آخرین ویرایش:
به حرف های گرگ میلر کاری ندارم.یه سری بحثا بی فایدس.
خودبخود به بیراهه میره و ادامه دادنش وقت تلف کردنه
اونی که باید بفهمه بالاخره میفهمه.
ولی بجاش حرفای گرگ میلر را خوب گوش کنید مطمئنم هرچی میگه به صلاحتونه
View attachment 288723
براتون لحظات خوشی در پورت پی سی آرزو میکنم
به حرف های گرگ میلر کاری ندارم.
من خودم نسخه PS5 و هم PC رو بازی کردم. ترجیح میدم با ۱۰۰ فریم TLOU روی PC با گرافیک بهتر بازی کنم نسبت به ۳۰ فریم PS5 روی 4K.
من این میلر رو دنبال نمیکنم و نمیدونم فرمت برنامش چطوریه و کلا همینطوری مسخره بازی داره که Funny به نظر برسه یا نه، ولی اگه واقعا منظورش این چیزی که دیدم بود، داره شعور خودش رو نشون میده. وقتی یه نفر میاد به یه عده که روی پلتفرمی که روش راحت هستند بازی میکنند با اون لحن میگه احمق، معلومه احمق کیه. خجالت هم نمیکشه خودشو وکیل تمام طرفداران پلی استیشن میدونه و از طرف اونا این توهین رو به پی سی گیمرها میکنه. قطعا گیمرهای واقعی پلی استیشن ناراحت هستن که بازی پلتفرمشون اون طور که خودشون به صورت بی نقص تجربه کردن، روی پی سی عرضه نشده.
کسی که اسم پادکستش Kinda Funny Games بوده بنظرت قرار چجوری پر ادامه زندگیش بار بیاد؟من این میلر رو دنبال نمیکنم و نمیدونم فرمت برنامش چطوریه و کلا همینطوری مسخره بازی داره که Funny به نظر برسه یا نه، ولی اگه واقعا منظورش این چیزی که دیدم بود، داره شعور خودش رو نشون میده. وقتی یه نفر میاد به یه عده که روی پلتفرمی که روش راحت هستند بازی میکنند با اون لحن میگه احمق، معلومه احمق کیه. خجالت هم نمیکشه خودشو وکیل تمام طرفداران پلی استیشن میدونه و از طرف اونا این توهین رو به پی سی گیمرها میکنه. قطعا گیمرهای واقعی پلی استیشن ناراحت هستن که بازی پلتفرمشون اون طور که خودشون به صورت بی نقص تجربه کردن، روی پی سی عرضه نشده.
اون عضو مهم IGN و هر کس دیگه ای که "با تمام حرف های" میلر موافقه هم مخاطب حرف های من هست.
یعنی واقعا یک برنامه طنز و یک مجری طنز رو ارجح میدونی یا خودت زدی به اون راه؟یه سری بحثا بی فایدس.
خودبخود به بیراهه میره و ادامه دادنش وقت تلف کردنه
اونی که باید بفهمه بالاخره میفهمه.
ولی بجاش حرفای گرگ میلر را خوب گوش کنید مطمئنم هرچی میگه به صلاحتونه
View attachment 288723
براتون لحظات خوشی در پورت پی سی آرزو میکنم
نه مثل اینکه خودت کلا زدی به اون راه
داداش این حرفا چیه آخه، مگه سونی دیوانه اس؟ یا nd اعتبارشو از سر راه آورده که بیان عمدی نابودش کننمن صرفا یه احتمال هست میگم، ولی شاید دراکمن و ناتی داگ در اصل قلبا با این پورت مخالف بودن و گذاشتن با سر زمین بخوره؟؟؟
یا شایدم خود سونی از عمد میخواد این پورتها خوب نباشن؟؟
این حجم از پورتهای مشکل دار پلی استیشن واقعا غیرعادیه اونم دیگه سر بازیهای به این مهمی.
به نظر منم سونی اشتباه کرد رفت سراغ مولتی پلتفرم وقتی مهم تر از همه نمیتونه با کیفیت بازیهاشو روی PC عرضه کنه!!!
الان فنهای فاینال فانتزی در جریانن که کارگردان FF XVI مدتهاست داره سیگنال منفی میده درمورد نسخه PC و مدام میگه نسخه PS5!!
این خرابکاریم قطعا به اسم ناتی داگ و سونی متاسفانه نوشته میشه و آب شدیدا قطعه...
