آخرین ویرایش:
چقدر تابلوعن اینا.
حتی با پول هم نمیشه یکی رو اینطور یه طرفی غش داد.
Almost 10 years after its initial release The Last of Us remains a masterpiece, a game so important and unique that has no match. And it got even better with its new "coat of paint
من آخرین بار ۲۰۱۴، تلو رو بازی کرده بودم.بازی به لحاظ تکنیکی و هنری مدام سوپرایزت می کنه، این ریمیک برای اکثر کسانی مثل من که برا بار nـم این شاهکار رو تجربه می کنن باز هم غافلگیرکنندست، تغییرات ریزو درشت درهمه بخش ها بماند، انقدر پویاست محیط های بازی که دلت نمیاد از مناطق خارج بشی، من که مدام دستم روی L3 R3ـه! برای کسانی که تصورشون اینه تجربش در حال حاضر واجب نیست، می خوام بگم تا مدت ها تجربه ای بهتر از این ریمیک نصیبتون نخواهد شد. تا درودی دیگر بدرود
این معلومه سونی پولشو نداده وگرنه این همه غش بی دلیل نمیشه
Naughty_Dog’s ‘The Last of Us Part I’ is the best version of one of the best games released in the modern era
“This is the best-looking game currently available on the PlayStation 5. At times nearly indistinguishable from a film, it’s the type of title for people looking to trick their significant other into liking a video game
همچین هم مسخره نیست.شاید برا سازنده ی بازی بدرد نخوره ولی منبع مطالعاتی مهمی برای روانشناس ها و روانکاوها میتونه باشهچطور میزارن همچین نمراته مسخره ای ثبت بشه.نه فقط این گیم خیلیا دیگه