئوری توطئه به جای درک درست یک اتفاق، استقبال میکنه،(مطمئنا من خودمم نادانسته بارها مغلطه میکنم، این بدیهیه و ادعا ندارم که برای من اتفاق نمیفته)

خلاصه با کمال احترام، من با ایده تون مخالفم، اما این اهمیت نداره، چیزی که اهمیت داره اینه که اگر حرف شما رو بپذیریم، یعنی فرضا که شما کاملا درست میگید، پس بر اساس تایید شما، نه مایکرو شیطان رجیم است، نه سونی انحصارطلب ترین، حقیقتا همین که این تو ماه دیدن ها و مقدس سازی ها اتفاق نیفته، برای مایکرو بعد از خرید چند ده بیلیون دلاری رمانتیک سازی نشه، تمام اتفاق های مثبت صنعت رو ریشه دار در ا مام جدید دیده شده در ماه یعنی مایکرو، در نظر گرفته نشه، برای من به شخصه کافیه، همین که ملت بپذیرند الان ده ها میلیون گیمر PS از بازی های بتزدا محروم شده اند و این یعنی انحصار اونم یک انحصار در ابعاد بزرگ، برای من کافیه، (مخصوصا با توجه به فروش بیشتر بازی هاشون در نسل هشت رو پلی استیشن)

وگرنه بعید میدونم نه شما، نه من، در نهایت بتونیم ثابت کنیم که اون پشت ها چه اتفاقی افتاده تا به این تصمیم گیری ها رسیده، در واقع در امتداد سخن شما و نظر خودم، شخصا نتیجه میگیرم که "راه درست" وجود داره و وقتی یک کمپانی ان راه رو پیدا میکنه، به صورت طبیعی باقی هم ازش پیروی میکنند چون راه درست که شناخته شده باشه، در هر صورت درست ترین راه هست و همه دنبال بهترین راه هستند... پس نه مایکرو بدترین یا مهربون ترینه، نه سونی، اینا فقط دنبال موفقیت هستند، و موفقیتشون، به نفع همه ماست....

در واقع در این بحث، سونی و مایکرو دو طرف یک نردبون هستند، که اگه هر کدوم قطع شه، امکان بالا رفتن ما هم منتفی میشه، و پیشرفت یکی و در ادامه همراهی دیگری، باعث پیشرفت همه میشه....

**سن سید رو ولی نگرفتم منظورت چیه :D

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از شما :D

حقیقتا خیلی هم خوب که اومدی این موضوع رو تایید کردی،

البته که مغلطه در هر صورت سر جاشه و با توضیح شما هم، از بحث کنار گذاشته نمیشه، مغلطه در هر صورت مغلطه است، ذهن انسان هم معمولا دنبال راحت ترین راه برای پیدا کردن دلیل و توضیح یک موضوع پیچیده و پنهان (مثل جلسات طوفان فکری شرکت ها) هست، همین میشه که از مغلطه یا مثلا تئوری توطئه به جای درک درست یک اتفاق، استقبال میکنه،(مطمئنا من خودمم نادانسته بارها مغلطه میکنم، این بدیهیه و ادعا ندارم که برای من اتفاق نمیفته)

خلاصه با کمال احترام، من با ایده تون مخالفم، اما این اهمیت نداره، چیزی که اهمیت داره اینه که اگر حرف شما رو بپذیریم، یعنی فرضا که شما کاملا درست میگید، پس بر اساس تایید شما، نه مایکرو شیطان رجیم است، نه سونی انحصارطلب ترین، حقیقتا همین که این تو ماه دیدن ها و مقدس سازی ها اتفاق نیفته، برای مایکرو بعد از خرید چند ده بیلیون دلاری رمانتیک سازی نشه، تمام اتفاق های مثبت صنعت رو ریشه دار در ا مام جدید دیده شده در ماه یعنی مایکرو، در نظر گرفته نشه، برای من به شخصه کافیه، همین که ملت بپذیرند الان ده ها میلیون گیمر PS از بازی های بتزدا محروم شده اند و این یعنی انحصار اونم یک انحصار در ابعاد بزرگ، برای من کافیه، (مخصوصا با توجه به فروش بیشتر بازی هاشون در نسل هشت رو پلی استیشن)

وگرنه بعید میدونم نه شما، نه من، در نهایت بتونیم ثابت کنیم که اون پشت ها چه اتفاقی افتاده تا به این تصمیم گیری ها رسیده، در واقع در امتداد سخن شما و نظر خودم، شخصا نتیجه میگیرم که "راه درست" وجود داره و وقتی یک کمپانی ان راه رو پیدا میکنه، به صورت طبیعی باقی هم ازش پیروی میکنند چون راه درست که شناخته شده باشه، در هر صورت درست ترین راه هست و همه دنبال بهترین راه هستند... پس نه مایکرو بدترین یا مهربون ترینه، نه سونی، اینا فقط دنبال موفقیت هستند، و موفقیتشون، به نفع همه ماست....

در واقع در این بحث، سونی و مایکرو دو طرف یک نردبون هستند، که اگه هر کدوم قطع شه، امکان بالا رفتن ما هم منتفی میشه، و پیشرفت یکی و در ادامه همراهی دیگری، باعث پیشرفت همه میشه....

