آخرین ویرایش:
امثال این خیلی زیاده، خیلیایی که میرن 0 میدن به بازیا همینه وضعشون، یکی از دلایلی که یوزر اسکور متاکریتیک پشیزی ارزش نداره هم همینه که مهم نیست بازی انحصاری کدوم کمپانی باشه همیشه یک عده ای مخالفش میریزن صفر میدن.ایشون خیلی جالب امتیاز داده به یه سری بازی که خیلی اتفاقی اشتراکشون کنسول سونی هست
View attachment 270791
یه نکته در این مورد، 2020 همین نمرات رو برای پارت 2 در متاکریتیک ثبت کردن، فصل جوایز که رسید کاربران متاکریتیک بهترین بازی سال رو با اختلاف به پارت 2 دادن (بخوانید با غلطک از روشون رد شدن) امتیازات این شاهکار زخم های گذشته رو گویا دوباره باز کردهرفتار بچگانه و احمقانه اون افرادی که سر جنگ کنسولی و لجبازی و حرص و فشار میان چنین نمراتی ثبت میکنن خیلی بیارزشه که کسی بخواد به خودش زحمت بده باهاشون مقابله کنه!
عنوانی که شماره یک و ۲ش جزو برترین ساختههای تاریخ صنعت گیم هستن اونقدری جایزه کسب کردن و تا ابد تو این مدیوم موندگار خواهند بود که چندتا نمره یه عده بچه سال هیچ ارزشی نخواهد داشت!
به اون نمره اهمیت ندید اصلا!اینا ته زورشون سر پارت ۲ بود که دیدیم با چه کودکانی طرف هستیم.برن هزارتا ۰ صفر بدن.چیزی از ارزش این IP بزرگ کم میشه؟برعکس نشون میده چقدر مهم و تاثیرگذاره.
اینا از الان نشستن ۰ و ۱ هاشون رو برای رگناروک هم ردیف کنن.تشنه توجهن و بهترین کار اینه اهمیت ندید.عقده گشایی از طریق ثبت این نمرات توهین به شعور و شخصیت خود اون افراده.بذارین تا عمر دارن ۰ صفر بدن شاید یکم آروم بشن.
البته این داره سنگ Conker رو به سینه میزنه. امیدوارم ریمیکش کنن بلکه دست از سرمون برداره
فهمیده نمره بخواد بده مورد حمله قرار میگیرهگیم اینفورمر به بازی نمره نداده، ولی این مطلب (یا نقد) رو درباره بازی نوشته همراه با ویدیو:
I Thought The Last Of Us Was Better Than This
ازادي بيانچطور میزارن همچین نمراته مسخره ای ثبت بشه.نه فقط این گیم خیلیا دیگه
همیشه گفتم بازم میگم سونی با پورت کردن بازی هاش برای PC بزرگترین اشتباه تاریخ پلی استیشن رو رقم زد اونم فقط بخاطر چهارتا پلیر که فقط دارن فحش میدن و مسخره میکنن بازیاشو. نه بخاطر پورتای بدش بخاطر ترولایی که میکنن. هیتایی که میدن.View attachment 288678
چرا اسم بازی رو تو عنوان تاپیک اشتباه نوشتید
یه ساعته دارم دنبال این لعنتی می گردم
چه آبرو ریزی ای راه انداختن خب تاخیر بزنید گیم رو درست مثل آدم بسازیدView attachment 288678
چرا اسم بازی رو تو عنوان تاپیک اشتباه نوشتید
یه ساعته دارم دنبال این لعنتی می گردم
دقیقا برای همین یه سونی فن واقعی سونی دایورت کرده من الان برای مایکروسافت هم ارزش بیشتری قائلم تا سونیهمیشه گفتم بازم میگم سونی با پورت کردن بازی هاش برای PC بزرگترین اشتباه تاریخ پلی استیشن رو رقم زد اونم فقط بخاطر چهارتا پلیر که فقط دارن فحش میدن و مسخره میکنن بازیاشو. نه بخاطر پورتای بدش بخاطر ترولایی که میکنن. هیتایی که میدن.
واقعا همچین آدمایی لیاقت همچین شاهکارایی رو نداشتن یادمه زمانی که دلست او آس رو پلی استیشن ۳ عرضه شد خیلیا انقدر به وجد اومده بودن بهم میگفتن این بازی رو ایکس باکس یا PC هم هست؟ میگفتم نه فقط انحصاریه پلی استیشنه.
یه سری چیزا ارزششون به اینه که خاص و دست نیافتنی باشن.
متاسفانه سونی از وقتی جیم رایان اومد دیگه اون سونی قبل نشد دیگه ارزشی واسه انحصاریاش قائل نیست
من خودم چند تا pc گیمر میشناسم که اتفاقا طرفدار همین بازی های سونی هستن مثلا یکی هر روز تریلر انچارتد رو به من نشون می داد می گفت نگاه کن چقدر خوبه قدیمی نمی شه منم می گفتم اره و فرداش دوباره می اومد همین رو میگفت منم می گفتم ارهپی سی گیمر اگه ازین بازیهای داستان محور این شکلی خوشش میومد که میومد سونی فن میشد
عزیز کسی یه نفر دو نفر رو معیار قرار نمیده برای یه سیاست بزرگ. مقدار فروش و پلیرهای بازیهای چندوقت اخیر سونی هم مسئله رو مشخص میکنه. الان مایلز هم پورت داغونی داشت؟ اصا اگه همه بازیا از انحصار خارج بشن چرا یه نفر باید یه کنسول رو بره بخره؟ من مثلا ببینم فلان بازی ایکس باکس رو پلی استیشن هم میاد قطعا هیچوقت دیگه نمیرم ایکس باکس رو بخرم خصوصا یه پلتفرمی مثل پلی استیشن که اگه زندس به خاطر انحصاریاشهمن خودم چند تا pc گیمر میشناسم که اتفاقا طرفدار همین بازی های سونی هستن مثلا یکی هر روز تریلر انچارتد رو به من نشون می داد می گفت نگاه کن چقدر خوبه قدیمی نمی شه منم می گفتم اره و فرداش دوباره می اومد همین رو میگفت منم می گفتم اره
اصلا با این منطق سنگ رو سنگ بند نمی شه مثلا کسی که طرفدار شوتره سونی فن نمی شه پس کالاف دیوتی انحصار باید بشه
--------------------------
ایشون برای خنده یه کامنت از یه سایتی کپی پیست کردن شما هم جدی گرفتی
همیشه گفتم بازم میگم سونی با پورت کردن بازی هاش برای PC بزرگترین اشتباه تاریخ پلی استیشن رو رقم زد اونم فقط بخاطر چهارتا پلیر که فقط دارن فحش میدن و مسخره میکنن بازیاشو. نه بخاطر پورتای بدش بخاطر ترولایی که میکنن. هیتایی که میدن.
واقعا همچین آدمایی لیاقت همچین شاهکارایی رو نداشتن یادمه زمانی که دلست او آس رو پلی استیشن ۳ عرضه شد خیلیا انقدر به وجد اومده بودن بهم میگفتن این بازی رو ایکس باکس یا PC هم هست؟ میگفتم نه فقط انحصاریه پلی استیشنه.
یه سری چیزا ارزششون به اینه که خاص و دست نیافتنی باشن.
متاسفانه سونی از وقتی جیم رایان اومد دیگه اون سونی قبل نشد دیگه ارزشی واسه انحصاریاش قائل نیست