من پیگیر هیچ کدوم از این پورتها نیستم چون رو خود پلی استیشن زدمشونداداش این حرفا چیه آخه، مگه سونی دیوانه اس؟ یا nd اعتبارشو از سر راه آورده که بیان عمدی نابودش کنن
پورت بد بدن اونم عمدا که به چی برسن؟ الان مثلا پیسی گیمر میگه عه بازی پورتش داغونه برم کنسول بخرم بازیش کنم؟ اگه می خواست چنین کاری کنه که 10 سال صبر نمی کرد
هیچ عمدی در کار نیست
این اشتباه کنترل کیفی بوده که اجازه داده بازی با چنین وضعیتی ریلیز بشه اینکه چرا این اشتباه پیش پیش اومده رو دیگه نباید ربطش داد به عمدی بودن
اگر عمدی بود چرا برای پورت گاد و اسپایدرمن و... پیش نیومد؟
اطلاعاتت اشتباه هست داداشمن پیگیر هیچ کدوم از این پورتها نیستم چون رو خود پلی استیشن زدمشون
ولی تا جایی که مطلعم اکثرا ایراد دارن و از لحاظ کیفی به پای نسخه های اصلی نمیرسن
وقتی این اتفاق برای یکی از مهمترینا میفته و خراب میکنه اینجور، واقعا باید شک کرد!!!
متای ۵۶ برای پورت سیتیزن کین ویدیو گیم چیزیه که هیچ کس به خواب شبش نمیدید...
پورت ریبوت GoW فکر کنم استثنا باشه البته:اطلاعاتت اشتباه هست داداش
این تصویر زیر گویاست دیگه گاد روی پیسی خیلی هم بهتر از نسخه کنسولی اجرا میشه
View attachment 288750
این بابا تا حالا چند بار با PC گیمرا درگیر شده دفعه اولشم نیست الانم مثلا به قول خودش Edgy بازی درآورده و میخواست طنز بره که تهش به غلط کردن افتاده و اومده معذرت خواهی کرده . در کل یکی از سخیف ترین حرکتایی ممکن رو زد خودم به شخصه انتظار همچین حرکتی رو از این بابا نداشتم از اون بدتر ی مشت مثلاً ژورنالیست اومدن زیر پستش ازش حمایت کردن که واقعا حالم بهم خورد.من این میلر رو دنبال نمیکنم و نمیدونم فرمت برنامش چطوریه و کلا همینطوری مسخره بازی داره که Funny به نظر برسه یا نه، ولی اگه واقعا منظورش این چیزی که دیدم بود، داره شعور خودش رو نشون میده. وقتی یه نفر میاد به یه عده که روی پلتفرمی که روش راحت هستند بازی میکنند با اون لحن میگه احمق، معلومه احمق کیه. خجالت هم نمیکشه خودشو وکیل تمام طرفداران پلی استیشن میدونه و از طرف اونا این توهین رو به پی سی گیمرها میکنه. قطعا گیمرهای واقعی پلی استیشن ناراحت هستن که بازی پلتفرمشون اون طور که خودشون به صورت بی نقص تجربه کردن، روی پی سی عرضه نشده.
اون عضو مهم IGN و هر کس دیگه ای که "با تمام حرف های" میلر موافقه هم مخاطب حرف های من هست.
تا جایی که یادمه هورایزن مشکل پرفورمنس داشت که اونم خود گوریلا فکر میکنم اومد و کلی پچ داد و فیکسش کرد. بعد از اون بعضا یه سری مشکلاتی خب طبیعتا بوده (sackboy هم مشکل استاتر داشت و فیکسش کردن) ولی هیچ کدوم به بدی tlou نبودنپورت ریبوت GoW فکر کنم استثنا باشه البته:
Sony sucks at porting games to PC
چیزی که هست پورتاش انگار واقعا ایراد دارن اکثرا
بهترین کار که میتونه کنه اینه اگه نمیتونه این کارو با کیفیت انجام بده کلا بیخیال شه.
این وسط چند مورد معدود استثنا که تونسته درست کارو انجام بده باعث نمیشه ادامه بده و آفتابه بگیره رو عظمت امثال TLoU با این پورتهاش
حالا که شما داری عجیب و غریب ترین احتمالات رو در نظر میگیری، بذار منم یه تئوری غیرمنتظره بدم تا جا نمونم. تابحال به این فکر کردید که وقتی بازی تو یه وضعیت بدی به دستمون میرسه، مقصرش کم کاری خود استودیو/ناشر باشه؟ من که میگم این تئوری رو هم گوشه ذهنمون داشته باشیم شاید درست از آب در اومد.من صرفا یه احتمال هست میگم، ولی شاید دراکمن و ناتی داگ در اصل قلبا با این پورت مخالف بودن و گذاشتن با سر زمین بخوره؟؟؟
یا شایدم خود سونی از عمد میخواد این پورتها خوب نباشن؟؟
این حجم از پورتهای مشکل دار پلی استیشن واقعا غیرعادیه اونم دیگه سر بازیهای به این مهمی.
به نظر منم سونی اشتباه کرد رفت سراغ مولتی پلتفرم وقتی مهم تر از همه نمیتونه با کیفیت بازیهاشو روی PC عرضه کنه!!!
الان فنهای فاینال فانتزی در جریانن که کارگردان FF XVI مدتهاست داره سیگنال منفی میده درمورد نسخه PC و مدام میگه نسخه PS5!!
این خرابکاریم قطعا به اسم ناتی داگ و سونی متاسفانه نوشته میشه و آب شدیدا قطعه...