**سن سید رو ولی نگرفتم منظورت چیه :D
شما بخوای توی باغت چاه بزنی ، ارزون‌ترین راه برای این که مطمئن باشی به آب می‌رسی چیه؟ به نظرم بهترین راه اینه که ببینی چاه همسایه آب داره یا نه.
توی بازار هم همینه. شما یه ایده جدید داری، باید بری بازار سنجی کنی، رفتار شناسی انجام بدی و ...
حالا یه شرکت دیگه اومده این کار رو کرده و جواب داده. احتمالاً طبیعی ـه که بقیه بازیگران بازار هم همون الگوی موفق رو ادامه بدن و بر اساس اون به مسیرهای جدیدی برسن. مثلا سونی ایده مولتی‌پلیر پولی رو برمی‌داره و در ادامه با بازی رایگان ماهانه به اون مطلوبیت میده. بعد مایکروسافت همون رو برمی‌داره و استعمال می‌کنه:دی

هیچ شرکت مهربونی وجود نداره. اصلا کاسبی با مهربونی جور در نمیاد:-<

اینم ماجرای سن سید:
امتیازات The Last of Us Part I
دقیقا درسته
ولی اینم در نظر بگیرید که گاهی اوقات این رونویسی به نفع عموم مصرف کننده ها تموم نمیشه. این رونویسی انجام میشه که سود یه کمپانی به حداکثر برسه که اکثر اوقات به بهای کمتر شدن منافع مصرف کننده هستش.
نظر نامحبوب من اینه که تعداد تصمیماتی که در نهایت به نفع عموم مصرف کننده‌ها نیست بیشتر از «گاهی اوقات»ـه.
همین جنگ تسلیحاتی خرید بین سونی و مایکروسافت در آخر ممکنه به Duopoly تبدیل بشه.
الان اگر شما یه پلتفرم رو تهیه کنی، احتمالا به بالای ۹۰ درصد بازی‌هایی که در هر سال منتشر میشه دسترسی داری (کاری به کیفیت ندارم. ممکنه مثلا اگر اکس باکس بخری از ۱۰ تا بازی برتر سال به ۳ تاش دسترسی داشته باشی)
اما در کل اکثریت مطلق بازی‌ها رو دسترسی داری. اما نتیجه نهایی این خریدها ممکنه باعث کمرنگ شدن شدید بازی‌های Multi-platform بشه.
و در اون صورت این روند فعلی هم مثل پولی شدن امکانات آنلاین در درازمدت منفعت مصرف کننده رو تامین نمی‌کنه.

اینم ماجرای سن سید:
امتیازات The Last of Us Part I
پرهام : ))))))))))

شما بخوای توی باغت چاه بزنی ، ارزون‌ترین راه برای این که مطمئن باشی به آب می‌رسی چیه؟ به نظرم بهترین راه اینه که ببینی چاه همسایه آب داره یا نه.
توی بازار هم همینه. شما یه ایده جدید داری، باید بری بازار سنجی کنی، رفتار شناسی انجام بدی و ...
حالا یه شرکت دیگه اومده این کار رو کرده و جواب داده. احتمالاً طبیعی ـه که بقیه بازیگران بازار هم همون الگوی موفق رو ادامه بدن و بر اساس اون به مسیرهای جدیدی برسن. مثلا سونی ایده مولتی‌پلیر پولی رو برمی‌داره و در ادامه با بازی رایگان ماهانه به اون مطلوبیت میده. بعد مایکروسافت همون رو برمی‌داره و استعمال می‌کنه:D

هیچ شرکت مهربونی وجود نداره. اصلا کاسبی با مهربونی جور در نمیاد:-<
کاملا باهاتون موافقم، ممنون که اینطور شیوا بیان کردید،

در واقع به نظرم اون پست اول من تو این صفحه هم، 2 پاراگراف اخر، خواستم همین مفهوم رو برسونم، ولی مثل خیلی وقت ها موفق به انجام این کار نشدم و احتمالا منظور رو درست نرسوندم، اما در کل به شدت باهاتون موافقم و ممنون که اینطور واضح بیان کردید 🙏 دقیقا گاهی این مایکرو هست که مسیر درست رو پیدا و به باقی نشون میده، گاهی نینتندو، گاهی سونی، شاید در ادامه یک کمپانی تازه تاسیس و نو ظهور و....

بحث من در ان پست بیشتر بر علیه تاکید رو این بود که "اگر مایکرو فولان نمیکرد، "قطعا" سونی هم بهمان نمیکرد" در واقع مشکلم این مطلق گرایی به نفع عامل x بود، و بحث مغلطه رو برای همین مطرح کردم، وگرنه سخن شما بسیار محترم و به نظرم دقیق ودرست است...

• Like
Reactions: m.a.t
و نینتندویی که به شدت کافیست 😁
بعضی از دوستان رفتار هایی نشون میدن انگار سهام دار شرکت خاصی هستن...
این معامله یه جنگ زرگری بین دو شرکته
هیچ اتفاقی هم به نفع گیمر تمام نمیشه
اصلا نفع گیمر چیه... هر شرکتی برای سود خودش کار می‌کنه
سوپری محل هم اگر بستنی انحصاری میاره برای سود خودشه ...
از کنسول خودتون لذت ببرید و به این جنگ زرگری بی اعتنا باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or