آخرین ویرایش:
"عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه"
ای بابا ps5 قرار بود تو آسمون نگاه کنی به زور ۳۰ فریم بده با تنظیمات گرافیکی Medium
نمیدونم کسی این ویدیو را کامل دید یا نه ولی آخر ویدیو الکس که پی سی فن هم هست گفت بهترین پلتفرم برای تجربه این بازی فایوه
حالا بعضیا بشینن بذله گویی کنند .
طبق این ویدیو تنظیمات فایو همگی ultra حتی تو برخی تنظیمات از ultra پی سی با ۴۰۹۰ هم بهتر مثل کست شدو یا اسکرین اسپیس شدو و حتی برخی تکسچرها. دیگه خودتون ویدیو را ببینید مشخصه همه چی
View attachment 288877View attachment 288878View attachment 288879View attachment 288880View attachment 288881View attachment 288882View attachment 288883View attachment 288884
View attachment 288885
من نمی دونم شما چرا انقدر سخته که متوجه این موضوع بشید.نمیدونم کسی این ویدیو را کامل دید یا نه ولی آخر ویدیو الکس که پی سی فن هم هست گفت بهترین پلتفرم برای تجربه این بازی فایوه
حالا بعضیا بشینن بذله گویی کنند .
طبق این ویدیو تنظیمات فایو همگی ultra حتی تو برخی تنظیمات از ultra پی سی با ۴۰۹۰ هم بهتر مثل کست شدو یا اسکرین اسپیس شدو و حتی برخی تکسچرها. دیگه خودتون ویدیو را ببینید مشخصه همه چی
منم نمیدونم چرا واسه شما و امثال شما سخته منظور من رو متوجه بشیدمن نمی دونم شما چرا انقدر سخته که متوجه این موضوع بشید.
دلیل این مضوع خفن بودن اون قوطی سفید نیست. دلیلش یکی از زباله ترین پورت هایی هست که در تاریخ PC انجام شده
بله بله .. شما که خیلی درست میگی ناظم بیطرف.. (:"عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه"
حکایت شماست ....
این نسخه پی سی اسپایدرمنخب شما اون سمت قضیه رو هم ببین RT توی بازی Spider-man هست ، روی نسخه کنسولی نسبت به RT که روی PC هست شوخیه ، انگار اصلا وجود نداره . ناتی داگ گند زده تمام ، QA هم داشتند مشتری رو گاو فرض کردن .
spider miles morales نسخه ps5 نسبت به pc هم در زمینه هایی برتری دارهخب شما اون سمت قضیه رو هم ببین RT توی بازی Spider-man هست ، روی نسخه کنسولی نسبت به RT که روی PC هست شوخیه ، انگار اصلا وجود نداره . ناتی داگ گند زده تمام ، QA هم داشتند مشتری رو گاو فرض کردن .
نسخه pc حتی بعد از تموم شدن لودینگ هم تکسچرها یه مقدار طول میکشه لود بشن اما ps5 به طور لحظه همه انجام میشه مثل معجزه میمونهاین نسخه پی سی اسپایدرمن
View attachment 288887
زوم کن.. ساختمون سفید اون ته رو ببین.. کیفیت کدوم بالاتره.. عکس هم از همین ویدیوی DF هست.
بجای تیکه انداختن شما بیا برداشتت رو از ویدیو بگواین برداشت از ویدیوی دیجیتال فاندری قابل هضم نیست واقعا، من دیگه حتی مزاح هم با این مایکل پکتر بازی سنتر نمی تونم بکنم دیگه در توانم نیست
این مقایسه RT رفلکشن دستگیره در اصلا توی PS5 وجود نداره . برای همینه که میگم از لحاظ تکنیکی شوخیه وقتی یه بازی sandbox بدون rt انقدر از منابع سیستم استفاده میکنه این ضعف dev هاست نه pcاین نسخه پی سی اسپایدرمن
View attachment 288887
زوم کن.. ساختمون سفید اون ته رو ببین.. کیفیت کدوم بالاتره.. عکس هم از همین ویدیوی DF هست.
دارم میگم بهترین پلتفرم برای تجربه این بازی فایوه
خود DF اومده مقایسه بین پلتفرمی انجام داده اینجا همه شاکین چرا اینا باهم مقایسه میشن..
چه مثال خوبی زدی . اتقاقا شما اون موقع ها سنت کم بود یادت نیست . سر همین موضوع تو همین فروم چه بحثا که نداشتیم.البته که آرکام نایت خدا بیامرز هم یه عمری سیخ داغ رفت تو یه سوراخی اش سر اینکه بهترین پلتفرمی که روش اجرا می شد PS4 بود
هنوزم به عنوان اسطوره ازش یاد میشه تو این زمینه